Zwart is…

()

Wat ik laatst beleefd heb is niet te geloven, maar wel enorm geil. Ik ben Zinguri een zwarte Afrikaanse man. Mijn buren een stelletje uit Zuid Amerika, vroegen of ik een keertje langs wilden komen want daar was het nog nooit van gekomen. Dus ik ging die avond erheen en we aten en dronken wat. Na een tijdje vroeg de man van het stelletje of hij wel eens mocht zien hoe groot mijn penis was. Eerst twijfelde ik even maar ik besloot het toch te doen en zei, “dan wil ik jouw lul ook wel eens zien.” Dus even later stonden we daar met de lullen uit onze broek en toen begon het allemaal pas echt.

Victoria werd helemaal geil toen ze die twee lullen zag, pakte de mijne vast en begon deze heerlijk te pijpen. Later pakte ze de lul van Manolito er ook bij en pijpte ze alle twee tegelijk. Ik trok mijn lul weg uit haar mond, drukte hem tegen haar vagina aan en ging er heerlijk op los. Eerst lekker rustig, maar steeds harder. Ze was wel een stuk of drie vier keer klaargekomen en ik twee.

Terwijl ik haar lustig aan het naaien was drukte Manolito hem er bij Victoria aan de achter kant in en begon haar te neuken. Ze kwam keer op keer klaar tussen ons in en toen zei ik “nu neem ik haar van achter.” Zo gezegd zo gedaan. Haar kontgaatje was al klaar voor gebruik gemaakt door Manolito. Dus kon ik mijn 30 centimeter natuurgeweld er in een keer in drukken. Ze gaf wel een gil maar dat was ook alles.

Toen ik lekker bezig was voelde ik ineens een vinger in mijn aars. Manolito rekte rustig mijn aars op eerst met een en later met twee vingers. Toen drukte hij die zijn paal er in wat overigens nog best pijn deed en begon zachtjes te stoten. Steeds harder waardoor ik ook weer harder in zijn vriendin stootte. Door het genot van voor en achter kwam ik heel heftig klaar en ik voelde ook het sperma van Manolito in me spuiten. Even daarna trok ik mijn lul uit Victoria terug en zij dat ze mij moest pijpen en alles moest doorslikken. Manolito tegen mij ” en pijp jij mij.”

Ik zei “natuurlijk, alleen als je mij pijpt” en Manolito stemde toe. Dus ik pakte de zijn lul en begon deze te pijpen. Dat was in het begin wel een beetje raar maar alles went en later was het heerlijk. We kwamen alle drie ongeveer tegelijk klaar. Ik spoot de mond van Victoria helemaal vol, Manolito die van mij en we slikten het allebei door. Daarna pakte Manolito mijn paal en begon deze nog eens te sabbelen die vent kon het echt goed, hij pijpte of zijn leven er vanaf hing.

Hij zoog aan mijn ballen en likte mijn anus die eerst door hem helemaal volgespoten was. Het was erg lekker om zo’n tong een beetje in je anus te voelen heel zacht en vochtig. Toen begon die weer aan mijn paal, die inmiddels nog groter was, krachtig te pijpen ik voelde het sperma opkomen en kwam klaar. Ik zag het sperma in zijn mond komen en hij slikte alles door. Toen was ik zo geil geworden dat ik mijn lul uit hem wegtrok en hem zo in zijn aars duwde en hem begon te neuken.

Toen zei hij tegen zijn vriendin dat ze hem moest pijpen. Dat deed ze ook, ze ging onder Manolito liggen en begon hem te pijpen. Ik trok me terug uit Manolito en Manolito trok zich terug uit Victoria. Even daarna ging ik liggen en begon Victoria mij te berijden. Toen drukte Manolito zijn lul in Victoria der kont hij drukte hem er zo diep in dat ik zijn lul er door heen voelde. Manolito neukte haar zo hard dat ik er klaar van kwam tegelijk met Manolito en Victoria.

Sindsdien hebben we afgesproken om iedere zaterdag bij elkaar te komen.

Zunguri

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *