Doktersadvies

()

Het is druk op school. Ik heb nauwelijks tijd om even op adem te komen, zoveel moet er in Corona-tijd geregeld worden. Thuis is Arnulf aan het studeren. Als fysiotherapeut heeft hij nog geen werk gevonden. Daar is momenteel erg lastig aan te komen. Hij heeft daarom het plan opgevat om zich zodanig verder te scholen dat hij mogelijk als leraar voor de klas terecht zou kunnen komen. Niet dat hij studeren op Corona-manier nog erg leuk vindt, maar momenteel zit er niks anders op. Gelukkig staan er nog wel wat zoom-sessies op het programma, zodat hij enkele van zijn medestudenten en zijn docente kan spreken, maar verder is het op de radio na maar stil in huis.

Eindelijk is er voor mij even tijd voor koffie. Ik zit met een paar collega’s rond een tafel. Allemaal hebben we een kop hete koffie voor ons en praten over koetjes en kalfjes, als plotseling mijn mobiel afgaat. Ik pak het toestel uit mijn tas en lees het apje dat verschijnt: = Oproep, hedenmiddag heeft u een afspraak bij uw huisarts voor het jaarlijks algehele onderzoek. U dient bij aankomst zich te verschonen en dan pas de spreekkamer van de dokter te betreden. Ik schiet in een lach. Die Arnulf met zijn gekke humor. Wat staat er mij nu weer te wachten? En jawel hoor, het bericht is getekend als Dokter Masselink. Die ken ik van de televisieserie Sluipschutters. Meliger humor als dat bestaat er niet. En dan het adres. Woon ik daar niet toevallig zelf?

Eigenlijk voel ik helemaal geen vermoeidheid, nu ik naar huis rijd. Mijn hoofd is helemaal bij dokter Masselink, ha wat een grap! Als ik ben aangekomen zie ik op de voordeur van mijn appartement dat er een naambordje op is geplakt. “Dr. Masselink, huisarts”, staat erop. Ik loop de gang door en merk het bordje “Spreekkamer” op de kamerdeur op. Verder ga ik, naar de douche. Daar aangekomen liggen zeep, handdoek en badjas al klaar op een krukje. Een algemeen onderzoek, wat moet dat voorstellen? Ik denk daaraan als de warme stralen van de douche de laatste restjes van vermoeidheid van mijn lichaam spoelen. Gehuld in een lekker luchtje, schoon ondergoed en de badjas loop ik terug naar de gang en klopt op de deur van de “spreekkamer”.

“Ah, komt u binnen mevrouw, het is tijd voor uw complete check-up”, zegt dokter Masselink vriendelijk. Daar staat hij – Arnulf — in zijn witte jas, die hij tijdens zijn studie tot fysiotherapeut ooit kocht. “U kunt uw jas daar op die stoel neerleggen”, gaat hij verder. Ik zie hoe de dokter verlekkerd toekijkt, als ik mijn badjas uittrek en hij zicht krijgt op mijn lichaam dat nog slechts gehuld is in een klein wit slipje en een BH van dezelfde kleur. “Komt u eerst maar eens met uw rug naar mij toe staan, dan kan ik even controleren hoe het met uw spierspanning is gesteld.” Hij zet zijn duimen in mijn nek en glijdt langs de daar aanwezige spieren. Ik voel meteen dat hij exact weet hoe dat te doen. “Ik merk het al, de Trapezius is ietwat stijf, en ook de Lattisimus Dorsi, die zal ik even los masseren. U kunt nu beter even met uw buik op de bank gaan liggen, dan kan ik er beter bij”.

Terwijl ik op de bank lig, gaan de handen van dokter Masselink langs alle spieren van mijn rug. Zijn vaardige handen, gedrenkt in massageolie, maken mijn spieren los en mijn lichaam warm. Zijn duimen glijden langs mijn onderrug, als ik merk dat deze ondeugende arts mijn broekje optilt. Kijkt hij er stiekem in? Daar glijdt een hand onder de dunne stof en volgt de rondingen van mijn billen. Niet veel later doet ook zijn andere hand mee. “Maar dokter…”, speel ik mee, maar helpen doet mijn zogenaamde verontwaardiging niet. Met gespreide vingers worden mijn billen omvat, en er wordt met zorg in geknepen en weer losgelaten. Alsof het per ongeluk is, glijdt een natte vinger over het sterretje, heen en weer terug. Het bezorgt mij een tintelend gevoel in mijn onderlichaam en ik merk hoe ik begin te vloeien.

“Draait u zich maar even om”, hoor ik dokter Masselink zeggen. Als ik dat doe kan ik een glimlach niet onderdrukken. Die Arnulf, hij speelt zijn rol voortreffelijk. “Ik ga even naar uw hartslag luisteren”, vervolgt hij. De dokter heeft echter afwijkende werkmethodes, want in plaats dat hij er een stethoscoop bij pakt, legt hij zijn hoofd op mijn borsten. “Zucht u maar even”, zegt hij dan, terwijl hij met beide handen mijn borsten beetpakt. Weer doe ik net of ik van deze behandelmethode schrik, maar tegenstand biedt ik niet. De dokter tilt zijn hoofd op en neemt, dwars door mijn BH heen, een tepel in zijn mond. Zachtjes zuigend bereikt hij dat die hard wordt. Dan maakt de dokter de voorsluiting los en springen mijn borsten de vrijheid tegemoet. Zijn tong trekt nu cirkeltjes om de harde tepel heen. Iets wat hij herhaalt, als hij die zorg ook aan mijn andere borst verleent.

“En nu nog even een inwendig onderzoek”, stelt de arts voor. Hij pakt mijn witte slipje aan beide zijden vast en trekt dat over mijn benen naar omlaag. “Ah dat komt mooi uit”, merkt de dokter op, “ik hoef u hiervoor niet te bevochtigen”. Ik heb zelf al gemerkt hoe mijn onderlichaam tot een zodanige staat van opwinding is gekomen en ik daardoor zo vochtig ben geworden dat ik mijn slipje al kleddernat heb voelen worden. Heerlijk is het! Zeker als ik zie hoe mijn dokter Masselink iets van zijn instrumentarium ter hand heeft genomen. Mijn donkerpaarse, luxe vibrator. Hij bukt zich en houdt met wijs- en middelvinger mijn binnenste schaamlippen opzij. Met zijn andere hand houdt hij de kop van de vibrator voor de opening van mijn vulva. Er klinkt een zachtjes zoemen van het apparaat, als dat bij mij naar binnen glijdt.

Lang heb ik me in kunnen houden, maar het verlangen naar zijn warmte neemt het nu toch van mij over. Grijpend naar zijn witte jas trek ik hem naar mij toe. Daaronder vind ik zijn zwarte broek die ik gehaast omlaag trek. Het is een onhandig gedoe, zo merkt hij ook. Hij laat de vibrator weer uit mij glijden, doet die uit en legt die even opzij. Kort daarna vliegen zijn doktersjas, zijn broek en boxershort door de behandelruimte. Wat ik zie, is hoezeer zijn stijve penis mij aanwijst. Gretig doe ik een greep in zijn richting en trek de dokter naar mij toe. Terwijl het zoemende geluid weerklinkt, verlekker ik mij aan zijn stijve mannelijkheid.

Onze gezamenlijke opwinding bereikt het punt dat ons spel overgaat in verhitte passie. Mijn onderlichaam verslingert zich aan het in- en uitgaan van de vibrator door het nat van mijn vagina. Arnulf knijpt me daarbij zo lekker in mijn billen. Af en toe drukt hij weer op het knopje van de genotsstaaf, waardoor ik weer een andere sensatie voel. Van pulserend, kloppend, stotend naar zachtjes en hevig trillen. Het wordt nog intenser als hij mijn billen loslaat en de vrijgekomen hand mijn vulva bereikt. Zijn vingers zijn zo glad van mijn nattigheid geworden dat ze satijnzacht aanvoelen. Onderzoekend glijden ze over mijn schaamlippen. Tussen zijn duim en wijsvinger neemt hij ze voorzichtig vast en trekt hij er heel lichtjes aan. En dat terwijl hij me blijft neuken met de vibrator. Ik merk dat mijn geilheid zo erg wordt dat ik mijn heupen in zijn richting optil. Dan flitst zijn vinger langs mijn clitoris, eerst langs de ene dan langs de andere kant. En dan over het kapje naar omlaag over dat uiterst gevoelige bolletje. En nog eens, nog eens… zo intens dat het me niet meer lukt de piemel van Arnulf nog langer in mijn hand en mond te houden, want ik kom, oh wat kom ik van de krampen die door mijn onderlijf gieren. De vibrator diep in mijn kut en Arnulf ’s vinger op mijn klit stormt het in mijn lichaam en hoofd. Hijgend en schokkend kom ik met veel lawaai klaar, zo klaar…

Terwijl ik lig uit te hijgen zie ik hoe Arnulf bij mij blijft staan. De vibrator heeft uitgezet en op de bank gelegd, heeft hij zijn penis in zijn hand vast. Zijn rechterhand heeft die stevig vast. De voorhuid glijdt steeds over de eikel heen. Heen en weer terug. Zijn ballen wiebelen mee met elke ruk. Dan versnelt hij het ritme. Ik help hem mee door met mijn vingertoppen zijn zak te kietelen. “Oh! Ik houd het niet meer”, kreunt hij. Bij de laatste ruk zie ik het zaad dat zijn geile pik uitschiet, op mijn borsten landen, straal na straal. Met beide handen wrijf ik het warme, gladde goedje uit over mijn borsten, alsof het massageolie is. Trillend in al zijn ledematen staat hij bij te komen van zijn gedreven orgasme. Het laatste beetje zaad lekt uit het kleine gleufje van zijn piemel.

“Ik moet concluderen dat u volkomen gezond bent mevrouw”, kruipt Arnulf weer in zijn rol. “Nou u ook dokter”, giechel ik terug. Schaterlachend van ons spel en nog rillend van ons hoogtepunt, zetten we deze namiddag voort onder de douche. Doktertje spelen heeft nog nooit zoveel voldoening gegeven.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *