Een verjaardag

()

die ik nooit vergeet

Hoi ik ben een 25 jaar en noem me hier Zora. Heb al weer een paar jaar een heerlijke relatie en daarin heb ik niks te klagen. Ik krijg alles wat ik wil en mag alles doen wat ik wil. Ben een blonde meid niet te groot met een 85b cup maat. Volgens vele zie ik er jonger uit dan 25 jaar. Op mijn werk zijn een aantal homo ’s waarmee ik echt kan lachen. Eén van hun gaf een feestje met een thema. Dit was Hawaï, ik mocht ook komen mits ik wel iets aan had wat met Hawaï te maken had. Nou dat was geen probleem. Ik trok een Hawaï rokje aan met een huidskleurige panty en een paar slippers met bloemen en een bh voor met bloemen en een bloemen krans. Vrolijke make-up op en mijn lange blonde haren leuk op gestoken. Mijn vriend ging niet mee had een andere verjaardag.

Ik was er op tijd en het was nog niet druk. Het huis was versiert in Hawaï stijl en ik moest zeggen dat Herman mooi en groot woonde. Iedereen die er was of aan kwam had wel wat aan met deze thema. Ik geloof dat merendeel homo was en waarom zijn deze mannen altijd mooi en verzorgt. Een aantal mannen liep in bloot boven lijf en een Hawaï rokje met een string eronder. Deze string liet niks aan verbeelding over. Het was te zien dat daar een aardig lul in hing. Tja altijd leuk om te zien. De muziek was lekker er werd gedanst en rond de klok van half 12 was er nog een klein groepje over. Ik merkte dat ik nog de enige meid was, of toch niet, nee er stond nog één. Voor de rest was het nog 12 mannen, homo’s wel te verstaan. Ik merkte wel dat de meeste liepen te klote met elkaar. Ze zoende wat en knepen in elkaars kruis. Herman stond naast me en vertelde me dat het nu wel eens anders kon worden dan ik was gewent. Ik lachte en zei, tja zoiets had ik al door. Er kwam nog meer drank en ik lachte om wat ik allemaal zag. Ik zag twee heren dansen en ik keek nog eens goed, hun lul bengelde tussen het Hawaï rokje door. Dus geen string meer aan en daar hing toch wel een behoorlijk stuk vlees. Ik keek mijn ogen uit naar deze twee kanjers die ook nog eens een flinke lul hadden bengelen. Ze danste tegen iedereen aan en iedereen greep wel een keer naar hun lullen. Nu stond hij voor mij te dansen en ik voelde die lul tegen mijn ben slaan. Shit wat een ding daar kon ik wel leuke dingen mee. Ik danste terug en stond wat wijds been en voelde die lul slaan tegen mijn kruis. Shit dat voelde best wel spannend. Hij liep weer weg en die andere kwam bij me staan dansen.

DEZE LUL WAS STIJF. Ik lachte en drukte mijn billen er tegen aan en voelde deze lul tussen mijn billen glijden. Shit wat een groot ding en wat een heerlijke body had die gozer. Hij liep weer verder en danste tegen een ander aan. ik kon mijn ogen niet af houden van die grote geschoren lul en dat heerlijke kontje en body. Sofie het meisje sprak me aan lachte en zei, “grappig hé.” Ik lachte en zei, “grappig! Zeg maar geil.”

“Jij valt dus op mannen.”

“Jij niet dan.”

Ze lachte weer en zei “nee ik niet.” Ik keek haar aan. “Natuurlijk dat kan ook.” We keken samen naar die groep mannen die elkaar liepen uit te dagen. Ik pakte mijn telefoon en belde mijn vriend die net onderweg was naar huis. Ik vertelde wat er hier gebeurde en hij lachte en zei goed ik fiets wel even door. Tien minuten later stond hij naast me met een biertje. “Wel, dit is weer eens op een andere manier feesten.”

Er kwamen nog twee meiden binnen. In hele korte rokjes en laarzen en hun blouse best wel ver open waardoor je hun borsten zag. Het waren wel mooie meiden en kwam gelijk bij Sofie staan die nog steeds naast me stond. Ik kon hun borsten gewoon zien en ze lachte en stelde zich voor. Sarha en Lore twee blonde dames. Ik observeerde hen en zag ook steeds meer lullen bengelen. Er begon er één tegen mijn vriend te dansen, nou ja dansen hij bereed hem gewoon met zijn blote stijve lul. Mijn vriend lachte en dronk zijn biertje en danste wat terug. Sarha danste tegen mij aan en ik zag de eerste mannen elkaar pijpen.

Ik keek mijn ogen uit en had niet door dat Sarha haar handen over mijn buik gleden. Ik schrok toen ze mijn borsten raakte. Ze pakte alle bij mijn borsten en kneedde deze en hijgde in mijn oor. “Je bent een mooie meid, kan niet van je af blijven.” Sofie stond naast me en streelde mijn blote buik en zei het zelfde. Mijn vriend lachte en zei “Hallo! Wordt steeds geiler hier. Sarha haalde mijn kleine borsten te voorschijn en speelde met mijn stijve tepels. Ze trok er lekker aan en likte mijn oorlel. Sofie gleed met haar hand omlaag en wreef over mijn kruis. Ik zag ondertussen een aantal mannen elkaar trekken en pijpen en zag daar een paar hele mooie grote lullen. Hm… ik werd geiler en geiler.

Eén door die lullen en twee door die twee meiden die me gewoon stonden te betasten. Ik werd geiler en liet alles toe en Lore keek mijn vriend aan. “Leuke geile meid heb je.”

“Dank je.” Er kwam een naakte jonge bij mijn vriend staan en hij streelde zijn borst. “Kijk ik word ook betast.” Sofie duwde haar vingers stevig tegen mijn kruis aan. “Oh ho, word je al nat.”

“Wat denk je. Vele geile lullen hier en twee meiden die me strelen.” Lore kwam erbij en zei drie en ze begon mijn stijve tepels te likken. Die gozer die mijn vriend stond te betasten stond wat meer naast me en ik stak mijn hand uit. Ik wilde die harde lul wel eens voelen. Mijn vriend protesteerde, “jij wil ook alles, deze is voor mij hoor.”

“Er zijn er genoeg.” Shit die lul die ik trok was hard en groot en heerlijk glad. Het gladden was ik wel gewend maar zo groot nee dat niet. Ik voelde hoe Lore en Sofie mijn panty en hotpants omlaag trokken en met mijn vrijen hand gleed ik in het bloesje van Lore en pakte haar grote borsten. Shit dat is best wel geil, in de ene hand een vreemde lul en in de andere en paar heerlijk grote borsten. Lore lachte en duwde mijn benen van elkaar. Ik voelde haar tong door mijn natte kut glijden. Mijn vriend was gehurkt nu en nam die lul over en begon deze lul te zuigen. Ik keek met grote ogen hoe hij die lul zoog en genot van die geile tong door mijn kut.

Sofie nam het over en Lore stond voor me. “Heb een leuke verrassing voor je.” We zoenden even, pakte mijn hand en liet deze onder haar rokje glijden.  God! Daar hing een lul. Dit verklaarde haar harde borsten. Shit wat een grote lul had ik nu vast zeg. Ik greep Sofie bij haar lange haren en duwde haar mond nog meer op mijn kut en wreef mijn kut er langs. Mijn vriend keek. “Wow! Nog geiler een pik tussen haar benen.” Hij draaide mijn kant op en nam de lul van Lore in zijn mond terwijl hij door twee mannen werd gezogen. Al snel was het een grote orgie en iedereen deed het met iedereen. Lore neukte mij met haar geile grote pik en ik likte Sarha haar natte kut.

Ook een paar homo wilde wel eens weten hoe het was om een geile meid te neuken en neukte mij. Mijn vriend likte en pijpte en neukte mannen en duwde zijn lul in Sofie en Lore. Nu zat ik op de lul van Herman. Diep in mijn kont zoog een andere homo en Lore propte haar lul in mijn kut en naaide me zo dubbel. Jezus! ik denk dat er wel drie uur een geile orgie was. Mannen die mannen neukte en ik deed het met vrouwen en homo’s en een shemale. Helemaal onder het zaad was iedereen klaar.

Ik zal deze verjaardag nooit vergeten en ben goede vrienden met Sofie, Sarha en Lore geworden. Soms hebben we gewoon heerlijke seks met ze vieren of vijven als mijn vriend er is.

Zora

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *