Bij de uroloog.

()

Vandaag ga ik op jaarlijkse controle naar de uroloog. Omdat ik dit jaar verhuisd ben naar een andere stad heb ik mijn dossier laten opsturen naar de nieuwe uroloog, dr. Jan Krekels. Mijn vrouw is even weg met haar kinderen en ik ben deze avond alleen.

Nog vlug even douchen, ook anaal, scheren en dan de baan op. Exact om 19 uur kom ik aan in zijn privépraktijk, een mooi opgeknapt oud herenhuis in het centrum van de stad. De deur wordt opengedaan door een dame van, schat ik, eind in de dertig. Niet super knap, gewoon een mooie vrouw met een doktersjas aan. Hierop staat haar naam “Emma”. Ze heeft lange gekrulde haren en is licht opgemaakt. Een mooie lach, ook haar ogen zijn heerlijk om te zien als ze lacht. Ze fonkelen. Ze is van gemiddelde lengte en draagt een rok onder haar doktersjas.

“Welkom Mr. Evers,” zegt ze, “Komt u maar binnen, Jan is zo dadelijk klaar met zijn patiënt. Ik ben Emma, zijn assistente en partner.” Ik ga naar de wachtkamer en krijg een glas fris water aangeboden dat ik met plezier aanvaard, het is een mooie warme dag vandaag.

Na een tiental min gewacht te hebben komt Emma mij halen en ze begeleidt me naar een mooie kamer, hoge plafonds, aangename en rustige kleuren op de muur. Dr. Jan staat recht en komt naar me toe. “Goedenavond, mag ik Erwin zeggen? Noem mij maar Jan”. We schudden elkaars hand en gaan dan aan zijn bureau zitten. Jan is een knappe kerel, eind dertig, sportief gebouwd en goedlachs. Hij geeft me direct het juiste vertrouwen, wat ik altijd waardeer bij een dokter. Als het niet klikt dan worden de gesprekken moeizaam, heb ik geleerd. “Ik hoop dat ik wat extra tijd kan hebben van je”, vraagt hij, ”je bent een nieuwe patiënt voor mij en dan neem ik graag de tijd je beter te leren kennen.”

“Dat is fijn voor mij”, antwoord ik. “Ik heb niets voorzien na deze afspraak”.

“Mag Emma erbij komen zitten? Ik wil haar zo goed als mogelijk opleiden en ik wil dat ze patiënten even goed kent als ikzelf.”

“Mij stoort het niet”, antwoord ik.

Emma neemt ook plaats aan het bureau en Jan neemt zijn computer erbij. “Ik heb je dossier goed ontvangen van Dr. Hutsman die ik persoonlijk goed ken, we gaan regelmatig lopen”.

“De diagnose van vergrootte en verkalkte prostaat is mij bekend en ik zie dat je de juiste medicatie krijgt”. “Vooraleer we overgaan tot het fysiek onderzoek had ik nog enkele vragen doorgenomen als dat goed is voor je?”.

“Geen probleem”, antwoord ik.

“Ben je nog seksueel actief?” vraagt hij. “Ja, na mijn scheiding in 2018, waar ons seksleven al jaren niet bestond buiten wat masturberen, heb ik een vrouw leren kennen waar ik nu mee samenwoon. De eerste maanden waren uiteraard seksueel heel intensief en nu zijn we in een rustig ritme gekomen.”

“Ervaar je erectieproblemen?”

“Nu niet meer, soms is hij wat minder stijf als ik masturbeer maar tijdens de seks met mijn vrouw doet hij het meestal prima, indien niet dan heb ik daarvoor een pilletje gekregen. Het enige minpunt is dat ik moeilijk kan klaarkomen, door de medicatie dat ik slik en door de vergrootte prostaat. Maar met de jaren heb ik geleerd mentaal klaar te komen door te focussen op ons plezier en de hele erotiek”.

“Het is fijn dat je zo openhartig bent Erwin, weinig patiënten zeggen ons alles waardoor het soms lastig zoeken is wat er precies fysiek maar ook mentaal aan de hand is”.

“Dat heb je te danken aan de therapie die ik volgde voor en na mijn scheiding, Jan. Ik heb geleerd me bloot te geven wat een helend effect had”.

“Je zegt me dat je nog masturbeert? Heb je daar nood aan?”

“Soms wel, mijn vrouw en ik hebben een verschillend libido, zij nadert de menopauze en ze heeft me van in het begin gezegd dat ze minder zin heeft hierdoor maar dat ik na al die jaren vooral moet genieten en experimenteren. Ook zij heeft dit gekend bij haar scheiding. En omdat ik heel moeilijk klaarkom moet ik hier echt wel werk van maken, niet altijd fijn maar soms is het nodig. En als we tijd vrijmaken dan hebben heerlijke seks.”

“Dat moeilijk klaarkomen, kunnen we straks nog eens extra onderzoeken, zien of we je hiermee toch kunnen helpen” zegt Jan. “Dat zou fijn zijn, want ik weet dat mijn vrouw graag wil dat ik ook klaarkom als we samen zijn.”

“Je sprak over experimenteren, wat houdt dat precies in als ik mag vragen?”

“Ik houd van erotiek en uiteraard van de seks maar vooral het speelse trekt me aan. Ik ben niet echt geïnteresseerd in platte porno, wel in erotische fantasieën, verhalen en andere. Ik ben heel open en mijn vrouw ook. Alles is bespreekbaar. Soms schrijf ik haar erotische verhalen. Ik lees er ook om inspiratie op te doen om extra prik toe te voegen aan ons seksleven. Zo hebben we allerlei speeltjes aangeschaft die we kunnen gebruiken in ons spel.”

“Nog eens, dank je dat je zo openhartig bent Erwin, ik stel voor om je nu te onderzoeken. Je kunt je hiernaast omkleden en dan in de medische stoel gaan zitten.”

Ik ga naar de kleedkamer en kleed me helemaal uit op mijn T-shirt na. Nadien ga ik naar de medische stoel waar nieuw papier op ligt. Het is een stoel zoals bij de gynaecoloog, met steunen om je benen in te zetten. Emma vraagt of ik comfortabel genoeg ligt wetende dat zo’n onderzoek niet altijd een pretje is. Ze kijkt even naar mijn gekrompen penis. Ik ben een “grower” en hij ligt er dus bij als een kleine en dikke garnaal, precies alsof we in ijswater hebben gezwommen.

Jan heeft ook zijn doktersjas aangetrokken en doet chirurgische handschoenen aan. “Ik zie dat je aan mij hebt gedacht”, lacht hij, “helemaal geschoren is voor mij ook fijner om te werken”. Ook Emma kijkt goedkeurend en geef me een mooie glimlach.

“Ik scheer mij regelmatig bij, dat is zoveel fijner voor mij en mijn vrouw”.

“Fijn om te weten Erwin. Ik ga je nu onderzoeken, eerst de klassieke touche met de vinger, nadien een echo. Leg je maar rustig achteruit en breng je billen tot aan de rand van de stoel. Je benen in de steunen.”

Ik doe wat Jan vraagt en voel me wat ongemakkelijk, helemaal bloot met gespreide benen, ik besef nog maar eens dat het bij de gynaecoloog niet leuk moet zijn voor de vrouw.

“Rustig ademen en relaxen, Erwin, je kent het en ik zal voorzichtig zijn”. Ik adem rustig en lig relax in de stoel. Ik kijk naar het plafond en wacht op die koude gel. Alsof hij mijn gedachten kan lezen zegt hij, “Ik heb speciaal glijmiddel met een zachte verdoving, dan voelt het minder koud aan Erwin en dan is het ook aangenamer als ik je penetreer”

Jan neemt royaal veel glijmiddel en smeert mijn kontgaatje in, zacht duwt hij een vinger in mijn aars en neemt nog wat extra glijmiddel vooraleer hij diep in mij komt. Ik voel zijn vinger mijn prostaat aanraken en ik krijg er een warm gevoel van. Ik kijk even naar rechts waar Emma staat, ze knipoogt en zegt me “je doet het goed, laat Jan maar rustig doen”.

Verbeeld ik het me of staat ze te glunderen? Nu zie ik ook dat de doktersjas open staat, ze heeft een mooie bloes aan, licht transparant met daaronder een mooie zwarte BH. “Gaat het Erwin”, vraagt Jan. “Euh… ja, het is inderdaad beter zo dan anders”.

“Bijna gedaan, nog even geduld”. Weer kijk ik naar Emma die nu een paar knoopjes heeft opengedaan van haar blouse. De aanzet van haar borsten is nu duidelijk zichtbaar en ze zien er prachtig uit. Ik voel mijn penis zich vullen met bloed en probeer krampachtig aan iets anders te denken: mijn belastingen, mijn ongeval, maar niets helpt, langzaam vult mijn garnaaltje zich met bloed en komt zachtjes overeind.

Emma heeft er plezier in en toont een mooie glimlach. Zacht streelt ze haar haar en kijkt me, denk ik, geil aan.

“Wat zou ze zien in een vijftiger met een minder sportief lichaam om het zachtjes uit te drukken” vraag ik me af. Jan is vele malen knapper. Toch kijkt ze nu naar mijn paal die zich opricht. Ook Jan moet het gezien hebben maar hij zegt niets. Zijn vinger op mijn prostaat geeft me ook een aangenaam gevoel, vooral als hij er zachtjes over streelt. Jan verwijdert zijn vinger en zegt me dat hij een echo gaat maken. Ik zie hem een condoom uithalen en die om een dikke staaf doen, een echo sonde weet ik nog uit een vorig onderzoek. Jan doet er extra glijmiddel op en neemt weer plaats tussen mijn benen en voor mijn half stijve penis.

“Zoals je weet zal dit wat moeilijker gaan” zegt Jan, “dus eventjes drukken en je vooral goed ontspannen.” De staaf is de grootte en dikte van een normale dildo. Jan duwt voorzichtig de staaf in mijn gaatje en zonder veel moeite glijdt de staaf naar binnen. “Heb je ook ervaring met anale seks”, vraagt Jan opeens, “je neemt die staaf zo gemakkelijk?”

“Ik heb nog geen anale seks gehad, toch niet met een man” antwoord ik in alle eerlijkheid, “maar we gebruiken wel speeltjes. Soms neemt mijn vrouw me met haar dildo”.

Jan zegt niets meer en kijkt naar het echoscherm. Ik kijk weer naar Emma, nu is haar BH helemaal zichtbaar, mooie kant, goed ondersteunend en de BH laat een groot deel van de borst vrij. Ik zie de aanzet van een tepelhof en dat maakt me extra geil. Ik kan er niets meer aan doen, mijn paal richt zich volledig op. Emma zuigt nu op haar vinger en laat haar hand langzaam strelen over haar borsten. Haar tepels zijn hard en steken nu juist boven de BH uit. Ik heb het nu heel warm en benauwd. “Wat moet ik nu doen?” vraag ik me af. “Ze geilt me op en Jan ziet blijkbaar niets. Hij moet toch gezien en gevoeld hebben dat mijn penis pijnlijk stijf staat”. Jan neemt de echosonde uit mijn gaatje en ik durf hem niet aan te kijken. “Eventjes het glijmiddel verwijderen”, zegt hij. Hij wrijft het overtollig glijmiddel van mijn billen en streelt mijn ballen even.

“Is dit toeval, ben ik nu zo geil dat ik alles verkeerd schat”, denk ik. Ik kijk weer naar Emma om te zien of ik droom maar neen, ik droom niet, ze staat me nu echt op te geilen, één hand streelt haar borst en ander is in haar rok verdwenen waar ze zich streelt waarbij de ze geil aankijkt. Ik voel dat Jan zich weer tussen mijn benen zet. “Vind je Emma een mooie vrouw”, vraagt hij opeens?

“Euh…, echt wel” stotter ik.

“Neem haar lekker” en zonder iets anders te zeggen komt Emma dichterbij en kust ze voorzichtig mijn lippen. Ik aarzel nog maar dan kus ik haar terug, haar tong flitst af en toe in mijn mond en ze kust heerlijk. Ik voel dat Jan mijn paal streelt en voor ik het weet ben ik omringd door handen overal. Terwijl ze me verder tongzoent, streelt ze mijn tepels. Jan streelt mijn paal en ballen en zegt me over te geven aan het genot. Dan neemt Emma wat afstand en doet haar kleren uit. Alleen in haar sexy BH en slipje komt ze terug naar me en knabbelt op mijn tepels. Ze neemt mijn hand en drukt die op haar borst. Terwijl ik haar borsten streel, doet Jan zijn kleren uit. Hij knielt voor me en zegt. “Een mooi exemplaar Erwin, we gaan je laten proberen klaar te komen, beschouw dit maar als een medische interventie”, lacht hij.

Zonder moeite neemt hij mijn eikel in zijn mond en zuigt er zacht op. Een vinger gaat weer in mijn gaatje en neukt me langzaam. Terwijl Jan me pijpt, doet Emma haar slipje en BH uit. Ze kruipt op mij en drukt haar mooi kutje op mijn mond. “Lik me”, zegt ze me geil. Ik kijk naar haar, en neem me haar mooi lichaam goed op. Haar prachtige borsten hangen boven mij wachtend om gestreeld te worden. Haar tepels tonen duidelijk aan dat ze supergeil is. Ik bekijk haar mooi kutje, met een toefje ros haar op de bovenkant, voor de rest is ze kaal, haar lipjes glimmen van haar vocht. Ik neem haar billen vast en trek haar verder op mijn mond. Ik lik haar buitenste lippen zachtjes en speels. Mijn handen kneden haar billen. Ze zucht en geniet. Ik concentreer me en probeer haar te laten komen. Ik zoen haar clitje, en lik haar lipjes. Haar geil druppelt in mijn mond, ze smaakt heerlijk. Ik neuk haar poesje met mijn tong en streel haar kontgaatje met mijn vingers. Ze zucht en kreunt, “lik me Erwin, doe zo voerder”.

Ze trilt en wrijft haar vagina over mijn mond. Voor ze klaar komt, stopt ze en draait ze zich om. “Lik mijn kontje”, zegt ze. In de 69 positie kan ik nu haar kontje goed zien. Ik neem haar billen goed vast en trek ze open. Haar kutje en kontje liggen nu in het bereik van mijn tong en gretig lik en zuig ik haar. Ik lik haar gaatje en duwt mijn tong er diep in. Ik voel haar borsten op mijn benen, lekker zacht.

Ondertussen is Jan gestopt met me te pijpen en hij ziet ons genieten. Hij heeft een lange harde paal, groter dan mijn 17 cm. Ook dikker. Hij neemt een condoom en doet hem om. Nog wat glijmiddel en dan duwt hij langzaam zijn paal in mijn kont. Oef, die is dik, eventjes een pijnscheutje maar dan glijdt hij er helemaal in. Ik voel me zo goed opgevuld en ben supergeil. Jan begint me te neuken terwijl hij Emma zoent en streelt. Ik lig nog steeds met mijn benen open op de steunen, en laat het begaan, het is gewoon heerlijk. Vele malen beter dan de dildo die we gebruiken. Zijn penis voelt warm aan en vult mijn gaatje volledig. Soepel gaat Jan nu in en uit en neukt me heerlijk. Emma buigt zich verder voorover, neemt mijn paal vast en begint me te likken.

“Oh, je hebt een krap gaatje”, zucht Jan, “heerlijk”. Met veel moeite probeer ik me te focussen op de heerlijke billen voor me. Ik ga verder met haar te likken en te neuken met een en daarna twee vingers in haar gaatje. Met mijn andere hand streel ik haar lipjes en de dikke clitoris. Mijn penis staat op springen, het heerlijk pijpwerk van Emma en die lekkere paal van Jan duwen me naar hogere sferen. Opeens kreunt Jan heel luid en neukt me nu keihard. “Ik ga komen”, roept hij. Hij trekt zijn paal uit mijn kontje, haal het condoom eraf en biedt zijn lul aan Emma aan. Ze neemt hem vlug in de mond en pijpt hem, na een paar seconden kreunt Jan nog eens en schokt hij al spuitend zijn zaad in haar mond. Ze slikt en likt uitvoerig om alles binnen te houden.

We zijn even gestopt, Emma staat recht en vraagt me om haar nu te neuken. Ik sta op en ze gaat liggen met haar benen in de steunen. “Vul me hard en diep geile vent”, zegt ze. Ik neem een condoom aan van Jan, doe hem om, en duw mijn paal in één keer diep in haar natte kut. Ze kreunt en begint zich te strelen. Keihard neem ik haar, ik voel mijn orgasme opkomen. “Dit kan niet “, zeg ik tegen mezelf, “ik ga eindelijk weer eens klaarkomen in een vrouw tijdens het neuken”. Emma voelt dat ik bijna kom en vraagt me haar kontje te nemen. Ze legt haar knieën tot op haar borsten en haar gaatje is nu makkelijk bereikbaar.

Ik haal mijn kloppende paal uit haar kutje, een scheut glijmiddel en duw hem diep in haar kontje. “Ja!”, kreunt ze en ze wrijft sneller en sneller over haar klitje “Ik ga komen, oh, oh, oh, oh!” Door haar orgasme knijpt ze haar kontje wat voldoende wrijving geeft, en ik kom krachtig klaar met een luide kreun. Hijgend laat ik mij in haar armen nemen. Ze neemt me stevig vast, we trillen beiden van het orgasme. Ook Jan voegt zich bij ons en kust ons beiden. Ik streel zijn paal en billen en dank hem voor het fijn orgasme.

Na een tijdje komen we wat tot rust en nemen we in de kleedkamer nog een douche. Jan neemt een fles wijn en giet ons elk een glas uit. “Op het orgasme”, toost hij. Samen drinkend van de wijn vraagt Jan hoe ik het vond. “Ik vond het heerlijk”, zeg ik hem, “jullie zijn een sexy en geil koppel”. Emma zit tussen ons in en legt haar armen op onze schouders. “Ook ik heb heerlijk genoten. Ik vond het fijn met je te vrijen”, zegt ze.

Na een uurtje keuvelen, bespreken we mijn dossier nog eens waarna Jan tot de conclusie komt dat het klaarkomen weliswaar heel veel moeite vraagt maar toch niet onmogelijk is. “Als je er nood aan hebt en je vrouw ermee instemt, kunnen we nog eens afspreken en dit overdoen. Lijkt me fijner dan te masturberen in je eentje”. Daar ben ik dus volledig mee akkoord.

Diezelfde nacht, toen Saskia thuiskwam en we in bed lagen te knuffelen vertelde ik haar alles. “Schrijf het in een verhaaltje” vraagt ze, “dan kan ik alles eens goed lezen en wie weet bespring ik je midden in de dag.” Ze kijkt me diep aan en kust me hard op de mond.

“Lik me nu en laat me goed klaarkomen, je hebt me geil gemaakt”, beveelt ze. Uiteraard doe ik mijn best, lik haar uitvoerig en samen met haar Satisfyer Pro 2 op haar klitje en een vinger in haar kontje lik ik haar krachtig en spuitend klaar.

Een aanrader die Satisfyer, dankzij dit speeltje kan mijn vrouw verschillende keren klaarkomen en meestal al spuitend.

Voldaan en na het opkuisen van al het vocht vallen we snel in slaap.

Stiertje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Bij de uroloog.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *