Sauna

()

Echte sauna-bezoekers kun je ons niet noemen, maar zo nu en dan vinden mijn vrouw en ik het heerlijk om een bezoek te brengen aan een sauna. Wat ons vooral aanspreekt, is het totaalplaatje. Naast het gebruikelijke zweetwerk genieten we misschien nog wel het meest van de randverschijnselen. Een kopje koffie, een taartje, een biertje en even lekker eten. Het liefst gaan we met mooi weer, zodat we gebruik kunnen maken van de zonneweide en lekker een Belgisch biertje kunnen drinken op het terras. Met alles wat daar aan vast hangt. En we hebben geluk, want het is vandaag heerlijk weer. Als we ons hebben verkleed en onze badjassen hebben aangetrokken zoeken we het terras op voor een kopje koffie. De zon staat nog laag, maar gelukkig er is een plekje over in het zonnetje. Er staan nog twee lege stoelen tegenover twee mooie meiden. Beleefd vraag ik hen of de stoelen nog vrij zijn.

“Ja hoor, kom er maar bij zitten.” Zegt de mooiste van het stel. “Hier zit je heerlijk in het zonnetje.” Op dat moment komt de ober hun bestelling afleveren. “Zo dames. Voor u heb ik twee cappuccino en twee appeltaartjes. Alstublieft dat het u mogen smaken. En kan ik u nog ergens mee van dienst zijn?” Vraagt de ober daarna aan ons.” “Doe mij maar hetzelfde als deze twee mooie dames.” Zeg ik vleiend. “En doe voor mij ook maar een cappuccino,” antwoordt mijn vrouw, “maar dan met een kwarktaartje.” De ober vertrekt en ik zie de twee meiden tegenover ons lichtjes blozen. “Volgens mij smaakt het uitstekend,” zeg ik tegen de jongedames. “Heerlijk,” roepen ze in koor en ze kijken ons lachend aan. “Dat vermoedde ik al. Jullie zitten echt te genieten. Ik zal me trouwens even voorstellen. Ik ben Joey en dit is mijn vrouw Isabel.”

“Hoi… Ik ben Donna en dit is mijn vriendin Anouk.”

We schudden elkaar de hand en praten nog wat verder. Totdat een vijftal wespen de sfeer komt bederven. De wespen zijn duidelijk op de appeltaart afgekomen en proberen allen een graantje mee te pikken. Voor Anouk en Donna is de lol er dan snel af. Als ze hun taartjes hebben weggewerkt staan ze dan ook snel op en vertrekken richting de sauna. “Nou, het was erg gezellig tot die wespen kwamen,” lacht Donna. “Een fijne sauna dag nog, jullie tweeën…”

 “Dank je wel. Jullie ook, dames… Geniet van de dag.”

Heupwiegend verdwijnen Anouk en Donna richting de badgelegenheid en een kwartiertje later zitten ook Isabel en ik te zweten in een bloedhete sauna. En dat is heerlijk… Het zweet gutst uit onze poriën en druipt overdadig langs onze lichamen. Na de sauna nemen we een steenkoud bad, een miezerige regendouche en een warm bubbelbad. Als we dat allemaal hebben overleefd, besluiten we naar de zonneweide te gaan. Lekker even in je blote gat uitpuffen in het warme najaarszonnetje. We liggen nog maar net op ons zonnebed als ik de stemmen hoor van de meiden waar we eerder koffie hebben gedronken. Ik heb mijn ogen gesloten en hoor dat die twee chicks plaats nemen op een ligbed vlak naast ons.

“Kijk,” hoor ik de ene fluisteren. “Dat is het stel waarmee we vanmorgen op het terras zaten.”

“Jammer dat ze slapen,” hoor ik die andere giechelend zeggen. “Ze zien er best goed uit, hè. Een aardige man. En complimenteus.”

“En ze is een mooie vrouw. Denk jij wat ik denk, Anouk?”

“Hm…?” antwoordt Anouk verrast. “Nou, jij vond het toch ook zo jammer dat die date met Mark en Cindy niet door ging? Hadden we zolang naar een leuk stel gezocht en toen we er eindelijk een hadden gevonden, haakten ze af.”

“Tja, ze vonden het blijkbaar toch te eng Donna, denk ik.”

“Misschien zijn deze twee wel te vangen,” hoor ik Donna tegen Anouk fluisteren. “Ze lijken me wel geschikt. Niet zo’n machovent. Gewoon leuke mensen. En ze zien er goed uit. Kijk eens naar dat zalige kutje van haar… En die pik ziet er ook perfect uit. Netjes geschoren. Krijg er bijna zin in… Haha.”

Ik open stiekem mijn ogen en zie dat Isabel ondertussen slaapt. Ik moet me echt even op andere gedachten concentreren om te voorkomen dat mijn pik gaat groeien. Ik geil al vanaf onze eerste ontmoeting op die twee stoten en krijg een heet gevoel in mijn onderbuik. Hoe is het toch mogelijk dat mij dit weer overkomt, denk ik bij mezelf. Sneaky luister ik het stel verder af.

“Ze heeft lekkere tieten, die vrouw.” fluistert Donna in Anouks oor.

“Ja, het ziet er appetijtelijk uit. Zullen we het ze gewoon vragen?”

“Durf jij dat…? Dat is wel erg direct. Joey heette die man toch?”

“Ja en zij heet Isabel, dacht ik. Ja… Isabel dat is het…”

“Oké,” zegt Donna dan. “We gaan ze gewoon een beetje opgeilen. Een beetje flirten enz. Misschien happen ze toe…”

Donna heeft dat zinnetje nog maar net uitgesproken, of ik ontwaak uit mijn gespeelde slaap. Ik kijk stiekem even naar rechts en zie de twee meiden op het zonnebed naast ons liggen. Ze hebben niets in de gaten. Onhoorbaar draai op mijn zij en keer mijn rug naar ze toe. Liefdevol leg ik mijn hand op de buik van Isabel en kietel haar wakker. Ik kus haar op haar mond en breng mijn hand tussen haar benen. “Mm,” kirt Isabel. “Niet hier schoffie. Iedereen kan ons zien.”

“Welnee, schatje. We zijn hier met zijn tweeën. Geen hond die ons ziet.” En daar is geen woord van gelogen. Er is ook geen hond die ons ziet, maar er zijn wel twee oogstrelende dames die ondertussen zijn wakker geschud en nauwkeurig de route van mijn hand volgen. Anouk, een heerlijke brunette met donkere bruine ogen en Donna, een blondine met forse borsten en heldere blauwe kijkers. Ik voel hun glurende ogen branden van begeerte.

Isabel houdt haar ogen gelukkig gesloten; ze gaat op haar rug liggen en laat me begaan. Ze begint zachtjes te kreunen als ik haar schaamlipjes streel en ik voel haar doosje nat worden. Wulps lift ze haar onderlijf op en ik steek mijn vinger diep in haar warme kutje. Ondeugend laat ik mijn tong in haar mond glijden, terwijl mijn vinger haar stijve kittelaar bestookt. Haar opgezwollen klit is spekglad en Isabel gaat steeds luider ademen. Ze zoekt mijn pik en voelt dat ie keihard is. “Oh, oh, smeerlapje, zegt ze lachend. Ga je me neuken? Hier op de zonneweide…?”

Nee hoor, fluister ik zachtjes in haar oor. Ik trek mijn vinger uit haar kutje en kus haar op het gezicht…

Het erotische schouwspel ontgaat Donna en Anouk natuurlijk niet. Als de vriendinnen zien hoe mijn vinger in de kut van Isabel verdwijnt, worden ze beide overvallen door onbeschrijfelijke lustgevoelens. Donna is eigenlijk doorlopend geil en haar hand verdwijnt meteen richting haar eigen kutje, waar ze haar middelvinger over haar natte gleuf en kittelaar laat glijden. Gulzig bestudeert ze mijn pik, die zich ondertussen heeft opgewerkt tot een statige erectie. Anouk speelt ondertussen met haar puntige tepels. Als ik op dat moment plotseling mijn ogen open, kijk ik recht in de geile stuiters van Donna. Geschrokken, met blosjes op de wangen, doet ze net alsof ze toevallig even onze kant op keek. Ook Anouk zit er betrapt bij en kijkt met het schaamrood op haar kaken wazig om zich heen. “Hoi, Joey en Isabel…” Roept Donna dan maar met een licht vibrerende stem.

“Wat een toeval. Komen we elkaar zomaar weer tegen. Even dacht ik, zijn jullie het nou wel of niet? Genieten jullie ook zo van het zonnetje?”

“Ja, heerlijk hè.” Antwoord ik terwijl mijn stijve pik probeer te verbergen onder mijn badhanddoek. “Je zou niet zeggen dat het al oktober is. Hebben jullie trouwens zin om zo meteen even een sauna in te duiken. Gezellig met zijn vieren? Dan kunnen we daarna misschien een drankje nuttigen op het terras. “Ja,” roepen Donna en Anouk enthousiast. “Lijkt ons leuk, toch Anouk…? We kunnen in de boomgaard gaan kijken. Dat zijn die houten tonnetjes daar even verderop. Kom maar mee. Die kersensauna schijnt erg lekker te zijn…”

Aan hun doen en laten kun je zien dat Donna en Anouk bloedgeil zijn. Ze zijn opvallend handtastelijk en lopen met draaiende kontjes voor ons uit. Hand in hand en spiernaakt. Dit heb ik nooit eerder meegemaakt tijdens een saunabezoek. Meestal is de sfeer gemoedelijk, maar zeker niet opwindend. Ik voel mijn hart bonken in mijn lijf en ook Isabel lijkt overmand door seksuele fantasieën. Ze kijkt me geil aan en streelt mijn rug als we richting de sauna lopen. Als we er bijna zijn, zie ik wat Anouk bedoelt. In de boomgaard staan drie kleine sauna’s in de vorm van een enorme ton. Ieder met een eigen geur. Appel, peer en kers. De geringe afmeting maakt het verblijf erg intiem. Het is uiterst geschikt voor vier personen. Ik kijk Isabel even aan en ze knikt goedkeurend. Ik heb ooit tegen Isabel verteld dat het mijn droom was om seks met meerdere vrouwen te hebben en hoewel ze het nooit heeft begrepen, lijkt ze het nu bijna aan te moedigen. “Dit is je kans, Joey.” fluistert ze in mijn oor als Donna de douche aanzet. “Die twee zijn zo geil als boter. En ik ook trouwens.”

Donna en Anouk zien er zalig uit als ze elkaar onder een stortvloed van water gepassioneerd inzepen. Het badschuim sijpelt van hun tieten en hun natte, geschoren kutjes glimmen uitdagend in het zonlicht. Isabel en ik staan vlak naast ze onder de douche. Ik doe mijn uiterste best zo nu en dan contact te maken met hun geile lijven. De geringste aanraking zorgt er al voor dat ik zo heet word als een kanon. Ik merk aan alles dat dit de kans van mijn leven is. Mijn stok staat dan ook al geruime tijd rechtop en Isabel beeft als een rietje als ik tijdens het soppen even haar schaamlipjes beroer. Donna en Anouk zien het gebeuren en beginnen elkaar nog intenser te knuffelen. Donna drukt haar forse spenen tegen de puntige tieten van haar vriendin en haar tong verdwijnt soepel in de mond van Anouk. De krachtige straal water klettert onophoudelijk op onze hete lichamen en het sfeertje wordt alsmaar onstuimiger. Plotseling voel ik de hand van Donna om mijn lul klemmen. Ze kijkt me gruizig aan en laat zich vervolgens hijgend op haar knieën vallen. Ik kijk omlaag en zie mijn pik in één keer in haar mond verdwijnen. Ik streel haar schouders en speel met haar blonde haar terwijl Donna me pijpt als een afgestudeerde pornoster. Tot mijn grote vreugde hebben Isabel en Anouk elkaar ook gevonden. Isabel likt de tepels van Anouk en roert met haar vingers in Anouks soppende kutje. Trillend op haar benen komt de frêle Anouk al na een seconde of vijftien klaar.

‘Wat een geil ding,’ denk ik bij mezelf. En terwijl Donna mij ongestoord blijft pijpen ga ik ook op mijn knieën, zodat ik Donna’s poesje en kontje goed kan bereiken. Ik steek mijn middelvinger langzaam in haar zeiknatte doosje en duw met mijn duim op haar poepgaatje. Wulps lift ze haar kontje omhoog, zodat ik mijn duim dieper in haar spekgladde kontje kan schuiven. Donna kreunt steeds luider en begint me steeds intensiever te pijpen. Dan wordt het mij te geil onder de voeten. Een heerlijk orgasme ontspruit in mijn strak gespannen ballen en ik voel het warme zaad razend snel door mijn pik stromen. Krachtig schiet ik mijn hete sperma in de zuigende mond van Donna. Ze moet zo geil als een orka zijn geweest, want ze slokt het zaad naar binnen alsof ze in maanden niet heeft gegeten. Dan komt ook Donna trillend en hijgend klaar. Voldaan ligt ze nog even na te genieten van haar explosie om dan mijn leuter opnieuw in haar mond te nemen. Mijn pik veert na een korte inzinking direct weer op. Terwijl ik op de grond zit en tegen de douchewand aanleun, neemt ze plaats op mijn schoot. Ze spreidt haar benen en laat haar kut langzaam over mijn harde paal zakken. Als haar natte doos mijn fallus in zijn geheel heeft opgeslokt, drukt ze haar volle tieten tegen mijn gezicht.

“Ik wil je pik nog een keer, maar nu in mijn kut,” fluistert ze in mijn oor en ze begint me langzaam te neuken. “Jezus! En ik nog denken dat je lesbisch was.” kreun ik verrast. Bijna in trance voel ik mijn paal in en uit Donna’s kut glijden en ik zuig als een baby aan haar dikke spenen. Ter afwisseling schuift Donna haar stijve kittelaar een tiental keer plagend over mijn eikel en komt onverwacht tot haar eerste orgasme. Dan laat ze mijn pik weer in haar hete kut zakken en neukt ze me verder. Steeds sneller glijden de schaamlippen van Donna’s heerlijke flamoes langs de schacht van mijn paal. Haar strakke kut sluit heerlijk om mijn pompende knuppel. Donna zucht. En ze zucht nog eens, maar dan harder. Ik masseer even haar tieten en knijp dan venijnig in haar tepels. Donna piept en kreunt en ragt haar druipende kut steeds sneller over mijn pik. Ik open mijn ogen en zie haar deinende tieten voor mijn ogen een wilde rumba dansen. Ook Donna opent haar ogen en kijkt me glazig aan. “Ik kom alweer,” bekent ze met trillende stem. “Godverdomme, ik kom weer… Spuit me vol…”

Ze duwt haar ronde tieten in mijn gezicht en laat zich pardoes voorover vallen. Ik duikel op mijn rug en tegelijkertijd spuit ik mijn pik leeg in haar kloppende kut. Kronkelend komen we klaar en ik voel Donna’s tong trillen in mijn mond. Als ze iets later van me af kruipt, kijken we grinnikend naar Isabel en Anouk. Die twee zijn nog intens bezig met hun karwei. Isabel ligt achterover op haar rug terwijl Anouk op knietjes haar kutje beft. Kreunend en steunend lijkt Isabel langzaam haar ultieme extase te bereiken.

“Kom op Joey,” fluistert Donna in mijn oor terwijl ze mijn pik weer in haar hand neemt. “Wil je Anouk van achteren nemen? Dat is haar favoriete standje. Ik voel dat je pik alweer begint te groeien in mijn hand. Je kunt het.” Zonder aarzeling neemt Donna mijn pik in haar mond en zuigt hem binnen geen tijd gebruiksklaar. En als ik naar het achterwerk van Anouk kijk wordt mijn speer alleen nog maar harder. Terwijl Donna haar poesje door Isabel laat likken, druk ik mijn gladde eikel tegen de gezwollen schaamlippen van Anouk. Ze duwt haar kontje provocerend naar achteren en laat het kutje van Isabel even voor wat het is. Dan steek ik mijn fallus langzaam in haar hete spleet. Ze kreunt tevreden als ze voelt hoe soepel mijn pik in haar kut glijdt. Naarstig zet Anouk haar tong weer op de mossel van Isabel en beft geestdriftig verder. Hier heb ik altijd van gedroomd, seksen met drie vrouwen. Ik heb helaas wel een paar pikken tekort, maar de gedachte dat ik meerdere vrouwen ga klaarstomen maakt me geiler dan ooit. Ik beuk mijn pik onafgebroken in het hete oester van Anouk en voel dat ik voor de derde keer ga komen. Gelukkig ben ik niet de enige, want ik zie dat mijn vrouw ook bezwijkt onder de druk van de subtiel beffende Anouk. Het lichaam van Isabel beeft van geilheid en ik ken haar goed genoeg om te weten dat dan een orgasme aanstaande is. Ondanks dat ze trillend en hijgend klaar komt, blijft ze Donna’s kutje gedisciplineerd likken. Net zolang totdat ook Donna voor de bijl gaat.

Gelijktijdig blijf ik de kut van Anouk bestormen en pomp mijn pik onverzettelijk in en uit haar hete scheur. Mijn ballen timmeren ritmisch op haar kont en Anouk begint bijna te huilen van genot. Dan houd ik het niet meer en spuit mijn witte zaad keihard in het slanke buikje van Anouk. Grommend en stotend komt ook Anouk klaar en ik voel haar trillende vlees beven rondom mijn pik. Allemaal moeten we even bijkomen, maar dan stappen we met zijn vieren wederom onder de douche. We spoelen het zaad en zweet van het lijf en duiken alsof er niets gebeurd is het zwembad in. Daarna doen we een lekker Belgisch biertje op het terras en we spreken af om elkaar thuis nog eens op te zoeken.

“Tjonge jonge,” zeg ik tegen de dames onder het genot van een heerlijke tripel: “Ik heb het vaak heet gehad in de sauna, maar zo heet als dit keer in die geile boomgaard heb ik het nog nooit gegeten.”

Liefs Joey…

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *