Poetsvrouw?

()

Jan en Nicole werkten beide buitenshuis. Jan was boekhouder en Nicole verdiende haar brood als secretaresse bij een verzekeringskantoor. Ze verdienden goed hun kost en waren daar heel tevreden mee. Hun leven liep op wieltjes. Kinderen waren er niet, bewust niet. Geen van beide had behoefte aan een kind. Eens per week kwam er een poetsvrouw, Nellie. De poetsvrouw werd zestig en kon het werk niet meer aan. Ze bleef tot er een vervangster opdaagde. Er waren een paar kandidaten geweest maar niet echt iemand waar ze zaten op te wachten. Jan moest naar een werkvergadering zodat Nicole de volgende kandidate moest ontvangen. Marleen heette ze. Nicole voelde onmiddellijk dat ze de post van poetsvrouw verdiende. Ze kwamen snel tot een akkoord.

Er gingen enkele weken voorbij. Jan had de poetsvrouw nog niet gezien. Op een dag kwam hij vroeger naar huis. Hij wilde zijn vrouwtje verrassen met een etentje. Jan kookt graag en goed. Hij deed de deur open en stapte binnen. Niet vermoedend dat Marleen aan het poetsen was. Jan zette de voedingswaren voor het diner in de keuken. Hij had nog wel wat tijd en besloot eerst te douchen. Toevallig liet hij het water uit de kraan lopen, terwijl Marleen de stofzuiger gebruikte. Het gekke was ook dat ze beide op hetzelfde moment stopten. Jan was zich aan het afdrogen. Daarna liep hij nog naakt naar de aanpalende slaapkamer. De taak van Marleen zat er op, zich van geen kwaad bewust liep ze de badkamer in. Nicole had haar gezegd dat wanneer ze klaar was met poetsen ze een douche mocht nemen. Ze draaide de kraan open. Het verbaasde haar dat de badkamer nat was. Marleen stond naakt klaar om in de douche te stappen. Jan die het water hoorde ging kijken.

Plots stonden ze oog in oog tegenover elkaar. Marleen wou gillen maar er kwam geen geluid uit haar mond. Jan had inderhaast de tijd genomen om die voor hem onbekende naakte vrouw. Ze zag er goed uit. Nog vrij jong, strakke huid, gebronsd door de zonnebank en slank. Haar borsten waren niet van de grootste maar toch echte. Boven het kutje had ze een plukje haar van een centimeter breed. Door het aanschouwen van die naakte jonge vrouw was er bij hem leven ontstaan. Zijn enorme penis kwam overeind, zeg maar stijf staan.

Marleen van haar kant had wel het vermoeden dat het om de mijnheer gaat, ze had zijn foto ergens gezien. Ook zij gaf haar ogen de kost. Ze kon haar ogen niet van zijn penis afhouden. Jan stapte naar de naakte poetsvrouw, stak zijn hand uit en stelde zich voor. Ze schudden de handen langer dan nodig. Marleen vertelde van de overeenkomst met mevrouw. “Voor mij geen enkel probleem” lacht Jan. Zonder dat ze er erg in hadden stond Marleen op nog geen tien centimeter van de stijve lange en dikke penis van Jan. “Bent u getrouwd?” vroeg Jan om de stilte te doorbreken. “Nee, ik ben weduwe. Mijn man stierf een week nadat we getrouwd waren. Een auto ongeval.” Vertelde ze. “Mijn man had een goede positie waardoor ik niet hoefde te werken. Plots valt dat inkomen weg. Ik trek wel weduwengeld maar dat is onvoldoende, daarom dat ik nog wat ga poetsen.” Gaf Marleen als uitleg. “Is het al lang geleden?” wou Jan weten. “Drie jaar, ik was toen twintig.” Zei Marleen.

Er hing een zekere spanning in de lucht. Erotiek, misschien maar het was niet het juiste moment dacht Jan. Marleen van haar kant twijfelde. Die grote penis sprak haar wel aan. “Zullen we in de woonkamer eerst een lekkere koffie gaan drinken.” Stelde Jan voor. Marleen ging akkoord. Jan ging de badkamer uit. “Moeten we ons eerst niet aankleden? Vroeg Marleen met een zenuwachtig lachje. “Voor mij moet dat niet, lekker in ons blootje koffie drinken.” Antwoordde Jan. Na de koffie besloten ze toch maar om zich te gaan aankleden. Marleen nam afscheid. Jan trok naar de keuken. Hij twijfelt, of hij het voorval aan Nicole zou vertellen. Hoe zou ze het opvatten vroeg hij zich af. Hij besloot alleen te zeggen dat hij Marleen gezien had.

Heel de week bleef Jan het prachtige lichaam van Marleen voor zijn ogen krijgen. Hij kon dat jonge mooie lichaam niet uit zijn gedachte bannen. Het zou opvallen dat op de dag dat de poetsvrouw komt hij telkens zou koken. De volgende poetsdag stopte Jan op de middag met werken. Marleen was aan het werk. Jan kwam binnen en zag Marleen net de stofzuiger opbergen. “Nog aangekleed?” vroeg Jan met een schalkse lach. Marleen bloosde toch wel even. “Ja en u ook.” Repliceerde ze. Daar kan rap verandering in komen.” Lachte hij. “Zouden we dat wel doen?” vroeg Marleen een beetje onzeker. “Laat ons eerst onze kleren uitdoen en dan koffie drinken.” Stelde Jan voor. Daar kon Marleen wel mee akkoord gaan. Marleen haalde de koffie en ging naast Jan zitten. Na de eerste slok keken ze elkaar diep in de ogen. Het klonk alsof ze zegden:” ja, we gaan er voor.” Marleen legde haar kleine hand op de dij van Jan. Ze streelde de dij terwijl ze in opwaartse richting ging. De enorme paal van Jan stond meteen stijf. Marleen keek er verwonderd naar. Aarzelend nam ze hem in haar bijna te kleine hand. Dan begon ze er mee te spelen. Zachtjes trok ze de penis van Jan af. “Doe ik het goed?” vroeg ze. “Je doet het heel goed.” Zei Jan. Daarna omklemde ze de stijve grote penis steviger en begon er harder aan te trekken. Jan nam een borst in zijn hand, waardoor de tepels onmiddellijk stijf werden. Hij nam een grote tepel in zijn mond en begon er aan te zuigen.

De andere hand ging langs haar vlakke gebruinde buik naar het streepje schaamhaar. Om dan af te dalen in haar vochtig jong kutje. Even speelde hij met haar klitje om dan een vinger in het kutje te laten verdwijnen. “Kom ik zal eens aan je kutje likken.” Zei Jan. “Dat heeft mijn man nooit gedaan. Hij is heel katholiek opgevoed. De missionarishouding was het enige bij ons.”

“Kom leg je maar op de zetel.” Zei Jan. Marleen ging op haar rug liggen. “Je hoeft niet bang te zijn.” Probeerde Jan haar gerust te stellen. Langzaam begon hij haar te beffen. Een tijd later liet hij zijn tong samen met een vinger in haar gaan. Hij verhoogde de intensiteit. Dan ging hij zo zitten dat zijn enorme lul boven haar gezicht kwam. Marleen nam de penis in haar hand en begon er aan te trekken. Jan liet zich stelselmatig zakken zodanig dat hij na een tijdje met de eikel tegen haar lippen kwam. Marleen likte er aan. Ze deed haar mond open en nam de paarse eikel in haar mond. Haar tong maakte rondjes. Onder andere door de intensiteit waarmee Jan de jonge mooie poetsvrouw befte en vingerde leek een orgasme kort bij.

Jan haalde zijn tong en vinger uit haar druipend kutje en zijn penis uit haar mond. Hij tilde haar op en droeg Marleen naar de slaapkamer waar hij op zijn rug ging liggen. Marleen wist niet goed wat van haar verwacht werd. “Kom boven me zitten, aan elke kant een been. Laat dan je kutje langzaam zakken tot je voelt dat mijn penis in je kutje schuift. Laat je dan zo diep mogelijk zakken.” Gaf Jan haar instructies. Amper vijf keer was ze op en neer gegaan. Zwaar schokkend met heel haar prachtige jong lijf bereikte ze een ongekend hoogtepunt. Minutenlang bleef ze klaarkomen. Jan tilde de uitgeputte voldane poetsvrouw van zich af, legde haar op haar rug. Hij nam haar hand en bracht die naar zijn enorme penis. Tweemaal trok ze er aan. Hij spoot zijn warme zaad helemaal in haar mond.

Een kwartier later vertrok hij terug naar het werk en Marleen nam eerst een verkwikkende douche vooraleer ze verder kon werken.

Rudi

Graag uw sterrenwaardering en/of een reactie onder het verhaal.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *