Donder, bliksem. Onweer

()

Op een redelijk zonnige, beetje zwoele dag liep ik verloren door de stad te dwalen. Het werd steeds donkerder en dat overdag. Het eindigde dan ook in onweer met plensbui. Toevallig liep ik vlakbij een hetero seksbioscoop. Gauw een kaartje gekocht en naar binnen.

Het was niet erg druk en ik ging redelijk achteraan zitten. Op het scherm was een fors geschapen man bezig met een aantrekkelijke vrouw. Er kwamen nog meer mannen binnen waarvan er één naast mij kwam zitten. De handelingen op het scherm lieten mij niet onberoerd en de ruimte in mijn broek werd te krap. Ik ritste mijn gulp open en haalde mijn redelijk stijve pik eruit. Langzaam begon ik er aan te trekken.

Mijn buurman had kennelijk het zelfde probleem en zat ook aan zijn lul te trekken. Even later voelde ik zijn hand op mijn pik en nam hij het trekken van mij over. Ik deed bij hem hetzelfde en trok hem langzaam af. Zonder een woord te zeggen zaten wij beiden te genieten. Op het scherm naderende de film zijn hoogtepunt en op het moment dat daar een spuitende pik te zien was spoten wij ook onze lullen leeg.

Na weer wat tot bedaren gekomen te zijn ging ik naar het toilet om mijn halfslappe pik schoon te maken. Terug in de zaal bleek mijn tijdelijke sekspartner vertrokken te zijn. Na nog even gekeken te hebben naar de volgende film welke niet zo interessant was stond ik op en vertrok naar buiten. Buiten werd ik opgewacht door de man welke mij zojuist binnen heerlijk had afgetrokken. Hij sprak mij aan en stelde zich voor als Mathijs. Hij vroeg of ik zin had met hem mee naar zijn huis te gaan welke vlakbij was. Ik zij hem dat ik daar geen zin in had want ik zag niets in homocontact. Lachend zij hij daar ook niets voor te voelen maar dat zijn vrouw thuis zat te wachten.

Dit veranderde de zaak en ik ging met hem mee. Wij werden door een mooie vrouw ontvangen die ons meteen een drankje aanbood. Zij was ook nieuwsgierig hoe ons contact tot stand was gekomen. Mathijs vertelde precies hoe dat gegaan was en op het gezicht van Betty, zoals zij heette, kwamen wat blosjes. Zij vroeg ons of dat wel comfortabel was in een seksbioscoop. Wij namen twee stoelen en gingen naast elkaar zitten en begonnen op de zelfde wijze elkaar af te trekken.

Het duurde niet lang of ik voelde een volle borst op mijn schouder. Betty was achter ons komen staan en boog zich voorover om aan onze pikken te kunnen trekken. Zij deed dat heel rustig maar met gevoel. Ik had mijn hand niet meer nodig voor mezelf of Mathijs en greep naar achter. Langs haar blote been gleed ik langzaam omhoog waar ik de hand van Mathijs tegenkwam. Deze maakte ruimte en ik voelde dat Betty geen slip aanhad. Haar enigszins behaarde kutje was al aardig vochtig. Toen ik mijn vingers in haar stak werd de nattigheid veel groter.

Plots liet zij onze pikken los, liep om de stoelen heen, trok haar rok op en liet zich op de stijve pik van Mathijs zakken. Binnen enkele ogenblikken kwam Betty klaar. Ik meende dat het feest daarmee afgelopen was maar mijn teleurstelling ziende zij Betty “zo de ergste spanning is nu weg, ga je mee naar de slaapkamer.” In de slaapkamer was het aangenaam warm en op verzoek van Betty kleedde wij ons snel uit. Wij gingen op het bed liggen met Betty tussen ons in. Haar fraaie borsten werden door ons verwend. Ook haar kutje bleef niet onberoerd. Langzaam liet ik mijn mond van haar lippen en borsten afzakken naar haar zo langzamerhand kletsnatte kut. Zodra ik haar klitje begon te likken kwam zij klaar.

Betty betaste ondertussen onze stijve lullen. De pik van Mathijs was wat langer en dunner dan de mijne. Na haar orgasme richtte Betty zich op duwde mij terug op mijn rug op bed en ging op mij zitten. Zuigend gleed mijn pik in haar kut en begonnen wij te neuken. Ik had een prima uitzicht op haar borsten welke ik betastte. Het draaien aan haar tepels veroorzaakte krampjes in haar kut waarmee zij in mijn pik kneep.

Mathijs was ondertussen achter haar gaan staan duwde haar voorover waardoor haar borsten op mijn borst kwamen te liggen en hij stak zijn pik in haar anus. Ook dit gaf extra genot voor Betty. Al neukende voelde ik door haar kut heen de pik van Mathijs. Dit was niet lang vol te houden. De bewegingen werden steeds wilder. Betty was de eerste die het niet meer hield en kreunend klaarkwam. Ook Mathijs ’s pik werd dikker, begon bijna gelijk met mij te spuiten en wij voorzagen Betty van een behoorlijk portie sperma.

Nadat de opwinding wat was weg getrokken kwamen wij op het bed tot onze positieven en trokken onze slapper wordende pikken uit Betty. Zij was echter nog niet voldaan en begon onze pikken te zuigen. Toen deze weer stijf geworden waren beklom zij Mathijs en stak diens lul in haar kut en vroeg mij haar vanachter te nemen. Het klaarkomen duurde beduidend langer maar na een heerlijke neukpartij waren wij alle drie bevredigd. Na gebruik van de douche waar Betty nog even klaar gevingerd werd ben ik met een afspraak voor een vervolg vertrokken.

Buiten gekomen was het onweer overgetrokken.

Zunguri

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *