Roerdompen

()

Op de grens van oud en nieuw is nostalgie een onvermijdelijk iets. Zeker naarmate de jaren verstrijken. Toen ik nog een jonge God van dertig was, ging ik vaak met vrienden de natuur in om flora en fauna van haar maagdelijkheid te ontdoen. Of beter gezegd; te leren kennen. Zo deden we onderzoek naar een aantal moerasvogels, waaronder de blauwborst en de roerdomp. Vaak liepen we langs en door moerassen, om territoria vast te stellen en begaven we ons regelmatig in schuilhutten om de natuur van zo dichtbij mogelijk te bewonderen.

Een keer liepen we bepakt en bezakt door het hoge riet van een moeras bij Lelystad. De route was bekend en we wisten dat het sompige water tegen het midden van het moeras over zou gaan in een stuk land. Meestal hielden we daar even stil om de omgeving met een kijker af te stropen. Aangekomen wilden we onze verrekijker pakken, toen we iets vreemds hoorden. Nieuwsgierig liepen we in de richting van het onbekende. Toen we na het trotseren van een paar hoge rietpluimen, twee naakte ‘rietzangers’ op elkaar zagen liggen, keken we elkaar lachend aan. Zij lag boven op en hij als verslagen onder. Van schrik keken ze ons aan. De man probeerde zich te verontschuldigen.

“Entschuldigen sie uns bitte, wir…” Met een big smile liet ik mijn oog over het stel glijden. Eerlijk gezegd, eigenlijk alleen over het vrouwelijke gedeelte. Wat me raakte, waren haar mooie vormen. Zelden had ik zo’n mooi middel gezien, uitlopend op een paar prachtige ronde billen en een stel lange benen. In combinatie met de blonde krullen en haar ondeugende blauwe ogen, was dit met recht een stuk te noemen. Ondertussen bukte ik iets voorover, streelde zachtjes door haar krullende haar, aaide even over haar wang en keek haar recht in de ogen. “Ach was,” zei ik in mijn beste Duits, “iedereen zijn hobby niet?” Onmiddellijk daarna stond ik op en lachend liepen we verder. Mijn vriend verbaasd over mijn opmerking en ik over het feit hoe ze daar nou terecht zouden zijn gekomen.

Tijdens onze verdere omzwervingen van die dag, kwamen we er regelmatig even op terug. “Wat prefereer jij nou, blond of donker?” Vroeg ik mijn vriend. “Met zo’n brok als daarnet, zou ik blond geen enkel bezwaar vinden.”

“Dus als ik je zo beluister,” antwoordde ik, “heb je een voorkeur voor donker.”

“Ach, wat maakt het uit, reageerde hij terecht, als ze maar lief is.”

“En lekker,” voegde ik er aan toe. Zo keuvelden en kletsten we nog een tijd door, waardoor de misthoorn-roep van de Roerdomp geheel aan ons voorbij ging.

’s Avonds in bed lag ik aangenaam vertrouwd in de lepeltjeshouding tegen mijn vriendin aan. Zoals bijna elke avond verscheen mijn hand weer ten tonele en drukte mijn rijzende lid tegen haar lichaam. Heerlijk zacht voelde haar borsten in mijn handen. Toen ik met mijn linkerhand over haar heupen en billen gleed en met de rechter door haar haar, voelde ik de opwinding in haar lichaam opkomen. Gewillig liet ze me mijn gang gaan. Op haar buik liggend, trok ik haar billen iets omhoog, spreidde haar benen en schoof mijn heerlijk verstijfde pik bij haar naar binnen. Terwijl ik haar van achteren neukte, kwam onvermijdelijk de situatie van die middag in mijn hoofd terug. Als een haarscherp televisiebeeld verschenen haar prachtige vormen en rondingen voor mijn ogen. Op het moment dat ik haar blauwe ogen en blonde krullen voor me zag, voelde ik het zaad komen en kwam ik sneller klaar dan anders. Kussend en in elkaars armen vielen we in slaap.

Enkel weken later zou ik naar dezelfde vertrouwde vogelhut gaan om de roerdomp voor eeuwig op beeld vast te leggen. In de hoop dat er niemand anders zou zijn, sloop ik met statief en fotoapparatuur door de modder naar de krappe schuilhut. En zowaar, er was niemand dan ik zelf. Verheugd in mijn eenzaamheid, plaatste ik het zware toestel op het statief, in de hoop dat de domp zich voor mijn telelens zou roeren. Met de verrekijker voor mijn ogen, speurde ik de omgeving af, verlangend naar een teken van roerdomp-leven. Een paar watersnippen schoot weg en stelletje slobberende wintertalingen kwamen in de buurt van de schuilhut. Plots zag ik in mijn linkerooghoek een roerdomp uit het riet komen. Met kloppend hart bracht ik mijn oog naar het fototoestel en legde mijn hand op de telelens. Toen ik zijn hoofd uit het riet zag steken, begreep ik onmiddellijk waarom men deze vogel in vroegere dagen wel ‘schuifuit’ noemde. Gespannen wachtte ik op de roerselen van het dier.

Onverwacht liep hij statig op de houten hut af. Als een idioot draaide ik aan de tele-ring om het beest scherp te krijgen. Tot mijn verbijstering echter, kwam het dier te dichtbij. Balend zag ik hem vlak voor het kijkgat langs lopen. In zijn parmantige gang, leek hij me plagerig aan te kijken. Zo van; lekker gefopt. Hopende op zijn terugkeer, keek ik verwachtingsvol de richting uit waar hij in het riet verdween. Mijn hoop werd echter volledig de grond in geboord, toen ik het zuigende geluid van voetstappen in de modder hoorde. Een volgende vogelaar was in aantocht. Chagrijnig hield ik mijn verrekijker recht voor me en keek strak vooruit. In mijn ooghoeken zag ik de persoon gebukt binnenkomen. Geschrokken en verbaasd tegelijk, verplaatste ik het statief en schoof zelf een stukje naar links. Wat deed zij hier nou?

“Fuck, deine freund,” zei ik gemeend. “Er is geen vriend,” antwoordde ze in vloeiend Nederlands, “heb je iets interessants gezien?” Ik keek haar zwijgend aan. Geen vriend? Daar had ik toch echt een heel ander beeld bij. Ze schoof dicht naar me toe en keek me vragend aan? “Eh, net liep er een roerdomp vlak voor de hut langs.” Hoewel ik keurig antwoordde op haar vraag, had ik het vermoeden dat ze totaal niet wist wat een roerdomp was. “Sinds wanneer interesseert een mooie vrouw zich voor vogels?” Vroeg ik in oprechte nieuwsgierigheid. “Sinds kort,” zei ze lachend. “Ik zie je hier wel vaker rond scharrelen en toen ik jullie een paar weken geleden…”

“Houd daar maar over op,” onderbrak ik haar, me enigszins schamend over het gebeuren nu ze zo close tegen me aan zat. “Eerlijk gezegd vond ik het erg schattig. Natuurlijk schrok ik ook, maar… “

“Je vriend vond het ontzettend balen en…

“Ik zei je al, ik heb geen vriend. Het klinkt misschien gek, maar het was een soort afscheid van elkaar.”

“Ik kan me geen beter afscheid wensen,” zei ik gemeend. Ze lachte en ik keek in haar mooie blauwe ogen. Een raar gevoel maakte zich van mij meester. “Het is een beetje koud hier,” zei ze, zich nog dichter tegen me aan duwend. “Je moet je dan ook goed kleden,” zei ik zakelijk en keek door mijn verrekijker. “Hoe kon je me hier vaker hebben zien rondscharrelen?” Vroeg ik nieuwsgierig. Ik heb, jou nooit eerder gezien. Zo’n aantrekkelijke, prettige verschijning was eerder opgevallen dan welke roerdomp ook.”

“Ik woon hier vlakbij.” Instemmend knikte ik. Plots legde ze haar arm om mijn schouder en vroeg quasi geïnteresseerd welke vogel aan de overkant liep. Hoewel ik correct antwoordde, wist ik niet goed wat ik met de situatie aan moest. Toen ze echter haar linkerhand veelbelovend op mijn bovenbeen been legde. Toen begon er van alles in mij te kriebelen en ebde alle weerstand weg.

Net zoals ik een paar weken geleden had gezien, streelde ik met mijn hand over haar wang. We keken elkaar diep in de ogen en onze monden ontmoetten elkaar. Heerlijk zacht vielen de lippen ineen. Een intense tinteling vloeide door mijn lichaam en deed mijn lid zwellen. “Ik vond je zo lief.”

“Maar misschien ben ik dat wel niet,” antwoordde ik. “Dat geloof ik niet. Heb je zin om even mee te gaan? Een kopje koffie? Of om afscheid te nemen,” lachte ze ondeugend. Zo liep ik achter haar aan het moeras uit. Verbazend hoe goed ze de weg wist, bleek ze inderdaad heel dicht bij te wonen. De boerderij kende ik wel, niet wetend dat er zich zo’n schoonheid in schuil hield. In het huis aangekomen, namen we een drankje en zoenden elkaar heftig. Daarna volgde ik haar naar haar kamer.

Ze bleek vrij en kordaat in haar handelen. Ik moest op een stoel gaan zitten en aanschouwen hoe zij zich van haar moeras-kleding ontdeed. Achter de eenvoudige kledij, kwam de mooiste lingerie tevoorschijn. Vol verwondering keek ik hoe haar prachtige vormen versierd waren door een paar schitterende witte kousen, die opgehouden werden door zwarte jarretels. Het heerlijkste van de heerlijkheden was bedekt met een paarse slip en een paarse push-up bh. Toen ze op mij afliep, had mijn lid zich al een rechte weg gebaand in mijn onderbroek. Ze ging voor me staan, deed mijn jas uit en knoopte mijn broek los. Om dit alles niet te lang te laten duren, hielp ik haar een handje, totdat mijn pik zich verend uit zijn gevangenschap bevrijdde en onmiddellijk de warmte van haar mond voelde. Geil likte ze over mijn kaal geschoren ballen. Van opwinding hield ik het niet meer. Pakte haar stevig vast, om gezamenlijk het bed op te rollen. Net als in het moeras, lag zij bovenop.

Opgewonden keek ik naar deze mooie, aantrekkelijke vrouw. Haar lange krullende haar viel prachtig langs haar gezicht. De witte kousen met de jarretels waren een lust voor het oog, om van de rest maar niet te spreken. Mijn handen gleden over haar dijbenen en middel. Haar prachtige vormen bewonderde ik intens, terwijl ze mijn pik met haar mond beroerde. Toen ik haar bh losmaakte, keken twee puntige tepels mij verlangend aan. Ik trok haar naar voren. Met mijn handen masseerde ik haar volle borsten en zoog de tepels ver mijn mond in. Opkijkend, zag ik hoe ze haar mooie gezicht ophief en haar mond kreunend opende. Toen ze mijn lul beet pakte, liet ik haar tepels los. Gehurkt zat ze voor me en zag ik hoe ze haar goddelijke lichaam langzaam naar mijn onwijs stijve pik bewoog. Het uitzicht streelde alles wat in me was. Ze schoof haar slip opzij en twee onvoorstelbaar mooie benen, zakten langzaam over mijn rechtopstaande lid heen. Vol verrukking voelde ik mijn pik in warmte opgenomen in het middelpunt waar haar zalige benen samenvloeien. Heerlijk bewoog ze behendig over mijn ballen. Het beeld van de prachtige kousen, haar mooie heupen en ronde billen, de volle borsten, het krullende haar en haar ondeugende ogen, maakte dat mijn eikel van opwinding klopte in haar tunnel van genot. Passief keek ik regelmatig naar de beelden voor me.

Ritmisch schoof ze haar vochtige kut over mijn pik. Een ware lust voor het oog. Na een tijd legde ik mijn handen op haar rug en trok mezelf naar achteren. Zittend tegenover en in elkaar verweven, keken we elkaar aan. Onze tongen omstrengelden zich gewillig, terwijl mijn handen door haar krullen gleden. Daarna legde ik haar op de rug. Bekeek haar intens, gleed met mijn handen over alle mooie delen en spreidde haar benen. Mijn hoofd legde ik diep in haar kruis. Ik ontvouwde haar lippen en liet haar kutje ten volle genieten van de warmte van mijn tong. Af en toe beroerde ik haar klit met de punt, om er daarna vol en krachtig overheen te gaan. Af en toe opkijkend, zag ik hoe ze kermend genoot. Voordat ik het gevoel had dat ze klaar zou komen, haalde ik mijn hoofd weg, pakte mijn pik beet en ging bij haar in. Onmiddellijk kwam ik op stoom. Heftig boorde ik mijn speer in haar spleet. Al neukend keek ik naar de prachtige lingerie en prijsde me gelukkig zo heerlijk tussen deze twee benen in te liggen. Het ritme verhogend boog ik naar voren en kuste haar tieten. Toen ik haar beide benen pakte en omhoog stak, zag ik dat ze met haar hand haar klit masseerde en met een kreet klaar kwam. Ik kuste haar intens en liet mijn ritmische bewegingen even achterwege.

Gelukzalig lagen onze lichamen in elkaar verstrengeld. Toen ze op haar buik draaide, duwde ik van intens genot mijn pik af en toe diep bij haar naar binnen. Heerlijk voelde ik mijn lichaam tegen haar billen drukken. Achter haar liggend, fluisterde ik lieve, zoete woordjes in haar oor en streelde met mijn handen door haar haar.

Jaap v.d Lul

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *