Lust Object

()

Het was zaterdagochtend en nog een beetje slaperig opende ik mijn gordijnen. Een heerlijke zonneschijn stroomde de kamer binnen. Wat een heerlijke lentedag beloofde dit te worden. Geen tijd te verliezen. Ik trok mijn nachthemd uit en sprong onder de douche. Ik liet de heerlijke warme stralen over mijn lichaam sproeien. Ik liet mijn handen over mijn lichaam glijden, streelde mijn buik, mijn borsten. Hm… dat voelde lekker, eindelijk weer eens rustig douchen en mezelf strelen. Wat een drukke weken waren dat geweest. Gewoon geen tijd voor mezelf, voor mijn gevoelens en verlangens. Ik voelde bijna direct de geilheid in me opkomen. Twee weken lang geen seks, niet eens jezelf lekker klaar vingeren dat was echt niet normaal. Om maar te zwijgen hoe lang het geleden was dat ik eens goed geneukt was door een lekkere kerel. Mijn handen gleden als vanzelf naar mijn kutje dat zo lang geen aandacht had gehad. Kom, even snel lekker vingeren, mij bevrijden van die aandrang. Maar nee dat wil ik helemaal niet. Ik wil mezelf niet bevrijden van die geilheid. Ik ga er lekker van genieten, van die opwinding. Pas op Amsterdam, Julia is er klaar voor vandaag.

Ik pakte mijn scheerzeep en scheermes en schoor mijn kutje bij tot ik een mooi sexy streepje schaamhaar over had. Ik stopte de douche en droogde mezelf af. Naakt liep ik door mijn appartement, en maakte mijn ontbijt klaar. Handig als je op de tweede etage woont, geen hond die je ziet. Na het ontbijt besloot ik definitief om vandaag de stad in te gaan. Lekker shoppen, en wie weet viel er nog wat lekkers te versieren. Dat had ik wel verdiend. Ik haalde wat lekkere zomerse kleding uit de kast. Een mooie zwarte kanten beha, een zwart tangaslip, een kort spijkerrokje en een blauw hemdje. Een paar mooie blauwe hakjes erbij en klaar was ik. Klokslag half twaalf stond ik te wachten bij de tramhalte, en even later zat ik in de tram. Die was verder nog leeg dat krijg je als je in een buitenwijk woont. Ik ging achterin zitten en keek naar buiten, de straten nog tamelijk leeg. Niemand die me kon zien. Ik voelde mezelf al weer opgewonden worden. Er was nu echt niks meer voor nodig om mij geil te maken. Ik zette mijn benen gespreid op de bank voor me en bekeek mijn slipje onder mijn rokje. Weet je wat? Ik ga dat slipje gewoon uittrekken. Door de stad lopen in een kort rokje met je blote kutje dat is pas geil.

Ik tilde mijn kont op, trok mijn slipje uit en stopte het in mijn tas. Vandaag ben ik de geilste slet in Amsterdam Centrum. Ik spreidde mijn benen opnieuw en bekeek mijn blote kutje eens goed. Jezus, wat had ik een zin om mezelf te vingeren, ik moest me echt beheersen. We kwamen bij een halte waar een paar mensen in stapten, dus ik ging braaf met mijn benen over elkaar geslagen zitten. Tegenover me ging een jonge knul, tweeëntwintig of zo, zitten. Hij had donkere krulletjes en een lekker lijf in zijn spijkerbroek en wit T-shirts. Ik zag hem kijken naar mijn tieten in mijn shirt en naar mijn benen. Kijk maar lekker ding, het is uitverkoop vandaag. Ik geil er altijd op als jonge kerels naar me kijken. En voor deze had ik een verrassing.

Terwijl ik naar buiten keek, spreidde ik mijn benen licht, precies genoeg dat hij onder mijn rokje kon kijken. Uit mijn ooghoeken zag ik hoe hij tussen mijn benen zat te staren, naar het blote spleetje dat daar zichtbaar was. Ik keek hem aan en hij wendde zijn ogen af. Een glimlach speelde over zijn gezicht. Ik keek weer naar buiten en zijn blikken gleden terug naar mijn lichaam, zag ik uit mijn ooghoeken. Ik bewoog mijn benen een paar keer op en neer, hem steeds korte blikken op mijn kutje gunnend. De tram arriveerde bij het Muntplein, en ik stapte uit. De jongen stapte ook uit, maar liep me zo te zien niet achter na. Beetje jammer eigenlijk. Met ferme passen liep ik naar de V&D, genietend van de zon, de warmte, en het gevoel van opwinding. Mannen die naar me keken wierp ik een glimlach toe terwijl ze me passeerden. In mijn gedachten keken ze om naar mijn schuddende kont in mijn rokje, en konden ze bijna mijn blote kont bewonderen. Schaamteloos bewonderde ik het lekkere kontje van een mooie jongen, de wippende borsten van een mooi jong meisje.

In de V&D keek ik wat rond en nam de roltrap omhoog. Achter me stonden twee jonge knullen, ik zette een been wat hoger in de gedachte dat ze zo net onder mijn rokje konden gluren. Of ze het konden, en deden, weet ik niet, maar ik werd er opgewonden van. Zo liep ik een tijdje door de stad, met een constant gevoel van opwinding en geilheid. In mijn gedachten doken fantasieën op waarin sommige van de lekkere kerels die ik tegenkwam me bruusk over een tafel of bankje bogen en dan en plein public hun stijve pik uit hun broek haalden om mijn kletsnatte kutje genadeloos door te neuken. Ik werd zo geil van al die gedachten dat ik voelde hoe mijn kutje natter en natter werd. Ik voelde zelfs een paar druppels geil langs mijn been naar beneden lopen. Misschien moest ik dit toch maar niet meer doen in zo’n geile bui. Ik besloot even tot rust te proberen te komen en ging op het terras van Café Luxembourg zitten, en bestelde een cappuccino. Daar zat ik een tijdje relatief rustig te drinken en het passerende publiek te bekijken. Keurig met gesloten benen, ik wilde nu even rustig bedenken wat te gaan doen.

Door de stad lopen zonder slipje was wel heel opwindend, maar ik was er nu gewoon te geil voor. Ik kon mezelf klaar gaan vingeren in een toilet, maar dat leek me niks. Een pashokje leek me wel heel geil, het idee betrapt te kunnen worden terwijl je daar zit met je vingers in je kutje. Maar eigenlijk vond ik dat toch te riskant. Het beste was dacht ik om gewoon naar huis te gaan en mezelf daar lekker klaar te maken. Waarom zagen al die passerende kerels niet dat hier een geil wijf te versieren viel? Ik keek naar de mensen op de boekenmarkt van het Spui. Hee, daar liep verdorie die knul uit de tram! Shit, wat een lekkere gozer. Die mocht zo met me mee, dan zou ik hem eens wat leren. Zou hij het geil vinden om oudere vrouwen te versieren? Zou hij eigenlijk wel durven, in de tram leek hij best schuchter. Uit mijn ooghoeken zag ik hem richting het terras lopen. Plots keek hij verbaasd. Ja hoor, hij had me gezien. Ik keek hem aan met een glimlach, zette mijn been wijd en toen mijn andere been eroverheen, hem een glimp van mijn kutje tonend. Ik zag hem aarzelen, maar toen raapte hij zijn moed bij elkaar en liep naar me toe.

“Mevrouw, mag ik U complementeren?” zei hij bij mijn tafel aangekomen. “Oh, dankjewel, waar heb ik die eer aan te danken?”

“Niet alleen ziet U er in het algemeen fantastisch uit, maar U heeft ook een prachtig geschoren poesje.”

“Ja, mooi hè? “, beaamde ik zonder blikken of blozen. “Ik houd het altijd netjes bij. Maar ga lekker even zitten.” Breed lachend ging hij zitten. “Ik moet zeggen dat ik wel erg verbaasd was in de tram. Ik geloofde eerst mijn ogen niet.”

“Je vond het toch niet erg hoop ik? Ik heet trouwens Julia.”

“Ik ben Alex, en nee, het was mijn mooiste ervaring van dit weekeinde, tot ik U nu weer tegen kwam.”

“Vleier! Ik zou bijna denken dat je wat van me wil, Alex.” Hij keek mee een beetje ongelovig en verward aan. Maar ik liet de volgende stap aan hem. Hij legde zijn hand op mijn been en fluisterde dicht bij mijn gezicht: “Ik wil dat heerlijke poesje van je proeven, likken, voelen en neuken.”

“Foei, stoute jongen, wat denk je wel niet dat ik ben?” zei ik streng, terwijl ik hem in de ogen keek.

“Ik denk dat je een supergeil lekker wijf bent die dringend een flinke neukbeurt wil hebben,” hield hij vol. Ik legde mijn hand op zijn wang en gaf hem een kusje: “Dat heb je wel goed gezien, schatje. Ik ben zo geil als boter en ik wil je berijden met jouw harde paal diep in mijn geile kut.”

Hij slikte even van het zoentje en mijn plotselinge smerige taalgebruik. Toen zoende hij me terug, zachtjes op mijn lippen, terwijl hij zijn hand langs de binnenkant van mijn been onder mijn rokje liet glijden. “Wouw! Jij bent wel direct. En je leek zo’n keurige dame. Behalve dat blote kutje dan natuurlijk.” Ik spreidde mijn benen heel licht, en voelde zijn vingers tasten naar mijn spleetje. We zoenen elkaar nu vol. Zijn middelvinger schoof hij een stukje mijn natte kutje in. Ik maakte mij los van onze zoen, en duwde zijn hand weg. Kom. Laten we hier gauw weggaan. Het gaat me toch iets te ver om me hier uitgebreid te laten vingeren” hijgde ik. Hij stopte zijn vinger in zijn mond en zoog erop. “Hm… dat smaakt naar meer,” lachte hij. Ik betaalde snel de rekening en we gingen er vandoor. Langs het Singel liepen we terug naar het Muntplein, om op de tram te wachten. Lijn 24 kwam en we stapten in. Hij was overvol waardoor we dicht tegen elkaar aan stonden. Alex stond schuin achter me en zoende zacht mijn nek. “Hier hebben we dan toch een beetje privacy,” fluisterde hij. Zijn hand gleed weer onder mijn rokje naar mijn kutje. Langzaam maar beslist begon hij me te vingeren.

Ik probeerde mijn gezicht in de plooi te houden terwijl golven van opwinding door mijn lichaam gingen. “Oh… God,” zuchtte ik, “jij bent nog erger dan ik zelf. Oh Jezus, wat is dit geil.” Ik voelde met mijn hand op het kruis van zijn broek. Daar zat een enorme paal ernstig bekneld. Ik kon de hardheid betasten, en kneep in zijn pik. Wat hij kan, kan ik ook. Ik voelde ook de geile druppels weer langs mijn benen lopen. Maar meer dan alles, voelde ik de enorme tintelingen in mijn kut. Als Alex zo doorging met zijn vingers, kwam ik zo meteen te midden van al deze mensen klaar. “Een beetje zachter schatje,” smeekte ik, “ik wil echt niet klaarkomen midden in deze tram.” Alex hield zijn hand stil, en hijgend met gesloten ogen kwam ik een beetje tot mezelf. De tram liep nu weer wat leeg, zodat we niet meer ongezien konden geilen en Alex liet mijn poesje weer met rust. De laatste paar haltes waren we zelfs alleen en gingen we zitten, Alex tegenover me.

Ik keek Alex aan: “Jij brutale schoft, ik kwam echt bijna klaar daarnet,” zei ik. “Je bent echt zo’n heerlijke geile slet,” lachte Alex, “je liet me wel mijn gang gaan. Je vindt het gewoon lekker.”

“Ja, maar er zijn grenzen. En ik wil klaar geneukt worden met die pik van jou, niet je vingers.”

“Zo meteen is hij helemaal voor jou, sletje. Laat me nu dat lekkere poesje nog eens zien.” Ik lachte om zijn onbeschaamde verzoek, en zette mijn beide benen wijd naast hem neer op de bank, mijn vochtig glimmende kut open en bloot voor hem. “Hier is het, lekkertje, ga je me hier in de tram neuken?” daagde ik hem uit. “Dat niet, maar ik kan nu wel even proeven!” zei hij, en hij zakte van de bank af op zijn knieën. Zonder aarzelen stak hij zijn hoofd tussen mijn dijen en zoog zijn mond op mijn kutje. Ik voelde zijn tong langs mijn klitje flitsen en hij begon enthousiast te beffen. Nog voor ik kon protesteren liet hij weer los en kwam overeind. “Mjam dat is echt een lekker kutje!” Riep hij, zijn mond en kin glimmend van het kutvocht. Ik begon te lachen, wat een lekkere geile jongen was hij toch eigenlijk. We kwamen nu eindelijk bij de halte van mijn huis en we verlieten de tram.

Ik was nu zo ontzettend geil dat ik moeite had om gewoon te lopen. Ik omhelsde en zoende Alex bij de halte, en stak mijn hand in zijn broek, zodat ik zijn pik vast kon pakken. “Ik wil hem, nu!” kreunde ik tegen Alex. “Nog even geduld, sletje,” lachte hij. Ik liep met hem naar het trappenhuis van mijn appartement. Met moeite nam ik de eerste treden. Alex tilde me in zijn armen en droeg me naar boven. Bij de deur op de tweede etage opende ik mijn tasje voor de sleutel. Eerst kwam mijn tanga slipje eruit, lang geleden uitgetrokken. Ik deed het over Alex’ hoofd. Toen vond ik mijn sleutel en opende de deur. Alex zette me neer. Ik trok hem naar binnen en sloot de deur. We vielen in elkaars armen en tongden heftig. Ik trok aan zijn shirt en we lieten even los om het uit te trekken. Mijn tanga kwam mee. Hij pakte mijn hemd en trok het omhoog. Ik trok het uit, en hij trok mijn bh omhoog zodat mijn tieten vrij kwamen. Ik haakte de bh los. Alex pakte mijn tieten en begon ze te zoenen en likken, wat me nog meer geiler maakte. Mijn tepels groeiden hard onder zijn ruwe liefkozingen. Ik greep naar zijn broeksriem, maakte die los, maakte de knoop los, gulp los en duwde zijn broek omlaag.

“Wacht even,” hijgde Alex terwijl hij mijn tieten even los liet, “ik heb mijn schoenen nog aan.” Ik keek toe hoe hij met vooruitstekende pik omlaag boog om zijn schoenen en broek uit te trekken. Hij kwam overeind, spreidde zijn armen, pik fier omhoog, en zei: “Helemaal de uwe, mevrouw.” Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik duwde hem mijn slaapkamer in en op zijn rug op het bed. Razend snel klom ik op hem, mijn rokje omhoog, mijn kut glijdend over zijn paal. “Ik ga je NU neuken, geile hengst, maak me klaar.” Ik pakte zijn paal achterlangs vast en duwde hem zonder aarzeling tegen mijn kutlipjes. Toen liet ik mijn heupen zakken, zijn pik diep in me glijdend. “Oh ja, neuk me, geile slet, je hebt het verdiend.” Ik sloot mijn ogen, en begon wild op en neer te gaan op zijn pik. Eindelijk kon ik me laten gaan. Ik voelde bijna onmiddellijk dat ik klaar ging komen. Als een wilde wipte ik op zijn pik op en neer, tot ik het bevrijdende orgasme voelde. “Oh… ja! Ja! Oh… ja!” gilde ik, en viel voorover over hem heen. Heftig schokkend kwam ik klaar. Alex bleef stil liggen tot ik uitgeraasd was.

“Oh hemel,” kreunde ik, “wat was dat heerlijk.” Alex begon zijn bekken te bewegen. Hij was nog steeds keihard, en begon me nu te neuken. Ik voelde me onmiddellijk weer geil worden. Ik zoende hem op de mond terwijl hij me neukte. “Oh, wat ben je een geil wijf, ik kan het niet geloven,” hijgt hij. “ik ga die geile kut van je vol spuiten. Ik neuk die kut van je.” Ik kwam overeind tot ik weer bovenop hem zat. “Oh nee lekkertje, jij bent degene die hier geneukt wordt.” Ik begon weer langzaam op en neer te gaan met mijn heupen, begin hem weer te neuken. Eerst heel langzaam, waar hij kreunend van genot, als ik zijn pik op de eikel na, uit mijn kut liet glijden en dan hard omlaag. Maar ik wilde weer komen. Ik begon wild te rijden, zijn pik diep in me, mijn heupen wiegend zijn paal masserend. “Oh ja… ja! Ik kom,” riep hij, “ik spuit je vol. ” Ik voelde een warme gloed in mijn kut toen zijn sperma mijn kut vulde, maar ik bleef gaan. Hij was nu teruggebracht tot een pulserende pik, een pik die mijn kutje in vuur en vlam moest zetten. Alex lag hijgend en kreunend onder me terwijl ik mezelf naar een tweede orgasme reed op zijn langzaam slinkende paal. Nog eens liet ik me boven op hem vallen, nu geheel bevredigd.

Hijgend lagen we zo een aantal minuten bij elkaar. “Oh jongen,” zei ik na een tijdje, “die beurt had ik echt nodig. Wat heb je me heerlijk geneukt.” Alex keek me aan. “Nou, ik heb meer het idee dat jij mij geneukt hebt. Ik had niet zoveel in te brengen.”

“Haha, eigenlijk wel,” lachte ik, “hoewel die harde pik van je wel hard nodig was.”

“Ja, je hebt me echt gebruikt als lustobject,” zei hij, “en ik moet zeggen dat het best leuk is om lustobject te zijn.” Ik voelde me wel een beetje schuldig. Ik had hem inderdaad gewoon gebruikt als neukobject. “Weet je wat?” zei ik, “om het goed te maken mag jij mij de komende tijd ook een keer als lustobject gebruiken. Dan mag je een geile fantasie van je op me uit leven.” Hij keek verbaasd. “Meen je dat nou? Wil jij een keer als een privé hoertje aan al mijn verlangens voldoen?”

“Ja, nou ja, binnen redelijke grenzen, mag je met me doen wat je wilt.” Met die belofte eindigde onze eerste vrijpartij.”

Veronique

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *