Geile MILF

()

Ik ben Dorien, een echte blonde MILF van 40 jaar oud. Dit verhaal van mij, een ervaring van een paar jaar geleden, wil ik jullie niet onthouden. Het speelt zich af in 2018 toen ik samen met mijn – paar jaar oudere – man Erik nog regelmatig naar dansclubs ging.

Als Erik en ik binnenstappen in Club Pesto, staat de muziek al lekker hard. Ik hou ontzettend van dansen, ik zou wel elke dag uit willen gaan. Maar Erik is niet zo’n danser, hij zit altijd aan de bar, drinkt wat en kijkt wat rond. Omdat we er al een aantal jaren komen, kennen we ook een aantal vaste gasten daar. Erik praat graag met een man die er ook vaak komt en niet danst. Volgens mij komt hij altijd alleen. Hij kijkt wel altijd heel doordringend naar mij als ik dans. Maar hij zal nooit op me af gaan dat weet ik zeker. Erik zou dat absoluut niet toestaan. Hij is erg jaloers van aard, zelf zegt hij dat hij me gewoon niet wil delen en dat hij niet wil dat ik weg ga voor een ander. Ik vind zijn jaloezie wel schattig, ik wil ook helemaal niet bij hem weg. We hebben een uiterst leuk leven samen, kunnen lachen en huilen samen en, niet onbelangrijk, de seks is heerlijk. Hij weet precies wat ik lekker vind en ik weet hem ook echt wel te verwennen.

Mijn eerste rosétje is al op voordat ik het eigenlijk door heb. Ik heb ontzettend veel zin om lekker te drinken en dansen. Ik bestel gauw mijn volgende en kijk een beetje rond in de club. De dj gaat uit het dak achter zijn draaitafel op een dancenummer, vast zijn lievelingsnummer. En ik kan hem geen ongelijk geven. Het klinkt ook wel lekker. Ik kijk richting de bar en zie mijn Erik. Hij zit rustig aan een biertje en ziet dat ik naar hem kijk. Ah, een knipoog, wat lief. Snel drink ik mijn glas leeg en ik ga de dansvloer op. De muziek staat hard en het ritme maakt dat mijn hart sneller gaat kloppen. Tijdens het dansen krijg ik een drankje in mijn hand geduwd van iemand die ik hier al vaker heb gezien. Als ik vragend gil wat het is, zegt ze dat het lekker is. Ik neem een slokje en gok dat het wodka in zit. En iets zoets. Pascoal? Zoiets. Ik vind het echt lekker en drink het op. Nog voordat ik het op heb, krijg ik er nog een die ik graag aanneem en in een teug opdrink.

Ik voel me heerlijk licht worden in mijn hoofd en weet dat dit gevoel precies is wat ik nodig had vandaag. Ik dans lekker verder en kijk wat om me heen op de dansvloer. Met wie sta ik hier te dansen? Er staan wat stelletjes en groepjes met elkaar te dansen. Ik moet een beetje grinniken als ik besef dat groepjes altijd in een cirkeltje staan te dansen. Het ziet er toch wel gek uit. Ik kijk nog eens verder rond. Mijn blik wordt gevangen door een blonde jongen. Hij ziet eruit als zo’n surf-boy. Hij kon zo van het strand in Australië weg zijn gelopen. Krullend blond haar, helderblauwe ogen, wat een lekker ding. Wow!

Ik ga van de dansvloer af. Door de drukte wurm in mezelf naar de wc. Ik bots tegen iedereen aan en giechel een ‘sorry’. De alcohol doet haar werk goed. Als ik door een groepje mannen moet lopen, lijken ze juist dichter op elkaar te gaan staan. Mijn hand komt onbedoeld tegen de pik van een van hen. Ik voel dat hij hard is en daarna voel ik mijn gezicht rood worden. Gelukkig valt het hier niet op. Ik kan het niet laten en kijk de man recht in zijn ogen aan. Hij pakt mijn hand vast en duwt hem nog een keer tegen zijn pik. Ik krijg er een warm gevoel van in mijn poesje.

Zo kom ik bij de wc. Ik duw de deur open en voel dat er iemand achter me aankomt. Voor ik het doorheb, sta ik in de wc samen met twee mannen. De ene is de blonde krullenbol van de dansvloer. De andere ken ik niet. Hij heeft donker haar, met een grote lok voor. Door zijn strakke zwarte shirt zie ik dat hij gespierd is, wauw wat een borstkas. Ook hij heeft blauwe ogen. Even weet ik niet wat ik moet doen, maar de jongens maken me dat snel duidelijk. De blonde weet met zijn handen mijn borsten te vinden, eerst kneedt hij door mijn bh heen, daarna duikt hij er onder met zijn handen. Hij knijpt zachtjes in mijn tepels. Ik voel dat ze hard worden. De gespierde vriend begint in mijn hals te zoenen. Ik laat hem gaan, want het is zo lekker. Dat moedigt hem aan om me te tongen. Met lange halen neemt zijn tong bezit van mijn mond. Doe maar, denk ik, het is té lekker om te stoppen.

Ik voel dat de blonde achter mij gaat staan. Hij gaat zitten op de wc en trekt mijn rokje omhoog. Met zijn vingers duwt hij mijn slip opzij en glipt in mijn natte kutje. Hij doet het ruw, maar eigenlijk vind ik het wel lekker. Dan trekt hij me ineens naar beneden en ik voel zijn harde pik naar binnen komen. Mijn poesje wordt gevuld door een vreemde pik. Even denk ik aan mijn man, dit mag natuurlijk niet. Ik kan dit niet doen, maar ik houd het ook niet tegen. Het is zo spannend en zo ontzettend lekker. De pik van de vreemde blonde voelt lekker in me. Ik hijg van opwinding en rijd op zijn pik. Mijn poesje gaat zijn pik heerlijk verwennen. Ik span mijn spieren wat aan, zodat mijn kutje strakker om zijn pik gaat. Ik hoor aan zijn ademhaling dat hij dit lekker vindt, dus ga ik door. Ik versnel het ritme en raak zelf ook meer opgewonden. Zacht kreun ik dat dit zo lekker voelt.

De andere jongen is gestopt met zoenen en heeft zijn broek open geritst. Vanuit zijn boxershort pakt hij zijn pik. Zijn enorme pik. Wauw! Zo groot en zo hard. En geschoren, wow! Dat is lekker. Ik kijk hem aan en kreun dat hij een heerlijke pik heeft. Ik wil hem voelen, in me. Dan voel ik een hand achter op mijn hoofd. Als in slow-motion gaat mijn mond naar die enorme pik. Ik open mijn mond gewillig en laat zijn pik mijn tong ontmoeten. Ik maak rondjes met mijn tong om zijn paal. Hij begint te hijgen. Ik wil meer en zuig aan zijn pik. Ik laat hem bij elke zuigbeweging dieper in mijn mond komen. Ik voel dat hij tot achter in mijn keel komt. Zover heb ik nog nooit gepijpt en het maakt me gek. Ik wil meer en zuig zo hard ik kan. Ik wil dat deze jongen geniet van mijn mond, van mijn tong. Ik wil zijn pik in mijn mond voelen. Mijn mond gevuld met zijn pik.

De blonde surf-boy neukt me nu hard. Zijn ritme is snel, zijn stoten zijn diep en hard. Ik kreun met de pik van die ander in mijn mond. Het besef dat er twee jongens zijn die me vullen, maakt me zo opgewonden. Ik wil dat ze klaarkomen op mij, in mij. Ik voel dat de blonde sneller gaat, hij hijgt en kreunt en stoot zijn pik zo diep in me. Ik ben nog nooit zo diep en hard geneukt, zo lekker. De spierbundel neukt mijn mond. Zijn pik gaat naar voren en achteren. Ik zet mijn keel open, zodat hij nog verder kan. Ook hij hijgt van opwinding. De blonde komt als eerste klaar. Ik voel dat hij mijn kut vol spuit, helemaal vol. Zijn warme sperma voel ik diep in me. Ik wil dat hij in me blijft en ik laat mijn kut om zijn paal. Ik beweeg wat met mijn kont om hem te blijven voelen.

Ondertussen voel ik dat de donkere jongen nog harder wordt. Hij kreunt hard en neukt me in mijn mond. Dan voel ik zijn sperma in mijn mond komen. In stoten komt het achter in mijn keel. Een deel slik ik door, de rest sijpelt langs mijn lippen. Met de achterkant van mijn hand veeg ik de overvloed weg, terwijl ik naar hem blijf kijken. Hij kreunt zacht dat ik heerlijk kan pijpen. Daarna verdwijnt zijn pik, die nog een beetje hard is, weer in zijn boxershort. Ik sta langzaam op, zodat ik de pik van de blonde nog zo lang mogelijk in me blijf voelen. Dan trek ik mijn slip weer recht, trek mijn rok weer over mijn billen. De blonde fluistert in mijn oor dat ik een geil wijf ben. Ik giechel even en zeg tegen beiden dat ik het een heerlijke verrassing vond.

Ik blijf nog even alleen in de wc als zij de drukte van de club weer opzoeken. Ik bekijk mezelf in de spiegel. Een geil wijf dus… Daarna fatsoeneer ik mezelf een beetje en zoek ik de dansvloer weer op. Weer zie ik een knipoog van Erik. Hij zal toch niet…

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *