Tante Elsa

()

Mijn ouders hadden regelmatig feestjes thuis en die avond was er weer zo’n feestje. Ik had afgesproken met een vriendin om te gaan stappen, we gingen naar een fuif. Omstreeks 20 uur belde mijn vriendin dat ze ruzie had met haar ouders en dat ze niet buiten mocht. Ik zwaar teleurgesteld ging tussen de vrienden van mijn ouders zitten om wat te drinken en te eten. Elsa, een vriendin van mijn moeder, een mooie vrouw met kort blond haar en altijd stijlvol gekleed, kwam naast mij zitten. Ze vroeg waarom ik treurde en nog steeds thuis was. Ik vertelde haar wat er gebeurd was en ze legde liefdevol haar arm om me heen om me te troosten.

Elsa, was altijd al mijn favoriete vriendin van de vriendinnen van mijn moeder geweest en ik had al honderden verhalen over haar gefantaseerd terwijl ik me aftrok ’s avonds in bed. Ik raakte dan ook een beetje opgewonden toen ze begon te vragen of ik al seks had gehad met dat meisje van me. Toen moest ik toegeven dat ik nog maagd was begon ze heel raar te lachen. Ze zei zoiets van: “je kunt ook beter beginnen met een iets oudere vrouw zodat je nog iets kan leren.” Ik kreeg ondertussen een verschrikkelijke stijve lul die heel duidelijk te zien was in mij spannende jeans. Ze vroeg “wat doe je dan als jongen van achttien als je zin hebt in seks. Je gaat mij toch niet vertellen dat jij nog nooit bent klaargekomen.” Ik kreeg natuurlijk een enorme rooie kop maar mijn penis werd nog harder en begon pijn te doen, zo pijn dat ik zelfs riep ‘auw verdomme,’ door de harde muziek hadden enkel wij twee die gehoord. Ze vroeg wat er scheelde, ik zei heel verlegen dat door al die praat over seks mijn pik pijn begon te doen. Ze begon te lachen en zei “kom maar even mee dan kan ik eens kijken wat er scheelt.”

Aangezien mijn ouders een zeer groot huis hebben gingen we naar mijn kamer helemaal aan de andere kant van het gebouw. Ze zei dat ik een minder spannende broek moest aantrekken. Ik stond daar in mijn spannende boxershort en mijn stijve lul was heel duidelijk zichtbaar dus ik draaide me vlug om. Elsa zei “niet zo verlegen zijn kom eens hier” ze zat op mijn bed, had een kort los jurkje aan en ze zat met haar benen open zodat ik een glimp kreeg van haar witte kanten slipje. Dit was echt te veel voor mij en weer riep ik ‘auw’. Ze zei “kom hier, dit is toch echt niet meer normaal.” Ze trok mijn boxershort naar beneden en daar stond ik met een zeer stevige erectie voor deze mooie vrouw. Ik zag dat ze schrok en ze zei “maar jongen jij hebt wel een serieuze penis voor je leeftijd, niet moeilijk dat je pijn hebt, je ballen staan helemaal gezwollen van het zaad, hoelang is het geleden dat je nog bent klaargekomen?” Ik moest toegeven dat door de spanning van de voorbije examens het al meer dan een week was geleden.

Ze zei: “kom Elsa zal je er is van verlossen maar beloof dat je dit nooit tegen iemand vertelt, kom hier voor mij staan.” Ze begon zacht mijn penis af te trekken en plots nam ze mijn penis in haar mond, my god this was heaven, dit had ik nog nooit meegemaakt en kwam dan ook direct klaar in haar mond. Ze slikte en slikte maar kon niet alles binnenhouden door de grote hoeveelheid zodat ik heel haar gezicht vol spoot. Ze zei: “Ja jongen het was wel echt nodig zo te zien. Zoveel sperma heb ik nog nooit uit een lul zien komen,” en ze likte alles van haar handen. Ze zei “we zijn nog niet klaar hoor nu moet je eens leren goed te neuken.”

Ze deed haar kleine jurkje uit en stond nog alleen in haar kleine, witte slip, en mijn penis was terug zo hard als wat. Ze zei: “zo jij bent snel weer hersteld na dat shot van daarjuist” en ging op het bed liggen met haar benen helemaal open. Ik moest haar slipje zachtjes uitdoen. Wat ik ook deed. Voor het eerst zag ik een kutje in het echt, het was volledig glad geschoren mooi roze van kleur. Ze zei “kijk maar eens goed van dichtbij hoe het eruit ziet”.

Ik stak mijn kop tussen haar benen. Met haar handen opende ze haar kutje. Het rook heel zoet en was blinkend nat. Ze zei: “voel maar eens, ruik en proef maar eens.” Wat ik ook deed. Toen ik met mijn tong proefde, begon ze lichtjes te kreunen en ik stopte. Maar, ze nam mijn hoofd en duwde dit tegen haar kutje dus ik deed maar verder. Er kwam heel veel vocht uit haar kutje toen ze plots begon te roepen en te kreunen en heel mijn gezicht vol sap werd gespoten. Ze was klaargekomen maar had nog niet genoeg. Ze gooide mij op het bed en ging bovenop mijn harde penis zitten en begon op mij te rijden als een achterlijke. Ik kwam klaar en het was lekker maar ze bleef verder doen tot ze zelf klaar kwam met een harde schreeuw. Ze kwam al hijgend naast me liggen en zei dat ik nog heel veel meisjes plezier zou doen met mijn lekkere penis, maar één ding moest ze nog doen.

Ze zei “ga op je knieën en handen zitten en steek je kont hoog in de lucht.” Ze deed speeksel op mijn aars, stak plots een vinger in mijn aars en begon heel hard mijn aars te vingeren, zeer diep, toen raakte ze van binnen iets in mijn aars en ik kwam weer klaar. Ze stond op kleedde zich aan en was weg. Ze heeft nooit nog iets geprobeerd en deed later of er niks was gebeurd. Ik droom nu op mijn 28ste nog steeds van die avond.

Arnulf

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *