Samen jarig

()

Mijn beste vriend en ik zijn precies twee weken na elkaar jarig. Omdat we 25 werden hadden mijn vriendin Lucia en Eddy ’s vriendin Melanie een verrassingsweekend georganiseerd Ze verrasten ons met een geheel verzorgd weekend in een eersteklas hotel in de Ardennen. Alles was verrassend: de grote suite met een zitkamer, twee badkamers en twee slaapkamers met grote bedden. Het fantastisch uitzicht vanaf het balkon over de dalen en de heuvels. Het glas champagne bij aankomst en de flessen champagne in onze suite, het bos rozen en de flessen van ons favoriete merk whisky. Bij het diner hadden ze het verrassingsmenu gekozen; het smaakte meer dan voortreffelijk.

Na een korte wandeling in de omgeving moesten Eddy en ik van Lucia en Melanie bij de bar even wat drinken. “Een glaasje”, zeiden ze, “en dan naar de kamer komen! Niet meer dan een glas, hoor!” zeiden ze nog tegen de barkeeper. Ze gingen vast vooruit. We keken elkaar aan en proosten op het nu al succesvolle weekeinde. In de grote zitkamer was niemand, maar Melanie riep vanuit een slaapkamer: “Niet binnenkomen. Schenken maar een glaasje wijn voor ons in. En voor jezelf ook wat. We komen zo.” Eddy en ik deden wat ze vroeg en we zaten net op de bank toen de deur van de slaapkamer open ging. Onze monden vielen open. Lucia en Melanie kwamen naar buiten, gekleed in een lang doorzichtige nachthemd dat van voren met een strik dichtgeknoopt was. Het was meer dan duidelijk dat ze daaronder niets aan hadden. We stonden op, maar ze gebaarden ons te blijven zitten. “Kijk maar.” zei Lucia, “het is een verrassing.”

Mijn lul begon zich op te richten en toen ik even opzij keek, zag ik dat Eddy zichzelf over de bult in zijn broek zat te wrijven. Voor we iets konden zeggen kwamen Lucia en Melanie naar ons toe. “We hebben nog een verrassing.” Lucia kuste me, Melanie kuste Eddy. We dachten dat ze ons nu mee naar onze eigen slaapkamers zouden nemen, maar de verrassing hield wat anders in dan we dachten. Lucia ging nu voor Eddy staan en Melanie voor mij. Ik dacht dat ze ons weer zouden zoenen, maar in plaats daarvan knielden ze voor ons neer. Ze bogen zich voorover en mijn vriendin begon de broek van mijn beste vriend open te knopen terwijl Melanie mijn knopen los maakte. Ik zag hoe Lucia de pik van Eddy uit zijn broek haalde en een kusje op zijn eikel gaf. Tegelijk voelde ik hoe Melanie mijn pik kuste en met haar mond mijn staaf beetpakte. Ik keek Eddy aan, hij mij, en daarna keken we naar onze vriendinnen die ons begonnen te pijpen.

Ik voelde hoe Melanie mij afzoog, mijn staaf likte, haar tong om mijn eikel liet dwarrelen, mijn pik diep naar binnen zoog. Het was heerlijk. Naast me kreunde Eddy van genot. Ik keek even opzij en zag hoe mijn vriendin zijn pik in haar mond liet verdwijnen. Ik had nog nooit zoiets opwindend meegemaakt. Mijn zaad zou niet erg lang meer binnen blijven. Eddy kreunde harder: ”Ik ga komen”. Uit mijn ooghoeken zag ik dat Lucia haar tempo versnelde en ik voelde Melanie hetzelfde doen. Mijn ballen stonden op barsten. Aan de schreeuw van Eddy hoorde ik dat hij zijn zaad nu spoot, recht in de mond van mijn vriendin. Dat vond ik zo geil dat bij mij de explosie nu ook kwam. Mijn zaad spoot met grote kracht naar buiten en Lucia hield mijn pik in haar mond en slikte, en bleef slikken. Eddy en ik zaten naast elkaar, onze pikken nu slap uit onze gulp. We keken naar Lucia en Melanie die elkaar zoenden en elkaars lippen likten om de smaak van zaad te proeven.

Ze stonden op. Lucia pakte de hand van Eddy en zijn vriendin pakte mij vast. “Kom jongens, nou mogen jullie even op krachten komen.” Ze trokken ons overeind en namen ons mee naar een van de slaapkamers. “Ga maar zitten”, zei Lucia en ze kuste eerst Eddy en toen gaf ze mij een tongzoen. En Melanie kuste mij en daarna Eddy. We gingen met zijn tweeën op bed zitten, ik aan de ene kant, Eddy aan de andere. Lucia en Melanie stonden voor het bed. Ze draaiden om elkaar heen, hielden elkaars handen vast en begonnen elkaar tot onze verrassing te strelen. Ze maakten bij elkaar de strik van het doorzichtige nachthemd los, zodat Eddy en ik vol zicht kregen op hun borsten en buik. Vervolgens begonnen onze vriendinnen het hemd bij elkaar uit te trekken. Ze hadden al erg weinig aan, dus al snel stonden ze allebei naakt voor ons. Ze draaiden een paar rondjes, vlak voor onze neus, zodat we de kans hadden om hun prachtige lichamen te bewonderen. Lucia pakte de hand van Melanie. Ze bracht die hand tussen haar dijen en zelf stak ze haar eigen hand tussen de dijen van Melanie. Ze begonnen elkaar te zoenen, te strelen. Eddy en ik zagen dat hun toch al harde tepels zich nog verder oprichtten toen ze elkaar begonnen te vingeren. Eddy wou opstaan, maar ik gebaarde dat hij moest blijven zitten. We keken toe en zagen hoe de vingers van de twee vriendinnen steeds sneller over elkaars klit en in elkaars kutjes heen en weer bewogen. Ik voelde dat mijn pik zich weer oprichtte en een schuine blik naar Eddy leerde mij dat hij ook weer paraat was. Lucia en Melanie zuchtten en kreunden terwijl ze elkaar aan het bevredigen waren. Lucia kwam als eerste, Melanie kwam onmiddellijk daarna. Even stonden ze stil en hielden ze elkaar vast, ze moesten duidelijk even bijkomen.

Na een korte stilte vroeg Lucia: “Denken jullie dat jullie onze natte kutjes al kunnen vullen.” Ze keek naar onze stijve staven en Melanie constateerde: “Zo te zien zijn ze er helemaal klaar voor!” Ze kwamen naar het bed waar Eddy en ik nog steeds zaten, allebei met een keiharde paal. Alweer een verrassing: Mijn Lucia kroop naast Eddy en Melanie kwam naast mij liggen. Ze trok mij over zich heen, nam mijn pik beet en leidde hem naar haar kut. Ik gleed zo naar binnen, haar gleuf was uitnodigend nat. Haar borsten waren warm en zacht tegen mijn borst, haar tepels voelden stevig en hard. Ik had mijn pik dik in haar neukgaatje en begon te stoten. Ze sloeg haar benen om mijn billen zodat ik diep in haar kon komen.

Naast me lag Lucia onder Eddy, die zijn pik in Lucia haar spleet had. We keken elkaar even aan. Ze lachte naar me terwijl ze geneukt werd door mijn beste vriend. Toen richtte ze haar aandacht weer op de stoten van Eddy. De rest van het weekeinde kwamen we nauwelijks meer van onze kamer. We neukten doorlopend en de dames pijpten ons daarna weer stijf. Eddy likte de kut van Lucia, ik die van Melanie. En als we echt even niet meer konden dan kwamen we weer op krachten door te kijken naar Lucia en Melanie die met elkaar tekeer gingen. Die twee zogen elkaars tepels, beften elkaar en op een gegeven moment haalden ze vibrators tevoorschijn waarmee ze elkaars kutje vulden. Eddy en ik neukten Lucia tegelijk: hij had zijn pik in haar snee, ik in haar kontje. Toen wou Melanie dat ook natuurlijk. Geen probleem. Alles kon dat weekeinde en dat deden we dan ook.

De eerste nacht thuis, na het weekeinde, lagen Lucia en ik naast elkaar. Ik had haar zojuist vol gespoten met mijn zaad. “Van wie was dat idee eigenlijk” vroeg ik. “Van mij”, zei ze. “Melanie wist niet wat voor verjaardagscadeau ze moest kopen. Ze zei dat jullie alles al hebben. Toen zei ik dat jullie allebei nog nooit in de kut van ons allebei hadden gezeten.”

”Het was geweldig!” zei ik. “Jullie twee waren echt heel geil met ons bezig. En met elkaar!” Toen zei Lucia: “Maar daar hebben we ook heel vaak voor geoefend, hoor.”

CristaS

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *