Buurmeisje

()

Al vanaf mijn tiende jaar woont Veronique naast me, ze is 2 jaar jonger dan ik en op het moment van het plaatsvinden van dit verhaal is zij 19 en ik dus 21. Eerder hadden we samen op de middelbare school gezeten maar niet in dezelfde klassen en vanwege het leeftijdsverschil gingen we niet meer dan als oppervlakkige vrienden en buren met elkaar om. Veronique was de afgelopen jaren, sinds haar vijftiende opgegroeid in een mooie jonge vrouw met een frisse oogopslag en een leuke uitstraling.

Al weer twee jaar zat ik op het hoger onderwijs en zij was net klaar met haar Middelbaar en het was de eerste zomervakantie dat zij alleen thuis mocht blijven terwijl haar ouders op vakantie gingen. Ook ik was alleen thuis en liep me al een week een beetje te vervelen. Iedereen was weg voor de zomer en er was weinig te doen. Overdag zat ik vaak alleen maar een beetje in de tuin te lezen en ’s avonds huurde ik wel eens een film of zat ik wat op het internet. Het weer wilde ook niet erg meewerken want het was te heet om ook maar iets nuttigs te doen.

Diezelfde week nog, nadat ik voor de zoveelste keer haar had staan begluren kwam ze even langs. Dit keer helaas niet in bikini maar in een rokje dat tot net boven haar knieën kwam en een wit topje dat een stuk van haar buik vrijliet en waaronder je duidelijk een zwarte kanten BH zag zitten. Ze vond me in de tuin waar ik zat te genieten van een koude cola en een Sciences Factiën boek. Ik werd begroet met een vrolijk;

“Hoi” en ik schrok me rot want ik dacht dat ze ontdekt had dat ik haar stond te begluren en dat ik erbij was. Met het schaamrood op mijn kaken stamelde ik een begroeting terug en toen bleek dat ze me niet boos aankeek of zo herstelde ik me en vroeg haar of ze ook zin had in wat koels te drinken. Daar had ze wel oren naar en voordat ik het wist zat ik vrolijk te kletsen over allerhande dingen en mensen. Het was erg gezellig en het bleek in de loop van het gesprek dat mijn vermoedens inderdaad waar waren en dat zij zich ook nogal verveelde die weken. Haar ouders zouden de eerste twee weken niet terug komen en ze had weinig te doen. Om de verveling te bestrijden besloten we die avond een video te gaan kijken bij mij thuis en eerst even wat te gaan eten bij haar. Ze nam afscheid.

“ik ga nog even zonnen” wat ik natuurlijk helemaal niet erg vond.

Die middag moet ik wel een 100 keer naar boven gelopen hebben om haar daar te zien liggen en ik liep ook de hele middag met een ontzettende vlinders in de buik maar ik kon me bedwingen en heb me niet staan vingeren.

Toen de middag ten einde was nam ik vlug een koude verfrissende douche en verkleedde me even in een wat nettere korte broek. Na even naar de stad gereden te zijn, waar ook al niets te doen was, om een videofilm te huren belde ik bij Veronique aan. Het duurde even voordat ze open deed en toen ze dan eindelijk de deur opende was dat in twee handdoeken. Eén om het haar gewikkeld en de andere om haar lichaam, ik kon net de bovenlijn van haar borsten zien en ik moest opeens heel hard mijn best doen om te verbergen dat ik van stuk was.

“Wacht even, ik ben zo klaar, als je wil mag je alvast de tafel dekken” ze draaide zich om en verdween weer naar boven, naar de badkamer. Toen ze zich omdraaide bleek de handdoek om haar lichaam iets te kort en zag ik net de onderkant van twee stevige jonge billen. Dit wond me nog meer op en ik besloot maar snel mijn gedachten op wat anders te brengen door de tafel te gaan dekken. Het was even zoeken maar na een kwartiertje had ik dan toch alles gevonden en ik vroeg me af waar Veronique bleef.

Voorzichtig liep ik naar boven en klopte ik op de deur van de badkamer…geen antwoord, ik keek naar het slot en zag dat het niet gesloten was en na nog eens tevergeefs kloppen deed ik de deur op een kier open, de badkamer was leeg, geen Veronique. Wat ik echter wel zag was haar zwarte BH op de vloer. Ik wist dat ik het eigenlijk niet moest doen maar ik kon de verleiding niet weerstaan en ik stapte vlug naar binnen en pakte het kledingstuk op, het was inderdaad een mooie zwarte kanten BH en ernaast lag nog een stofje zwarte stof, uit nadere inspectie bleek dit een tanga te zijn…mijn vlindergehalte was weer op sterkte toen ik plotseling een andere deur op de verdieping hoorde. Ik gooide snel de twee stukjes stof neer en beende de badkamer uit, de deur voorzichtig achter mij sluitend toen Veronique de hoek om kwam.

Ze zag er adembenemend uit, een zeegroen jurkje dat net onder haar heupen ophield en haar lange goedgevormde benen blootgaf. De schouders waren ook bloot en het jurkje liet helaas geen decolleté zien maar de zachte stof accentueerde de welvingen van haar borsten goed. Ik legde uit dat ik haar zocht en dat ik de tafel gedekt had. Opgeruimd liep ze voor me uit naar beneden terwijl ik opgelucht adem haalde omdat ze niet in de gaten had gehad dat ik naar haar ondergoed had staan kijken. Het eten was heerlijk. De film bij mij naderhand spannend, Veronique kroop zo af en toe even tegen me aan als het erg eng werd en we hadden later op de avond veel lol totdat ze rond middernacht weer richting haar huis ging. We namen afscheid met de wederzijdse verzekering dat we dit zeker nog eens over moesten doen en toen ze weg was besloot ik dat het een leuke avond geweest was en dat ik, als we dit overdeden, eens moest gaan polsen of ze me erg leuk vond.

Ik ging nog even op het terras zitten om een laatst drankje te drinken van die avond, het was buiten nog steeds zwoel en er was een aangenaam windje opgestoken. Toen het na een half uurtje toch te fris werd ruimde ik de kussens op en liep ik naar binnen waar ik op de bank nog Veronique haar handtasje aantrof. Het feit dat het nog niet zo gek laat was en dat ik eigenlijk hoopte nog een blik van Veronique in misschien wel haar nachtkleding te bemachtigen bracht mij er toe om het tasje nog even te gaan brengen. Ik stapte mijn deur uit en belde bij haar aan, toen er na drie maal bellen nog niemand open deed probeerde ik voorzichtig de deurknop die meegaf. Nu toch wel enigszins bezorgd liep ik naar binnen. Na rondgekeken te hebben op de benedenverdieping waar niemand was liep ik naar boven, Veronique kon wel vergeten hebben de deur op slot te doen en al lang in bed liggen.

Eenmaal boven aan de trap gekomen bleef ik even stil staan luisteren, een zacht gezucht bereikte mijn oren en na nog even polsen besloot ik dat het uit de badkamer kwam. De deur van de badkamer stond op een kier en een smalle lichtstraal scheen over de overloop, het gezucht was duidelijker nu en werd af en toe afgewisseld met een zachte kreun. Ik wilde wel aankloppen maar kon de verleiding niet weerstaan om eerst door de kier te gluren. Dit deed ik maar ik zag slechts een blote voet en een klein stukje been, het gekreun werd ondertussen heviger en ik duwde de deur nog een stukje verder open. De deur piepte maar Veronique scheen er geen erg in te hebben want daar zat ze: wijdbeens op de rand van het bad, naakt. Haar ene hand lag tussen haar benen terwijl haar andere hand met haar linkertepel speelde. Haar hoofd was iets naar achter gezakt en ze had haar ogen gesloten terwijl het puntje van haar tong net tussen haar rode lippen door kwam. Opeens deed ze haar ogen open en keek me recht aan.

“Zo,” zei ze “ik was bang dat je niet meer zou komen vanavond, zoals je ziet was ik alvast begonnen”.

Dit kon ik natuurlijk niet anders opvatten dan als een regelrechte uitnodiging en ik liep naar haar toe en boog me voor haar. Ze haalde haar handen van haar borst en haar poesje en sloeg haar armen om mijn nek. Ik tilde haar zo omhoog en al zoenend stonden we dicht tegen elkaar aan. Mijn handen gleden over haar rug en haar billen terwijl haar handen snel mijn shirt uittrokken. Het gevoel van haar stevige borsten en haar harde tepels tegen mijn borsten was goddelijk.

Ik kuste haar hals en liet ondertussen mijn handen over haar billen weer naar boven glijden om haar borsten vast te nemen, na haar hals kwamen haar tepels aan de beurt die beiden strak vooruit wezen.

Hierna trok Veronique snel mijn broek uit en stond ik alleen nog in slipje tegenover haar naakte lichaam. Zachtjes vroeg ze of ik mee wilde gaan naar haar slaapkamer en fluisterend stemde ik toe.

Al snel vervolgden we onze tongzoenen. Voelde ik haar handen over mijn short gaan, tastend naar mijn heuveltje. Ze trok aan het elastiek van mijn slipje en ik begreep haar bedoeling en trok het snel uit. Nu hadden haar handen vrij spel, ze streelde zachtjes mijn klit en fluisterde dat ze mij wou berijden.

Langzaam schoof ik op haar poesje over mij harde opgespannen dijbeen, e, mijn klitje werd iedere keer door haar vingers beroerd. Ik werd gek. Langzaam neukten we zo, Veronique was zeker geen maagd meer maar haar natte poesje was zeker niet wijd en toen ik een vinger binnen bracht kneep ze er goddelijk op. Veronique lag zacht te kreunen en te steunen en geile dingen in mijn oor te fluisteren waardoor ik nog rustiger moest doen.

Na verloop van tijd gaf ze te kennen dat zij mij bovenop wilde, ik draaide haar daarom rustig op mijn rug en ik ging schrijlings mijn klit tegen het hare aan rijden. Nu zag ik pas goed bij het licht van de halfvolle maan en de sterren die door haar geopende raam schenen dat haar poesje kaal was op een streepje schaamhaar op haar onderbuik na, zacht bereden we elkaar net als in mijn dromen. Ik richtte me op en overlaadde haar borsten met kussen en nam haar tepels in mijn mond, kleine druppeltjes zweet van de bedompte dag liepen langs haar welvingen en ik likte ze allemaal op.

Langzamerhand overviel het heerlijkste gevoel me. Ik kon het niet lang meer houden nu, ik fluisterde tegen Veronique dat ik zo eeuwig verder wou. Ze gaf me een geile glimlach en bewoog nu nog langzamer.

We lieten elke seconde een minuut duren en elke minuut tien. Volkomen uitgeput en tevreden zakte ze op mij en zo sliepen we in…

Eén heerlijke zomer lag waren we gelukkig.

Zora

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *