Zwart geheim.

()

Het was die zaterdag schitterend weer en Lucia benutte de middag om de tuin achter het huis eens goed na te lopen. Lucia, 38 jaar, getrouwd met Ronny, geen kinderen en maatschappelijk redelijk alles wat haar hartje begeert. Ze is 169 cm lang, vindt van zichzelf dat ze nog een goed figuur heeft, slank, broekmaat 32, stevige cup C. Zij wonen in een vrijstaand huis in een klein Brabants dorpje onder de rook van de voormalige fabrieksstad. Achter het huis bevindt zich een niet al te grote maar wel goed verzorgde tuin waar zij graag vele uurtjes in doorbracht. Zij hebben geen kinderen omdat Ronny vindt dat er belangrijkere dingen in het leven zijn, zoals zijn werk en zijn spaarzame vrije tijd in het dorpscafé doorbrengen.

Lucia was op die warme middag gekleed in een bloot truitje en een kort sportbroekje in de tuin aan het rommelen. Ronny was die dag met een paar vrienden naar zijn favoriete voetbalclub. Al bezig zijnde gingen haar gedachte ongewild naar hoe het zou geweest zijn om een kind te hebben. Zij dacht daar vaak aan. Met Wim was daar niet over te praten, van intimiteit was de laatste tijd geen sprake meer, wat Lucia, als liefhebster van seks, echt miste. Wim had het te druk met zijn werk en was vaak moe. Daarom was Lucia dus ook maar met het slikken van de dagelijkse anticonceptiepil gestopt. Voor noodgevallen was er door haar een pakje condooms in het laatje naast het bed gelegd. Deze lagen daar al een tijdje ongebruikt. Al mijmerend, in gedachten verzonken, telde zij zonder aanleiding eigenlijk de dagen sinds haar laatste menstruatie nog eens na en zij rekende uit dat zij vandaag haar eisprong had. De gedachte dat er een baby in haar zou kunnen groeien veroorzaakte een duidelijke zwelling in haar tepels en vagina.

Zij schrok op uit haar overpeinzingen toen de deurbel ging. Zij liep door het huis naar de voordeur om te kijken wie daar was. Het was een donker gekleurde jongeman en het gezicht kwam haar wel bekend voor. Het schoot door haar hoofd dat ze deze jongeman de vorige week ontmoet had bij haar moeder thuis. Daar was hij namens thuiszorg haar oudere moeder aan het verzorgen. Hij zag er zeer goed uit, kwam spontaan over en zij had de stoute gedachte gehad dat ze wel eens zoals de mensen zeggen ‘een beschuitje met hem zou willen eten.’ Edwin was een gespierde 28-jarige jongeman, sinds twee jaar werkzaam in de thuiszorg. Dit lijkt wellicht niet voor iedereen een begrijpelijke keuze maar Edwin voelde zich hiermee als in vis in water. Door toeval in het baantje gerold verzorgde hij oudere mensen voor thuiszorg.

Tijdens dit werk ontmoette hij regelmatig aantrekkelijke jonge vrouwen die hun moeder thuis kwamen opzoeken. Deze vrouwen waren meestal nogal onder de indruk van het goede voorkomen van Edwin. Daarbij kwam ook nog dat de vrouwen als verzorger meestal een homo verwachtten en daardoor minder gereserveerd stonden tegenover Edwin. Het was voor hem hierdoor erg gemakkelijk om contact met deze vrouwen te maken. Eenvoudig aan de oude vrouw het adres van de dochter vragen en een paar dagen later overdag langsgaan bij de dochter met een eenvoudig smoesje over de moeder. Edwin was erachter gekomen dat veel vrouwen het wel spannend vonden eens iets te hebben met een zwarte man. Er hing toch een waas om deze mannen dat die groot geschapen zouden zijn en dat maakte de vrouwen erg nieuwsgierig. Wat Edwin betrof hij had een pik die je in volle erectie het beste met een dikke komkommer kon vergelijken! Niet zo lang, 18 cm, maar wel 15 cm in omvang. Meestal kwamen de vrouwen al gillend klaar als deze dikke pik tegen hun kutje drukte. Alleen al vanwege het opwindende en geile idee dat deze direct bij hen zou binnendringen.

Het duurde meestal niet lang of Edwin zat bij het huisbezoek in het broekje van deze vrouwen. Dit was voor hem het mooist denkbare baantje. Vorige week had hij deze Lucia bij haar moeder ontmoet en het was hem niet ontgaan dat zijn verschijning ook op haar indruk had gemaakt. Hij had daarop besloten om eens te gaan kijken of ook deze vrouw voor hem ‘gewillig’ was. Had het adres van de moeder gekregen en hij had na wat uithoren de informatie gekregen dat zij de komende zaterdag alleen thuis zou zijn. En die zaterdag was een zeer goede dag. Mooi weer, dan lopen de vrouwen niet in een lange onderbroek gekleed, dacht hij nog vrolijk.

“Hallo mevrouw, kent u mij nog, ik ben Edwin, ik ben van de thuiszorg en heb u vorige week bij uw moeder ontmoet. Ik heb nog een paar vragen aan u over haar. Of beter gezegd, ik heb hier nog een formulier dat ingevuld moet worden.” Lucia was enigszins overrompeld. Iedereen had zij verwacht behalve deze jongeman. “Kom binnen” zei Lucia en zij liet hem in de woonkamer en liep zelf de keuken in. Zij vroeg aan hem of hij een glas ijsthee lustte. Dat wilde hij wel en zij vroeg hem om op de bank in de kamer te komen zitten. Toen zij weer uit de keuken kwam met twee glazen en een pak ijsthee, zag zij hoe Edwin aandachtig naar haar borsten keek. Haar tepels waren nog steeds opgezwollen en ze priemden merkbaar door haar dunne truitje heen. Ze ging naast hem zitten en beantwoordde de vragen die hij haar stelde.

“Zo mevrouw dat is gedaan” zei hij en borg de papieren op in een map. “Mag wel zeggen dat u er heerlijk zomers ziet” vervolgde hij en hij voegde er direct brutaal aan toe: ”het zijn een paar heerlijke meiden die u daar heeft, die zou ik eigenlijk wel eens in mijn handen willen houden.” Lucia verschoot van kleur en wist niet zo goed wat zij daarop antwoorden moest. Zij keek hem stomverbaasd aan, en voordat zij wist wat er gebeurde, maakte Edwin gebruik van haar verwarring en voegde de daad bij het woord. Zijn handen gingen zachtjes strelend langs haar borsten. “Ze hebben het geweldig naar hun zin zo te voelen”.

“Wil je daarmee stoppen, ik sta op van de bank” reageerde Lucia. Voordat zij echter enige actie kon ondernemen pakte Edwin haar beide schouders vast en kuste haar zacht vol op haar lippen. Lucia probeerde hem te stoppen, maar zijn warme lippen op de hare braken haar weerstand en zij kon deze verleiding niet weerstaan. Deze aandacht van een man had zij lange tijd gemist en het was jaren geleden dat zij zo heerlijk gekust was. Zij begon hem terug te zoenen. Intussen gingen zijn handen verder met haar borsten zachtjes te strelen en liet langzaam onder haar truitje glijden. Zijn vingers gingen met haar tepels spelen en hij merkte dat Lucia daarvan genoot. Zij begon zachtjes hoorbaar geluidjes te maken van genot en zij voelde de warme en opwindende scheuten door haar lichaam gieren. Door zijn massage begon het tussen haar benen langzaam te jeuken en zij voelde dat zij daar vochtig werd. Intussen drukte hij haar kussend langzaam achterover op de bank zodat zij languit kwam te liggen.

Zij hijgde toen zij voelde dat zijn hand langzaam over haar buik naar beneden bewoog en zijn vingers onder het elastiek van haar korte broekje door gleed. Ondanks dat zij zwak besefte dat dit niet hoorde was zij overmand door haar geile gevoelens. Dit was van een andere wereld waartegen ze geen weerstand kon en wilde bieden. Zij probeerde nog even zijn hand tegen te houden, maar zijn ervaren vingers vonden het randje van haar slipje en daalden verder af. Lucia hield haar adem in. Dit wond haar zo ongelooflijk op dat zij dit alles toeliet. Zijn hand gleed verder onder het elastiek naar beneden en aangemoedigd door haar zwijgen liet Edwin zijn hand richting venusheuvel zakken en begon deze zachtjes te kroelen. Lucia raakte nu toch langzaam in paniek en zij protesteerde, maar Edwin reageerde daarop om met zijn vingers haar intieme delen aan te raken. Zacht klonk nog uit haar mond “niet doen” maar erg overtuigend was dit niet meer.

Langzaam gingen de protesten over in kreunen en automatisch spreidden zij haar benen iets verder uiteen. Zijn wijsvinger gleed voorzichtig omhoog en omlaag. Gleed over en langs haar gleuf, hij merkte dat haar schaamlippen bij elke streling zich steeds iets verder openden. Zijn wijsvinger beroerde haar kittelaar en dat brak toch wel een beetje haar laatste weerstand. Lucia begon te kronkelen van genot onder zijn beweeglijke vingers. Onwillekeurig gleed een van haar handen omlaag langs zijn jeans en streelde over de voorkant van zijn spijkerbroek. Zij voelde een enorme bobbel die haar deed beseffen dat daar iets groots achter verborgen was. Lucia maakte zijn riem en broeksknoop los en ritste zijn ritssluiting langzaam naar beneden. Daardoor kreeg ze toegang tot zijn boxershort.

Dit liet Edwin niet onberoerd. Het losmaken van zijn jeans deed zijn piemel al behoorlijk groeien. Hij voelde haar hand in zijn boxershort verdwijnen en deze omsloot zijn erectie. Lucia kon nauwelijks geloven wat zij in haar hand voelde. Was deze stijve staaf echt? Dit leek wel een cola blikje zo dik was deze pik. En ook nog behoorlijk lang. Zij liet een van haar vingertoppen over zijn enorme eikel glijden. Dit deed haar herinneren aan wat zij geruime tijd geleden in een porno film gezien had. Die ging over een neger met een grote joekel tussen zijn benen. Zij had altijd gedacht dat dat nep was maar nu voelde zij iets wat werkelijk bestond.

Lucia voelde plotseling dat Edwin heel snel haar broekje naar beneden trok. Zijn hoofd ging naar beneden en zij voelde zijn handen op haar dijen rusten. Zijn tong likte haar gleufje en haar handen grepen zijn hoofd vast, zijn soepele tong bewoog zich langs haar schaamlippen op en neer en hij likte zachtjes aan haar kittelaar. Toen stak hij plotseling zijn tong in haar kutje, en zij werd helemaal dol. “O Edwin! Oh, wat geil is dit!” Enige tijd ging zijn tong door met deze behandeling. Hij kwam tenslotte overeind en Lucia voelde de bank iets inzakken toen hij haar als ware recht legde en vervolgens bovenop haar kwam. Zijn heupen bevonden zich nu tussen haar dijen en zijn handen gingen naar haar gezicht en hij begon haar zachtjes op haar mond te zoenen.

Zij antwoordde hem door haar tong in zijn mond te stoppen. Intussen bewoog Edwin zijn hand al strelend naar beneden. Lucia dacht dat hij haar met zijn handen wilde laten klaarkomen, en spreidde haar benen en dijen iets verder. Maar Edwin had andere plannen. Een van zijn handen ging naar zijn stijve pik om hem in de goede positie te brengen, Zij voelde hem frutselen en friemelen en toen plotseling drong het tot haar door wat hij aan het doen was. Lucia hief haar hoofd op, keek naar beneden en zij hield haar adem in. Zij zag een ongelooflijk zwarte monsterpik die gericht was op haar wijd openstaande kut. Wat was dit een opwindend gezicht voor haar. Heel iets anders dan dat kleintje van haar echtgenoot. Zij voelde zijn enorme dikke lul tegen haar kutje drukken en fluisterde opgewonden tegen hem” die gaat er nooit in,” maar voordat zij haar zin kon eindigen, duwde hij zijn dikke eikel langzaam bij haar naar binnen. Om direct weer terug te trekken. Vervolgens weer een stukje verder naar binnen, er leek geen eind aan te komen. Elke centimeter van zijn enorme dikke pik vulde haar intens op. Lucia werd geheel gevuld door deze monsterpik.

Zij fluisterde nog één keer met weinig overtuiging: “Je mag dit echt niet doen! Ik ben een getrouwde vrouw!” Maar tot haar eigen verbazing was juist dit verboden aspect wat Lucia enorm opwond. “Je hebt een heerlijk kutje Lucia,” fluisterde Edwin zacht in haar oor. “Lekker nauw”. Zij had inderdaad een van de lekkerste kutjes die hij de laatste tijd gevoeld had. Hij was er al snel achter gekomen dat daar best een groot verschil in zat. Hij begon neukbewegingen te maken en Lucia merkte al snel dat haar lichaam als vanzelf reageerde door haar heupen heel zachtjes tegen hem in te bewegen.

Lucia vond het heerlijk want het was intussen al maanden geleden dat haar echtgenoot tussen haar benen had gelegen. Lucia sloeg haar benen om zijn heupen en begon hem terug te neuken. Het gierde van genot en geilheid door haar lichaam want eindelijk kreeg haar lichaam wat zij ontzettend lang gemist had. Zij voelde een ongelooflijk genot in haar onderlichaam veroorzaakt door deze grote zwarte pik die haar helemaal opvult. Zij slaakte kleine gilletjes terwijl zijn stijve piemel zich op en neer bewoog en zijn zware ballen tegen haar billen klotsten. Hij greep haar billen stevig vast en terwijl hij zijn tempo verder opvoerde, zoekend naar het ultieme genot van een ontlading.

Ineens sloeg paniek toe bij Lucia. Het drong nu pas tot haar door hetgeen zij aan het doen was. Zij lag hier te neuken met een man zonder enig anticonceptie. En het was ook nog de dag van haar eisprong. Zij moest hem stoppen voordat zij volgespoten werd en zwanger kon worden. En dat ook nog van een neger. Lucia fluisterde indringend: “Edwin, trek op tijd terug, want ik ben zo vruchtbaar als wat vandaag”. Zij kon zijn piemel tegen haar baarmoedermond voelen duwen bij elke stoot. Als hij nu klaar zou komen, was de kans zeer groot dat hij haar zwanger zouden maken. Edwin reageerde echter totaal niet. Dit was de kans van zijn leven. Lucia probeerde nog even zich onder hem uit te wurmen en probeerde hem uit haar vagina te krijgen. Maar gaf dit snel op.

Vreemd genoeg reageerde haar brein met “laat hem mij vol spuiten, ik wil zijn kind” en zij voelde zich nog een stuk geiler worden. Zij klemde onbewust haar benen nog een stuk strakker om hem heen waardoor hij dieper en dieper in haar kwam. Zijn stoten gingen nu steeds sneller. Edwin greep haar heupen zo stevig vast en hij voelde dat hij ging komen. Hij merkte dat Lucia ook begon klaar te komen, haar lichaam begon onder hem te schudden. Het begin van haar orgasme schoot door haar lichaam en niets kon haar lichaam tegenhouden, zij wilde een baby in haar hebben. Haar lichaam schreeuwde erom dat Edwin in haar zou klaarkomen. Zij vergat haar eigen echtgenoot, zij wilde gewoon bevrucht worden en wel door deze ongelooflijk heerlijke zwarte pik. Zij voelde zijn lul plotseling nog dikker worden, dit kon haast niet, maar hij bleef pompen in haar vragende kutje. Zij keek in het gezicht van Edwin en zag een enorme glimlach op zijn gezicht. “Lucia, ik ga je vol spuiten” Zij reageerde daarop met een enorm orgasme, haar hele lichaam schokte zoals zij nog nooit eerder had meegemaakt.

Edwin was vastbesloten om zijn zaad diep in haar te lozen en het idee haar zwanger te maken deed hem echt liters sperma doen spuiten. Normaal kwam er al een flinke portie uit maar dit overtrof alles. Hij duwde zijn klaarkomende piemel zo diep mogelijk tegen haar baarmoeder om zeker te zijn doel te kunnen treffen. Lucia besefte dat zij nu bevrucht werd en er kwam nog een geweldig orgasme over haar. Zij was totaal uitgeput. Het was door haar nauwelijks te beseffen hoeveel zaad zij binnen had gekregen. Haar kutje liep leeg van al het sperma en Edwin was nog steeds aan het klaarkomen. Tenslotte gaf hij een diepe zucht van genot met zijn piemel nog steeds in haar. Lucia kon nog steeds niet goed beseffen wat er gebeurd was. Edwin verslapte en zijn slappe piemel floepte eruit. “Edwin, je hebt mij volgespoten! Het zou best kunnen dat ik nu zwanger word.” “En dan, lijkt mij juist leuk voor jou,” reageerde hij. “Je hebt geen kinderen en daar ben je zo te zien best aan toe. Lucia reageerde niet want haar brein begon al te wennen aan het idee dat zij zwanger was.

Nog overmand door het enorme orgasme stond zij op en deed haar slipje weer aan. Toen Edwin zijn broek weer aantrok, keek zij nog snel even naar zijn heerlijke piemel. Zij kon gewoon niet beseffen wat er gebeurd was. Edwin verliet daarna snel het huis. Zijn taak was volbracht. Lucia ging de badkamer in, en ging in bad zitten. Langzaam besefte zij wat er gebeurd was. Zij had zich door een neger laten voldouwen met een kind. Zij moest er eigenlijk stiekem om lachen. Zij had dit nooit van zichzelf verwacht. Dat zij zich tijdens haar huwelijk door een ander zou laten neuken. Maar spijt had zij eigenlijk niet. Het was een zeer aantrekkelijke vent, met een fantastisch lichaam en een ongelooflijk heerlijke pik. Zij kon zich nog herinneren dat zij na het pornofilmpje met die neger enorm geil geweest was. Als zij eens…. En nu had zij dit dan zelf beleefd. Zij kreeg een warm en intens tevreden gevoel in haar lichaam.

Het was desondanks allemaal toch wel enigszins verwarrend voor haar. Zij bedacht dat hoe eerder haar echtgenoot haar nu een goede beurt gaf, hoe beter het zou zijn. Maar dit kon niet, het zou na negen maanden immers een zwart kindje zijn. Dezelfde dag is Lucia nog naar de huisarts gegaan en heeft de morning-afterpil pil gehaald. Ze heeft er alvast twee gekocht. Ze zou nog wel eens bezoek kunnen krijgen.

LieveV

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *