De avonturen van Lars

()

de tekenaar

Lars is een vrolijke blonde atletische dertiger, freelance illustrator en door zijn nonchalante looks een vrouwenmagneet. De gerespecteerde vrijgezel doet gewoon zijn ding en geniet van het leven. Hij is een succesvol illustrator voor animatiestudio’s en mediahuizen. Als zelfstandige neemt hij zijn tijd om te experimenteren met tekenstijlen en technieken. Observeren van objecten, fauna en flora doet hij bijna onbewust.

Tatjana

Lars is op zoek naar een model om in het openbaar te poseren. Op het internet vindt hij allerlei zoekertjes van vrouwen die willen poseren tegen betaling, vanaf vijftig euro tot tweehonderd euro. Als hij dan een afspraak maakt, komen ze niet opdagen of gaat het eigenlijk om een web site met nep aankondigingen.

De modellen die hij op de avondschool leerde kennen voelen er niet veel voor om langdurig in hun blootje in een park of gebouw model te staan. Hij neemt uiteindelijk contact op met de lerares bij wie hij avondles volgde en zij stelt voor om een model te zoeken voor hem.

“Ik sta in het krijt bij jou, lieverd,” zegt ze met haar zachte hese stem.

Ze is in de veertig, gehuwd en moeder van twee kinderen. Hij denkt terug aan de avond dat ze voor hem poseerde.

“Haar lekker ruikend en verzorgd lichaam, haar mooie kleine puntige borsten, haar vagina om van te smullen,” denkt Lars en krijgt weer een erectie.

Ze hebben nog seks met elkaar, pure ongezouten seks. Lars begeert haar zoals ze zou willen.

Na een dag of twee krijgt hij een oproep van haar en ze geeft de plaats en tijdstip aan waar ze een model zou naartoe sturen. Hij is op dat ogenblik thuis op zijn bed, kijkt naar een seksfilm en is bezig te masturberen. Hij wordt geil van haar hese stem.

“Hoe moet ik je bedanken,” zegt hij.

“Wat ben je aan het doen?” vraagt ze voorzichtig, hij hoort haar lachen.

Na een stilte hoort hij haar nog zeggen.

“Binnen een kwartiertje ben ik bij jou,” en ze haakt in.

Lars zet de film uit, neemt een douche en kan zijn lid bijna niet meer onder controle houden. Zijn glimmende eikel is volledig bloot, zijn stam staat beenhard en de minuten tikken weg.

“Met Greet weet je nooit,” zucht hij. Hun relatie is spannend, zo spannend zoals zijn penis nu. Hij lacht.

De bel gaat, hij opent de deur van het sas van het flatgebouw en na enkele minuten gaat de deur van zijn flat open. Ze draagt een stijlvol mantelpak, haar lange donkerbruine lokken en stralende glimlach doen Lars niet denken aan een lerares tekenen, maar aan een rol die ze speelt als geile secretaresse.

Hun passie laait weer op en bereikt in vijf minuten een hoogtepunt. Ze moeten wel, hun relatie is geheim en passioneel. Dat is wat ze wil en wat Lars het liefste doet. Terwijl ze haar jas, rok en bloes over de stoel hangt, trekt hij zich af op het bed, hij weet dat ze daar super geil van wordt. Ze ontbloot haar borsten, laat haar slipje uitglijden en in haar nylons en pumps komt ze naast hem op het bed liggen. Ze spreidt haar benen, draait haar bekken en voor ze kan zeggen hoe graag ze dit wil, likt hij reeds aan haar liezen. Haar mond gaat half open, haar wenkbrauwen fronsen, haar aandacht is gericht op zijn mond die haar lekker plekje opzoekt.

“Oh! Lars, lieverd… ik heb het zo nodig,” kreunt ze smekend. “Vlug, lieverd, ik heb maar een kwartiertje.”

Lars zijn tong verdwijnt tussen haar schaamlippen, hij kust, likt, zuigt en blaast op de gevoelige plekjes die hij alleen weet zijn. Ze is zo geil dat ze bijna onmiddellijk klaarkomt. Zijn mond is nat. De smaak van haar poesje verslaaft Lars, hij raakt in een roes van de geur en bijna automatisch knielt hij vóór het bed, trekt haar benen naar zijn schouders toe en stoot zijn eikel tussen haar glimmende schaamlippen. “Neuk me, lieverd, godverdomme…ooo ja,” kreunt ze.

Lars stoot langzaam naar binnen, trekt traag terug en voelt haar sappen langs zijn stam. Soppend geluid wordt hoorbaar wanneer hij het tempo opdrijft. Hij wordt nog meer opgewonden van het beeld van zijn penis die steeds dieper in haar glijdt. Haar hese stem maakt hem nog heftiger, hij kreunt diep, zijn buikspieren trekken ongecontroleerd samen en lacht wanneer hij zijn zaad diep in haar spuit.

“Wat ‘n geluk dat je onvruchtbaar bent hé lieverd… grapje.. schat,” zucht ze.

“Nja, zo ben ik nog nuttig hé,” grijnst hij.

“Bekijk het van de positieve kant, je likt en neukt geweldig schat, je hebt een lijf om van te snoepen,” gaat ze zuchtend verder terwijl ze haar verder aankleedt.

Na vijf minuten staat ze aan de deur van zijn flat, kijkt hem aan en zoent hem op de mond. “Mijn adonis!” fluistert ze en verdwijnt naar beneden.

“Vergeet je afspraak niet hé schat.”

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *