Zuda

()

“Dag,” zeg ik heel zachtjes door het raam. Ik zie mijn man in zijn auto de straat uitrijden, de bocht om. Weg. Niet voor altijd, gelukkig. Maar wel lang genoeg, de hele dag. Ik grinnik in mijzelf. Hij gaat lekker vergaderen, de hele dag. Ik niet, ik heb hele andere plannen vandaag. Lekker tijd voor mijzelf.

Als ik vanuit de keuken naar de woonkamer loopt, zie ik mezelf in de spiegel. Even blijf ik staan. Ik heb rode wangen, nu al. Nu al gespannen? En dan merk ik het ook echt. Ik ben gespannen. Rode wangen, mijn hart klopt in mijn keel. Oef, ik moet mezelf wel rustiger maken. Ik besluit naar de badkamer te gaan. Even douchen, lekker warm. Dat zal wel helpen. Ik had al gedoucht vanmorgen, snel en kort, zoals ik elke ochtend doe. Hup in de douche, wassen, afdrogen, kleren aan en ontbijt maken. Zo routinematig. Nu neem ik een warme douche, lekker warm, rustig aan. Ik doe extra lekkere schuim op mijn handen, die zo lekker ruikt naar rozen. Langzaam laat ik het schuim over mijn schouders lopen, door het water daalt een grote dot schuim naar mijn borsten. Mijn tepels worden hard door de zachte aanraking van het schuim.

Ik streel mijn borsten, heel zachtjes. Daarna neem ik het schuim van mijn borsten mee naar mijn buik en naar mijn billen. Deze zeep ik ook zachtjes in. Mijn billen voelen heel lekker, lekker vol en rond. Door mijn eigen aanraking, krijg ik zin om mezelf heerlijk te verwennen. Ik ga met mijn hand naar mijn vagina. Ik voel hoe lekker glad ik geschoren ben. Mijn vingers spelen met mijn schaamlippen, het windt me op. Zou ik? Ja. Ik glijd met een vinger naar binnen. Eerst een klein beetje, maar omdat ik zo veel zin heb in meer, duw ik mijn vinger helemaal naar binnen. Heerlijk. Daarna glijdt er als vanzelf nog een vinger bij. Ook lekker diep. Mijn vingers weten wel welk plekje ik lekker vind. Ik vinger mezelf net zolang tot ik hijg van opwinding. Ik kom niet klaar, maar het gevoel dat ik van onderuit mijn buik op voel komen is al zo sensueel. De stoom van de douche aait me over mijn lijf. Het water glijdt langs me heen. Elke aanraking van water, schuim en stoom voel ik en maakt me meer opgewonden. Alsof er een heleboel handen mij verwennen, me masseren. Overal.

Ik blijf nog even genieten in de douche voordat ik heel rustig de kraan dichtdraai. Met het verdwijnen van de stoom van het hete water, verdwijnt mijn sensuele gevoel ook. Even twijfel ik om weer meteen de douche in te gaan en mezelf de hele ochtend de tijd te geven om zo te genieten van mijn eigen schuimmassage. Maar, zoals ik al dagen weet, zit dát er nu niet in. Ik droog me af, heel langzaam. Mijn gedachten dwalen af naar Zuda. Toen ik hem voor het eerst zag, vielen zijn blauwgroene ogen me meteen op. Ze keken me rechtstreeks aan, alsof ze me wilde betoveren. Hij heeft zwarte haren die wild om zijn hoofd hangen. Zijn donkerbruin getinte huid verraadt dat hij van de zon houdt. En de olie op zijn gladde, gespierde borstkas maakt dat ik hem meteen wilde aanraken. Maar daar kwam het niet van.

Vanaf het moment dat ik Zuda op de foto zag, nu een week geleden, kon ik hem niet meer vergeten. Gedurende de week dagdroomde ik van hem. Dat hij me zou zoenen, eerst heel teder. En dat onze zoenen heftiger werden, onze tongen elkaar zouden ontmoeten en we elkaar daarna overal gingen kussen. Ik gaf wel honderd kusjes op zijn borstkas, terwijl ik zijn spieren met mijn handen kneed. Hij zoende me in mijn nek en op mijn borst. En daarna nam hij mijn borsten in zijn grote handen. Zachtjes nam hij mijn tepels in zijn mond. En als hij er dan zachtjes op ging zuigen…. De werkelijkheid nam mijn dagdroom dan over. Ik was dan zo opgewonden geraakt dat ik mijn borsten zelf streelde en mijn harde tepels voelde. Het was zelfs een keer zover gekomen dat ik mezelf terugtrok op de wc en mezelf klaar vingerde met het beeld van Zuda, met zijn prachtige, zwoele ogen voor me. Alsof hij erbij was.

Ik kijk naar de klok en zie dat ik nog een kwartiertje heb. Gelukkig heb ik mijn kleren al van te voren uitgekozen. In mijn kledingkast in de slaapkamer heb ik ze al apart gehouden. Ik trek mijn zwarte jurkje aan die zo mooi over mijn billen valt. De hals is lekker laag uitgesneden zodat mijn borsten er vol uitkomen. Met mijn zwarte schoenen, met een hoog hakje natuurlijk, erbij, lijken mijn slanke benen nog langer. Ik draai voor de spiegel en bekijk mezelf nog eens goed. Tevreden glimlach ik naar mezelf, ik zie er echt wel lekker uit, al zeg ik het zelf. Met een grote glimlach ga ik naar de badkamer voor een kleine make-up sessie. Een beetje mascara en wat rode lippenstift maken mijn sexy look af. En als finishen touche natuurlijk een klein beetje parfum.

Als ik naar de klok kijk, zie ik dat ik nog vijf minuten heb. Nog vijf minuten, nog maar vijf minuten. Ineens schiet mijn hartslag omhoog. Over vijf minuten komt hij dus. Ik check of ik alles netjes heb achtergelaten in de badkamer en in de slaapkamer. Ik trek het dekbed nog recht, hoewel dat eigenlijk niet nodig is. Ik ga naar beneden, kijk meteen uit het raam. Ik zie niets bijzonders, er is niemand in de straat. Ik voel dat ik een droge keel heb van de spanning. Ik kan niet zitten van de zenuwen. Zuda komt. Hij komt voor mij hierheen. Zuda de masseur, de erotische masseur. Met die blauwgroene ogen. Ik kijk nog een keer door het raam de straat in. Niets. Misschien komt hij niet, schiet het door mijn hoofd. Een lichte teleurstelling komt op. Maar zo snel als het gevoel opkomt, maakt het plaats voor een gevoel van opwinding. In de straat komt een blauwe auto gereden. Hij rijdt langzaam. Zou het hem zijn? De auto stopt verderop bij nummer 81, maar er stapt niemand uit. Daarna rijdt de auto heel langzaam weer verder. Ik probeer te zien wie er in zit, maar dat is niet zo gemakkelijk. De auto stopt bij de overburen. Ik zie dat de lichten uitgaan en dat de portier open gaat. Dan maakt mijn hart een sprongetje. Uit de auto stapt Zuda. Mijn Zuda. Nou ja, voor vandaag dan.

En nou, moet ik de voordeur al open doen? Of is dat te vroeg? Moet ik wachten tot hij aanbelt, terwijl hij echt wel weet dat ik weet dat hij… oh die zenuwen. Daar gaan mijn gedachten altijd zo van ratelen. Ik besluit gewoon te wachten tot hij aanbelt en juist op het moment dat ik dat besluit, ziet Zuda me voor het raam staan. Hij steekt zijn hand op. Een beetje onhandig zwaai ik terug. Ik loop meteen naar de voordeur om hem open te doen. En daar staat hij voor me. Zonnebruin gebrande Zuda. Hij is groter dan ik had gedacht. En nog gespierder. Ik bekijk hem helemaal. Zodra mijn ogen die van hem ontmoeten smelt ik. Zijn ogen zijn in het echt nog doordringender. Dan schrik ik op van zijn stem. Hij zegt mijn naam, wauw dat klinkt zo lekker. Zijn stem is laag en warm. Ik knik en houd de deur verder open, zodat hij naar binnen kan. Ik bied Zuda wat te drinken aan en als we allebei een glaasje water hebben, vertel ik hem dat ik erg verlang naar zijn massage. Ik vertel hem ook dat dit mijn eerste keer is en dat ik wel wat nerveus ben. Zuda stelt me gerust, hij zal ervoor zorgen dat mijn zenuwen straks wegvallen en ik ga genieten.

Dan gaan we naar boven. In mijn slaapkamer staan we voor elkaar. Zuda pakt mijn gezicht in zijn grote, warme handen. Hij zegt me dat ik mooi ben, ik er heel sexy uit zie en dat hij heel veel zin heeft om me te verwennen. Daarna trekt hij langzaam mijn jurkje uit. Hij streelt mijn schouders en mijn armen. Mijn bh-bandjes schuiven over mijn schouders en Zuda weet mijn bh-sluiting snel te openen. Ik mag op bed gaan liggen, op mijn buik. Zuda doet mijn schoenen en zijn kleren uit en ik hoor dat hij een fles massageolie opent.

De olie, lekker veel, wordt over mijn rug gespoten. Het is wel wat koud, maar het windt me toch op. Daarna voel ik twee grote, warme handen over mijn rug gaan. De olie gaat mee waar de handen gaan. Heel rustig maken de handen mijn rug warm. Ik lig met mijn ogen dicht om alles nog beter te voelen. Zuda streelt mijn rug, afwisselend zacht en rustig naar harder. Zijn vingers raken de zijkanten van mijn borsten. Ik onderdruk de neiging om me meteen om te draaien, zodat zijn handen mijn borsten kunnen strelen. In een snelle beweging trekt Zuda mijn slip uit. Ik zucht van genot als zijn handen mijn billen raken. Als vanzelf duw ik mijn billen wat omhoog waardoor zijn handen ook naar mijn vagina kunnen. Zuda begrijpt mijn hint en gaat met een hand naar voren. Hij verkent mijn vagina. Ik voel zijn vingers over mijn schaamlippen glijden. Heel langzaam, zodat ik van elke aanraking kan genieten.

Ik duw mijn vagina wat tegen zijn vinger aan, dan voel ik hem nog beter. Zuda zegt zachtjes dat ik me mag omdraaien. Hij neemt nog een flinke hoeveelheid olie in zijn handen en verdeelt deze over mijn voorkant. Hij streelt mijn hals, glijdt door naar mijn borsten die hij bespeelt en aait. Met zijn vingers maakt hij kleine rondjes om mijn tepels die meteen hard worden. Dan komt hij naar voren en hij neemt mijn tepels in zijn mond. Met zijn tong draait hij om mijn tepels. Ik voel dat mijn borsten harder worden, ik wil meer. Deze man met zijn tong… ik wil hem overal voelen. Met zijn handen is Zuda al verder gaan ontdekken. Mijn buik heeft hij heel zachtjes gestreeld, zo zacht dat ik het bijna niet voelde. Daarna vinden zijn handen de binnenkant van mijn bovenbenen. Het windt me zo op dat mijn vagina er nat van wordt.

De tong van Zuda gaat zijn handen achterna. Met kleine, natte kusjes maakt hij een pad van mijn borsten, via mijn buik naar de binnenkant van mijn bovenbenen. Ik houd het bijna niet meer. Ik hijg van opwinding. Eerst zijn heerlijke handen en nu ook nog zijn tong. Zo opwindend vlakbij mijn vagina. Alsof hij mijn gedachten kan lezen, begint hij mijn schaamlippen te kussen. Hij zuigt er zachtjes op en ik voel zijn tong een klein stukje naar binnen gaan. Met het puntje van zijn tong draait hij kleine rondjes in mijn vagina. Hij proeft mij, hij likt me, hij zoent me. Ik leg mijn handen op zijn achterhoofd en laat hem merken wat ik lekker vind door zijn hoofd in de richting te laten gaan die mij op geilt. Zuda laat me gaan, hij beweegt met mijn wensen mee. Dan duwt hij zijn tong ineens heel diep naar binnen en likt me diep. Het gevoel dat ik krijg is overweldigend. Mijn vagina tintelt in ik hap naar adem. Zuda gaat door en ik kan me niet meer inhouden. Met een harde kreun kom ik heerlijk klaar. Zuda likt verder, maar minder diep, zodat ik een beetje bij kan komen. Ik geniet van het gevoel dat ik nog steeds heb. Mijn hele lijf tintelt en ik kan maar een ding bedenken. Ik wil meer, graag nog een keer.

Zuda kust een paar keer mijn schaamlippen en komt dan overeind. Ik zie dat zijn pik groot en stijf is. Hij heeft olie in zijn handen gedaan en smeert zijn pik in. Daarna geeft hij mijn vagina ook nog olie. Lekker glad. Als Zuda met zijn lijf, oh dat heerlijke lijf, boven me hangt, kijkt hij me in mijn ogen aan. Ik kijk terug en pak zijn pik in mijn hand. Langzaam begeleid ik zijn pik, al strelend, naar mijn vagina. Daar wil ik hem voelen. Ik wil hem in me voelen. Als zijn pik mijn vagina raakt, kom ik al bijna klaar. Ik pak zijn billen vast met mijn handen en duw hem naar me toe. Zuda stoot in een keer diep in me. Ik slaak een kreet van genot. Hij stoot diep in me, ik voel zijn harde pik diep in me. Hij stoot steeds harder en dieper in een heerlijk ritme. Om hem nog beter en dieper te voelen, duw ik mijn vagina omhoog. Hij legt zijn handen op mijn billen die omhoog zijn gekomen en trekt me naar zich toe terwijl hij me nog harder neukt.

Dan haalt hij ineens zijn pik uit me. Hij draait me om en trekt mijn billen omhoog, zodat ik op mijn knieën kom. Van achter steekt Zuda zijn pik in me. Hij glijdt bij me naar binnen en ik voel dat hij mijn meest gevoelige plekje raakt. Bij elke stoot, voel ik dat ik dichterbij mijn volgende orgasme kom. Ik kreun dat hij niet mag stoppen. Zuda blijft neuken. Opnieuw voel ik het heerlijke overweldigende gevoel opkomen. Ik doe mijn benen wat verder uit elkaar, zodat ik hem nog beter in me voel. Zuda versnelt zijn tempo en vanuit mijn vagina komt een warm gevoel. Ik hoor dat Zuda hijgt. Zijn gekreun windt me nog meer op. Ik mag komen en hij mag ook komen. Lekker diep in me. Het warme gevoel in mijn vagina gaat over in een tintelend gevoel, alsof er sterren fonkelen in mij. En dan wordt ik overspoeld door het lekkerste gevoel dat ik ken. Ik kom kreunend klaar en vrijwel tegelijk voel ik dat Zuda in me klaarkomt. Mijn vagina wordt gevuld met warmte. Het voelt zo lekker dat ik wil dat dit gevoel nooit stopt. Zuda stoot nog een paar keer, steeds zachter. Daarna haalt hij heel langzaam zijn pik uit me. Ik voel hem helemaal eruit komen.

Dan draai ik op mijn rug. Ik kijk in de ogen van Zuda, hij kijkt mij aan en glimlacht. Hij gaat naast me liggen en streelt mijn borsten en buik. We zeggen niets, gewoon even nagenieten. Na een tijdje stapt Zuda van het bed af. Hij zegt dat ik lekker kan blijven liggen. Hij weet de weg wel naar buiten. Als hij zich aankleedt, kijk ik heel goed naar hem. Alle bewegingen die hij maakt, volg ik en onthoud ik. Als hij weggaat, zoent hij me. Onze tongen vinden elkaar en nemen ook afscheid. En dan gaat hij weg. Ik lig op mijn bed. Als vanzelf gaan mijn handen naar mijn vagina. Ik doe mijn ogen dicht en zie Zuda voor me dat hij me likt en streelt. Met mijn handen maak ik zijn bewegingen. Van zijn tong, van zijn handen.

Zo geniet ik nog een hele tijd na.

ChristaS

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *