Hete schoonmoeder

()

Een paar jaar geleden toen mijn toenmalige vrouw een weekeinde van huis was met een aantal vriendinnen kwam onverwacht mijn schoonmoeder langs. Ik was net bezig met opruimen. Al de hele week was ik heel erg opgewonden geweest, mijn vrouw was in die week net ongesteld, als zij dat is moet ze niets van seks hebben. Ze wilde dat toch al niet te vaak, meestal was het een keer in de maand dat er iets gebeurde.

Ik was met de was bezig toen zij binnenkwam, ze heeft een sleutel van het huis. Direct hielp ze mij met het opvouwen van de was. Toen ze een paar onderbroeken tegen kwam vroeg ze of die van mij waren. Ik keek haar even aan en zei dat ze van haar dochter waren. Vol ongeloof keek ze mij aan, in haar ogen zag ik grote vertwijfeling. “Die draagt ze dan toch zeker alleen als ze haar periode heeft?” Ik keek haar glimlachend aan toen ze die woorden uitsprak, in haar ogen was nog steeds dit ongeloof te lezen. Ik denk dat ze niet helemaal begreep dat er jonge vrouwen rondlopen met zulke tenten aan. “Nee ma, die draagt ze altijd, iets meer opwindend heeft ze niet. Als ze al iets erotisch zou hebben dan draagt ze dat nooit.”

Met een vrij krachtige worp gooide ze de onderbroek terug in de wasmand, heel even zag ik een stukje woede in haar ogen wat direct weer plaatst, maakte voor haar vriendelijke en mooie glimlach. Nadat we alles hadden opgevouwen pakte ik de wasmand en liep er mee naar boven, mijn schoonmoeder kwam achter mij aan de trap op. Liever had ik het andersom gehad. Mijn schoonmoeder was een vlotte mooie vrouw, ze was bijna altijd gekleed in een rok of jurk die net op haar knieën kwam. De haren waren de ene keer los en de volgende keer met een vlecht op haar rug. Dat gaf haar altijd een streng uiterlijk, ik had al vaak een erotische droom van haar gehad, kwam dan schokkend in mijn eigen hand super klaar.

In de slaapkamer plaatste ik de wasmand op het bed, pakte de opgevouwen spullen eruit en ruimde de wasmand leeg. Mijn schoonmoeder hielp hier ook bij, toen zij de onderbroeken van haar dochter beet had vroeg ze aan mij waar die moesten liggen. Ik wees haar de lade aan waar mijn vrouw haar ondergoed had liggen. Ik zag dat mijn schoonmoeder de hele la in zich op nam en tot de conclusie kwam dat ik niet gelogen had. Nadat de was weg was geruimd deed ik een nieuwe was in de mand en nam die mee naar beneden. Die deed ik in de wasmachine en zette een kopje koffie voor mijn schoonmoeder en mezelf.

Zodra ik de woonkamer inliep, zag ik dat mijn schoonmoeder op de bank was gaan zitten, nou is dat niet iets vreemd want zij zat altijd daar als ze bij ons was, maar wel de inkijk die ik kreeg doordat haar rok tot bijna slip was opgetrokken. Normaal als mijn vrouw zo zou hebben gezeten had ik allang haar grote onderbroek gezien. Nu is het onmogelijk om dat ooit te zien bij haar, ze heeft geen enkele rok of jurk in de kast hangen. Mijn ogen even de kost gevend liep ik heel langzaam naar mijn stoel toe. Die stond gelukkig aan de kant waar ik haar mooie gladde been heel ver kon zien. Even later haal ik de koffie uit de keuken, als ik mijn schoonmoeder een koek aanreik, valt de rok weer bijna netjes terug tot aan haar knie. Vlak voor het eten gaat ze weer weg, er wordt later niets meer over gezegd. Ik weet tot de dag van vandaag nog niet of ze het expres deed die rok of dat het echt helemaal per ongeluk zo was.

Een jaar geleden ben ik gescheiden van mijn vrouw, in huis bij mij was ze altijd de dame die nergens zin in had. Ze ging een maal per week stappen met een paar vriendinnen en bleef dan ook meestal een nachtje weg. Op een gegeven moment hoorde ik via een vriend van mij dat mijn vrouw vaak in een bepaalde tent kwam, gekleed in een rok met hoge hakken eronder en panty’s of kousen aan en een doorschijnend bloesje of een ver uitgesneden truitje.

Eerst geloofde ik daar niets van en vroeg om een foto van haar, de volgende week kreeg ik van mijn vriend een hele fotoreportage van mijn vrouw zoals ik haar nog nooit had gezien. Het volgende weekeinde had ik met mijn vriend afgesproken om naar die tent toe te gaan. Er was een groot probleem, zij zou mij herkennen als ik de kroeg binnen zou komen dat wilde ik zien te voorkomen. Mijn vriend heeft een zus die werkzaam is in een kapperszaak. Zij zou voor mij het een en ander mee brengen zodat mijn vrouw me nooit zou herkennen.

Die zaterdagavond was ik vroeg bij mijn vriend en zijn zus, ik kreeg van haar een pruik op mijn hoofd, ik werd door een bepaalde manier van make-up helemaal veranderd van uiterlijk. Toen ik, nadat zij klaar was, in de spiegel keek, zag ik een heel knappe man. Samen met mijn vriend, die mijn vrouw niet kende zijn we naar het café gegaan, het duurde een uurtje voor mijn vrouw met haar vriendinnen binnen kwam. Ze was echt heel anders dan ik haar kende, vrolijk, opgeruimd, luidruchtig en heel hoerig gekleed. Al heel snel stond ze te zoenen met een paar verschillende mannen, niet zomaar een korte zoen maar een lange tongzoen. Haar handen gingen over het hele lichaam van die jongens.

Ik werd heel boos, gelukkig hield mijn vriend me tegen anders had ik haar in de kroeg al in elkaar geschopt. Ze liet zich gewoon betasten op alle plaatsen waar ik eigenlijk niet mocht komen. Een poosje later tilde een van die jongens haar rokje iets omhoog waardoor ik kon zien dat ze niet eens een slipje aan had. De vingers van die knul verdwenen gelijk in haar kutje om er heel vochtig weer uit te komen. De jongen likte zijn vingers af en gaf haar weer een lange zoen.

Even later gingen ze samen naar buiten, ik ging samen met mijn vriend erachter aan. Heel voorzichtig konden wij tot een paar meter van ze vandaan komen. Er werd niet gepraat tussen hen, ze knielde al snel voor hem op de grond, nam zijn harde pik in haar mond en pijpte hem tot hij schokkend klaar kwam in haar mond. Dat had ze bij mij nog nooit gedaan, ‘vond ze vies’ hield ze mij altijd voor. Ik maakte van alle handelingen foto’s, toen die jongen haar begon te neuken vond ik dat er genoeg foto’s waren en liep ik terug naar het café. Een poosje later kwam mijn vrouw lachend weer de kroeg binnen. Mijn vriend en ik liepen op dat moment de kroeg uit. Mijn vrouw keek mij even heel doordringend aan, haar tong ging langs haar lippen, en verdween toen tussen de mensen in de kroeg.

Ik had de foto’s toen ik thuis kwam afgedrukt en ze ergens weggelegd. In de week daarna voelde ik maar een ding, woede. Mijn vrouw vroeg geeneens wat er aan de hand was met mij. Toen het volgende weekeinde aanbrak, zei ze dat ze weer naar haar vriendinnen zou gaan. Ik had op dat moment de meest duidelijke foto’s in mijn hand en gooide die voor haar op de tafel. Toen ze de foto’s bekeek, kreeg ik te horen van haar dat ik een waardeloos iemand was, iemand gaan bespioneren en stiekem foto’s maken van de mensen terwijl ik helemaal niet wist waarom ze dat allemaal deed. Ik keek haar aan en zei tegen haar. “Je hebt nog precies een half uur om je spullen te pakken en uit mijn huis te verdwijnen. De scheidingspapieren zijn al onderweg naar je.”

Ze wilde gaan schreeuwen en slaan maar ik keek op mijn horloge en zei bij iedere verstreken minuut hoeveel tijd ze nog had. Daarna stond ze op en ging naar boven, ik ging mee naar boven om te zien wat ze mee zou nemen. Op het bed had ik al twee koffers gelegd waar ze haar spullen in zou kunnen opbergen. Een half uur later reed ze weg. Samen met mijn vriend heb ik daarna andere sloten op de buitendeuren gezet zodat ze niet meer naar binnen kon.

Toen mijn vriend weg was heb ik mijn schoonmoeder gebeld en haar alles uitgelegd, die stond in een half uur bij mij op de stoep. We hebben toen een heel lang gesprek gehad. Ik heb haar de foto’s laten zien en zij gaf mij helemaal gelijk. De volgende dag hoorde ik van mijn schoonmoeder dat mijn vrouw bij hen had aangeklopt om te slapen omdat ik haar het huis had uitgegooid. Alleen wist mijn vrouw niet dat ik ze ook had ingelicht, mijn schoonouders weigerden om haar in huis te nemen.

Een paar weken later was ik gescheiden, toen kon je nog een flitsscheiding doen, het huis was mij toegewezen. Ik heb daarna nooit iets meer gehoord van mijn ex. Waar ze naartoe is gegaan weet ik niet, mijn schoonmoeder spreekt haar nog wel eens even maar ook zij weet niet waar ze zit. En zoals ze zelf ook zegt wil ze dat helemaal niet weten waar die hoer zit.

Mijn schoonmoeder komt regelmatig bij mij over de vloer, ik kan heel goed met haar opschieten en zij zorgt voor een vrouwenhand bij mij in huis. Zeker vlak na de scheiding toen viel ik toch in een gat. Gelukkig heeft mijn schoonmoeder me heel erg goed geholpen met alles. Nadat ik alles weer redelijk op de rit had staan, kwam ze bijna niet meer. Ik heb haar toen op een avond uitgenodigd om iets te komen eten en te drinken als dank voor alle hulp. We hebben een heel gezellige avond gehad samen, haar man werkt vaak in ploegen en hij vindt het ook niet erg als zij bij mij is. We hebben afgesproken ze zou gewoon blijven komen en bellen. In het begin was dat even vreemd, gelukkig is de band weer heel hecht geworden. Momenteel heb ik net een korte relatie met een leuke meid achter de rug, zij vond het niet goed en normaal dat mijn schoonmoeder nog steeds regelmatig over de vloer kwam bij mij. Na twee maanden ben ik er weer mee gestopt zij was niet de vrouw waar ik naar op zoek ben.

Ik zit rustig een erotische film te kijken als ik de deur hoor open gaan, even later gaat de kamerdeur open en stapt mijn schoonmoeder binnen. Sandra, zoals ze tegenwoordig wil worden aangesproken, ziet er leuk uit. Ze draagt een weide rok met een bloesje erop, eronder heeft ze nylons en schoenen met redelijk hoge hakken aan. Haar gezicht is zoals altijd erg vrolijk. “Waar zit je naar te kijken Ron?”

“Een pornofilm, wil wel weer even iets leuks en lekkers zien”, antwoord ik zonder erbij na te denken, gelijk schaam ik me voor mijn uitspraak. Ik weet niet hoe Sandra daarop zal reageren. Haar ogen kijken mij strak aan, er is een lichte tinteling te zien in haar donkere ogen.

“Dan kom ik naast je zitten, ik wil ook wel eens iets spannends en lekkers zien. Hoop dat er mooie mannen in meedoen.”

“Als je een mooie man wilt zien moet je mij maar uitkleden.” Het kan me niets meer schelen wat er gebeurt, ik heb de stoute schoenen aan gedaan. Sandra kijkt mij aan, haar donkere ogen heeft ze tot pretspleetjes geknepen. “Dus ik mag, jou uitkleden om te zien of je een lekkere vent bent?”

Ik kijk haar aan en zie in de ogen een heerlijke gloed verschijnen, langzaam dwalen haar ogen naar het grote beeldscherm. Daar schuift net een grote lul in en kaal poesje, de dame op het scherm wipt met haar billen omhoog om de lul helemaal in haar te laten verdwijnen. Als de camera langzaam naar het gezicht van de vrouw beweegt, kijkt Sandra naar het lichaam van de vrouw.

“Je kunt zien dat zij het voor het geld doet, er is geen passie op haar gezicht te zien.”

Ik kijk haar aan terwijl zij naar de beelden op de tv kijkt, langzaam beweegt zij haar tong langs haar lippen. Haar handen liggen stil op haar benen, dan draait ze langzaam haar gezicht in mijn richting. In haar ogen is een gloed te zien die ik nog nooit in haar ogen heb gezien, ik voel een lichte steek door mijn lichaam gaan. Het is een heel prettig gevoel wat haar opgewonden gezicht mij bezorgt. “Waar kijk jij naar Sandra dat je aan het gezicht ziet dat er geen passie is? Als ik naar haar kijk denk ik dat ze er heel erg van geniet.”

“Ik kijk naar een bepaalde uitdrukking in haar ogen, natuurlijk geniet ze ervan. Alleen het echte genieten is anders dan wat er op het beeld gebeurt. Net als de manier van neuken, als je naar de film kijkt, zie je dat er vaak dingen herhaald worden om het te laten lijken dat het een lange neukpartij is.” Haar ogen stralen helemaal, ik heb het idee dat Sandra erg graag bezig is met seks. Ik bekijk haar terwijl ze mij die uitleg geeft. Haar lichaam reageert er ook op in het bloesje zijn een paar knopjes zichtbaar. Ik geniet van deze mooie vrouw, ik zou haar nu het liefste een lange zoen willen geven. Alleen ik word een beetje tegen gehouden omdat ik niet helemaal weet hoe ze erop zal reageren. “Ron doe nu eens wat je graag zou willen doen, ik weet wat je wilt. Doe het van mij mag je.”

Met trillende vingers streel ik haar been, langzaam ga ik een stukje dichter bij haar zitten. Sandra kijkt mij strak aan, dan voel ik haar lippen die van mij raken. Even is het een rustige kus dan openen haar lippen zich een beetje en vinden onze tongen elkaar. Ik leg mijn arm om haar heen, zacht trek ik haar naar mij toe. Onze zoen wordt heel erg onstuimig en vol passie. Ik voel haar vingers over mijn rug dwalen. Mijn hand heb ik op haar been gelegd en zacht streel ik haar been door de rok heen. Als ik hoger kom voel ik dat ze geen panty draagt maar kousen met een jarretel. Mijn genot vliegt omhoog, ik ben een man die gek is op sexy kleding bij een vrouw. Jarretels en kousen en een mooi stukje ondergoed is dan helemaal het einde. Als onze lippen elkaar los laten kijkt Sandra mij strak, geil en heel lief aan.

“Je hoeft niet bang te zijn dat je ruzie krijgt met Hendrik mijn man, die kan al jaren niet meer een stijve krijgen. Hij heeft al vaak tegen mij gezegd dat ik een andere man moet zoeken voor seks. Maar er is altijd maar een man geweest waar ik seks mee wilde buiten mijn Hendrik. Dat ben jij Ron, lang geleden heb ik je proberen te verleiden met de rok hoog op te trekken, jij keek en was in verwarring maar deed verder niets. Ik dacht dat je niets van mij wilde hebben en ben er niet op door gegaan. En nu zal ik niet meer stoppen, nu weet ik wat je wilt en wat je voelt lieve jongen. Vanavond ben je helemaal van mij, ik zal je weer eens heerlijk laten genieten.”

Haar lippen raken die van mij weer voor een vluchtige kus, met haar vingers begint ze mijn hemd en broek los te maken. Al snel heb ik alleen mijn slip nog aan, met een snelle ruk verdwijnt die ook van mijn billen. Mijn harde paal schiet de vrijheid tegemoet, de eikel is al helemaal nat van het vocht.

“Mm… je geniet nu al van mij, je hebt een mooie paal Ron. Hier wil ik heel de avond wel van genieten.” Mijn lul verdwijnt tussen haar lippen, ze is van de bank af gegleden en zit nog steeds gekleed tussen mijn benen. Mijn lul wordt op een zalige manier gepijpt, dit is echt heel erg lang geleden dat een vrouw haar lippen rond mijn harde pik had. “O! Sandra ik houd dit niet vol als je doorgaat kom ik heel snel klaar. Ho! Wat is dit zalig mm…”

Haar ogen kijken mij strak en blij aan, zonder te stoppen gaat ze verder met mij te verwennen. Ik voel haar vingers over mijn hele lichaam heen strelen, als zij mijn ballen beetpakt kom ik op een gigantische manier in haar keel klaar.

Sandra blijft mijn pik rustig pijpen en slikt het zaad rustig in. Als ik een beetje ben bijgekomen laat ze mijn pik uit haar mond glijden en komt langzaam zoenend omhoog. Haar lippen raken die van mij voor een lange wilde tongzoen. Ik proef mijn eigen zaad wat een aangename en vreemde smaak geeft aan onze zoen. Mijn vingers strelen haar lichaam overal waar ik erbij kan. Met moeite maak ik haar bloes los, als zij mij even de ruimte geeft trek ik die van haar lichaam af. Er komt een mooie vrij kleine donker blauwe bh in het zicht. De borsten komen er een stukje bovenuit. Elk stukje ervan streel ik zacht, Sandra kijkt mij aan en kreunt zacht. Ik open met mijn andere hand de sluiting van haar rok, even later glijdy deze van haar benen af op de grond. Heel even gaat ze staan om eruit te stappen.

Onder de rok komen een paar mooie strakke benen gehuld in zwarte nylon kousen, die eindigen net onder het donker blauwe slipje. De kousen worden omhoog gehouden door een jarretelgordel in dezelfde kleur als de bh en slip. In het blauwe slipje zit een klein donker plekje, ik druk mijn lippen op het slipje. Langzaam laat ik mijn tong erlangs glijden, het natte plekje wordt snel een stuk groter. Sandra pakt mijn hoofd beet en drukt mijn lippen stevig tegen haar grotje aan. Met mijn handen streel ik haar strakke billen, langzaam laat ik een hand langs haar benen naar onderen glijden. Als ik hem weer omhoog laat gaan komt hij langzaam langs de kous aan de voorkant van haar been omhoog. Sandra zet haar benen een stuk uit elkaar ik kan nu beter bij haar heerlijk geurende poesje. “Mm… dat is lekker Ron, ga door jongen laat mij maar genieten. Het is lang geleden dat ik zo ben verwend mm… ja… ga door!!”

Ik laat mijn tong rondjes over haar slipje heen draaien en mijn vingers kruipen langzaam onder het slipje. Mijn hand op haar billen is ook onder het slipje gegaan en streelt zacht tussen haar billen door. Sandra zakt iets door haar benen zodat beide grotjes een beetje verder open komen te staan. Als ik een vinger in haar natte kutje laat glijden, pakt ze mijn hoofd steviger vast. “O… ja… jongen, neuk mij met je vingers. Ho… ik ga komen schat, ja… zo is het lekker ik kom…!”

Ik voel haar lichaam verstrakken en gelijk ontspant het zich weer, mijn mond wordt gevuld met haar heerlijke sappen. Ik heb mijn arm rond haar billen gelegd om haar op te vangen. Met spastische bewegingen probeert ze mijn mond en vingers te ontlopen, dan zakt ze langzaam in elkaar.

Ze zakt naast mij op de bank, haar ogen zijn gesloten langzaam komt haar lichaam weer een beetje tot rust. Ze kijkt me heel gelukkig aan, haar lippen raken die van voor een rustige lange zoen. Als wij elkaar los laten loop ik de keuken in om iets te drinken te halen.

“Dat was zalig Ron. Mm… Ook zo lang geleden dat ik op deze manier ben verwend. Maar geloof me dit is pas het begin, ik ben nog lang niet uitgeblust, we gaan zo verder voor een volgende ronde.”

Mijn handen strelen haar redelijk grote borsten, hoofdzakelijk de gedeeltes die boven de kleine bh uit komen. Heerlijk warm zijn haar borsten, de tepels staan nog steeds strak vooruit. Als ik een vinger of duim erlangs laat gaan komt er een lichte kreun uit haar mond.

Haar ogen kijken mij geil aan, ik voel haar vingers over mijn borst gaan. Haar nagels trekken een spoor over mijn borst, mijn tepels neemt ze even tussen haar nagels. Met een venijnige scherpe kneep gaat ze weer verder over mijn buik naar mijn ballen. Heel even neemt ze mijn ballen tussen haar vingers en knijpt er zacht in. “Mm… je bent een lekkere vent Ron, ik wil heel lang met jou spelen.”

Ik kan weinig zeggen door het genot wat haar nagels teweeg brengen, mijn vingers laat ik voorzichtig in haar bh verdwijnen, de harde tepel die ik tegen kom pak ik tussen mijn duim en vinger en knijp er even in. Haar nagels worden gelijk hard in mijn been gedrukt, in haar ogen staat een dierlijk verlangen te lezen. Ik zak iets voorover en neem haar tepel, die ik boven de bh heb uitgetild, tussen mijn lippen. Mijn tong gaat er zacht over heen, er komt een lichte kreun tussen haar lippen vandaan. Haar hand sluit zich strak rond mijn groeiende paal, met rustige bewegingen begint ze mij af te trekken.

Ze laat mij los en drukt mij achterover op de bank, even staat Sandra op, en komt dan, met aan iedere kant van mij een been, over me heen zitten. Ik voel de warmte van haar poesje mijn paal strelen ze trekt haar slipje een stukje aan de kant. Ik kijk naar haar handen en zie dat haar poesje helemaal kaal is, er glinsteren allemaal druppels op haar lipjes. Langzaam zie ik mijn lul in haar grotje verdwijnen, met gesloten ogen laat zij zich heel langzaam zakken.

“Ron dit is zo lekker mm… ik wist niet meer hoe het voelde om een harde warme worst in je te hebben. Ho… wat zalig!”

Mijn lul is helemaal in haar verdwenen, de warme billen zitten op mijn benen. Ik geniet van deze heerlijke warmte rond mijn paal, heel langzaam trekt zij zich dan weer omhoog. Mijn pik komt langzaam weer naar buiten. Hij glimt van haar vocht, met een geile blik kijkt Sandra mij strak aan. Haar nagels strelen mijn borst, ik heb haar borsten in mijn handen en streel ze zacht. Soms knijp ik even gemeen in haar harde tepels die net boven de bh uit komen.

Ze komt met haar hoofd een stuk naar beneden en drukt haar lippen op die van mij, onze tongen strelen elkaar in een heerlijke natte zoen. Mijn handen heb ik naar haar billen gebracht, ik trek voorzichtig haar slipje aan de kant en ga met een natte vinger door haar bilnaad heen. Wanneer ik haar gaatje raak, maak ik er even wat rondjes omheen. Ineens druk ik mijn vinger zacht en voorzichtig een stukje naar binnen. Ik voel haar kutje strak rond mijn pik geknepen worden.

“Mm… wat ga je doen Ron? Pas op hoor lieve jongen want ik ben een vrouw die graag de lekkere dingen terug doet bij haar partner. Het voelt wel heel erg geweldig.” Mijn vinger verdwijnt iets verder in haar kontje, het lijkt wel of zij hem naar binnen zuigt. Sandra gaat weer rechtop zitten, ik kan nu niet meer bij haar billen en verplaats mijn handen weer naar de mooie grote borsten. De tepels staan nog steeds hard boven de bh uit, mijn ene hand laat ik over het slipje gaan. Als ik het slipje opzij trek en naar haar grotje kijk zie ik haar vrij grote klitje tussen de lipjes uit komen. Met mijn duim en vingers streel ik het harde klitje zacht. “Oo… Ron ik ga weer komen dit is niet te houden voor mij ho… ja… ik kom!” Met hevige schokken komt Sandra weer klaar, de sappen lopen langzaam langs mijn pik haar kutje uit. Ik laat haar klitje en borsten even los om haar de tijd te geven om weer op adem te komen. Als Sandra terug bij tijd is gekomen laat ze mijn harde lul uit haar kutje glijden.

“Kom Ron neuk me op zijn hondjes, mm… ik wil jouw teefje zijn.”

Ze gaat op handen en knieën op de grond voor me zitten, zonder moeite druk ik mijn lul helemaal in haar openstaande kutje. Ze vangt mijn stoten op en knijpt met haar poesje op een zalige manier in mijn lul. Ik laat mijn hand onder haar glijden en neem haar slingerende borsten vast, de tepels lijken zelfs nog groter te zijn geworden. Elk stukje van haar borsten streel ik met mijn vingers. Mijn andere hand heb ik naar haar kutje gebracht en streel zacht het nog steeds harde klitje.

Sandra ligt kreunend onder mij, haar hele lichaam schokt en beweegt. Ik voel haar hand onder mijn ballen door gaan. Even ligt die daar stil. Dan worden mijn ballen beetgepakt, zacht masseert zij ze een voor een. Het genot komt snel dichterbij. Ook Sandra begint weer te schokken en zacht hoor ik onder haar vandaan komen.

“Oo… ja… Ron wat doe je allemaal? Ik word hier helemaal gek van mm… ik ga weer klaarkomen. Ho… ja… jongen houd je nooit op met mij zo te verwennen. Ja! Ron ik wil je zaad ik mijn kut voelen spuiten mm… geef het aan mij. Ja! O… ja… ik ga komen.” Het kutje van Sandra knijpt op een zalige manier in mijn pik door deze massage kan ik me niet meer inhouden. “Sandra ik ga je zalige warme kut helemaal vol spuiten met mijn zaad. O, ja! Ho… ja! Ik kom!”

Schokkend laat ik mijn zaad in haar poesje stromen, ondanks dat ik net nog ben gekomen lijkt het wel of er geen einde aan komt. Sandra bewerkt haar klitje met haar handen en onder een luide zucht komt ze nog een keer klaar. Onze sappen lopen vermengd langs mijn lul naar buiten.

Ik pak mijn slip en druk die tegen haar leeg stromende poesje aan, Sandra pak mijn slip beet en drukt die een stukje in haar kutje dan trekt ze haar eigen slip weer op zijn plaats.

“Zo kan het er niet uitlopen lieve Ron, Jezus het was heerlijk. Hier was ik echt aan toe, als jij het goed vind, blijf ik vannacht bij je slapen. Ik weet zeker dat we nog een hoop fijne dingen kunnen doen vannacht.” Haar ogen kijken mij vragend aan, ik laat mijn blik over haar heerlijke lichaam glijden. De moeder ziet er mooier dan haar dochter ooit heeft gedaan.

“Ik zou het heerlijk vinden als je bleef Sandra, ik hoop nog veel van je te leren. Ik hoop dat ik je nog vaak en veel mag verwennen. Dit was zalig, zoveel mooier en beter dan met je dochter of met mijn laatste vriendin.”

We staan op en gaan naar boven, in de badkamer trekt ze haar lingerie uit en stapt bij mij onder de douche. Ik druk mijn lippen op die van haar en begin haar zacht in te zepen.

Ronald.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Hete schoonmoeder”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *