Vakantievilla

()

Mijn ouders hadden een leuke vakantievilla aan de rand van een vakantiepark in de Achterhoek. Ik had aan hen gevraagd of ik daar met mijn drie vriendinnen, Debby, Britt en Joyce ‘oud naar nieuw’ mocht vieren. Mijn ouders hadden er geen probleem mee, en mijn vader zou ons wegbrengen en weer ophalen. Zelf hadden wij nog net geen rijbewijs, ofwel net te jong ofwel niet geslaagd. Ik ben Dorien, een leuke spontane meid van achttien, ik sta volop in het leven en probeer er alles uit te halen. Ik studeer management en hoop dat komende zomer af te ronden. Daarnaast ben ik sportief ingesteld, doe aan handbal, een leuke, snelle en felle sport. Een sport die ik al tien jaar beoefen, en daar ken ik ook mijn vriendinnen van. Ook dat we met elkaar op de basisschool hebben gezeten en met Britt nog in het middelbaar onderwijs. Daarna zijn we allemaal onze eigen weg gegaan, maar we zijn nog altijd vriendinnen en spelen nog steeds in hetzelfde team.

Op tweede kerstdag verzamelden de meiden zich bij mij thuis. Nadat alle tassen in de auto waren gepropt, konden we vertrekken. Het was een uurtje rijden en onderweg hadden we elkaar al van alles te vertellen. Pa vroeg zich af hoe dat kwam omdat we elkaar toch regelmatig zagen. Het uurtje vloog voorbij en we reden het terrein op van het vakantiepark. Nadat we beleefd een tas koffie met m’n pa hadden gedronken ging hij weer naar huis.

De verwarming deed haar best om het huis op te warmen en ik liet de meiden even de rest van het huis zien. Over de slaapkamers werden we het niet eens, en we besloten om één bed aan te schuiven aan het tweepersoonsbed, zodat er een riant bed ontstond waar we dan met vier in konden. In de kelder staat een infrarood sauna half in het huis, half in de tuin. Tevens nog een Finse sauna en sinds afgelopen zomer een jacuzzi. De sauna’s werden ook aangezet en de jacuzzi werd verwarmd. Dit had echter enige tijd nodig en ondertussen was de etenstijd aangebroken. De meiden zagen het echter helemaal zitten om vanavond heerlijk in de sauna te gaan en ook nog in de jacuzzi. Maar eerst moest er eten gehaald worden. Wat gaat het worden, friet, Chinees of shoarma? De frietboer op het park was op tweede kerstdag gesloten en de plaatselijke shoarmaboer rekende extra voor de buitengebieden, er stonden wel fietsen in de schuur maar het was toch zo’n 7 km fietsen en dan ook nog terug. Dus werd het Chinees. Die zat ongeveer één km buiten het park.

Nadat we heerlijk gegeten hadden was het tijd voor de echte ontspanning, de sauna! We besloten om eerst in de Finse sauna te gaan. Dus eerst iedereen naar boven om uit te kleden. We hadden elkaar allemaal al onder de douche bij de sport gezien, dus er was geen schroom en iedereen was snel uit de kleren. Vier naakte meiden liepen door het huis naar de kelder. Joyce voorop, haar grote borsten zag ik heen en weer schudden, al vanaf de puberteit waren haar borsten groter dan die van de rest en ondertussen heeft ze een flinke D-cup ook qua lengte is ze de grootste met haar 1.82m, voor de rest heeft ze een normaal postuur. In de sauna had iedereen een plekje gezocht, het is geen grote sauna maar met zes personen kun je goed zitten, dus met vier konden we ook nog liggen. Ik ging lekker ontspannen met mijn rug tegen de muur zitten en mijn benen iets opgetrokken.

Debby kwam tegenover mij zitten zodat ik goed zicht had op haar spleetje met een klein streepje haar erop, ook op haar borsten had ik goed zicht, en ondanks dat ik haar al zo vaak naakt heb gezien blijft het een mooie meid, met een volle c-cup en haar lipjes die net iets naar buiten komen, met een dun streepje haar erop dat het ‘af’ maakt. Door dit uitzicht kreeg ik meteen kriebels in mijn onderbuik, iets wat ik normaal nooit heb. Joyce en Britt gingen een trede lager languit liggen, waardoor hun benen in een schaar lagen, als ze een beetje moeite deden konden ze elkanders spleetje met hun grote teen aanraken.

Na een kwartiertje was het tijd om af te koelen, dat deden we buiten in de verdiepte tuin. Door het temperatuurverschil zaten we alle vier in geen tijd met een paar stijve tepels. Die van Joyce waren duidelijk de grootste en hier werd ze dan ook meteen op gewezen door Debby. Zo zaten we alle vier elkaars borsten en tepels te vergelijken op een manier zoals we dat nog nooit gedaan hadden. Toen we afgekoeld waren was het tijd om wat te drinken, ik haalde een fles wijn, glazen en we besloten om even lekker de jacuzzi in te gaan. Dit was super heerlijk en waarschijnlijk door de wijn waren we wat luidruchtiger geworden, totdat ik mijn naam hoorde vallen van achter de schutting. Het was Marcel, de buurjongen van de villa naast die van mijn ouders, ik ken hem al vanuit de tijd dat ik nog met mijn ouders mee ging met de caravan op deze camping. Hij vroeg of het gezellig was, en we beaamden dat luidruchtig, waarop ik vroeg of hij er gezellig bij kwam. Even twijfelde hij en wilde zich verschuilen achter het feit dat hij met zijn maat was, maar dat was voor ons geen probleem. Ik zei dat ik de voordeur wel even zou opendoen en dat ze er dan gezellig bij konden komen. Ik trok mijn badjas aan en deed de voordeur open.

Niet veel later stonden we dus met zijn drieën in de tuin en zaten de drie meiden nog poedelnaakt in de jacuzzi. Ik stelde me voor aan Marc, de vriend van Marcel en stelde de dames voor. Marcel en Britt kenden elkaar al omdat Britt vaak genoeg mee geweest is naar het camping gedeelte. Marcel vertelde dat zijn ouders afgelopen zomer de villa naast de onze gekocht hadden en dat hij van zijn ouders had gehoord dat onze ouders dus buren waren geworden. Vervolgens stelde ik de mannen aan de dames voor en die stonden één voor één op uit de jacuzzi. De mannen keken hun ogen uit van dat vrouwelijk schoon en volgens mij hadden ze alle twee meteen een paal in hun broek. Ik vroeg of ze er gezellig bij kwamen, weer was er even die twijfel. Maar onder andere door aandringen van ons konden ze niet meer weigeren. In geen tijd waren ze uit de kleren, en stonden daar toch twee redelijk goed gebouwde jongemannen van onze leeftijd. Beiden niet slecht geschapen, al was die van Marc iets groter. Maar was Marcel net iets beter gebouwd en had hij een goed Six pack, verder was hij goed getraind, Marc zag er zeker niet slecht uit maar net allemaal wat minder, op zijn geslachtsdeel na dan.

Beide jongens konden met moeite hun geslachtsdeel omlaag houden en ze dumpten dan ook snel in het water van de jacuzzi, gevolgd door vier dames. Er werd nog een wijntje ingeschonken en we kletsten wat, tot Joyce aan de jongens vroeg hoe ze het vonden om met vier naakte meiden in bad te zitten. Marc liep een beetje rood aan, stamelde wat en hij gaf aan dat het wel leuk was dat we er allemaal wel goed uitzagen en het was hem niet ontgaan dat Joyce een paar flinke borsten had. Waarop Joyce meteen antwoordde dat hij ze wel even vast mocht houden. Hij kreeg een kleur en iedereen wachtte in spanning af. Joyce nam zijn hand legde haar borsten erin, hij begon ze wat te kneden en Joyce gaf aan dat hij het goed deed. Ondertussen was ik naast Marcel gaan zitten en Britt aan de andere kant van hem. Ik liet mijn hand over zijn been glijden en kwam zo uit bij zijn flinke geslachtsdeel dat door het gebeuren met Joyce en Marc wat aan het groeien was. Ik sloot mijn hand eromheen, begon er zacht aan te trekken en we gaven elkaar een knipoog. Britt had zich ondertussen op de rand gevestigd en zodoende kreeg ze een lik-beurt van Marcel. Daar had ik uiteraard ook wel oren naar en zei dat we dat ook op bed konden doen. Dus snel afdrogen en naar boven naar de slaapkamer. De andere drie bleven nog in de jacuzzi.

Eenmaal boven ging Marcel meteen grondig te werk en legde ons alle twee op de rug. Zelf koos hij tussen de poesjes van Britt en mij. Hij deed echt goed zijn best en ik was nog nooit zo lekker gelikt. Niet veel later begon het toch te kriebelen in mijn buik en langzaam maar zeker werkte Marcel mij naar een heerlijk orgasme. Toen ik klaar kwam, bleef hij heerlijk op mijn klitje zuigen. Ik kreeg meteen nog een orgasme.

Toen was het de beurt aan Britt. Die had ondertussen ook niet veel meer nodig en spoedig beleefde ook zij een heerlijk orgasme. Toen was het uiteraard de beurt aan Marcel, we geboden hem om op zijn rug te gaan liggen. Zijn enorme lat stak fier omhoog, en ik had nog nooit een zodanig grote gezien. Ik schat toch zeker zo rond de twintig cm en hij was ook echt dik. Eerst likte ik zachtjes over zijn eikel terwijl Britt ondertussen ook weer bij haar positieven was gekomen, likte zij aan zijn ballen. Hij kreunde en gaf aan dat het lekker was. Ik nam zijn eikel in mijn mond en hij begon steeds harder te kreunen. Snel werd een condoom omgedaan en ging ik als eerst bovenop zitten en Britt ging met haar poesje boven zijn gezicht zitten om nog een keer lekker gelikt te worden.

Zacht liet ik me over zijn staaf heen zakken, wat me toch wel wat moeite kostte om het gevaarte naar binnen te laten glijden. Toen hij er eenmaal in zat, kon ik wat heen en weer bewegen en toen begon Marcel ook mee te bewegen, wat een geweldig gevoel om zo helemaal opgevuld te worden. Marcel was ondertussen ook donders geil geworden en zijn pik stond op knappen, en onder andere door mijn krappe spleetje kwam ook hij intens klaar en spoot zijn lading in een condoom. Intussen was Britt voor de tweede keer klaargekomen en lag na te hijgen op het bed.

Toen hoorden we wat gestommel, en kwamen de andere drie ook de slaapkamer binnen. Marc zag er uitgeput uit, de meiden hadden dus goed hun best gedaan. De heren waren even uitgeteld maar konden ondertussen wel genieten van een geil schouwspel van vier meiden die elkaar aan het bevredigen waren, we waren in een kring gaan liggen zodat iedereen iemand kon verwennen en tegelijkertijd verwend werd. Ik likte het spleetje van Joyce, zij die van Debby, Debby die van Britt en Britt dus mijn spleetje. Al snel voelde ik een paar vingers van Britt er bij komen en ik deed hetzelfde bij Joyce. Joyce was echter zo nat dat ik met gemak vier vingers in haar spleetje kon duwen. Ik bewoog sneller heen en weer met mijn vingers en likte haar klitje, waarbij Joyce steeds meer begon te kreunen. Ook voor haar en achter mij werd het gekreun samen met het gehijg steeds luider. Ik besloot in een soort geile opwelling de gok te wagen en zette ook mijn duim tegen het spleetje van Joyce en wonderwel ging die er ook nog bij, ze droop echt van geilheid.

Mijn hele hand zat nu in Joyce haar kutje en ze genoot met volle teugen. Niet veel later kwam ze heftig klaar. Ik haalde echter mijn hand er niet uit en ging door, totdat er een lading geil uit haar geile natte kutje kwam, het was net of ze aan het spuiten was. Britt likte en vingerde mij dat het een lieve lust was en onder andere door het heftige orgasme van Joyce kwam ik ook super heftig klaar, zodat ik ook even op adem moest komen. Hierdoor nam Britt de taak van Joyce over en lagen Britt en Debby elkaar heerlijk te verwennen. Ik pakte de borsten van Debby nog even beet om haar extra te stimuleren en Joyce deed hetzelfde bij Britt, waarna het niet lang duurde voordat ook deze twee meiden super heerlijk klaar kwamen.

Toen iedereen weer een beetje bij zijn positieven was, dronken we nog wat en toen vroeg Marcel wie er nog zin had. Hij had ondertussen, mee door het geile schouwspel weer een stijve paal gekregen. Joyce bood zich meteen aan en ging op haar knieën zitten. Marcel schoof zijn apparaat met een soepele beweging naar binnen. Joyce genoot en Marc ook en samen kreunden ze er flink op los, ik zag bij elke stoot haar flinke borsten heen en weer schommelen en kreeg ook weer zin. Ik keek Britt aan, we hadden beide hetzelfde idee. Wij begonnen aan Marc zijn jongeheer, het kostte even moeite, maar zijn jongeheer moest zich toch gewonnen geven tegen twee geile dames. Debby ging intussen wijdbeens voor Joyce liggen zodat ook zij weer lekker verwend werd.

Ik gebood Marc op zijn rug te gaan liggen, ik ging heerlijk boven op zijn pik zitten en liet hem langzaam naar binnen glijden, wow! Wat een snoeper had die gozer. Hij vulde me helemaal op en het duurde niet lang voordat mijn onderlijf begon te schokken waarop ik luid kreunend wederom heftig klaar kwam. Ook Britt was in de zevende hemel, Marc likte er lustig op los, ik likte nog heel even aan haar tepels en weldra kwam ze ook heftig schokkend klaar. Toen wilden we Marc nog helpen. Met twee mondjes moest hij zich snel gewonnen geven en spoot hij zijn lading in onze mondjes of gezicht. Slikken doe ik niet dus spuugde ik alles uit, en ook Britt slikte het niet door. Aan de andere kant van het bed ging het er ook geil aan toe en Marcel pompte op volle kracht in Joyce haar kutje en weldra begon hij ook te schokken en had hij zijn lading in het condoom gespoten. Joyce werd nog even verwend door Marcel zijn tong en niet veel later kwam ze tegelijk met Debby gillend klaar.

Iedereen was nu wel uitgeput van dit onverwachte geile avontuur. We dronken nog wat en besloten toen te douchen om te gaan slapen, het was ondertussen halfdrie in de nacht. Nadat iedereen was gedoucht, gingen de jongens naar hun eigen huis en vielen wij als een blok in slaap, en sliepen een behoorlijk gaatje in de morgen. Pas tegen 11 uur werden we wakker en zijn we aan het ontbijt begonnen. Allemaal waren we opgewonden van het onverwachte geile avontuur. Joyce zei wel dat haar kutje wat schraal aanvoelde, maar dat mocht de pret niet drukken. Dit was pas de eerste avond, we hadden er dus nog zes te gaan, en die hebben we heel goed besteed, zowel met elkaar als met de jongens, maar na de vierde avond gaven ze aan het even rustig aan te willen doen.

Ik heb nog nooit zo’n geile jaarwisseling beleefd en de band tussen ons vier is alleen maar sterker geworden. Binnenkort gaan mijn ouders een lang weekeinde naar hun vakantievilla, en dan komen de meiden hier slapen, ik kijk er nu al naar uit.

Dorien

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *