Sylvia, voor het eerst

()

De laatste schooldag was afgesloten en met vreugde kon ik iedereen vermelden dat ik was overgegaan naar de laatste middelbare. De zomervakantie was aangebroken en het moment kwam dat ik van mijn ouders moest beslissen of ik met hun mee op vakantie ging of niet. Het idee twee weken met mijn ouders op pad te moeten door Oekraïne trok me niet zo aan, dus besloot ik thuis te blijven. Daarbij kwam ook dat ik en een vriend van plan waren een soort afsluitfeest voor de klas te houden. Mijn hele schoolperiode zat ik al achter een meisje aan maar die had mij vlak voor de vakantie laten staan, dus was ik nu er aan toe om verder gaan kijken. Toen we de lijst maakten om te zien wie we allemaal gingen uitnodigen hield ik me dan ook voornamelijk bezig met het vrouwelijk volk dat langs zou komen.

Op dat moment schoot Sylvia me te binnen. Ze was niet zo opvallend in de les en omdat ik met mijn hoofd bij mijn vorige liefje zat had ik nooit zoveel aandacht aan haar besteed. Maar, nu ik over haar na ging denken begon ze mij ook steeds meer te interesseren. Ze was al een keer blijven zitten dus ze was al ruim achttien en ze zag er echt vrouwelijk uit. We maakten de lijst pas in de vakantie dus ik kon haar niet goed meer voor de geest halen, maar wat ik me ervan kon herinneren was goed genoeg voor een uitnodiging.

Toen het feest aanvatte kwamen er teleurstellend weinig mensen omdat veel op vakantie waren en er veel buiten de stad woonden die dan niet alleen naar huis wilden. Sylvia was er oorspronkelijk ook afzegger, maar nadat ze wist dat – naast een paar vrienden van me- ook Marijke hier bleef slapen, besloot ze ook langs te komen en gelijk de avond te blijven. Ik had weliswaar mijn verlegenheid al wel verloren doordat ze niet het eerste meisje was dat ik probeerde te versieren, maar om nu al met haar het bed in te kunnen duiken. Dat leek mij toch ook niet echt realistisch.

Het feest verliep wat traag en was niet echt een succes te noemen. Een groep ging dan ook snel naar de discotheek in de stad. Daardoor bleef alleen de groep achter die bleef slapen. Er moest dus niemand meer de baan op en daardoor konden we het feest een andere richting opsturen. We besloten een drankspel te doen waarbij we met 2 dobbelstenen gooiden en degene die hetzelfde getal had toegewezen als het uitgekomen getal moest drinken. Meestal werden de 6,7 en 8 door de ervaren drinkers gekozen. Tot ieders verrassing koos Marijke voor nummer 7 en Sylvia voor nummer 8. Omdat ik de gastheer was en me niet wou laten kennen nam ik nummer 6. De overige nummers werden verdeeld over de rest en het spel kon beginnen. Dit spel evolueert razend snel omdat er eigenlijk net zo snel wordt gedronken als ingeschonken. Na een half uur waren de flessen leeg en de mensen ietwat gespannen over wat er nu zou komen.

Marijke had het meeste binnen gekregen. Na een half uur op de bank liggen liep ze naar de wc toe en is ze daar tot laat in de nacht gebleven. Tot iemand haar naar bed hielp. De mensen die de lage en hoge nummers hadden voelden zich nog goed en sommigen begonnen weer voorzichtig aan het bier. Sylvia en ik zaten er een beetje tussenin en onze hoofden waren goed duizelig maar we waren niet misselijk. In een poging dat te behouden besloten we te gaan wandelen om wat frisse lucht op te halen.

Eenmaal buiten begon Sylvia te praten over haar ex-vriendje waar ik het hele bestaan nooit van geweten had, en waarom ze het had uitgemaakt. Het ex-vriendje was al 19 en was met een paar vrienden naar Spanje gegaan, waarna hij daar naar bed was gegaan met andere vrouwen. Ze vertelde het verhaal met een boze stem en zijn naam werd al gauw vervangen door minder fraaie woorden. Nadat ze wat bedaard was gaf ze snel gniffelend toe als wraak met Frank ’s vriend had geslapen. Beduusd door dit verhaal, wat ik nooit van haar had verwacht, en tegelijk beschamend omdat ik nog nooit met iemand seks had gehad en maar één keer had gezoend tot nu toe, liep ik maar wat stil naast haar mee te grinniken.

Toen we het huis weer bereikten hadden de jongens al besloten op bed te gaan liggen en nog een film te kijken. Marijke was al naar boven in mijn broer ’s bed gelegd. Ik zou gewoon in mijn eigen bed gaan slapen en Sylvia in mijn zus haar kamer. In de gang vroeg Sylvia wat ik nog van plan was te doen en ik reageerde met het antwoord dat ik met de jongens nog even de film ging afkijken. Snel antwoordde ze dat ze het gesprek daarnet leuk had gevonden en of ik misschien zin had om boven nog verder te praten. Stoer antwoordde ik dat ik nog even een biertje zou pakken en er dan zo aan zou komen.

De jongens waren verdiept in de film of diep in slaap en merkten mij niet of nauwelijks op. Ik liep dan maar dadelijk terug naar boven en vroeg me af in welke kamer ze zou zitten, mijn kamer of in mijn zus haar kamer waar Sylvia zou slapen. Opeens hoorde ik haar stem uit me ouders kamer komen en ze legde uit dat ze naar deze kamer was gegaan zodat we beiden gemakkelijk konden liggen. Rond dit moment werd ik wat gespannen en probeerde al mijn geile gedachtes van dat moment uit mijn hoofd te bannen en rustig te blijven. Ik legde mijn bier weg en ging naast haar liggen. Ik kon mezelf wel voor de kop slaan omdat op het plafond een poster hing van een fotomodel. Die hadden we als geintje aan mijn pa gegeven op Vaderdag en om ons te overbluffen had hij hem boven zijn bed gehangen.

Sylvia was het al opgevallen en ze maakte een onsubtiel grapje of mijn moeder te lelijk was dat me pa zo aan zijn stijve moest komen. Beledigd door deze opmerking zuchtte ik alleen maar en hield verder me mond. Een pijnlijke stilte viel terwijl we beiden naar het plafond staarden. Opeens ging ze door met vragen, alleen nu zeer persoonlijk. Ze vroeg of ik opgewonden werd van die foto, en of ik op dat moment ook opgewonden was. Deze situatie was volkomen nieuw voor mij en de adrenaline stroomde door mijn lichaam. Ik sloot mijn ogen om net te doen alsof ik bijna sliep en alsof het mijn weinig deerde. “Ze ziet er wel leuk uit, maar ze hangt er al zo’n tijd dat als ik nu ernaartoe kijk ik me alleen maar voor kan stellen hoe oud en verlept ze nu wel niet zal zijn,” antwoordde ik terug

“En ik,” vroeg ze met gespannen stem, “wordt je van mij opgewonden?” Nog steeds hield ik stijf mijn ogen dicht en antwoordde nerveus lachend dat een man niet voorzichtig genoeg kan zijn als een vrouw dat vraagt en dat ik dus even bedenktijd nodig had. Er klonk geluid naast me en ik voelde aan de matras dat ze opstond. Toen ik na een poosje me ogen open deed bleek dat ze haar blouse had uitgedaan en haar ferme borsten ietwat verlegen achter de bh naar me toelachten. Tot mijn verbazing sprong mijn mond niet open en begon ik spontaan te kwijlen. Maar ik antwoordde cool met; “laat me raden, cup C.” Ik glimlachte naar haar, een glimlach dat ik niet kon onderdrukken omdat ik haar zo kon zien en nog steeds met zo’n opmerking aan kon komen. Ze beantwoorde mijn glimlach niet en keek me ernstig aan. Onzeker als ze was over haar lichaam, zo zeker was ik dat ik haar lichaam tegen me aan wou hebben. Ik vertelde haar dat ze me zeker opgeilde en dat ik haar altijd al het mooiste meisje van de klas vond.

Ze ging weer op bed liggen, enigszins beschaamd dat ze zich zo letterlijk bloot had gesteld. Ik verzamelde al mijn moed bij elkaar en trok me eigen shirt uit. Niet dat dit zo een heldendaad was, maar het maakte duidelijk dat ik nog wel verder met haar wou gaan. Ze kon alweer wat glimlachen en zei dat het zo niet eerlijk was en ik me broek maar uit moest doen. Blijkbaar had ze haar zelfvertrouwen weer terug gewonnen en keek me lachend aan. Ik bekeek haar en had nog steeds uitzicht op haar ferme borsten en haar iets te ronde buik. Terwijl ik verder keek zag ik haar slipje iets boven haar broek hangen.

Geil van dit plaatje trok ik mijn broek uit en toen ik zag dat mijn paal al duidelijk door mijn onderbroek een afdruk gaf besloot ik die ook maar gelijk uit te trekken. Naakt naast Sylvia die alleen nog maar haar blouse had uitgetrokken besefte ik in een flits dat ze een jaar ouder was en ik te ver was gegaan. Sylvia, die al vaker met jongens in bed was geweest, knoopte haar BH los waardoor ik kon zien dat haar tepels stijf naar voren staken. Ze boog voorover, legde haar hand op mijn paal en begon eraan te trekken. Mijn ogen sloten weer en ik dwong mezelf die te openen om haar in die geile houding te kunnen zien. Ze was half gaan liggen en keek me ondeugend aan terwijl ze nog steeds met harde halen aan mijn lul trok. Vermoedelijk had ze dit nog niet zo veel gedaan want ze begon gelijk te snel en mijn eerste lading belande al op mijn buik. Terwijl ik nog wat na zat te genieten en op adem zat te komen, stond Sylvia op en trok haar broek en slipje samen naar beneden. Beschaamd legde ik haar uit dat ik geen condoom bij me had. Ze antwoordde niet en ging op bed liggen en wreef met haar vingers over haar klitje. Ik snapte de hint en besloot dezelfde houding als zij bij mij had gedaan aan te nemen.

Ik lag op mijn zij en begon met mijn vingers over haar klitje te strijken terwijl ik haar strak aankeek. Ze raakte in het moment bevangen en sloot haar ogen. Via het gespannen en mooie strakke buikje had ik prachtig uitzicht op haar borsten waar de tepels fier naar boven wezen. Brutaal besloot ik mijn vinger in haar te stoppen, waarna ze tot mijn verbazing juist wat kalmeerde. Snel deed ik er twee vingers bij en verhoogde ik het tempo. Haar hoofd viel weer naar achteren en ze kon haar kreunen niet meer inhouden. Ik zag haar buik nog meer spannen en ik voelde het kutje strak worden. Ze kreunde nog eens erg nadrukkelijk waarna ze klaarkwam en ik mijn vingers uit haar haalde. Ik ging weer op mijn helft liggen en lag tevreden naar haar te kijken, blij met wat we hadden gedaan.

Zonder naar me te kijken liep ze naar haar tas en na wat frommelen haalde ze er een condoom uit. Behendig opende ze het pakje en even behendig rolde ze hem om mijn alweer stijve lul heen. Toen hij erom zat lag ze direct daarna op me en ik voelde haar borsten tegen me lichaam aan. Hitsig begon ze af te zetten en ik voelde me lul in haar glijden. Ik pakte haar vast bij de rug en begon zelf ook te kreunen. Op een snel ritme begon ze tegen me aan te rijen met bij elke stoot een hijg of een kreun uit haar mond. Ze had haar ogen gesloten en liet zich weer in het moment opgaan. Het tempo lag voor mij nog te hoog dus ik besloot dat ik maar de leiding moest nemen en we begonnen te rollen waardoor ik boven kwam. Ik verlaagde het tempo wat en begon met rustige maar harde en diepe slagen haar lichaam in te dringen. Ze opende haar ogen en begon me hevig te zoenen. Het orgasme was niet meer ver weg en ik begon dus het tempo te verhogen, nog steeds met harde en diepe slagen. Bij elke stoot hoorde ik haar kreunen en ik hoopte dat niemand het beneden zou horen. Ze pakte me bij de haren vast en hijgde geil dat ze ging komen. Dit wond me zo op dat ik met een laatste slag klaarkwam en stopte.

Direct begonnen we weer te rollen waardoor zei bovenop kwam en ze ging gewoon door. Enigszins verbaasd omdat ik dit nog nooit had gezien, keek ik naar haar hoe ze geil op en neer wipte op mijn steeds slapper wordende paal waarna ook zij hijgend klaarkwam. We bleven nog even in de kamer zitten en ik dronk mijn biertje op terwijl zij nog wat met zichzelf zat te spelen. Ze vertelde dat ze nog nooit drie orgasmen op één avond had gehad met haar ex-vriendje en dat eens wou hebben. Ontspannen ging ze languit liggen en begon weer haar klitje te strelen. Waarna ik het over nam. Snel verhoogde ik het tempo weer en haar handen grepen naar het laken. Met mijn andere hand begon ik ook over haar klitje te wrijven en ik zag haar opgewonden op haar lip bijten. Als een soort van experiment liet ik drie vingers met een hogere snelheid dan mijn lul bij haar had gedaan in en uit haar kutje te schuiven. Ze kwam met een lichte piepstem voor de derde keer klaar.

Uitgeput trok ze haar slipje aan, pakte haar kleren op, gaf mij nog een zoen en mijn jongeheer nog een tongzoen en liep naar de kamer van mijn zus. Het is nu al een paar maanden geleden gebeurd en Sylvia woont nu in Antwerpen en laat ik nu toevallig een week bij mijn familie daar logeren in de kerstvakantie…

Zunguri

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *