Monique en Wendy

()

Dit verhaal speelde zich enige tijd geleden af. Ik was achttien jaar en toch wel een laatbloeier. Ik had nog nooit echt een vriendinnetje gehad, laat staan geneukt. Ik had rond die tijd wel een goede relatie met een achternicht van mij. Ze woonde in de buurt en ik kwam er geregeld over de vloer. Ze heette Monique en was echt een lekker ding. Ze was ook wat verder ontwikkeld dan dat ik was en vier ouder. Ze was best lang en blond. Mooi figuurtje, niet te dik, maar ook zeker niet te dun! Verder had ze ook nog best mooie borsten, volgens mij een C-cup. Ik was ook niet de enige jongen die dat zag, want altijd had ze wel een vriendje. Als ik onverwachts op visite kwam en ik ging naar haar kamer was de deur dan ook wel eens op slot. Laatst ging ik weer eens bij Monique op bezoek. Ze was zo te zien alleen thuis. Ik liep de trap omhoog naar haar kamer, waar ik de deur op een kier zag staan. Ik liep er op af en toen ik met de deurklink in mijn handen stond hoorde ik opeens een zacht gekreun. Ik stond als genageld aan de grond. Ik vermande mij en deed de deur net iets verder open zodat ik naar binnen kon kijken. Ik zag daar Monique op bed liggen samen met haar vriend Dirk.

Monique lag met haar benen gespreid en haar vriend befte haar. Ze genoot duidelijk. Dan hoorde ik het gekreun luider worden en ze kwam volgens mij klaar. Ze kwam nu omhoog en keek naar de deuropening. Ik schrok me kapot en stond genageld aan de grond. Ik voelde me betrapt, maar kon geen spier verrekken. Maar Monique keek mij geil aan en het leek wel of ze mij een knipoogje gaf. Zittend op het bed begonnen ze te zoenen. Monique duwde haar vriend op bed met zijn achterhoofd mijn kant op en ging bovenop hem zitten. Slimme meid, zo kon hij mij niet zien! Ze ging bovenop hem zitten en wipte op en neer op zijn penis. Ze was hem duidelijk geil aan het maken en dat was ook te zien aan hem. Ze ging een beetje omhoog en pakte zijn penis en leidde deze bij haar binnen. Ze begon hem te berijden en ik zag haar borsten mooi heen en weer wiegen.

Mijn penis was ondertussen ook al helemaal hard geworden, maar ik durfde hem niet uit mijn broek te halen. Monique ging ondertussen door met haar vriendje te berijden. Ze genoot duidelijk van zijn stijve lul in haar. Hij pakte haar borsten vast en begon er ritmisch in te kneden. Monique ’s tepels stonden strak naar voren. Ze deed haar ogen open en keek mij aan. Met haar tong maakte ze een rondgaande beweging langs haar lippen, terwijl ze doorging hem te berijden. Wat is het toch een geile meid dacht ik. Ze keek nu wat omlaag richting mijn kruis waar mijn penis duidelijk te zien was. Zonder woorden leek ze mij te zeggen ‘haal hem eruit’. Ik was ondertussen zo geil geworden dat ik het ook bijna niet kon houden. Ik deed de rits van mijn broek open en haalde mijn penis eruit. Verlekkerd keek Monique naar mijn toch al best ontwikkelde penis. Ik begon er aan te trekken en gefascineerd bleef ze er naar kijken. Haar vriendje begon ook bijna klaar te komen. Hij begon te kreunen en met een zucht hoorde ik hem zeggen.

“Ik kom!” En hij spoot zijn zaad in Monique. Monique knipoogde naar mij en zakte over haar vriendje om hem een zoen te geven. Ik deed mijn penis weer in mijn broek en ik zag dat Monique van haar vriendje af stapte. Volgens mij was het uitputtend voor hem geweest wat ik hoorde een zacht gesnurk. Ik wou eigenlijk snel weglopen, maar Monique gebaarde mij even te wachten. Ze kwam op mijn afgelopen en nam mij mee de gang op. “Het is altijd hetzelfde” zei ze. “Als Dirk klaar is gekomen valt hij als een blok in slaap en laat mij onbevredigd achter.” Ik durfde haar bijna niet aan te kijken. Ik had wel eens een naakte vrouw gezien in boekjes, maar nooit zo van dichtbij. Monique keek mij aan en zei; “vond je het lekker om zo te kijken?” Ik wist niet wat ik moest zeggen, was bijna sprakeloos. “Kom op, je hoeft niet zo verlegen te doen. Wat is er?” Ik zei dat ik het best geil vond om zo te zien en dat ik eigenlijk nog nooit zoiets gezien had.

“Ben je nog maagd” vroeg ze mij. Ik kon niets anders zeggen dan ja en ik kreeg een rood hoofd. “Je hoeft je daar niet om te schamen” zei Monique en ze ging recht voor mij staan. “Ik snap niet dat jij nog nooit een meisje hebt gehad, ik zag net je penis en je bent goed geschapen. Het is zonde dat daar nog nooit een meisje van heeft mogen genieten.” Ze ging met haar hand naar mijn broek en maakte deze los. Mijn broek viel naar beneden en daar stond ik dan, met een behoorlijk stijve penis in mijn boxershort. “Zo” zei ze en ze streelde met een hand over mijn boxer. “Dat ziet er goed uit.” Haar streling maakte dat mijn penis nog harder werd dan hij al was. Dat ontging haar ook niet. “Vind je het lekker.”

“Echt wel” zei ik. Ze pakte een hand van mij en leidde deze naar haar borsten. Ze legde mijn hand op haar borst en voor het eerst voelde ik dit zachte maar stevige vlees van een vrouw. Haar tepel voelde ik tussen mijn vingers. “Knijpt er maar eens in,” zei ze. Voorzichtig begon ik haar borst te masseren, terwijl ze nog steeds over mijn boxer streelde. Ik voelde haar stijf geworden tepel tussen mijn vingers. Dit maakte mij zo geil dat ik het niet meer kon houden, ik kreunde en kwam klaar. “

Zozo, dat is snel, er stond zeker veel druk op. Je hebt nu wel heel jouw boxer vies gemaakt.” Ik stond als aan de grond genageld en werd rood van schaamte. “Sorry,” is het enige wat ik nog kon zeggen. “Geeft niet” zei Monique en ze zette twee vingers achter de elastiek van mijn boxer en trok hem naar beneden. Snel uit dat vieze ding zei ze. Mijn penis stond nog half stijf vooruit, nu ter hoogte van haar gezicht. “Hm, mooi uitzicht. Hij is nog wel vuil, die zal ik eens schoonmaken” en voor ik het wist nam ze mijn penis in haar mond. Ze begon mij te pijpen en likte al het zaad van mijn penis. Dit had duidelijk effect en in geen tijd stond hij weer fier in de lucht.

“Kijk eens aan” zei Monique en ze ging weer staan. Ik keek haar aan en ze begon mij te zoenen. Ik proefde mijn zaad in haar mond. Na de zoen keek ik haar aan en zei. “Ben je niet bang dat Dirk ons zo hier ziet.”

“Hij slaapt altijd als een blok na de seks. Maar ik weet wel iets.” Ze nam me mee naar de slaapkamer van haar ouders en deed de deur dicht en op slot. “Zo hier zal hij ons niet storen.” Ze ging naar het grote tweepersoonsbed toe en trok mij er ook op. Ik viel op haar, tussen haar benen. Mijn penis zal al bijna in haar kutje. Ik wilde hem al bijna naar binnen stoten, maar Monique liet me tegen. “Ho…ho,” zei ze, “alles op zijn tijd. Kijk jij eerst nog eens goed.” Ik ging rechtop zitten en bekeek haar lichaam. Wat was het een lekker ding. Ik zag haar grote borsten mooi rechtop staan. Ze lagen allebei een beetje naar de zijkant toe, maar haar tepels staken vier naar boven. Haar kutje had ze mooi geschoren, alleen een streepje schaamhaar was zichtbaar. Haar kutje stond open en ik zag dat ze al behoorlijk nat was.

“Kom maar eens met je hoofd tussen mijn benen.” Ik volgde haar gehoorzaam. “Kijk maar eens naar haar kutje.” Met haar hand deed ze haar schaamlipjes nog wat verder open. “Zie je daar dat knopje?” En ze wees haar klitje aan. Ga er eens met je tong naar toe en begin te likken.” Ik volgde haar instructies en begon haar klitje te likken. “Ah… dat is lekker” zei ze. “Draai eens rondjes met je tong” en ik volgde haar gehoorzaam. Ze begon zachtjes te kreunen, terwijl ik doorging met likken. “Stop een vinger naar binnen,” kreunde ze, en ik stak een vinger bij haar kutje naar binnen en begon haar te vingeren. Ik voelde dat haar kutje helemaal nat was en haar kut-spieren ritmisch om mijn vinger heen sloten. Haar kreunen werd harder terwijl ik doorging en op een gegeven moment voelde ik haar kut-spieren om mijn vinger heen sluiten en met een diepe zucht kwam ze klaar. Ik had dit nog niet helemaal in de gaten en bleef haar klitje likken. “Stop, stop!” Riep Monique en ik stopte met likken. “Ah… dat was lekker zei ze, je bent een goede leerling. Vond je het ook lekker,” ik knikte ja. “Wil je nu ook echt eens neuken.” Ik wist niet wat ik hoorde, zei ze dat nu echt. Verbaasd keek ik haar aan. “Ik wil jouw lekkere penis wel eens bij mij binnen voelen” zei Monique. Ze meende het dus echt. Ik ging op bed liggen en Monique sprong zowat op mij. Ze ging op mijn penis zitten en begon er over heen te rijden net zoals ze net bij Dirk deed. Ze keek mij geil aan.

“Ben je er klaar voor” vroeg ze, ik zei dat ik nog nooit zo ergens klaar voor was geweest als hiervoor. Ze ging een stukje omhoog, pakte mijn penis vast en leidde hem bij haar naar binnen. Ik voelde haar natte grotje om mijn penis glijden. Dit was het lekkerste wat ik in mijn leven gevoeld had. Ze begon wat op en neer te wippen en stoot voor stoot voelde in mijn penis bij haar binnendringen totdat hij er tot de wortel in zat. Ze stopte en keek me aan. “Hoe voelt dit” vroeg ze. Ik zei “heerlijk.”

“Wil je meer?”

“Ja ik wil meer.” Ze begon weer te wippen. Ik keek omhoog en zag haar volle borsten voor mijn ogen op en neer wippen. Ik keek nu naar beneden en ik zag mijn penis steeds een stukje uit haar kutje glijden, maar voordat mijn eikel er uit kon springen ging ze weer snel naar beneden. Ze ging nu nog langzaam op en neer zodat ik van elke stoot kon genieten. Ik wilde haar borsten voelen en mijn handen gingen naar haar borsten en ik pakte ze vast. Ik voelde ze trillen met elke stoot die ze maakte. Dit was het geilste wat ik ooit gezien en gevoeld had. “Monique ik hou dit niet lang” zei ik.

“Geeft niets” hoorde ik haar zeggen en ze verhoogde het tempo. Haar borsten begonnen harder te schudden in mijn handen en ik hoorde het soppende geluid van mijn penis in haar kutje. Dit werd mij allemaal te veel en ik kwam klaar. Met een steun spoot ik mijn zaad in haar kutje. Monique voelde het zaad bij haar binnen stromen en zakte helemaal over mijn penis. Ze kneep haar kutspiertjes samen om maar elke druppel bij haar binnen te houden. “Vond je het lekker” zei ze, ik kon alleen nog maar uitbrengen “heerlijk!” Ze zakte over mij heen en gaf mij een tongzoen. Ondertussen voelde ik mijn penis uit haar kutje glijden. Dan hoorden we opeens iemand aan de deur rammelen.

“Ben jij hier Monique” hoorde we Dirk zeggen.

“Snel in de kast” zei Monique en ik pakte mijn kleren en dook weg in de grote klerenkast die in de kamer stond. Monique liep naar de deur en deed deze open. “Waarom had je de deur op slot gedaan” vroeg Dirk. Monique verzon dat deze waarschijnlijk per ongeluk op slot was gevallen en om hem af te leiden begon ze hem te tongen. Ik kon dit goed volgen door de kier tussen de deuren van de kast. Ik zag dat ze richting het bed liepen waar ik net nog Monique zat te neuken. Dirk gooide Monique op bed en ging er bovenop liggen. Zijn hand ging richting haar kutje en hij duwde een vinger naar binnen.

“Zo, jij bent nog geil” zei hij, niet wetend wat zich net nog afgespeeld had. Hij kroop nog wat verder boven op haar en Monique deed haar benen de lucht in. Dat gaf mij een mooi beeld op haar kutje. Ik zag dat de stijve penis van Dirk richting haar kutje ging. Hij zette zijn eikel voor het natte kutje van Monique en met een stoot zag ik hem naar binnen gaan. Monique kreunde luid. Ze had haar benen in de nek van Dirk gelegd en Dirk begon haar hard te neuken. Monique keek naar de kast waarin in zat en bleef er strak naar kijken. Het leek wel of ze zat te fantaseren dat ik haar zo zat te neuken. Ik zag de penis van Dirk snel in en uit het kutje van Monique gaan. Ze kreunde bij iedere stoot. Ze sloeg haar armen om de nek van Dirk en nu zag ik haar borsten ook wild op en neer geschud worden. Ze had nog steeds geen aandacht voor Dirk maar bleef mij aankijken.

“Ik ga komen” riep Dirk.

“O ja, kom in mij” zei Monique, nog steeds naar mij kijkend. Ze had het niet tegen hem maar tegen mij. “Neuk me, neuk me hard. Kom in mij, ik wil je zaad in mijn voelen.” Dan hoorde ik een diepe kreun van Dirk en hij spoot zijn zaad voor de tweede keer in Monique, bij het zaad van mij. Voldaan zakte hij op Monique en gaf haar een zoen. Daarna stond hij op en liep weg. Verbaasd blijft Monique achter. Ze gaat op bed zitten en kijkt mij nog eens aan en geeft mij een knipoogje. Ik blijf nog even in de kast zitten en dan komt Dirk weer aangekleed binnen. “Het was lekker schat maar ik moet nu gaan is het enige wat ik hem nog hoor zeggen.” Hij geeft haar een zoen en gaat weg. Monique doet even een badjas aan en laat hem buiten. Dan komt ze weer naar boven en zegt tegen mij, “je kunt uit de kast komen, Dirk is weg.” Ze gaat op bed zitten en ik zie haar huilen.

“Dit doet hij nu altijd zegt Monique. Als hij genoeg geneukt heeft, kleedt hij zich aan en is hij weg.” Ik sla een arm om haar heen. Ze legt haar hoofd op mijn schouder. Hierdoor gaat haar badjas wat verder open staan en nu zie ik haar volle borsten weer. Dit heeft duidelijk een uitwerking en ik begin weer een stijve te krijgen. Monique ziet door de tranen heen mijn penis weer stijf worden. Een glimlach komt op haar gezicht. Ik zegt nog beschaamd “sorry,” maar Monique zegt “geeft niets. Om eerlijk te zijn vind ik het wel een compliment dat je weer een stijve krijgt.”

Ze pakt mijn penis vast en begint er aan te trekken. Door de schuddende beweging van haar hand gaat haar badjas nog verder open en ik begin steeds meer te zien van haar borsten. Ik wil ze helemaal zien en ik maak haar badjas open zodat haar borsten vrij komen. Wat een mooi gezicht is dit toch. Haar borsten mee schuddend op de maat dat ze mij zit af te trekken. Ik pak haar borsten vast en begin er in te kneden. Dit maakt mij nog geiler dan dat ik al was en het wordt mij te veel. Ik roep, “ik kom!” En ik spuit mijn zaad de lucht in op Monique ’s badjas.

“Zo, je kan er wat van” zegt Monique. “Volgens mij kan ik je nog een hoop leren. Om eerlijk te zijn vind ik het heel leuk om dit met jou te doen dan te neuken met Dirk.” Ik begin te blozen en ze kijkt mij aan. “Niet verlegen zijn, volgens mij ben jij gewoon een geweldig neukbeest wat nog los moet gelaten worden. Maar je bent nu helemaal bezweet, zullen we niet even al dat zweet van ons af gaan douchen?” We lopen naar de douche en Monique gooit haar badjas in de was. “Zo die moet nodig uitgewassen worden nu jij hem vuil hebt gemaakt.” Ze zet de douche aan en we gaan er beiden onder staan. Het warme water spoelt over ons heen. Monique pakt de douchekop en laat het warme water over zich heen vloeien. Ze gaat dan met de douchekop tussen haar benen en begint haar kutje te spoelen. Dan klikt ze de douchekop op de massa-gestand zodat er een hardere straal uit komt. Ik kijk boeiend naar het schouwspel. Ondanks dat ik al een paar keer ben klaargekomen vandaag begint mijn penis weer overeind te komen.

“Vind je het lekker om te kijken hoe ik mij verwen” zegt Monique. Ik knik ja. Ze begint de douchekop tussen haar benen te bewegen en ik hoor af en toe een kreuntje. Ze zit hier recht voor mij te masturberen. Wat een geile donder is ze toch! Ik zie hoe haar kutje de volle aandacht van de straal krijgt en met name rond het gebied van haar clitje laat ze de straal komen. Dan zucht ze hard, ik zie haar trillen op haar benen. Ze komt klaar. Dat beeld zorgt ervoor dat mijn penis weer helemaal rechtop staat. Ik pak haar vast en draai haar om. Ze staat nu met de rug naar mij toe. Ze gaat al wat voorover staan en ik duw mijn penis tussen haar benen. Ze pakt hem vast en leidt hem haar kutje naar binnen. Ik voel haar natte kutje weer om mijn penis en begin te stoten. Mijn handen gaan naar voren en ik pak weer haar lekkere borsten vast. Ik merk wel dat nu ik een paar keer ben klaargekomen dat ik het langer vol kan houden en voer mijn tempo op. Sneller en harder begin in Monique te neuken. Ze geniet er duidelijk van en kreunt er op los. Dan voel ik haar kutje om mijn penis samentrekken en dat is het teken om mij te laten gaan. Ik geef nog een paar ferme stoten en dan kom ik klaar in haar samen met haar.

“Je bent een goede leerling” zegt Monique tegen mij. Ze draait zich om en we beginnen te tongen. Nadat we ons nog eens gedoucht hebben vraagt Monique of ik zin heb om een nachtje te blijven slapen. Haar ouders zijn een weekendje weg en anders is ze ook maar zo alleen. Ik vind dit een goed idee. Zonder ons aan te kleden gaan we een hapje eten en daarna duiken we in bed. Ik kruip tegen Monique aan. En we vallen lepeltje, lepeltje in slaap.

Het is nog vroeg als ik wakker wordt. We liggen nog steeds lepeltje lepeltje. Als ik een beetje bij bewustzijn ben, merk ik dat ik al een stijve heb. Monique ligt nog te slapen. Ik voel dat mijn penis dicht bij haar kutje ligt. Ik heb eigenlijk al zin om haar te neuken. Met mijn hand ga ik eerst tussen haar benen en ik voel dat ze ook al nat is. Voor mij een teken om de kans te wagen. Ik pak mijn al stijve penis en leidt hem naar haar kutje. Ik duw hem voorzichtig naar binnen tot hij helemaal binnen in. Volgens mij slaapt Monique nog steeds maar ik hoor een instemmend gekreun. Ik begin haar rustig aan te neuken. Dan merk ik dat ze wakker wordt.

“Ah… dat is nog eens een manier om wakker te worden” hoor ik haar zeggen. Even stop ik, maar dan zegt ze, “ga door” en ik gehoorzaam. Ik ga door met pompen. Dan haal ik mijn penis uit haar kutje. Ik leg Monique op haar rug net als Dirk gisteren. Ik pak haar benen en doe ze in de lucht. Ze heeft door wat ik wil en ze legt haar benen in mijn nek. Ik pak mijn penis en duw hem weer in haar kutje. In een keer ram in hem naar binnen, dieper dan ooit. Hard begin ik haar te berijden. Monique ’s borsten dansen onder mij heen en weer. Bij iedere stoot steunt ze “harder, harder…” en ik gehoorzaam haar. Harder neem ik haar. Dan houd ik het niet meer. Ik roep “ik kom” en Monique zegt alleen maar. “JA, oh… ja!” En ik spuit mijn goedje diep bij haar binnen. “Ow…” lieverd zegt ze tegen mij. “Wat een manier om de dag te beginnen. Jij mag vaker bij mij blijven slapen.” “Jammer dat jij niet klaar bent gekomen” zeg ik tegen haar en dan herinner ik mij een les van Monique gisteren. Ik zak van haar af en ga met mijn mond naar haar kutje en begin haar te likken. Ik proef haar kutsappen en mijn zaad en het maakt mij alleen maar geiler. Ik stop ook een vinger bij haar binnen en begin haar te vingeren terwijl ik doorga met beffen. Dit had ze niet helemaal verwacht en voor ik het weet voel ik haar kutje om mijn vingers sluiten en komt ze klaar. Schokkend ligt Monique op bed klaar te komen en ik kruip naast haar en begin haar te zoenen.

Dan gaat opeens de deur open. We schrikken ons allebei helemaal te pletter. Daar staat Wendy een vriendin van Monique. Ze is een jaar of twee ouder en anders dan Monique is ze een brunette. Ze mag er ook wezen. Ze is best lang (1.70) heeft blauwe ogen en ook best grote borsten (zeker C cub). Wendy kijkt ons met grote ogen aan.

“Wat doen jullie,” is het enige wat ze kan uitbrengen. Monique zegt.

“Zie je dat dan niet, hij heeft me zojuist geneukt, heb je geen zin om mee te doen Wendy.”

“Ach” zegt Wendy, “ik ben eigenlijk wel geil en het is alweer een tijdje geleden dat ik een man heb gehad.” Ik geloof mijn oren niet. Die twee vriendinnen doen of dit de normaalste zaak van de wereld is!

“Niet zo verbaasd kijken” zegt Monique tegen mij. “Wij delen wel vaker dingen met elkaar hoor!” Wendy begint zich uit te kleden. Haar strakke truitje gaat over haar hoofd en daaronder heeft ze een mooie zwarte bh aan die amper het gewicht van haar volle borsten aan kan. Ik waag mijn kans en ga voor haar staan en ga met mijn handen naar het slotje op haar rug. Met meer geluk dan wijsheid haak ik in een keer haar BH los. Ik doe de bandjes over haar schouders en haar volle borsten komen tevoorschijn. Ze is duidelijk beter bedeeld dan Monique.

“Zo vind je mijn D-cup lekker” zegt Wendy. “Inderdaad” zeg ik en ik pak ze vast. Mijn penis is ondertussen alweer hard geworden. “Zo” zegt Wendy terwijl ze naar mijn penis kijkt, “hij heeft er zin in!”

“En of dat hij er zin in heeft” zegt Monique, “je moet hem eens in je voelen, hij heeft echt een lekkere lul.”

“Hm…,” zegt Wendy, “dan moet ik dat zo maar eens proberen, ik ben alleen nog niet zo nat.”

“Dat is geen probleem” zeg ik. Ik laat haar borsten even voor wat ze zijn en maak het knoopje van haar broek los en doe haar rits naar beneden. Ik zet mijn vingers achter de broek en trek deze in een keer naar beneden. Ze stapt behendig uit haar broek. Ze heeft nu alleen nog maar een zwarte string aan en ik zie dat ze de waarheid een beetje zat te verdraaien, want ik zie duidelijk een nat plekje in haar string. Ik zet nu met vingers achter haar string en doe deze naar beneden. Ik zie een helemaal kaal kutje tevoorschijn komen, ondanks dat ze geen man heeft houdt ze het wel duidelijk bij. Helemaal naakt staat Wendy nu voor mij. Ik pak haar vast en leg haar naast Monique op bed. Monique is er bij gaan zitten en aanschouwt het schouwspel naast zich. Ik spreid de benen van Wendy en begin haar kutje te likken. Ik proef al duidelijk haar kutsappen.

“Ik dacht dat jij nog niet nat was” zeg ik tegen haar en voor ze antwoord kan geven stop ik een vinger naar binnen. “Ah…” is het enige wat ze nog uit kan brengen. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat Monique er ook geil van begint te worden want ze is met een hand tussen haar benen gegaan en ze is zichzelf aan het vingeren nu. Ik concentreer mij nu op Wendy. Ik zoek met mijn tong haar knopje en begin cirkeltjes te draaien. Ze geniet zichtbaar. Ze komt steeds een beetje omhoog, wat het mij moeilijk maakt om bij haar knopje te blijven. Ze is ondertussen zo nat dat ik een tweede vinger naar binnen laat glijden. Dan begint ze hard te steunen en komt met een zucht klaar. Haar kutje knijp mijn vingers zowat samen. “Ah…, dat doet goed, eindelijk weer eens een man.” Als haar kutje weer een beetje tot rust is gekomen haal ik mijn vingers er weer uit. Monique zit ondertussen zich nog steeds te vingeren en geniet duidelijk. Ik kijk naar dit schouwspel en begin wat aan mijn penis te trekken.

“Niet doen” zegt Wendy, “ik wil je in mij voelen.” Dat liet ik mij geen twee keer zeggen, ik had de smaak nu goed te pakken. Wendy gaat voor mij op handen en voeten zitten en roept “stop hem ik mij, ik wil je in mij voelen.” Ik ga achter haar staan en zet mijn penis tegen haar kutje. Ik pak mijn penis met mijn hand vast en laat hem een paar keer langs haar kutje gaan. Af en toe laat ik hem iets naar binnen gaan maar daarna haal ik hem er weer direct eruit. Wendy wordt er alleen maar geiler van. Dan zet ik hem tegen haar kutje en stoot hem vol naar binnen tot aan de wortel. Wendy kreunt voldaan. Ik pakte haar heupen vast en begin haar te neuken.

Monique was ondertussen zo opgewonden geworden van dit beeld dat ik haar hard hoorde kreunen. Ze zat nog steeds zichzelf met twee vingers te vingeren en kneep met haar andere hand in haar harde tepels. Ze stond duidelijk op het punt om klaar te komen. Ik hoorde een diepe zucht en trillend kwam ze klaar. Ik voerde ondertussen het tempo op bij Wendy, wat was die meid geil. Mijn handen gingen naar voren en pakte haar grote borsten vast. Ze schudde in mijn handen iedere stoot die ik gaf. Ik nam haar tepels tussen mijn vingers en begon er in te knijpen. Dit had duidelijk effect want ze werden nog harder dan dat ze al waren.

Monique was ondertussen al een beetje bijgekomen en liep naar haar vriendin toe en begon haar te zoenen. “Lekker ding is het he” zei ze tegen Wendy. Wendy kon alleen maar kreunend uitbrengen “ja… hij is heerlijk.” Ik roep “ik hou het niet meer,” en Wendy zegt, “kom in mij, ik wil je zaad in mij voelen.” Nog een paar stoten en ik voel mijn zaad naar opborrelen. Dan hou ik het niet meer en ik kom in haar klaar. Ik voel mijn zaad in het natte kutje van Wendy stromen. Ik glij uit het kutje van Wendy en ga even liggen om bij te komen. Jammer genoeg was Wendy nog niet klaar gekomen. Wendy ging naast mij liggen. Monique was toch van plan om haar vriendin nog een pleziertje te doen. Ze gaat met haar hoofd tussen de benen van Wendy en ze begint haar te likken.

“Hm, heerlijk zaad heb jij” zegt Monique tegen mij tussen het beffen van Wendy door. Wendy geniet van de tong van Monique. Ze pakt haar eigen borsten vast en begint er in te kneden. Het is duidelijk dat dit niet de eerste keer is dat deze meiden elkaar verwennen. Monique lijkt alle gevoelige plekjes te kennen van Wendy en al snel komt ze klaar. Mijn penis is ondertussen weer tot leven gekomen door het beeld van deze twee meiden. Wendy is nog bij aan het komen van Monique en kneedt nog wat in haar borsten. Ik ga op Wendy zitten met mijn penis ter hoogte van haar borsten. Hij is nog nat van haar kut-sappen. Ik glij met mijn penis tussen haar borsten die ze nog tegen elkaar houdt. Ze heeft het in eerste instantie niet in de gaten en laat haar borsten los, maar dan heeft ze het door en druk ze haar borsten weer tegen elkaar. Mijn penis glijdt heerlijk tussen het spleetje ertussen. Haar kut-sappen op mijn penis en mijn voorvocht zorgen voor een goede smering. Ik blijf pompen tussen haar grote borsten. Ze drukt ze stevig tegen elkaar zodat ze mijn penis goed omsluiten. Ik voel de zachte massa om mijn eikel. Als ik doorstoot komt net de kop van mijn eikel tussen haar borsten uit. Wendy ziet dit en probeert met iedere stoot mijn eikel af te likken. Ik ga sneller stoten en ik voel dat ik weer dicht bij het hoogtepunt zit. Ik begin wat kortere stoten te geven zodat ik tussen haar borsten blijf en voer mijn tempo op. Wendy kijkt toe hoe mijn penis tussen haar volle borsten op en neer gaat.

“Neuk me tussen mijn borsten” hoor ik haar zeggen. “Ah, wat is het lekker om je lul te voelen.” Dan hou ik het niet meer. Ik kom en spuit mijn zaad tussen haar borsten. Ze houdt ze goed tegen elkaar geklemd zodat er geen druppel weg kan. Nadat de laatste druppel uit mijn penis is laat ze haar borsten los. Ik zie het witte zaad op haar borsten. Wendy laat haar handen over haar borsten gaan en wrijft mijn zaad er over uit. Monique is het daar niet zo mee eens en duwt mij aan de kant. Ze begint het zaad van de borsten van Wendy af te likken. “Hm…, het is zonde om zoiets te verspillen” zegt Monique. Gretig likt ze alles van de borsten van Wendy af. Dit tafereel maakt mij weer zo geil als boter.

Ik ga achter de likkende Monique staan en duw mijn penis bij haar binnen. Ze is alweer goed nat. Ze heeft Wendy ondertussen schoon gelikt, maar Wendy heeft ook nog niet genoeg gehad. Ze gaat wat naar achter zodat het gezicht van Monique bij het kutje van Wendy terecht komt. Monique snapt de hint en begint Wendy te likken terwijl ik doorga met haar te neuken. Ze heeft even moeite om het ritme te vinden, maar snel heeft ze het door en likt Wendy met iedere stoot die ik doe. Dit heeft ook wel het gewenste effect want snel komt Wendy weer klaar. Ik glij uit Monique en zeg, “pijp me klaar.” Monique gehoorzaamt en begint mij te pijpen. Met lange halen pijpt ze mijn penis. Met een hand pakt ze mijn ballen vast en begint ze te masseren. Ik houd het niet meer en met een zucht kom ik klaar in het mondje van Monique. Gulzig slikt ze alles door, zonder ook maar een druppel te verspillen.

Voldaan vallen we beiden op bed naast Wendy. “Wat zijn jullie een lekkere geile meiden” zeg ik. Ze beginnen me beiden te zoenen en zeggen, “wat ben jij een lekker neukdier. Je moet maar eens vaker langs komen als je zin hebt, dan zullen we je wel verwennen.”

Je kan je wel voorstellen dat ik regelmatig op bezoek ben geweest bij Monique en Wendy.

Zunguri

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *