De foto’s kunnen wachten

()

Ik word zo dadelijk afgehaald om weer een fotoreportage te maken. Ik was een veel gevraagd model en ik had er veel plezier in. Ik wist na enige fotosessies met vrouwen dat ik lesbisch was. Dan ging er een heerlijk gevoel door me heen, hetgeen ik niet bij mannen voelde. Ik had nu een opdracht voor opnamen met een vrouw waarvan ik wist dat die veel ervaring had met de lesbische liefde. Toen ik bij het huis van de vrouw kwam, bleek dat ze al stond te wachten. Ik voelde een prettig gevoel over me komen, want ik wist dat ik vandaag echte liefde tussen twee vrouwen zou leren kennen. In alle andere gevallen was het meestal zo geweest dat de meisjes of vrouwen niet voor 100% lesbisch waren, veelal eerder biseks.

Eenmaal binnen volgde ik Dhora naar haar slaapkamer. Die was geheel roos ingericht zelfs de prachtige sprei op het ronde bed. “Ga maar vast op het bed liggen.” Zei Dhora,”op de de fotograaf moeten we nog wel een half uurtje wachten.” Ik die wel wist wat van me verwacht werd kleedde me uit tot op m’n slipje. Ik vleide me op het heerlijke bed. Dhora nam naast mij plaats en begon me meteen te kussen. Ik voelde de bronstige sappen al tussen mijn benen toen ik de vingers van Dhora op m’n kutje voelde. Met een diepe zucht zei ik.

“Ga door, het is een heerlijk gevoel en ik word al behoorlijk geil”. Ik voelde tussen Dhora’s benen, maar ook zij had ook nog haar slipje aan. Ook het slipje van Dhora was al goed nat. Dhora maakte zich los van me en zei. “Zullen we onze slipjes maar uit doen want die zitten danig in de weg.” Ik knikte met gesloten ogen, al zalig dromend. Ik deed mijn benen omhoog en zei “trek jij m’n slipje maar uit, ik blijf liggen.

Ook Dhora trok haar slipje uit. Ik keek er naar en zag een totaal gaaf kutje van haar! Ik hield mijn adem in van verrassing toen ik de pruim met de volle schaamlippen goed bekeek. Ik kromde m’n middelvinger een beetje en duwde die toen zachtjes in de licht openstaande spleet. Door die aanraking gingen de lipjes van Dhora’s kutje verder open. Ik voelde de kleverige sappen uit Dhora’s geile grotje vloeien. Ik duwde mijn vinger verder naar binnen hetgeen heel gemakkelijk ging. M’n duim drukte tegen de schaamlippen en met de andere vinger duwde en wreef ik zachtjes over het gevoelige klitje van Dhora. Dat klitje werd al behoorlijk groot en hard. Dhora liet zich echter ook niet onbetuigd en duwde het schaamhaar van mij wat opzij tot ze mijn schaamlippen voelde. Opeens stak ze twee vingers heel snel in de natte spleet van me. Ik rilde van genot en drukte mijn lichaam tegen Dhora aan. Dhora drukte haar twee vingers dieper in m’n plakkende schede. Gelijktijdig de vingers ronddraaiend. Gretig reageerde ik en begon onmiddellijk Dhora na te doen. Wat tot gevolg had dat Dhora hevig begon te schokken. Ik voelde haar schede samentrekken en hoe het geile kutvlees mijn vingers omklemde. In een heerlijk gelijk ritme masturbeerden we elkaar. We brachten ons bijna gelijk tot een orgasme en hielden ook bijna gelijktijdig op tot de golf van wellust langzaam wegebde.

Daarna begonnen we beide aan een volgende opwindende ronde. Ik ging hevig tekeer in de geile kut van Dhora. Het was de enige manier om mijn eigen wellust iets te verminderen. Maar het baatte me niet veel, want ook Dhora begon al wilder in m’n kutje te wroeten. Dhora duwde nu wat wilder 3 vingers in de natte spleet van me. Meteen ruwweg een grote pik nabootsend. Dat had tot gevolg dat ik hevig kreunend de kittelaar van Dhora begon te bewerken. En ook ik duwde enige vingers diep in Dhora’s grot. “Oh, Dhora, ik hou het niet lang meer uit” gilde en steunde ik. “Oh toe kus me op m’n geile pruim. Ik verlang zo hevig naar je en ik wil klaarkomen.”

Op dit ogenblik had Dhora schijnbaar gewacht. Snel draaide ze zich plat op m’n lichaam terwijl ik met wijd geopende benen haar kutje tegen m’n gezicht aanduwde. Dhora’s mond ging daarna snel tussen mijn dijen en deed die wijd uit elkaar. Ik trok de benen tevens met een ruk omhoog zodat mijn kutje gelijktijdig mee omhoog kwam. Dhora’s handen pakten m’n kont stevig vast en haar mond drukte zich op de natte schaamlippen. Met haar handen duwde ze de schaamlippen ver uiteen. Gelijktijdig duwde Dhora haar tong diep in het kutje van me. Met haar kin wrijvend over de gevoelige kittelaar. Ik hielp haar door telkens mijn kontje omhoog te duwen waardoor de tong van Dhora dieper in mijn kutje ging. Ik werd alsmaar geiler. Ik liet mijn handen over de bolle naar achteren stekende kont van Dhora gaan. Ik trok de beide billen van uiteen zodat ik een ruime blik kreeg op de glanzende pruim en Dhora poepgaatje. Ik kreeg het water in de mond bij het zien van al dat heerlijks. Het wond me enorm op. Vooral het idee dat ik dadelijk die intieme geile delen van Dhora zou gaan verwennen. Ik stak mijn tong zover mogelijk uit en duwde die tegen Dhora’s natte schaamspleet. Ik likte aan het harde klitje van Dhora naar boven om daarna uit te komen bij Dhora’s anus. Ik duwde telkens ik van de kut bij de anus kwam mijn tong stijf tegen dat gaatje aan. Ik duwde met enig geweld de dijen van Dhora verder uiteen.

“He, ik… ik…” kreunde Dhora. “Lik m’n klitje en steek wat vingers in m’n kut en als je wilt, een in m’n kontgaatje dat ook om bevrediging vraagt”. Ik voldeed maar al te graag aan dat verzoek. Ik duwde mijn duim in de natte spleet en een vinger in het kleinste gaatje van Dhora. Hetgeen meteen gevolgen had, want Dhora begon heftig met haar onderlichaam te draaien. Ook ik voelde opeens een vinger in mijn anus, terwijl er al twee vingers in mijn kutje zaten.

Beide begonnen we hevig te wippen en te draaien. Van beide vloeide het kutsap flink. Opeens begon ik zachtjes in de schaamlippen van Dhora te bijten. Dit was een gevolg van grote geilheid en een naderend orgasme bij mij. We gingen nu wild te keer en drukten onze vrouwelijkheid in elkaars gezicht. De vingers, nu niet meer in de gaatjes, bewogen zich over elkaars lichaam. Ik kronkelde en wipte alsof er om mij heen niets meer bestond. We bewogen in een steeds sneller tempo. En terwijl het geile sap rijkelijk vloeide voerden we ons naar een klimaks. Die liet dan ook niet lang meer op zich wachten. Ik kwam al gillend het eerste klaar. Hevig met mijn benen en kontje heen en weer gaand. Ik duwde met de laatste golf geil mijn kut stijf tegen de mond van Dhora. Die kon niets anders meer doen dan haar tong opnieuw diep in de spleet van mij duwen. Na nog wat hevige bewegingen was de laatste golf van klaarkomen bij mij gekomen. Dhora beet in mijn schaamlippen bij de laatste bewegingen van mij.

Ik likte al het geile witte vocht dat met flinke hoeveelheid uit haar kutje vloeide op. Dhora duwde nu haar natte spleet stevig tegen de mond van mij. Ik ontving de natte schaamlippen gretig en met flinke zuigbewegingen duwde ik mijn tong in de gladgeschoren kut van Dhora. Dhora kneep haar kutje samen om die daarna weer te ontspannen, dit deed ze in een steeds sneller tempo. Ook bij haar vloeide een flinke witte stroom kutsap direct in mijn mond, zodat ik hevig moest slikken om het weg te krijgen. Dhora ging in steeds sneller tempo heen en weer. Haar kutje opende en sloot zich in het hetzelfde ritme. Ik merkte dat ook haar hoogtepunt naderde. Om het te versnellen deed ik haar hand opzij en duwde opnieuw haar duim in Dhora’s overgevoelige kutje. En ook daardoor volgde heel snel het klaarkomen van Dhora. Voldaan lagen we naast elkaar en ik zei.

“Die foto’s zullen nu wel heel erg goed worden”.

Zora

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *