De nieuwe buren

()

Ik woon in een gezellig dorp met leuke mensen. Veel groen, mooie parken. Naast ons wonen wat oudere mensen die binnenkort gaan verhuizen naar een kleinere woning.

Bij ons in de buurt is een klein winkelcentrum met een supermarkt waar ik vaak kom. Op een dag was ik daar boodschappen doen. Ik had mijn wagentje al volgeladen en was op zoek naar een goede massageolie. Ik twijfelde tussen twee verschillende soorten, een met rozengeur en een met lavendel. Persoonlijk val ik meer voor de lavendelgeur maar de rozenolie rook ook heerlijk. Terwijl ik stond te ruiken hoorde ik een zachte, vriendelijke vrouwenstem in mijn oor.

Ze fluisterde: “Ik zou de rozen nemen, mm…, heerlijk is die.” Ik schrok een beetje van de doordringende blik in haar ogen. Ze keek me nogal geil aan en ik was dat niet gewend van een vrouw. Ik voelde dat ik bloosde terwijl ze me uitdagend aankeek. Ze legde haar hand op mijn arm, draaide zich om en liep weg. Ik was even van mijn stuk gebracht door deze vrouw. Ik schatte haar eind twintig. Ze had een pittig kort, blond kapsel en een mooi gevormde mond. Ik rekende mijn boodschappen af en ging weer naar huis. Ik dacht de rest van de dag aan deze mysterieuze vrouw. Wie was ze en waarom bleef ze in mijn gedachten? Ik ben hetero en al lang getrouwd maar het leek wel alsof ik vlinders in mijn buik voelde als ik aan deze ondeugend kijkende vrouw dacht.

Het leven ging zo weer zijn gangetje en onze buren vertrokken. Hun huis was gekocht door een jong stel vertelden ze toen ze afscheid namen. Ik was erg benieuwd wie er naast ons zouden komen wonen. Op een dag reed er een auto voor het huis. Er stapte een jongeman uit. Hij liep naar binnen. Even later hoorde ik de bel en ik maakte de deur open. Het was de jongeman van daarnet.

“Hoi, ik ben David en ik ben de nieuwe buurman, ik kom even kennis met je maken.” Hij liet me een prachtige, charmante glimlach zien en ik voelde me warm worden. Ik stelde me voor en zei dat mijn man naar zijn werk was. Hij vertelde dat zijn vriendin pas over een paar dagen kwam, als alle spullen er waren. Hij dronk een kopje koffie en ging weer naar huis. Er was nog veel te doen.

Een paar dagen later stapte diezelfde man uit een auto. Er volgde nog een verhuiswagen. Ik zag dat er een vrouw naast zat. Ook zij stapte uit. Mijn hart sloeg over… het was de vrouw uit de supermarkt. Ze droeg een spijkerbroek met een wit topje, haar borsten kwamen er goed in uit, het topje scheen zelfs door. Wat bezielde mij toch? Deze vrouw maakte gevoelens bij mij los die ik nog niet kende. Ik voelde dat ik opgewonden werd bij het kijken naar haar borsten en billen in die strakke broek. Mijn hand gleed tussen mijn benen en ik voelde dat ik daar nat was geworden.

Een dag later belde David aan en vroeg of ik ’s middags zin had een kopje koffie te komen drinken bij hen. Hijzelf was dan niet thuis maar zijn vriendin verwachtte me. Ik snelde naar de bloemist voor een mooie bos bloemen. Wat zou ik aantrekken? Ik koos voor een zwart rokje met een topje in zebramotief. Het was zomer en dit was lekker koel. Zenuwachtig belde ik aan. Het geklik van hakken naderden de deur. Hij werd geopend en ik stond oog in oog met de nieuwe buurvrouw. Ik stak haar mijn hand toe. “Ik ben Britt, de buurvrouw.”

Ze glimlachte en zei dat ze Krista heette. Ik volgde haar naar een besloten achtertuin aangezien het prachtig weer was. Ze had twee tuinstoelen voor ons klaargezet en de koffie was klaar. Nu kon ik haar goed bekijken. Ze droeg een bikinislip met daarboven een wit, doorschijnend topje. Haar tepels waren duidelijk zichtbaar. Na wat praten over koetjes en kalfjes vroeg ze of ik iets anders wilde drinken. Ik lustte wel een ice tea want ik had het warm. Ze haalde twee glazen en ik dronk een slok. Mm, heerlijk was die koele drank. Krista vroeg of ik op vrouwen viel. Ze overviel me met die vraag en ik voelde me helemaal rood worden. Ze vertelde dat ze biseksueel was en vanaf het begin een oogje op me had. Terwijl ze dat vertelde, deed ze haar topje uit.

“Waarom trek je jouw topje ook niet uit”, zei ze. Heu… ik wist niet wat ik moest doen. Na een korte aarzeling trok ik mijn topje ook uit en ze bekeek mijn borsten. “Mooie borsten heb je, Britt”, zei ze. Ik moest wel naar die van haar kijken. Ze waren ongeveer even groot als die van mij en haar tepels stonden parmantig overeind. Ik ging in mijn ligstoel liggen en Krista ‘s hand raakte die van mij. Ik voelde me nat worden tussen mijn benen. Krista merkte dat ik verlegen werd en streelde mijn blonde, lange haar. “Wees niet bang Britt, geniet van dit moment”, fluisterde ze in mijn oor. Ik voelde haar warme mond over mijn gezicht glijden op weg naar mijn lippen. Ik sloot mijn ogen en kreunde zacht, terwijl ik haar tong mijn mond voelde binnendringen. Onze tongen draaiden om elkaar heen. Ze zoende heerlijk, haar kus werd vuriger en ik liet me nu ook gaan. We tastten onze monden helemaal af. Ik greep haar borsten beet en kneep in haar tepels.

“Oh Krista, wat heerlijk is dit” zei ik, terwijl ze mijn rokje en slipje over mijn billen naar beneden schoof. “Je maakt me helemaal gek.” Krista pakte mijn hand en trok me uit de stoel. We zakten neer op het zachte gras. Ze opende mijn benen en ik liet het toe. Ik voelde hoe ze met haar vingers mijn schaamlipjes opende en een paar vingers naar binnen liet glijden. Ze was zelf ook helemaal naakt nu en ik zag dat ze een kaal kutje had. Het blonk van geilheid. Mijn kutje is niet kaal maar wel gedeeltelijk geschoren en verder heel kort geknipt. Ik bewoog mijn heupen terwijl ze met haar vingers op en neer ging. Mm… Wat deed ze dit lekker. Ze ging met haar spitse, heerlijke tong over mijn klitje en ik dacht dat ik gek werd. “Ik wil jou ook proeven”, fluisterde ik hees.

Daarop draaide ze zich om en kwam met haar gleufje boven mijn gezicht hangen. Ik stak een paar vingers in haar en zoog op haar klitje. Ik likte haar gleufje leeg, mm… heerlijk was ze. We lagen zo in standje 69 en likten dat het een lieve lust was. We schokten, kreunden en hijgden van genot. Plotseling wilde ze dat ik me omdraaide zodat we van positie ruilden, ik lag nu bovenop haar. We gingen verder met likken. Ik gleed met mijn tong in haar gaatje en neukte haar zo terwijl ik een vinger in haar kontje stopte. Ik had niet in de gaten dat er ondertussen iemand was bijgekomen. Ineens voelde ik twee extra handen over mijn rug die op weg waren naar mijn volle billen. Dit wond me alleen nog maar meer op. Ik voelde mijn billen uit elkaar gaan en er liep iets vochtig op mijn kontgaatje.

Plotseling voelde ik dat er iets tegen mijn kontje duwde. Het was de stijve pik van David, de vriend van Krista. Hij duwde zijn pik in mijn kontje, heel voorzichtig in het begin. Al gauw ging hij sneller en harder. Wij gingen door met beffen terwijl haar vriend me in mijn kontje nam. Oh… wat was dit geil. Ik hoorde Krista’s ademhaling versnellen en even stopte ze. Ik ging gretig door terwijl ze met een schreeuw klaarkwam. Ze hervatte daarna weer haar werk en likte verder. Ze keek zo tegen de ballen van haar vriend die me neukte. Ze ging met haar tong als een razende tekeer en ook ik bereikte gillend mijn hoogtepunt. Kort daarna trok David zijn pik uit me. Met een luide kreet spoot hij zijn zaad op mijn billen. Na afloop namen we met zijn allen een heerlijke douche.

“En, hoe vond je het?” vroeg Krista. “Heerlijk, voor herhaling vatbaar” zei ik. “De volgende keer gaan we jouw rozen massage olie gebruiken” zei ze. Bij die gedachte werd ik al weer opgewonden maar ik moest dringend naar huis. Ik gaf beiden een heerlijke tongzoen en ik ging met blosjes op mijn wangen naar huis. Mijn man kwam thuis en dacht dat die blosjes op mijn wangen van de zon kwam.

Hij moest eens weten…

Britt

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *