Niet te geloven

()

Hij kon het niet geloven! Ze zou alles doorslikken. En hij had er haar niet eens om hoeven vragen! Dit was toch wel een uniek geval voor Tom. Maar het enige waar hij zich nu op kon concentreren was dat hoofd van Lucia dat op en neer ging. Haar rappe tong ging langs zijn geile gezwollen eikel en hij hoorde zachte geluidjes van de genotsplek vandaan komen, terwijl haar lippen het grote gevaarte wat hij zijn lul noemde geweldig afzoog. Nu voelde hij, hoe het zaad naar boven steeg, als hete lava uit een uitbarstende vulkaan. Hij spoot zijn warme zaad in haar diepe, geile keel en hij zag hoe Lucia alles probeerde door te slikken, maar dat lukte niet. Het was gewoon zoveel zaad dat de helft langs haar bruine kinnetje droop. Eindelijk hield zijn grote lul op met spuiten. Uitgeput sabbelde Lucia nog wat aan de warme, natte eikel, hopende dat de hardheid van zijn lul af zou nemen. Maar niets was minder waar. Het zaad kwam weer opzetten. Tom kon het duidelijk voelen. Dit keer zou hij haar…

“Tom, wakker worden! Je hebt je weer eens verslapen!” Hard werd hij door elkaar geschud, en even wist hij niet waar hij was. Een wazig beeld vormde zich voor zijn door slaap bedwelmde ogen en na enkele keren knipperen, zag hij zijn stiefmoeder voor hem staan. ”Lucia… Ik euh… ik droomde net van je.”

“Oh? Ik hoop dat je niet te bang voor me bent geworden daardoor? Wie weet, misschien komt je droom wel uit! Het was toch een nachtmerrie, of niet?” Tom schoot even in de lach, maar wist zich in te houden, voordat hij de waarheid ging zeggen.” Nou, een nachtmerrie was het niet echt, hoor. Maar ik zal deze droom niet gauw vergeten dat kan ik je wel vertellen.” Lucia draaide zich om en keek naar zijn nog ietwat slaperige ogen en er leek een vleugje opwinding waar te nemen achter zijn slaperige blik.

“Ik zal je vertellen wat je droomde. Je droomde van een lekkere vrijpartij met mij hé?” Tom schrok zich een ongeluk van haar conclusie en was hierdoor meteen klaarwakker. “Hoe… kom je daar nou weer bij” zei hij met een verbaasde klank in zijn stem, maar met een geile ondertoon, die Lucia maar al te goed wist te onderscheppen met haar scherpe gehoor. “Geef nu maar toe, Tom. Je wilt me. Je wilt dat ik mijn kontje naar je toe ga draaien en mijn slipje uittrek en mij vervolgens voorover buig, zodat jij die lekkere harde lul van je naar binnen kan schuiven.” Tom was er nu van overtuigd dat zijn stiefmoeder gedachten kon lezen. Of was het de geilheid die uit zijn hele lichaam straalde als een soort van warmtebron. “Lucia. Ik weet niet wat je denkt, maar…”

Zijn woorden vielen in een diepe put waar geen klanken meer hoorbaar waren, toen Tom zag, hoe Lucia haar ochtendjas uit had getrokken en niets anders meer droeg dan een klein, haast niet zichtbaar slipje. En snel was dat ook onzichtbaar, want Lucia trok haar slipje uit en smeet het richting Tom, die na dit lekkere uitzicht met een enorme stijve lul rechtop in bed zat. “Tom…Tom, neem me. Ik ben zo nat als maar kan. Is je lul al lekker hard, jongen?” Tom bevestigde door slechts zijn van opwinding rood geworden hoofd te knikken. “Kom maar. Laat mij maar zien dat je een betere neuker bent dan die oude vader van je.”

Dit liet Tom zich geen twee keer zeggen. Onmiddellijk sprong hij uit zijn bed en duwde zijn strak staande lul tegen de opengesperde lippen van zijn stiefmoeder. “Hm…” kreunde Lucia, toen ze voelde hoe de purperen eikel steeds dieper in haar warme schede drong, om vervolgens teruggetrokken te worden, en dit proces werd meer dan eens herhaald. “Oh, Lucia. Wat ben je lekker nat en strak. Ik zit er echt lekker in.” Als een bliksemschicht zonder donderslag schoot er ineens een angstige gedachte door Tom ‘s hoofd. ”Wat als mijn vader nu ineens binnen komt stappen?”

“Je vader is al meer dan een uur het huis uit. Hij moest vroeg op het werk zijn, in verband met een vergadering of zoiets. Maak jij je maar druk om mijn lekkere kutje en hoe je me verder nog kunt verwennen, schatje van me” kreunde zijn stiefmoeder tussen de hevige neukstoten door.

“Ik weet niet, of ik dit wel lang volhoud.” Hijgde Tom, zijn stem haast brekend onder het genot van deze geile neukpartij. Zijn stiefmoeder maakte het allemaal geen ene moer meer uit. Ze wilde zijn warme zaad voelen, of anders proeven. “Laat het maar gaan, Tom. Volgende keer neuken we wel lekker lang, goed? Spuit mij nu maar lekker vol, net als in je droom.”

“Dan moet je me nu wel pijpen, Lucia. In mijn droom… In mijn droom kwam ik klaar in je mond en slik je alles door. Althans dat probeerde je.” Lucia lachte lieflijk. “Nou dat moet dan maar, hé?” Ze ging op haar knieën zitten, opende haar lippen en bracht haar bruine gezicht dichter naar zijn harde lul, tot ze hem met een zachte kreun naar binnen kon slikken. Ze zoog hem af, net als in zijn hete, zwoele droom. En net als in zijn droom, voelde Tom hoe zijn zaad als bij een vulkaanuitbarsting op kwam zetten. En inderdaad, net als in zijn droom, kon Lucia niet alles doorslikken en stroomde de helft langs haar bruine kinnetje…

Die middag kwam Tom zijn vader thuis en hij vroeg aan Tom hoe zijn dag was verlopen. Tom hield zich een beetje op de achtergrond, maar ondertussen had hij inwendig, diep binnenin zijn hoofd, al een nieuwe droom in gedachten, die hij de volgende morgen met zijn lieve stiefmoeder tot waarheid kon maken.

Soms, komen dromen werkelijk uit, zo zie je maar weer.

L & D

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *