Zonnen in de duinen

()

Het was een zwoele zomerdag met een heerlijk zonnetje. Ik fietste door de duinen naar Scheveningen en de wind ging heerlijk door mijn haar. Ik was erg aan het zweten door het fietsen en ik besloot uit te rusten. Op een bankje op een duin ging ik zitten en omdat mijn T-shirt nat was deed ik hem uit. Gelukkig was ik alleen dus kon ik mijn heerlijke pik wat verwennen met wat buitenlucht. Door de wind en de zon kreeg ik een intens fijn gevoel en hierdoor werd mijn pik stijf. Omdat er ik een perfect overzicht van het fietspad had, kon ik me gaan trekken op grietjes van mijn leeftijd. Maar ineens kwam er een meid van achttien naar boven en ik schrok me rot.

Ik deed snel me pik weer in mijn broek, maar omdat hij nog stijf was bleef er nog grote bobbel over. Toen ze boven was vroeg ze, terwijl ze naar mijn bobbel keek wat ik hier aan het doen was. Ik liep rood aan en antwoordde dat ik hier gewoon zat. Ze glimlachte, zei niets en ze ging naast me zitten. Na een tijdje zei ze “Poe wat is het heet” en ze trok haar bezwete doorschijnende T-shirt uit. Er kwamen twee mooie ronde borsten tevoorschijn, niet wetende wat te doen keek ik de andere kant op. “Je hoeft je niet te schamen als je wilt kijken” zei ze. Toen ik weer keek, zag ik dat het mooi gebruinde borsten waren met harde puntige tepels. “Mooie borsten” durfde ik maar net te zeggen. “Dank je. Dit is wel wat beter dan een paar meiden op de fiets”. Weer begon ik te blozen, maar ze zei, “Het is normaal dat jongens zich trekken, maar ik kan dat nog veel beter”. Ze wees naar mijn bobbel in mijn broek en vroeg “mag ik?” ik knikte. Ze nam me bij de hand en we liepen naar een plek waar we het fietspad niet konden zien. We gingen zitten en ze deed mijn rits open en deed mijn broek uit, ze wreef even over mijn onderbroek en deed hem uit.

Ze schrok en ik vroeg wat er was en ze antwoordde: “Wat een joekel zo een grote heeft mijn vriend niet eens”. Ik was verbaasd dat hij zo groot was. Ze pakte mijn pik beet en ze begon hem te strelen. Ik trilde van genot en zenuwen. Ze maakte me heet door hem af en toe te likken of hem te trekken of hem te strelen met haar borsten. Toen deed ze mijn pik in haar mond en begon me te pijpen. Ik voelde alles in haar mond haar tong, keel, tanden, kiezen. Dit alles wond me erg op en ik voelde dat ik klaar ging komen. Ik beet op mijn lippen en ik gaf een kreet van genot toen ik klaarkwam. Na een paar stoten sperma begon ze zich te verslikken in het sperma en dit wond me nog meer op. Ik vroeg of ik haar moest beffen en dit wou ze maar al te graag. Ik vroeg om advies en ze zei: “Je moet eerst mijn borsten maar bewerken door ze helemaal nat te kwijlen en daarna moet je ze met beide handen bevredigen door de tepels te draaien alsof het fles doppen zijn”.

Ik deed een van haar tepels in mijn mond en begon hem te strelen met mijn tong, haar tepels werden in één keer hard. Toen beide tepels lekker vochtig waren begon ik ze te wrijven in een draaibeweging. Ze deed haar broek uit en er kwamen twee mooie slanke benen tevoorschijn. “Trek nu mijn slipje met je mond naar beneden maar blijf mijn borsten bewerken” zei ze. Dit deed ik, ik beet in haar drijfnatte slipje en trok die naar beneden. Haar kutje had een mooie bikini lijn en mooie roze lippen. Gelukkig wist ik wel wat van vrouwen, dus ik begon met mijn tong haar klit te bevredigen en af en toe ging ik lekker diep in haar spleetje om wat geil op te likken want dit was lekkerder dan ik had gedacht. Ondertussen bleef ik haar borsten bewerken en ze begon al weer wat te hijgen. Terwijl ik haar aan beffen was kreeg ik weer een orgasme door al het duingras dat mijn pik aan het strelen was. Hierdoor begon zij ook klaar te komen terwijl ze aan trillen was van genot.

We hebben een tijdje elkaar liggen betasten voor ze weer mijn pik in haar mond deed. Deze stond weer heel snel rechtop, ze pakte een condoom uit haar portemonnee en deed deze langzaam om mijn pik. Ze wierp me met mijn rug op de grond en pakte mijn pik vast. Ze ging boven op mij liggen en drukte zich op. Toen leidde ze mijn pik in haar kutje. Eerst werd mijn eikel omsloten en langzamerhand mijn hele pik totdat ik haar baarmoedermondje voelde. Ze zei dat ik weer haar borsten moest bewerken. Ik masseerde haar heerlijk soepele borsten en zij bewoog steeds sneller op en neer. Ik voelde telkens heel even haar baarmoedermondje en dit maakte me heel geil. Al snel begonnen we te hijgen en kreeg ik het steeds moeilijker met mijn opdracht. Dit merkte ze en ze zei “Oh… ga toch door… och knijp maar lekker hard, het mag pijn doen”. Ik bleef lekker hard knijpend wrijven en ze begon al ongecontroleerd te bewegen en zelf kwam ik ook bijna klaar. Plots kwam ze klaar en haar kutje spande zich om mijn pik en kwam weer met een gil heerlijk klaar.

We bleven nog even liggen toen zei ik dat ik echt moest gaan. Als afscheid hebben we nog even alles aangeraakt. Ik kleedde me aan gaf haar een kus en mijn adres en ik weg. Na dit vrijpartijtje heb ik niets meer van haar vernomen maar dat komt misschien nog wel.

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *