Het ene plezier…

()

Ik heb een wat vage collega en buurtgenoot Chris, waar ik wel eens een praatje mee maak. Zowel op straat als op het werk spreken we elkaar dan over de gebruikelijke zaken als voetbal, kinderen, bier drinken enz.

Chris zijn vrouw Kathy komt geregeld bij mijn vrouw op visite en de meiden kletsen ook heel wat af over de school van de kinderen, baby voeding, kleren maken, speelgoed en waarschijnlijk ook over leuke kerels. Geregeld heeft Kathy het dan over de hoge positie die ik bekleed op ons werk en de lagere positie van haar man Chris. Chris en ik hebben hier helemaal geen last van en voelen dat verschil helemaal niet. Wij wonen vlak bij de zee en komen elkaar geregeld tegen op het strand terwijl de kinderen heerlijk langs de vloedlijn spelen.

Kathy draagt meestal een hoog opgesneden bikinibroekje waardoor haar heerlijke heupen goed te zien zijn. Verder heeft ze een piepklein bovenstukje waar haar kleine maar stevige borsten heerlijk in uit komen. Ze had me al eens gevraagd of ik niet iets voor haar man kon doen terwijl ze hoogst verleidelijk met haar borsten voor mijn ogen stond te wiebelen. Ik kreeg het er toen opwindend warm van. Van de zomer gebeurde het volgende.

Op een middag was ik toevallig vrij om met vrouw en kinderen naar het strand te gaan en wandelde ik eerst naar kennissen die in de buurt wonen. Ik moest langs het huis waar Kathy en Chris wonen. “Joehoe! Dirk? Kan je me even helpen met een deur los maken.”

Kathy stond in de huisdeur in de bekende kleine rode bikini waar haar heerlijke figuur goed in uit kwam. Ik liep naar binnen en kon mijn ogen niet van haar af houden. Dat zag ze natuurlijk wel maar ze deed geen moeite om iets te bedekken. Sterker nog ze leek me wel iets uit te dagen.

“Wat is er,” vroeg ik nieuwsgierig.

“Ik stond even bij het keukenraam, om wat te drinken te halen en zag je lopen. Ik lig lekker te zonnen want Chris en de kinderen zijn even weg en dan heb ik even tijd. Toen ik je zag dacht ik je even te vragen om de deur naar de garage los te maken want die zit vast.” Ze keek me heel koket of plagerig aan, ik begreep het niet en deed wat verward. “Kom, dan zal ik het je laten zien.”

Ik liep achter haar wiegende heupen aan en kwam in de bijkeuken bij een deur die vast zat. Ze bukte diep voor me en bood een riante blik op haar borsten. Ik kon net geen tepels zien maar wel dat haar borsten prachtig bruin waren.

“Kijk dat slot wil niet open.” Ik bukte me en keek naar het slot. Ze knielde bij het slot zodat ik nu vlak bij haar gezicht was en haar kleine stevige borsten voor het grijpen had. Ik hield me in, uiteraard. Ik rook haar sterke lichaamsgeur en keek haar aan. “Wat is er met het slot?” Vroeg ik. Ze legde een hand op mijn schouder en zei vertrouwelijk dat de sleutel niet draaide.

“Waar is de sleutel?” Vroeg ik vervolgens. We stonden weer tegenover elkaar.

“Zeg Dirk, kan jij echt niet iets doen voor Chris zijn carrière en zijn salaris?” Vroeg Kathy opeens.

Ik wist niet wat ik hoorde en stamelde iets als “wat zeg je?”

“Je weet wel dat mijn man en ik een niveauverschil hebben maar ik houd van hem en ben gelukkig met hem. Maar toch heb ik er best wat voor over om Chris zijn positie te verbeteren en volgens mij kan jij dat regelen.”

“Wat bedoel je” stamelde ik weer.

“Zoals ik al zei, ik heb er best wat voor over.” Ze deed nu een hand onder haar borst en de andere hand legde ze op haar vlakke buik. “Maar dan moet je wel beloven dat je er wat voor doet.”

Ik hervond mijn positieven. “Bedoel je dat ik de sleutel ergens in je bovenstukje moet zoeken?”

“Misschien” zei ze.

Ik legde mijn hand op haar hand onder haar borst en schoof mijn hand over de stof van haar bikini op haar borsten. “Hier voel ik geen sleutel.” Zei ik.

“Beter zoeken” zei Kathy met een hele ondeugende trek op haar gezicht.

Ik maakte de sluiting op haar rug los en liet het bovenstukje vallen. Ze stond met een paar prachtige kleine maar stevige borsten recht voor mij. Ik raakte een borst aan, legde een vlakke hand op haar borst en duwde licht. De heerlijke vorm van haar borst drukte in mijn hand.

“Kom, de sleutel ligt ergens anders.” Ze pakte mijn hand en liep voor me uit naar boven om naar een slaapkamer te gaan. Ze trok me op bed en drukte haar borsten tegen mij aan en trok daarna mij T shirt over m’n hoofd. “Kom zoek verder” nodigde ze me uit.

Ik lag naast haar op bed en schoof mijn hand over haar buik langs de rand van haar slipje. “Is daar de sleutel?” Vroeg ik.

Ze zei niets maar ging ontspannen achterover liggen. Ik schoof mijn hand in haar slipje en voelde een flinke bos schaamhaar. Via de bos schaamhaar kwam ik bij haar natte gleufje en bewoog langs haar schaamlippen.

“Is hier de sleutel?” Vroeg ik.

“Heb jij dan de sleutel voor Chris zijn carrière?” Vroeg ze.

Ik was nu zo geil dat ik wel alles wilde beloven. “Ik zal zien” zei ik.

“Nee, ik wil weten dat jij je best doet voor hem en mij.”

“Maar eerst moet ik de sleutel zoeken” zei ik. Ze liet haar slipje uittrekken, hielp mij om mijn broek uit te trekken en kneedde daarbij lekker in mijn lul. Ik gleed weer met mijn vingers tussen haar schaamlippen door, om op haar klitje te eindigen. Ze genoot en kreunde licht.

“Neen!” Zei ze opeens en draaide zich naar boven. Ze duwde mij plat op mijn rug en kroop wijdbeens over me heen. Ze ging wijdbeens op me zitten en duwde haar kutje tegen het topje van mijn lul. “Zal ik je eens lekker laten genieten en klaar laten komen” zei ze plagerig.

“Ja, ja, toe” kreunde ik nu.

“Nee, eerst moet je wat beloven” zei ze.

“Toe nou” kreunde ik. Ze liet zich iets zakken waardoor haar kutje een stukje over mijn lul zakte. Ze kneep even licht met haar vaginawanden en ik voelde dat ze lekker krap was. Ze trok zich weer terug. “Kan jij Chris een goeie baan bezorgen” vroeg ze. Wat een kreng, dacht ik en keek haar aan. Ze deed haar handen onder haar borsten en bracht die vlak bij mijn mond. Natuurlijk hapte ik in haar tepels en zoog aan haar tepels. Weer bewoog ze haar kutje een stukje over mijn lul en begon me zachtjes te berijden.

“Wel, krijgt Chris een goede baan van je” zei ze weer.

“Ik kan wel wat regelen” fluisterden, nee kreunde ik.

“Oké, dan zal ik je eens lekker verwennen.”

Wat volgde is nauwelijks na te vertellen. Ze liet zich met haar kutje helemaal over mijn lul zakken en begon me heerlijk te bereiden. Haar borsten duwde ze vooruit zodat mijn handen vrij spel hadden. Haar knieën drukten ze naast mijn heupen iets naar voren en legde vervolgens een extra kussen onder mijn hoofd. “Kijk maar eens lekker naar me” zei ze en streek met haar handen onder haar mooie borsten door en over haar buik naar beneden. Met twee vingers opende ze haar schaamlipjes waardoor haar klitje mooi in zicht kwam. Mijn lul zat daar direct achter en ik zag dat de grote schaamlippen heerlijk mijn lul omsloten. Ze bewoog iets en ik raakte zo diep in haar kutje dat ik tegen haar baarmoeder aanstootte. Ik stootte nu vanonder uit en Kathy bewoog heftig mee. Daar kwam haar hand weer terug en schoof tussen de kleine lipjes om op het roze genotsknopje te stoppen. Ze keek me geil aan, begon met haar vinger op haar klitje te bewegen en met haar kutje op mijn lul te draaien. Ze kreunde, zweette en wierp haar hoofd achterover. Ik had een prachtige blik op dat strakke lijf met heerlijke borsten.

“Ah, ach. O! O, ja! Kom! O, ja! Kom! Ja, ja, kom, ja! Ja!” Heftig op mijn lul wippend en vingerend aan haar klitje kwam ze klaar. Ik voelde het felle trekken van haar vaginawanden heftig in mijn lul doorwerken. Door dit heerlijke gevoel en geile gezicht kwam ik nu ook klaar en spoot mijn zaad diep in haar kutje.

Ze liet zich voorover zakken en kuste me vol op de mond.

Nu pas realiseerde ik me wat ik had gezegd.

“Je denkt om onze afspraak, hé” zei ze.

Was het een heks of was het een liefhebbende echtgenote? “Als ik het voor elkaar krijg dan wil ik je nog een keer neuken.”

“Zo vaak als je maar wilt.” Antwoordde ze.

Een paar weken later zag ik kans om Chris een leuke baan te bezorgen op onze export afdeling. Hij kreeg een flinke salarisverbetering en mocht ook nog geregeld naar het buitenland.

Tijdens die dagen kreeg zijn vrouw geregeld bezoek en heb ik nog vaak mijn zaad in haar kutje gespoten.

Zunguri

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *