Oscar, Merel en ik

()

Nog een paar weken en dan begint de vakantie, de gedachten eraan geven al een heerlijk gevoel. Zoals ieder jaar is het weer erg druk tijdens de weken voor de vakantie op het werk. Sommige collega’s gaan eerder, die hebben geen kinderen meer thuis en kunnen dan in een goedkopere tijd met vakantie. Bij ons werken redelijk veel mensen die geen kinderen meer thuis hebben of de kinderen gaan al op zichzelf met vakantie. Ik werk met vier collega’s op de afdeling, twee ervan zijn op vakantie en blijven nog een week of drie weg. Een van de collega’s heeft kleine kinderen en gaat over twee weken met vakantie, we blijven dan met zijn tweeën over om al het werk te doen.

De man waar ik die paar weken het samen mee doe, gaat nooit in de zomer op vakantie, die gaat samen met zijn vrouw altijd een aantal weken op wintersport. Ik weet nog niet precies wat ik ga doen, in het begin wilde ik een reis boeken maar heb daarvan af gezien. De afgelopen jaren stap ik meestal op de motor en rij dan naar de zon toe, ik heb dan altijd een klein tentje bij mij. De jaren dat ik dat nu doe zijn er goed bevallen, op de campings ontmoet je snel mensen waar je dan een leuke tijd mee hebt. Ik ben niet getrouwd en heb nergens iets mee te maken.

Vorig jaar heb ik kennis gemaakt met een vrouwtje uit België, zij reed ook motor en we zijn een paar weken samen opgetrokken, ik ga nog regelmatig naar haar toe. Zij is wel getrouwd en wil zo nu en dan eens lekker uit de band springen, ze is als wij samen zijn soms een vulkaan die op uitbarsten staat. Ik heb voorgesteld aan haar om weer samen te gaan, een week geleden kreeg ik een telefoontje van haar waarin ze vertelde dat ze niet mee ging. Er waren een aantal zaken thuis en met de familie aan de hand waardoor ze geen vakantie wilde nemen.

Mijn collega is een iets oudere en rustige man, als wij met zijn vijven op de afdeling werken is het altijd een gezellige boel. Hij blijft meestal een beetje achteraf, hij doet wel mee maar staat nooit op de voorgrond. Ik mag hem wel, het is een stevige man, ongeveer een meter tachtig lang. Kort grijzend haar, en vrolijk gezicht. Hij heeft redelijk grote handen en is goed gespierd, hij heeft een heel klein buikje maar dat is voor zijn leeftijd normaal. Zijn vrouw heb ik ook al een paar keer gezien op een feestje, zij was toen ook vrolijk met sprekende blauwe ogen. Geverfd haar tot net op haar schouders, haar lippen zijn mooi vol. Ze is een beetje gezet maar zeker niet te veel. Ook zij doet veel aan sport en heeft een getraind lichaam, soms ben ik wel eens jaloers op beide mensen.

Ik sport zelf ook veel maar weet niet of ik dat vol zal houden tot ik de leeftijd van hen heb bereikt. Mijn collega is achtenvijftig en zijn vrouw is twee jaar jonger. Tijdens de weken dat wij alleen zitten op de afdeling hebben we het vaak over de wintersportvakantie van hen. Hij heeft mij al een paar keer gezegd dat ik dat ook eens moet doen, zodra ik het doe wil ik nooit meer anders zei hij toen. De man en de vrouw beschouw ik als een stel vrienden, ik kom er een paar keer per jaar over de vloer als een van de twee jarig is. Het huis waar ze wonen, is mooi en vrijstaand en heel gezellig ingericht. Ze hebben twee kinderen die getrouwd zijn en kinderen hebben, beide kinderen zijn dochters en die zien er ook heel goed uit.

Twee weken later zitten wij nog met zijn tweeën, het is gelukkig niet zo heel erg druk meer. Voor het eerst zijn er ook veel klanten van ons met vakantie, ik heb tussen het werk door iedere keer een leuk gesprek met Oscar. Langzaam door de gesprekken met hem te voeren de afgelopen jaren heb ik hem en zijn vrouw redelijk leren kennen. Ze zijn geen van tweeën feestgangers, drinken en roken doen ze niet, voor de rest genieten ze van de vrije tijd die ze hebben en gaan graag overal naar toe. Merel is een heel ondernemende vrouw, ik hoor wel eens van Oscar dat zij weer iets geregeld heeft voor een weekeinde, meestal vertelt hij het glimlachend omdat hij het erg leuk vindt dat zijn vrouw zo is.

De eerste week gaat redelijk snel voorbij, het is niet al te druk maar we hebben de hele tijd wel wat te doen. Vrijdag zitten we tijdens de lunchpauze een beetje te genieten van de zon die door de ramen naar binnen schijnt. Ik laat mijn blik langs het lichaam van Oscar dwalen en moet bekennen dat hij er heel goed uit ziet. Al vaker hebben mijn gedachten iets met een man gedaan, zeker met Oscar ben ik in een droom al eens bezig geweest. Ik schrik een beetje van mijn gedachten omdat ik voor mezelf helemaal hetero ben, maar langzaam begin te twijfelen daaraan.

“Kom je zaterdagavond bij ons barbecueën Ron?” Ik schrik op uit mijn gedachten en kijk Oscar even aan, ik weet dat ze beiden het vaak doen zeker als het goed weer is. “Lijkt me lekker, ik heb er wel zin in.”

“Dan verwachten wij je rond een uur of vijf bij ons.” Glimlachend staat hij op en gaat weer achter het bureau zitten, ik ga even later ook weer aan het werk en vergeet de blik die Oscar mij gaf toen ik zei dat ik kwam. De vrijdag gaat lekker snel voorbij, Oscar gaat als eerste weg en met een glimlach en groet verdwijnt hij. Ik ga een half uurtje later ook naar huis, zodra de boel is afgesloten verlaat ik het kantoor. Beneden groet ik de wacht en stap in mijn auto.

De avond gaat zoals iedere vrijdagavond met het schoon maken van mijn huis en boodschappen doen. Ik heb nog nooit een hekel gehad aan het schoonmaken en zorg ervoor dat mijn huis er netjes uit ziet. Laat in de avond ga ik onder de douche en stap daarna direct in mijn bed, het was een drukke week waardoor ik al heel snel in slaap val. Midden in de nacht schrik ik wakker uit een vreemde droom. Ik lag op bed, rond het bed stonden allerlei mannen met heel grote pikken die zich aan het aftrekken waren, net op het moment dat ik wakker schrok kwamen de mannen tegelijk klaar. Ik ga even op de rand van het bed zitten en loop dan naar de badkamer. Ik fris mezelf even iets op en doe een plas waarna ik weer terug ga naar mijn bed. Het duurt niet lang voor ik weer slaap, de droom komt niet meer terug.

De volgende morgen sta ik uitgerust op, de droom zit nog steeds in mijn hoofd. Ik zoek op Internet naar uitleg van dromen maar kan er niets over vinden. De morgen gaat rustig voorbij, er waren nog een paar zaken in huis die gedaan moesten worden, in de loop van de morgen trek ik mijn motorkleding aan. Het is mooi weer en dat lokt naar een heerlijke rit op de motor, ik maak er een heel mooie tocht van. Ik kom rond vier uur weer thuis, de motor maak ik een beetje schoon en ga dan het huis in om een douche te nemen. Kwart voor vijf stap ik in de auto, op de achterbank heb ik een mooie grote bos bloemen, die ik voor Merel heb gekocht. Oscar en Merel wonen op tien minuten rijden bij mij vandaan, ik parkeer de auto voor het huis en loop met de bloemen in mijn hand naar de voordeur. Voor ik op de bel kan drukken gaat deze met een zwaai open. Merel staat in de opening en begroet mij met open armen, ik geef haar het bos bloemen en krijg drie dikke zoenen van haar. We lopen de kamer in en gaan door de schuifpui het terras op. Oscar zit met een groot glas fris op een stoel en kijkt mij lachend aan.

“Goeden middag Ron, neem plaats dan zal ik iets voor je inschenken. Wat wil je hebben?”

“Doe mij maar een glas water Oscar, je weet dat ik nooit iets anders drink.” Lachend loopt hij de keuken in, als hij terug komt met het glas water loopt Merel vlak achter hem aan. Ze komt naar mij toe en geeft mij een kus recht op mijn lippen, heel even heb ik het idee dat ik haar tong langs mijn lippen voel glijden. Maar dat is verbeelding. “Dank je voor de schitterende bos bloemen Ron, hij is echt heel erg mooi.”

“Ben blij dat hij in goede aarde valt Merel, ik weet niet zo goed van welke bloemen jij wel en niet houdt dus heb ik maar een gok genomen.”

“Je hebt goed gegokt lieverd, ik hou van alle bloemen. De ene bloem is mooier dan de andere maar iedere bloem heeft iets moois.”

Ze gaat tegenover mij zitten, ze draagt een lange broek die vrij strak om haar billen en benen zit. Zo heb ik haar nog nooit gezien, ze ziet er heel goed en sexy uit, van het bloesje dat ze aan heeft staat een aantal knoopjes open waardoor ik, als ze iets voorover komt, net het bovenstukje van de bh kan zien. Ik voel een bepaalde onrust in mijn lichaam omhoog komen, langzaam druk ik die weg en begin een gesprek met Oscar. Het gaat over allerlei zaken, de opwinding verdwijnt gelukkig weer langzaam. Oscar staat op een gegeven moment op om de barbecue aan te steken, ik steek een handje toe en samen zorgen wij ervoor dat hij begint te branden. Als het vuur erin vlamt laten wij hem een poosje staan zodat de kolen warm worden en alleen nog maar gloeien. Merel komt even later met een grote schaal vlees naar buiten, op de tafel staan al een paar schalen met brood, wat salades en allerlei sauzen. Oscar loopt naar binnen om nog iets in te schenken, Merel kijkt mij strak aan en laat haar ogen langzaam langs mijn lichaam strelen. De warmte die uit haar ogen straalt bezorgt mij een goed en onrustig gevoel. In mijn broek voel ik dat mijn lul zich langzaam begint op te richten. Ik wil het verbergen maar laat het gewoon gebeuren want Merel weet wat ze aan het doen is dat is in haar ogen te lezen.

Oscar komt weer naar buiten en pakt een bord waar hij een paar stukken vlees op legt, bij de barbecue legt hij het er netjes op en zorgt dat het aan alle kanten rustig dicht schroeit. Merel staat op en komt met haar been tegen mijn been aan staan en schept wat van de salade op een bord, ze legt er een paar stukjes brood bij en reikt mij het bord aan. Ik pak het glimlachend aan, in haar ogen brandt een hevig vuur. Ik ken haar al een poosje maar deze blik is helemaal nieuw voor mij. Oscar is terug gekomen en kijkt glimlachend naar Merel en mij, hij ziet wat zij doet en vindt het goed. Mijn gedachten kunnen het niet meer bij werken, ik laat het maar gebeuren en wacht wel op wat zal komen.

Er hangt al de hele tijd dat ik hier ben een geladen erotische sfeer, ik geniet ervan en weet dat er iets gaat gebeuren maar wat dat is mij nog niet duidelijk. Oscar staat weer op en neemt een paar nieuwe stukjes vlees mee, als die op het rek liggen haalt hij de andere eraf. Ik krijg een stuk, Merel krijgt een stuk en zelf neemt hij er ook een. We eten zwijgend ons eerste stukje vlees, ik geniet ook van de heerlijke salade. Merel geniet van de stilte en van de aanwezigheid van ons, ze kijkt met een gelukkige blik naar Oscar die hetzelfde naar haar kijkt. Beide kijken mij ook iedere keer aan en brengen mij met hun vreemde blik helemaal uit mijn evenwicht. Ik dacht dat ik veel wist en kon maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Oscar verzorgt het vlees en ik heb de opdracht gekregen om te zorgen dat wij iedere keer genoeg te drinken hebben. Als ik de keuken in loop en de glazen vul, komt Merel ook de keuken in, ze ziet er heel gelukkig uit. De kleren die ze aan heeft zorgen ervoor dat haar lichaam er heel goed uit ziet. De borsten die redelijk groot zijn staan recht vooruit, de knoopjes van de bloes staan gespannen erom heen. Als ik naar de bovenkant kijk zie ik dat er een knoopje meer los staat dan daarstraks. Ik hoef geen moeite meer te doen om de bovenrand van haar bh te zien. De haren hangen golvend langs haar gezicht, met een paar strak kijkende ogen komt ze naar mij toe. Ik sta met twee glazen in mijn handen en wacht tot ze voorbij is, het is alleen niet dat ze mij voorbij loopt maar recht voor mij komt staan.

Merel is net zo groot als ik, haar lippen zijn een paar centimeter bij die van mij vandaan. Langzaam voel ik haar ademhaling langs mijn gezicht strelen, de lippen raken die van mij. Heel even gebeurt er niets dan gaan de lippen van elkaar en komt haar tong ertussen vandaan. Ik open mijn lippen een klein stukje en gelijk schiet haar tong mijn mond in. Ik wacht nog even en streel dan zachtjes haar warme tong, zonder op te letten drukt Merel krachtig haar tong tegen die van mij en begint een heerlijk tong-gevecht. Ik voel haar borsten tegen mijn borst aan drukken, de tepels staan als knikkers zo hard naar voren. Even later laat ze mijn lippen los en kijkt mij verliefd aan.

“Dit was het begin als jij dat ook wilt lieve Ron, alleen moet je het er wel mee eens zijn dat Oscar straks ook meedoet. Hij wil meer als alleen mij, als jij het niet erg vindt dan gaan we een heerlijke avond hebben met zijn drieën.” Ik kijk Merel aan en accepteer alles al in gedachte, deze avond zal iets nieuws voor mij worden. Ik ga ervan genieten en iets mee maken wat ik nog nooit heb gehad. “Ik vind alles goed lieve Merel, wat er ook gebeurt als het uit liefde en respect voor elkaar gebeurt dan zal het heerlijk zijn.”

Merel stapt opzij en gaat lachend verder de keuken in, ik loop naar buiten en zet de glazen op de tafel. Oscar komt aan lopen met een bord met vlees. Ik krijg een paar stukjes op mijn bord en begin er met smaak van te eten. Oscar neemt ook een stukje en gaat genietend op zijn stoel zitten, in zijn ogen is te zien dat hij weet dat Merel met mij bezig is geweest in de keuken. “Ron mag ik jou een vraag stellen?” Als Merel weer op haar stoel is gaan zitten stelt Oscar deze vraag aan mij. Ik kijk hem even aan en knik van ‘ja’. “Heb jij wel eens seks met een man gehad? Ik heb al verschillende keren gezien dat je bewonderend naar mij zit te kijken. Is dat omdat je vindt dat ik er goed uit zie of is het iets anders?”

“Ik heb nog nooit seks met een man gehad Oscar, ik moet eerlijk zeggen dat ik al een poosje over verzin en droom. Ik heb mezelf altijd gezien als een hetero maar momenteel twijfel ik daar wel eens aan. Ik zal zeker geen homo zijn maar misschien wel bi, ik wil ook wel laten weten dat ik het lichaam van een vrouw nog steeds mooier vind als van een man maar mijn nieuwsgierigheid naar een mannelijk lichaam wordt wel steeds groter. Ik bekijk jou inderdaad met bewonderende ogen, ik vind je er heel goed uit zien voor je leeftijd en hoop dat ik er ook zo uitzie op die leeftijd. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik al vaker bedacht heb dat als ik seks met een man zou willen hebben dat het iemand moet zijn zoals jij. Liefste zou ik het met jou willen doen, maar dat kun je moeilijk op kantoor over praten, waar anderen bij zitten die echt alles wat homo is afkeuren.”

Even is het stil, Oscar staat weer op en haalt wat stukken vlees van de barbecue af, ik neem nog een heerlijk stuk vlees en geef Merel er ook een. Ik schep ook een beetje van de salade op haar bord, met een paar stukjes stokbrood erbij geef ik het bord aan Merel. Ze pakt het glimmend aan en begint met smaak te eten, het vlees is veel te veel wat de beide mensen hebben gekocht. Als we alle drie vol zitten brengt Merel de schaal naar binnen en zet hem in de koelkast zodat ze het vlees morgen nog kunnen opeten. Ik haal nog wat te drinken, Oscar maakt de barbecue een beetje schoon en laat hem langzaam uitgaan. In de keuken loop ik tegen Merel aan die zich net omdraait bij de koelkast. Ik geef haar brutaal een zoen op haar lippen.

“Is dat alles wat ik van je krijg?” Ik draai mij terug en zet de glazen op de tafel en leg mijn handen om haar lichaam. Onze lippen vinden elkaar, onze tongen strelen elkaar in een ruige hete lange zoen. Ik voel een hand op mijn billen en merk dat het een hand is die niet van Merel is. Ik laat haar lippen los en kijk in de glimmende ogen van Oscar. Ik twijfel heel even maar druk dan mijn lippen op die van hem. Onze tongen vinden elkaar voor een vreemde maar heerlijke zoen, Merel streelt ons beide en laat haar tong langs mijn oor glijden. Ik voel de opwinding met grote sprongen groeien in mijn broek. Ineens voel ik een grote hand in mijn kruis, mijn pik komt gelijk in volle hardheid omhoog. Ik voel Oscar kreunen in mijn mond. Als hij mijn lippen los laat kijkt hij mij geil aan.

“Je hebt er zin in Ron, ik voel hier een harde pik in je broek mm… Merel heb jij die al gevoeld?” Kreunend schudt Merel haar hoofd, ik voel haar hand via mijn billen naar de voorkant glijden. Oscar legt zijn hand iets opzij zodat de vingers van Merel zich rond mijn harde pik kunnen sluiten. “Weet je dat ik die graag in mijn mond wil hebben, Oscar? Ik heb altijd gedacht dat hij een mooi en zalig lichaam heeft en een heerlijke pik, zoals ik het nu voel, is dat echt zo mm…” Met haar vingers maakt ze mijn broek los en laat haar hand naar binnen glijden. Oscar trekt mijn broek en slip een stuk naar beneden zodat mijn pik hard naar voren staat. Ik voel de vingers en nagels van Merel rond mijn harde vlees. Het genot groeit heel erg snel, het is al een poosje geleden dat ik seks heb gehad en al helemaal op deze manier. Met heel veel moeite kan ik mezelf inhouden om niet direct klaar te komen. Merel laat mijn kloppende pik los, de hand van Oscar die mijn billen streelde laat mij ook met rust, de opwinding zakt iets weg.

Mijn kleren worden door de beide mensen uit gedaan, ik word aan mijn hand meegenomen naar buiten, ze laten mij los en geven elkaar een hete tongzoen. Oscar streelt de rug en billen van Merel, met haar handen maakt ze de broek van Oscar los en laat haar hand erin glijden. Ik doe een stap naar hen toen en ga achter Oscar staan, langzaam trek ik zijn broek samen met zijn slip naar beneden. Er komen een paar mooie strakke, blanke tevoorschijn, ik ga door mijn knieën en zet mijn lippen erop. Langzaam lik ik iedere centimeter van zijn strakke billen, als ik mijn tong door zijn bilnaad laat glijden, ontspant hij die. Mijn tong gaat er nu verder tussen, bij zijn gaatje stop ik even en druk dat ineens mijn tong er helemaal in. Oscar staat te kreunen, Merel trekt met haar handen de billen verder uit elkaar

Even kijk ik omhoog en zie de glimmende ogen van Merel die mij aanmoedigen om verder te gaan. Ik ga met mijn hand tussen zijn benen door en pak de harde paal beet, ik begin hem zachtjes af te trekken en laat mijn tong langzaam zijn gaatje neuken. Oscar begint schokkende bewegingen te maken, ik hoor hem kreunen en merk dat hij klaar gaat komen. Zonder er bij na te denken kruip ik onder zijn benen door en druk mijn hoofd tussen de lichamen van Merel en Oscar in. Mijn mond neemt zijn grote paal voor de helft in mijn mond, Merel drukt mijn hoofd verder naar voren. Oscar gromt en kreunt en ik hoor hem ineens zeggen. “Oo! Ja, dit is te gek mm… ik kom!” Met grote schokken pompt hij zijn warme zaad mijn keel in, Merel houdt mijn hoofd beet zodat ik het niet terug kan trekken. Het zaad stroomt voor het eerst in mijn leven mijn mond in. Het smaakt wat zoutig maar is zeker niet vies, ik slik het door omdat het zoveel is dat ik het niet in mond kan houden.

Merel laat mijn hoofd los en komt naast mij zitten, haar lippen strelen die van mij, de laatste restjes van het zaad van Oscar verdelen wij met onze tongen. De paal van Oscar blijft recht vooruit staan, Merel neemt hem in haar mond en likt hem netjes helemaal schoon. Als wij opstaan heeft Oscar zijn kleren uit gedaan, ik maak de knoopjes van de bloes van Merel los en trek hem uit. De grote borsten worden beet gehouden door een mooie zwarte bh, ik streel zachtjes de borsten door de bh heen. Oscar is achter mij gaan staan en pakt mijn billen beet. Zijn grote harde paal steekt hij tussen mijn benen en laat hem langzaam heen en weer gaan. Ik voel zijn eikel tegen mijn ballen aan komen. De opwinding wordt steeds groter in mijn lichaam. Merel kijkt mij aan, ik krijg een diepe lange zoen van haar, met mijn handen maak ik de sluiting van de bh los. Langzaam zakt deze van haar lichaam af, ik buk mij iets voorover, zacht neem ik een tepel tussen mijn lippen. Met mijn handen wrijf ik over haar heerlijk borsten, de lul van Oscar is even tussen mijn benen vandaan. Ik voel hem ook niet meer tegen mij aan staan.

Ik buk mij nog iets verder om de broek van Merel los te maken, mijn billen komen hierdoor iets verder in de hoogte. Zonder er over na te denken wat ik doe, voel ik ineens de gladde harde paal van Oscar tegen mijn kontgaatje drukken. Merel pakt mijn hoofd beet en kreunt zachtjes. “Ontspan je Ron mm… wat is dit een mooi gezicht die harde pik van Oscar bij jou in je kontje zien verdwijnen mm… O! ja… Oscar neuk hem ja!”

Met een harde stoot ramt Oscar zijn gladde paal helemaal in mijn kontje, het doet pijn en is zeker niet lekker. Ik wil weglopen maar wordt tegen gehouden door Merel, de paal van Oscar blijft rustig in mij zitten zonder dat hij beweegt. Ik begin te wennen aan het harde vlees van hem. Langzaam begint hij mij te neuken, eerst is het nog een beetje pijnlijk maar al snel verandert dat in een zalig gevoel. Ik begin hem op te vangen als hij naar binnen schuift.

Merel heeft haar broek los gemaakt en trekt die uit, ze trekt een stoel onder haar kontje. Ze gaat erop zitten en trekt mij aan mijn haren naar haar natte kutje. Als ik mijn lippen erop druk komt ze gillend klaar, mijn mond stroomt vol met haar warme sappen. Ik blijf haar klitje strelen met mijn vingers en tong waardoor het genot niet verdwijnt bij Merel. Ik merk dat ze weer langzaam naar een orgasme toe werkt, zachtjes stromen er wat druppels uit haar kale kutje. Oscar staat mij met harde en snelle stoten te neuken aan zijn manier van bewegen voel ik dat hij op het punt staat om klaar te komen. Hij pakt mij bij mijn heupen beet en ramt zijn pik ongecontroleerd hard bij mij naar binnen. “Ja! Ik ga je darmen vol spuiten Ron, mm… dit is zalig ik kom!!” Met krachtige stralen spuit Oscar zijn zaad in mijn kontje. Ik voel het, langs zijn pompende lul, naar buiten lopen. Langzaam zakt zijn verslappende paal tussen mijn billen uit, ik krijg een tik op mijn billen en van Merel krijg ik een lange tongzoen. “Kom Ron we gaan even onder de douche, is wel nodig na deze beurt.”

We lopen met zijn drieën het huis in, in de badkamer gaat Oscar als eerste onder de douche. Terwijl hij zich staat af te drogen trekt Merel mij onder het stromende water. Ik voel haar lippen die van mij beroeren. Onze tongen vinden elkaar voor een lange hete zoen. Met haar zachte vingers streelt ze mijn groeiende pik. Ik hoor haar zachtjes kreunen terwijl mijn handen haar strakke billen strelen. Ze laat mijn lippen los en kijkt mij verliefd en geil aan. “Ik wil die harde pik van je in mij Ron, neuk mij hier onder de douche mm…” Ze draait zich om en bukt zich iets voorover, ik ga achter haar staan en laat mijn pik zonder moeite bij haar naar binnen glijden. Langzaam begin ik haar te neuken, mijn vingers strelen haar grote borsten. Mijn andere hand laat ik over het harde knopje tussen haar benen strelen, haar kutspieren knijpen steeds harder in mijn paal. Ik moet heel erg mijn best doen om niet klaar te komen. Langzaam voel ik haar lichaam beginnen te schokken, ze draait haar hoofd naar mij toe en kijkt mij strak aan. “Lieve Ron ik ga klaar komen mm… spuit mij vol jongen. O! Ja! Dat is zo lekker mm… doe het.”

Ik verhoog het tempo een beetje en houd mij niet meer in, haar ogen blijven mij aan kijken terwijl haar lichaam hevig begint te schokken. Ik kan door de druk van haar kutje bijna niet meer bewegen. Ik kan me niet langer inhouden en spuit kreunend en schokkend mijn zaad diep in haar poesje. In de ogen van Merel die ineens weg draaien zie ik dat zij ook klaar komt, het lijkt wel of er geen einde aan komt. Schokkend spuit ik straal na straal haar lichaam in. Even later zakt Merel langzaam voorover tegen de muur, het water valt warm op onze lichamen.

Merel draait zich om geeft mij een lange hete tongzoen. Als we even later ons weer hebben gewassen stappen we onder het water uit. Ik krijg een grote handdoek van Merel en droog haar ermee af. De tepels beginnen weer een beetje te groeien onder mijn strelingen. Lachend geeft ze mij een kus en loopt dan de badkamer uit, ik loop achter haar aan. We gaan in ons blootje naar beneden en gaan buiten op de stoelen zitten.

“Ron ik hoop dat je een beetje hebt genoten, wij dromen hier al lang van. De eerste keer dat ik jou zag op het werk heb ik tegen Merel gezegd dat jij de man was waar ik ooit eens seks mee zou willen hebben. Wij hebben jou uitgenodigd om zo nu en dan hier te komen zodat wij elkaar leerden kennen, omdat ik het nu gewoon wilde heb ik het idee gekregen om deze barbecue avond te organiseren. Merel wilde jou ook wel eens voelen, zij houdt ervan om soms eens met een andere man iets te doen. Het is de laatste tien jaar niet meer voorkomen, nu wilde ze van en met jou genieten. Ik hoop dat dit niet de laatste keer is dat we het doen, en ik hoop ook dat je nooit iets op kantoor hier over zegt.”

“Oscar en Merel, ik heb vanavond iets gekregen waar ik al een aantal jaren van droom. Ik wil dit heel graag vaker doen want het genot is heel erg hoog, op het werk zal er niets veranderen. We doen zoals we altijd hebben gedaan en dan komt er niemand achter.” De beide mensen kijken mij blij en opgewonden aan, Merel staat op en geeft mij een lange tongzoen. Als zij weer in haar stoel zit krijg ik eenzelfde tongzoen van Oscar, deze is anders iets ruiger maar zeker ook heel erg opwindend. Ik voel mijn pik langzaam weer tot leven komen.

Als Oscar weer gaat zitten zie ik dat zijn grote paal ook weer een beetje gegroeid is. We genieten van de stilte en de avond, een poos later gaan we naar binnen waar het feest weer opnieuw begint. Ik ben die nacht blijven slapen, we hebben nog veel seks gehad. Ik kijk alweer uit naar de volgende keer dat we alle drie willen.

Ronald.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *