Transgender Sanne

()

Ik wil jullie graag deelgenoot maken van wat me 3 jaar geleden is overkomen. Ik ben Sanne, 29 jaar, single en transgender. Lotte is 36 jaar en getrouwd. We zijn al jaren hartsvriendinnen. We delen al onze gedachten met elkaar en Lotte heeft mij door dik en dun gesteund in tijden dat ik het erg moeilijk had. Ik kan wel zeggen dat ik veel ups en downs heb meegemaakt. De buitenwereld kan soms moeilijk omgaan met het feit dat ik transgender ben.

Lotte maakt het allemaal niets uit en is er altijd voor me. Ze is als een zus voor mij en we hebben veel lol samen. Zo hadden we een keer wat teveel gedronken en toen wilde ze wel eens precies zien hoe het er daaronder bij mij uit zag. Ze had me namelijk nog nooit helemaal naakt gezien. Ik heb me toen uitgekleed. Ik ging voor haar staan met mijn slappe pik vlak voor haar neus. In een opwelling heeft ze mij bij mijn pik gepakt. Die reageerde daar meteen op en zwol behoorlijk op. Ik vond het wel lekker, maar zij schrok ervan en begon zich te excuseren. Dat ze dat niet had moeten doen. Dat ze toch getrouwd was en dat we hartsvriendinnen waren. Ik stelde haar gerust door te zeggen dat ik het niet erg vond en dat we geen geheimen voor elkaar hoefden te hebben.

We hadden het er daarna niet meer over. Later in bed dacht ik er weer aan. Wat zou er gebeurd kunnen zijn als Lotte niet getrouwd was geweest en we ons hadden kunnen laten gaan. Stiekem had ik daar wel een beetje op gehoopt. Al fantaserend dat het Lotte was die me aanraakte, begon ik mijn pik te masseren en mijn borstjes te strelen. Ik was lekker lang met mezelf bezig en kwam tenslotte heerlijk klaar. Tussen Lotte en mij kwam dat voorval niet meer ter sprake. Onze relatie had er niet onder geleden. We bleven hartsvriendinnen en kwamen vaak bij elkaar. Hetzij bij mij, hetzij bij Lotte en haar man thuis. Ondertussen is het al weer twee jaar geleden dat het gebeurde.

Ik ben een groot fan van de Golden Earring en ik zag dat ze een concert gaven in de Ziggo dome in Amsterdam. Ik vroeg aan Lotte of ze zin had om mee te gaan. Ze was meteen enthousiast en ik wist twee kaartjes te bemachtigen. Nu was het concert op een zaterdagavond en aangezien het een heel eind bij onze woonplaats vandaan was, vroeg ik haar of ze zin had om er weekeinde uit van te maken. Ik zou een hotelkamer boeken en de kosten voor mijn rekening nemen om haar te bedanken voor haar steun in al die jaren tijdens mijn moeilijke momenten. Ze sputterde eerst nog wat tegen en wilde gewoon de kosten delen, maar uiteindelijk gaf ze toe dat ze het erg lief van me vond. Ze wilde graag een weekeinde met me weg. We spraken af dat we vrijdag middag met de trein zouden vertrekken. Konden we die avond in Amsterdam eten en mogelijk nog wat uit gaan. Zaterdags wilden we wat winkelen en een terrasje pakken voor we naar het concert zouden gaan. Zondags zouden we na het ontbijt weer huiswaarts keren.

Toen was het zover. Vrijdagmiddag om 14u stapten we op de trein. Het beloofde een prachtig weekeinde te worden met heerlijk zomerweer. We hadden allebei een luchtig jurkje aan gedaan die halverwege onze bovenbenen kwam. Verder hadden we een rolkoffertje met daarin wat kleding en toiletspullen. Alleen het hoognodige om niet teveel te hoeven sjouwen. We hadden allebei goede zin en waren wat opgewonden over het komende concert. De reis duurde ongeveer een uurtje. We zagen er allebei uit om op te vreten en we zagen de mannen in onze coupe verlekkerd naar ons kijken. Het was Lotte ook niet ontgaan en ze flirtte een beetje met ze. Ze vertrouwde me toe dat ze het op zulke momenten jammer vond om getrouwd te zijn, omdat ze het anders wel zou weten. Ze zou haar man echter nooit willen bedriegen. Geen haar op haar hoofd die daar aan zou denken, maar de mannen een beetje opgeilen vond ze geen probleem. Daar werd ze zelf ook geil van. Haar man zou daar ook van profiteren. Buiten honger krijgen en thuis eten noemde ze dat. Ik moest er om lachen en deed vrolijk met haar mee.

In Amsterdam aangekomen hoefden we maar een kwartiertje te lopen naar ons hotel. Ik had een tweepersoonskamer geboekt met een groot tweepersoonsbed. Als hartsvriendinnen konden we best in één bed slapen. Lotte vond dat ook geen enkel probleem. We knappen ons wat op en gingen de stad in. We flaneren door het centrum waarbij we weer de nodige aandacht van de mannen kregen. We flirten vrolijk terug. Lotte verzuchtte nog maar weer eens het nu nog steeds jammer te vinden dat ze getrouwd was en dat ze het anders wel zou weten. Uit wat ik in de loop van de jaren van haar had vernomen, was ze vroeger eigenlijk wel een geile donder geweest met de nodige bedpartners. Nu was ze monogaam.

We gingen uit eten in een knus restaurant en hebben daar heerlijk gegeten. We hadden er een fles wijn bij genomen en die ging helemaal op. Uiteindelijk stapten we wat rozig naar buiten. Het was pas 22 uur en we hadden nog geen zin om naar het hotel te gaan. We liepen door het centrum en zagen een cafeetje waar lekkere muziek klonk. Het was er vol en het zag er gezellig uit. We gingen naar binnen en wurmden ons tussen de menigte. Je kon er alleen staan. Iedereen stond dicht op elkaar. We bestelden wat te drinken en praatten wat met elkaar, waarbij we steeds in elkaars oor moesten roepen om je verstaanbaar te maken. De mensen zongen ook volop mee met de muziek. Een groepje jonge mannen stond vlakbij ons en probeerde onze aandacht te trekken. Lotte raakte met hen in gesprek en ik ging erbij staan. We kregen geregeld een drankje van de mannen aangeboden en we raakten steeds losser.

Op een gegeven moment stonden we allemaal met de muziek mee te blèren met de armen van de mannen om ons heen. Ik voelde een harde pik tegen mijn billen en ik wreef er ongegeneerd tegen aan. Lotte boog zich naar me toe en zei: “Ik voel een stijve lul tegen mijn kont. Ik word er geil van.” Ik zei dat dat bij mij ook zo was en dat ik aan haar ogen wel kon zien dat ze geil was. Het was ondertussen al erg laat geworden en Lotte stelde voor om naar het hotel te gaan, voor ze dingen ging doen waar ze later spijt van zou krijgen. Ik vond het best jammer en was ondertussen zo geil geworden dat ik me best had willen laten gaan met deze mooie mannen, maar ik wilde haar niet in moeilijkheden brengen. We bedanken de mannen voor de gezellige avond en stapten behoorlijk aangeschoten naar buiten. We hadden onze armen om elkaars middel gedaan en wandelden wankel naar het hotel dat gelukkig niet ver weg was. Daar aangekomen poetsten we snel onze tanden, deden onze nachtjapon aan en kropen onder het dekbed. We vielen vrijwel onmiddellijk in slaap.

De volgende morgen werd ik wakker terwijl ik iets over mijn harde pik voelde schuiven. Ik dacht eerst nog dat ik droomde en besloot nog even zo te blijven liggen genieten. Ik word ’s morgens vaak wakker met een Morning Glory. Een bekend fenomeen bij mannen en ik als transgender had daar dus ook last van. Hoewel een last vond ik dat niet, want regelmatig begon ik de dag door mezelf eens goed te verwennen en kwam dan altijd heerlijk klaar.

Ik kreeg echter in de gaten dat ik niet meer sliep en dat Lotte met haar billen tegen mijn pik, die ondertussen boven mijn slipje uit stak, lag aan te wrijven. In onze slaap waren we lepeltje-lepeltje komen te liggen waarbij ik mijn arm om haar heen had geslagen en mijn hand op haar borst lag. Ik voelde mijn pik door de bilnaad van Lotte glijden. Ik hoorde haar zwaar ademhalen. Zo te horen was ze met haar hand bezig om haar kutje te verwennen.

Ik werd er erg geil van. Hier had ik wel eens over gefantaseerd, maar hier zou nooit sprake van kunnen zijn aangezien ze haar man nooit zou bedriegen. Daar waren we het ook altijd over eens geweest. We waren hartsvriendinnen en geen geliefden.

Ik besloot om te doen alsof ik nog sliep en af te wachten wat er verder zou gebeuren. Wel begon ik wat met mijn heupen te draaien en mijn hand wat steviger om haar borst te leggen. Ik maakte wat kreunende geluiden om te doen alsof ik droomde. Ik voelde mijn pik tussen haar billen glijden. Ze droeg een string, waardoor ik vlees op vlees voelde. Ik liet het initiatief bij mijn vriendin terwijl mijn pik door haar wrijven steeds verder bloot kwam te liggen. Ik voelde Lotte wat bewegen en bemerkte dat ze haar string uit deed. Ik wreef intussen over haar borst en voelde hoe haar tepel hard was. Ze zucht volop. Volgens mij was ze bloedgeil geworden en was ze niet meer te houden. Ze veranderde wat van houding zodat mijn pik tussen haar schaamlippen kwam te liggen. Zo te voelen was ze kletsnat. Ze duwde haar billen zachtjes naar achteren en langzaam gleed mijn pik haar kutje binnen. Ze slaakte een diepe zucht. Kennelijk dacht ze dat ik nog steeds sliep. Voorzichtig begon ze met haar heupen te bewegen en neukte ze zichzelf met mijn pik.

Ik besloot om met haar mee te doen en hield haar wat steviger vast. Ik begon mijn heupen met haar mee te bewegen. Zo neukten we op een gegeven moment uit alle macht. Ze kon nu onmogelijk nog denken dat ik sliep, maar dat kon haar kennelijk niets meer schelen. Ze was een drempel over en genoot er volop van. Ze begon me te stimuleren. Ze riep: “O ja lieverd. Neuk me. Spuit me vol.” Ik fluisterde in haar oor: “O lieve schat. Wat een heerlijke manier om wakker te worden. Je weet niet half hoe vaak ik ervan gedroomd heb. Wat heb je een lekker kutje en borsten”. Ze draaide haar hoofd naar mij toe en bracht haar lippen bij de mijn. Ik drukte mijn mond op de hare en even later lagen we hartstochtelijk te zoenen. Onze tongen draaiden om elkaar. We waren niet meer te houden. Ik voelde haar kutje om mijn lul krampen. Ze kwam klaar. Ik stampte mijn pik zo diep ik kon in haar en even later spoot ik haar kutje vol met mijn zaad.

Voldaan bleven we nog even zo liggen en zoenden elkaar nog steeds. Volgens mij had ze hier net zo erg naar verlangd als ik. Ik hoorde haar verzuchten: “Alle Jezus. Wat was dat lekker.” Mijn pik zat nog steeds in haar kutje. Langzaam werd hij kleiner en gleed tenslotte uit haar gleuf een golf sperma kwam erachter aan.

We lagen nog steeds lepeltje-lepeltje. Lotte durfde me niet aan te kijken, alsof ze zich schaamde dat ze zich zo had laten gaan. Ze fluisterde: “Jeetje. Wat was dat lekker. Ik had nooit van me verwacht dat ik dit ooit zou doen, maar ik fantaseer hier al heel lang over.” Ik zei: “Lieverd. Dit was heerlijk wakker worden en wat mij betreft niet de laatste keer. Je kunt me vertrouwen. What happens in Amsterdam, stays in Amsterdam.”

Dat was een heerlijk begin van ons weekeinde. De rest moest nog beginnen. En we zouden moeten praten.

George

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *