Mijn cadeau

()

Noortje een lekkere jonge meid van bijna achttien hoopte dat haar vriend zijn belofte zou nakomen als ze achttien werd. Hij, Theo, had haar iets speciaals beloofd. Noortje wist eigenlijk wel wat het zou zijn. Al vaak hadden ze erover gesproken dat alleen vingeren bij seks niet alles was en dat het maar eens echt zou moeten gebeuren. Theo had dan gezegd wacht nog maar even, het is bijna zover. Dus Noortje verwachtte dat het wel zou gebeuren als ze jarig zou zijn. En ze verwachtte er veel van; tenminste was ze dan ontmaagd en vrouw geworden. Het leek wel of de dagen voorbij kropen tot het eindelijk zover was dat ze jarig was.

Theo haalde haar thuis af en onderweg naar zijn woning merkte hij op; “je weet zeker al wat je cadeau zal zijn?”

“Dat weet ik wel bijna zeker want anders waren we wel bij ons. Trouwens dat zie je wel als we bij jou thuis zijn. Ik weet heus wel wat jij van plan bent.” Nog maar amper had ze de deur van zijn woning dicht gedaan of Noortje begon zich van haar kleren te ontdoen. “Schiet op want ik heb haast”, zei ze. “Ja dat zie ik” grijnsde Theo. Er zat niets anders op voor hem dan ook maar uit de kleren te gaan. “Waar wenst de dame op haar verjaardag ontmaagd te worden” vroeg Theo. “Dat maakt mij niets uit, als het nu maar gebeurt.” Lispelde ze zacht.

Ze stond poedelnaakt voor hem. Theo liet wellustig zijn blikken over haar lichaam gaan. Noortje had haar ogen gesloten, de mond een weinig geopend. Haar blonde krullen lagen als een krans om haar gelaat. De zachtjes op en neer gaande boezem met de omhoog wijzende bruine tepels, haar smalle taille en haar venusheuvel overgaand in een zalig en begeerlijk kutje maakten Theo nogal opgewonden en het bezorgde hem al een stijve penis. Hij nam haar op en legde haar op de zitbank. Hij deed haar dijen wat uiteen. Maar haar kutje was nog verborgen achter het blonde krullende haar. Theo legde zijn handen op haar dijen en begon van daaruit zijn opwindende streelpartij.

Heel teder beroerde hij de satijn zachte gebruinde huid. Zijn handen gingen naar boven tot ze de fraaie borsten hadden bereikt. Met hun tepels die geleidelijk harder begonnen te worden. Noortje raakte opgewonden en daarom zakte hij met zijn handen langzaam over haar lichaam naar beneden tot hij bij het schaamhaar aankwam. Eer hij de warmte uitstralende spleet zou bereiken streelde hij nog haar kleine klitje. Onder zijn strelende en plagende vingers voelde hij haar lichaam ongeduldig worden. Ze begon met haar heupen te draaien en haar hijgende ademhaling zei hem dat het tijd begon te worden om haar grotje onderhanden te nemen. Hij deed het behoedzaam en teder en vergat niet daarbij gelijktijdig haar kittelaartje stevig te bewerken. Soms drukte hij wat harder wat meteen een hevige reactie bij Noortje veroorzaakte.

“Ah, ga door ja,” hijgde ze met een van wellust verstikte stem. Theo voldeed graag aan haar smeekbede en masseerde het nu harde klitje flink stevig. Steeds wilder begon ze met haar onderlijf te draaien. Zijn vingers gingen nu naar haar neukspleetje. Als vanzelf gleed zijn vinger in het drijfnatte kutje. Haar kutje was nog heel erg nauw, ook al om dat ze nog maagd was. Een tweede vinger duwde hij er voorzichtig in tot ze beiden niet verder konden. Even schokte haar onderlijf. De bewegende vingers veroorzaakten een soppend geluid wat Theo als muziek in de oren klonk.

Het voor haar, maar ook voor hem, opwindend spel had hem al een harde stijve lul bezorgd en zijn ballen begonnen te tintelen. Hij trok zijn vingers uit haar natte kutje en schoof dichter naar haar toe. Hij duwde nu zijn eikel tussen de geile natte schaamlippen. Noortje trok op dat moment haar benen omhoog. En legde deze op z’n schouders. Deze houding gaf hem de gelegenheid om zijn lid verder in haar te brengen. Hij hoopte maar dat haar maagdenvlies niet te hard en te nauw was, dan bezorgde het haar tenminste niet zoveel pijn. Maar nu reageerde Noortje.

“Duw hem erin ik wil nu je lul helemaal voelen”. Theo duwde nu met kracht zijn harde paal in haar, naar ontmaagding snakkende kut. Noortje gaf een luide gil en wilde zich van hem wegtrekken. Theo had daarop gerekend en hield haar stevig vast. “Allemachtig dat deed pijn” en Noortje voelde nu dat het nat werd tussen haar benen. Ze wist dat ze nu een vrouw was geworden.

De pijn nam af, zeker toen Theo langzaam met zijn lul op en neer ging en nu steeds dieper in haar ontmaagd kutje. Hij begon nu ook harder en sneller te pompen. Noortje ‘s kreunen en haar geile geluiden werden nu steeds luider en ook Theo liet zich op dat gebied niet onbetuigd. “Ja, ja!” Gilde Noortje telkens als zijn ballen op haar billen kletsten. IJverig ramde Theo steeds opnieuw de dikke staaf in het van geil overlopende neukspleet. Toen was het zover: hij spoot. Er scheen geen einde te komen aan de zaadlozing.

Toen het ophield liet hij zich toch wel uitgeput voorover op Noortje ’s lichaam vallen, haar stevig omklemmend. Noortje deed onmiddellijk haar benen om zijn achterwerk. Ze wou de lekkere lul die nog in haar ontmaagd kutje zat niet loslaten. Zo ineengestrengeld bleven ze geruime tijd liggen. “Theo het was geweldig; in een woord fantastisch. “Dit vind ik voor mij een geweldig verjaardagscadeau.” Samen gingen ze nu onder de douche en speelden wat met elkaar en gingen daarna in Theo ‘s slaapkamer op bed liggen. Hij wist niet hoelang ze hadden geslapen maar hij was nu klaarwakker want hij voelde een hand tussen zijn badmantel en die hand speelde met zijn slappe pik. “He, geile meid ben je een beetje bijgekomen” was Theo ’s reactie.

Noortje was inderdaad opgeknapt want ze werd meteen agressief. Gewillig liet hij zich door haar ontkleden. Noortje was nog steeds naakt en met welgevallen keek hij naar haar ronde borsten waarvan de tepels al weer groter werden. Hij liet haar even in de waan dat hij zich aan haar had overgeleverd. Toen worstelde hij zich los en greep haar waar hij maar kon. Hij kneep en betaste haar hele goddelijke lijf. Maar ook Noortje draaide en kronkelde zich om aan zijn tastende handen te ontkomen en om gelijktijd hem overal te pakken. Opeens hield Theo op, pakte haar vast, tilde haar van het bed en zette haar op een stoel zonder leuning. “Oeps dat voelt koud aan” gilde ze.

Noortje spreidde haar benen en riep “wie komt er in mijn huisje?” Theo kroop op z’n knieën naar haar toe en schoof prompt zijn reeds door de geile stoeipartij hard geworden lul tussen de uitnodigende kutlipjes. Noortje deed direct haar benen om zijn middel. Met haar hielen drukte ze tegen zijn naakte achterwerk en spoorde hem aan diep in haar te komen. Ze liet zich wat onderuit zakken en als vanzelf schoof ze haar hete en natte spleet over zijn dikke eikel. “Het lijkt wel of hij steeds langer en dikker wordt” zei ze tegen Theo. “Ik voel hem helemaal tot hier” en wees op een plekje iets onder haar navel. Theo drukte als reactie hem hard en diep in haar en Noortje gilde.

“Oh ja dieper, dat is het helemaal. Ja! Duw door! Mijn kut brandt van verlangen en mijn buik staat in vuur en vlam. Toe doe er iets aan spuit me vol en blus die brand” gilde Noortje weer. Theo liet zich niet onbetuigd en begon als een wilde te naaien. Door de hevige stoten moest ze zich goed vast houden anders gleed ze van de stoel. Theo voelde haar geile sappen langs zijn paal lopen. Noortje ’s gelaat vertrok zich en ze riep luid. “Dieper, harder, ja neuk heel mijn kut van begin tot heel diep, oh wat geil is deze houding.” Haar hoofd viel opzij en ze liet zich helemaal gaan. Nog een harde stoot en zijn sperma spoot voor de tweede maal diep in het flink genaaid kutje. Haar orgasme was ook ongekend hevig en zeer luidruchtig.

Theo trok zijn uitgewerkte stamper uit haar kutje. Op dat moment golfde het ingespoten sap samen met haar geil uit haar kutje en de straal liep tussen haar benen door tot op de stoel. Beiden waren zozeer voldaan dat ze besloten deze nacht bij elkaar te blijven slapen.

“Je weet maar nooit wat er dan nog allemaal gebeurd.” Zei Noortje lachend.

Zora

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *