Murielle

()

Ik keek uit het raam. Ik woonde op de zevende verdieping van een flatgebouw. Sinds kort woonde ik er alleen. Mijn vriendin had me verlaten. Ze zag ‘ons’ niet meer zitten samen. Het enige waar ze nog van kon genieten was onze seks samen, die we dan ook regelmatig hadden. Toch hoefde het niet meer voor haar. Ze was mooi en ze had ondertussen weer een nieuwe vriend. Vast ontzettend goed in bed.

Op een zomerse middag had ik dus werkelijk niks te doen. Mijn vrienden woonden niet in de buurt en de buren kende ik niet. Na al die tijd hier gewoond te hebben en nooit keek ik om naar de buren. Ik had ze ook niet nodig, ik wilde alleen een mooie meid. Nu had ik meer behoefte aan iemand dan ooit. Alleen is namelijk erg alleen. Ik besloot dus maar om eens kennis te maken met de buren. Het slechtste smoesje wat ik kon bedenken: “heeft u een kopje suiker voor me?”

Zo ging ik dus naar de buren, een kopje suiker vragen. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Oude mensen of jonge, mannelijk of vrouwelijk. Natuurlijk had ik een voorkeur voor die laatste maar het kon me even niet schelen. Ik moest gewoon even afleiding hebben. En die afleiding, die kreeg ik. Ik klopte aan bij mijn linker buur. Er deed een jong meisje van een jaar of achttien open. Ze was lekker gebouwd, klein maar met een mooi hoofdje. Ze had blond haar dat schitterde in de laagstaande zon die achter haar, via een raam, naar binnen scheen. Ze had een kleurig kort jurkje aan waar haar rondingen goed door kwamen. Omdat ze flink wat kleiner was dan ik, kon ik van bovenaf tussen haar jonge vooruit staande borsten kijken. Ik kon geen BH ontdekken. Het jurkje bedekte haar billen nog maar net.

“Kan ik iets voor je doen buurman?” vroeg ze vriendelijk. Ik vroeg om een kopje suiker en ze lachte. “Kom maar even mee naar binnen hoor” en ze giechelde er een beetje bij. “Is er verder niemand thuis?” vroeg ik aarzelend. “Nee” zei ze, “mijn ouders zijn op vakantie en komen pas vanavond terug”.

“Wil je misschien een kopje thee bij de suiker” vroeg ze. “Ok” stamelde ik en ging maar op de bank zitten. Op haar blote voeten liep ze naar de keuken om thee te zetten. Toen ze terug kwam, had ze een grote pot thee bij en een kopje suiker. Ze ging zitten en deed haar benen over elkaar. Zo kon ik haar prachtige benen bewonderen.

“Zo,” zei ze, “waarom kom je nu pas na al die maanden eens langs? Je bent mijn buurman, en ik heb je nog nooit gesproken.” Ik dacht bij mezelf dat als ik geweten had dat ik zulke mooie buur had ik zeker wel even langs zou komen, maar ik vertelde maar over mijn ex-vriendin. Over hoe fijn het met haar was, en over hoe erg het was dat ze nu weg was en dat ik daarom zin had om mijn buren eens te leren kennen. Ze moest lachen. “En daarom kwam je een kopje suiker halen zeker hihi”.

We dronken thee en ik keek naar haar. Ze was echt enorm sexy. Haar borsten hingen zo los in haar jurkje dat je ze er zo uit kon pakken. Naar tepels staken lichtjes door het zachte stof van haar jurkje heen. Ze vertelde dat ze ook een vriend had gehad en dat het met haar ook uit was gegaan. Hij wilde alleen maar met haar naar bed en zij wilde dat toen niet. Dat was ondertussen al zo’n 2 jaar geleden. Al die tijd had ze geen vriendje gehad. Ook aan een standje voor één nacht had ze zich nog niet gewaagd. Ze was dus nog een echte, heerlijke maagd. Ze vertelde me dat ze twintig was.

Het begon later te worden en om ongeveer half zeven vroeg ze of ik mee wilde eten. “Natuurlijk, anders moet ik ook maar alleen eten. En jij anders trouwens ook”. We zouden samen gaan koken. Ze liep weer voorop naar de keuken. De koelkast was klein en stond op de grond. Ze deed de koelkast open en bukte om te kijken wat er was. Wat een heerlijk aanzicht was dit toch. Een lekker jong meisje, twintig jaar en maagd stond voor mijn neus gebukt de inhoud van de koelkast te bekijken. Haar jurkje was opgetrokken tot boven haar billen zodat ik een kleine witte string kon zien. Aan de zijkant bungelden haar borstjes naar beneden in haar jurkje. “We kunnen hamburgers maken?” vroeg ze. Ik hoorde het amper, ik was verlamd door het uitzicht. Mijn broek zat ineens ontzettend strak, strakker dan die ooit geweest was. “Ok, is goed” zei ik nog snel, maar ik hield het niet meer.

Ik ritste mijn broek open, pakte haar slipje vast en deed het aan de kant. “Huh” zei ze verbaasd en keek achterom zonder overeind te komen. Mijn lul stond zo geweldig recht omhoog. Ik pakte haar heupen stevig vast en duwde met flinke kracht mijn lul in een keer bij haar naar binnen. Ze gilde en gooide haar hoofd naar achteren. Ik duwde haar van me weg en trok haar naar me toe, ze was lekker nat van binnen. Ik bewoog steeds sneller, harder en ze kreunde wellustig. Ik pakte haar borstjes vast en kneep er flink in. Haar tepels bewogen door mijn vingers terwijl ik ondertussen haar achterlangs nam. Ze ging iets verder overeind staan, deed haar armen over haar hoofd en pakte het mijn. Ze draaide haar hoofd in mijn richting en ze gaf me een lange tongzoen.

“Ga door” gilde ze daarna en dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Ik ramde en ramde tot ik mezelf bijna voelde komen. Ik duwde haar snel weg voordat ik zou komen. Ze draaide zich om en ik duwde haar bovenop de koelkast. Ik drukte mijn pik weer tussen haar benen in en begon haar weer te neuken. Met mijn handen pakte ik haar billen stevig vast en kneedde ze tot ik het niet meer kon houden. Ik pakte haar op en legde haar op de eettafel. Ik duwde en duwde maar door en de tafel werd zeiknat van haar vocht. Ik kwam met een enorme knal klaar en liet me bovenop haar vallen.

Ik lag daar net een paar seconde toen we voetstappen hoorde. “Mijn ouders” riep ze verschrikt en we stonden allebei op. Ik deed snel mijn broek omhoog en knoopte die dicht. Haar ouders deden de deur open. “Hoi, man en pap, kijk, dit is onze buurman”. Ik stelde me voor en gaf haar ouders een hand, van binnen schudde ik nog en er liep nog sperma in mijn onderbroek. Ook bij mijn jonge buurmeisje zag ik een witte straal langzaam langs de binnenkant van haar benen gaan. Ze liet me uit en bij de deur draaide ik me nog even om. Ik stak mij handen tussen haar benen en veegde het sperma weg.

“Je moet nog wel een beetje douchen vanavond” zei ik. Ze knikte. “Zie ik je weer een keertje” fluisterde ze me in mij oor. “Natuurlijk, maar hoe heet je eigenlijk?”

“Mireille” zei ze en ik schoof snel mijn duim in haar kutje, ze trilde.

“Tot snel Mireille, tot snel”

Djang

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Murielle”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *