Rijen en vrijen

()

Ik heb op het internet, via een motor forum, kennisgemaakt met een vrouw uit de noordelijke provincie. Na de eerste tijd wat op het forum met de andere leden een beetje gepraat te hebben, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en te vragen of zij misschien eens wilde msn’s met mij. Al snel kreeg ik als antwoord terug: “dat is goed, voeg mij maar toe aan je msn lijst”. Nadat ik dat had gedaan zijn we al snel in gesprek geraakt. Ik merkte dat je heel wat had meegemaakt in je leven. Je bent vrijgezel en hebt een goede vriendin waar je veel mee praat. Met deze vriendin maakte ik ook kennis toen jullie samen zaten te leren bij jou thuis. De grootste hobby van jou is lekker rijden op je mooie motor, we hadden afgesproken dat we als het weer het toeliet er samen eens op uit zouden trekken. Dat voor beiden natuurlijk een beetje lastig omdat er nogal wat afstand in onze woonplaatsen zit.

Op een bepaald moment wordt er een heerlijk weekend voorspeld door de weerdeskundige, ik besluit om je een mailtje te sturen. Ik vraag daarin of je zin hebt om het komende weekend eens samen te gaan rijden. Na een dag krijg ik een mail terug van je. Je vraagt welke dag ik in gedachte heb om te gaan rijden, waar naartoe, hoe laat we weggaan, en waar we elkaar gaan ontmoeten. Lachend door de vele vragen in een keer beantwoord ik de mail: “ik heb het hele weekend de tijd, we kunnen dus op de zaterdag of de zondag een stuk gaan rijden. En als je helemaal zin hebt kunnen we ook beide dagen weggaan. Laat eerst maar weten wat je wilt dan kunnen we daarna afspreken waar we elkaar treffen”. Ik verstuur de mail gelijk en ga verder met mijn bezigheden. Ik ken Lucia alleen nog maar van een foto die op het forum staat, zij is een mooie vrouw van 39 jaar, niet al te groot maar dat ben ik zelf ook niet. Er straalt een gezonde vrolijkheid uit haar ogen zover als ik dat heb kunnen zien op die foto. De haren geeft zij iedere keer een andere kleur heeft ze mij verteld maar de echte kleur is blond, het haar hangt tot over haar schouders, ze ziet er heel leuk en aantrekkelijk uit, samen met haar vriendin maakt ze het haar collega’s wel eens bijna onmogelijk om te werken.

Na wat overleg spraken we af dat ik richting het noorden zou rijden en dan jou daar zou ontmoeten. Jij kon geen heel weekend weg omdat je twee honden thuis hebt, je stelde voor om eerst een lekker stuk te rijden en dan zouden we wel zien waar we de rit zouden eindigen. Ik ben iemand die altijd te vroeg ergens is omdat ik een hekel heb aan te laat komen. De afspraak was rond een uur of tien in de kop van Drenthe bij een Mac restaurant. Zoals altijd was ik weer eens veel te vroeg op onze afspraak, ruim een half uur eerder was ik ter plekke. Langzaam begonnen de zenuwen zich op te hopen in mijn lichaam, normaal gesproken ben ik nooit zo vrij met een vrouw. Ik probeer altijd wat achteraf te blijven, op mail en chat kan en durf ik alles. In werkelijkheid wil dat nog al eens heel anders uitpakken. Ik reed nog even een rondje en vond een benzinestation waar ik mijn tank even vulde, hoefde ik straks niet direct alweer te stoppen om te tanken. Daarna reed ik terug naar de ontmoetingsplaats, terwijl ik de parkeerplaats op rij zie ik in de verte een motor aan komen rijden, als ik mijn helm afzet na de motor op de standaard te hebben gezet, draait de motor de parkeerplaats op. Ik zie gelijk dat het Lucia is, met een lichte zwaai van haar hand komt ze mijn richting uit. De motor wordt op de standaard gezet en de helm en handschoenen gaan uit, ik kijk in een paar vrolijke ogen: “goedemorgen Ron”, komt er over je lippen. Ik pak de uitgestoken hand en krijg gelijk een dikke zoen van je. “goedemorgen Lucia”, antwoord ik na de zoen. We lopen samen lachend en een beetje pratend naar binnen om iets te drinken.

Na een poosje gaan we naar buiten: “oké, waar gaan we naartoe?” hoor ik je vragen. “Dat mag jij zeggen Lucia, jij kent de buurt hier denk ik beter dan ik”, antwoord ik lachend. “We gaan gewoon rijden en zien wel waar we terecht komen. Moet je nog op een bepaalde tijd ergens zijn?” vraag je dan. “Nee, het weekend is van mij, en waar ik heen ga of blijf maakt niets uit”, is mijn antwoord. “Dan gaan we eerst maar eens een stukje richting Duitsland, ik wil even kijken of jouw machine sneller is dan die van mij”, geef je lachend als antwoord. Als de helmen op zijn gezet worden de motoren gestart, we rijden langzaam van de parkeerplaats af. Al snel draaien we de snelweg op voor een kort stukje, bij de volgende afslag verlaten wij de snelweg weer en komen op mooie bochtige wegen uit. De snelheid is redelijk laag maar het genieten is er niet minder om. Ook geniet ik heel erg van de vrouw op de motor voor mij, zij kan met de machine heel goed overweg. Na een heerlijke weg met allerlei stevige en snelle bochten komen we op een mooi lang recht stuk, ik zie de pols van Lucia naar beneden gaan en de motor schiet er snel vandoor.

Lachend draai ik mijn gas ook open en blijf op gelijke afstand van haar rijden, heel even zie ik hoe hard we gaan en draai dan toch het gas een stukje dicht. Mijn rijbewijs kan ik niet missen dus probeer ik de snelheid maar onder de vijftig kilometer grens te houden. Lucia rijdt nog even door maar draait dan ook haar gas dicht waardoor ik haar weer inhaal. We rijden nog een paar uur door zo, dan stopt ze bij een tankstation, we gooien beiden tanken weer vol en nemen gelijk even een flesje water. “Kon je mij niet bijhouden daarnet?” komt er met een brede grijns over je lippen. Even kijk ik je aan en zeg dan: “nee, die motor van jou is veel te snel”. Heel even is het stil dan begin je te lachen: “ja natuurlijk, het zal wel zijn geweest dat je niet durfde lummel”. Ik kijk in haar schitterende ogen en geef geen antwoord.

Na de korte stop stappen we weer op en rijden verder, niet lang daarna gaan we de grens over. Over allerlei heerlijke wegen komen we bij een snelweg aan, door de heerlijk bocht draaien we de snelweg op. Zodra Lucia de streep over is draait ze het gas helemaal open, nu laat ik me niet kennen en kruip iets verder achter het kuipruitje en draai mijn gashendel tot tegen zijn einde open. Als een raket schiet de motor de weg op, al snel heb ik Lucia bijgehaald. Haar motor is iets sneller in het weg rijden maar die van mij loopt in zijn geheel iets harder. Na een mooi stukje laag gevlogen te hebben over de autobaan draaien wij ons gas weer terug en gaan weer van de autobaan af. Die dag rijden we langs allerlei mooie binnenwegen richting Groningen terug. Op een gegeven moment slaan we even af bij een benzinestation om onze motoren nog een keer vol te gooien, als we hebben afgerekend kijkt Lucia mij aan: “wat ga je doen? Ga je terug naar het zuiden of ga je met mij mee?”. Ik kijk haar aan, dit had ik niet verwacht wel gehoopt dat ze het zou vragen. “Als ik jou niet in de weg zit wil ik graag met je mee”, antwoord ik dan.

Zonder verder nog iets te zeggen doet Lucia haar helm op en stapt op de motor. Ik volg haar en even later rijden we over wat smalle wegen naar haar woonplaats. Even later parkeren wij onze motoren bij haar huis, als ze haar helm heeft afgezet opent zij de deur, ik loop achter haar aan naar binnen. Heel even kijkt ze mij aan, ik krijg spontaan een zoen op mijn wang en gelijk loopt ze verder het huis in. Haar motorjas wordt aan de kapstok gehangen. Ik hang mijn jack er ook bij en loop dan samen met Lucia de kamer in. Ik kijk Lucia even aan als ze in de kamer staat, een paar stralende ogen zijn te zien in haar mooie gezicht. De uitstraling die zij heeft doet een mens goed: “doe je laarzen uit en ga zitten, wil je iets drinken?”

“Ja, lekker doe maar een glaasje water”, antwoord ik terwijl ik mij buk om de motorlaarzen los te maken. Ik zet de laarzen in de keuken bij de deur en loop samen met Lucia de kamer weer in. Zij heeft haar motorlaarzen ook uit gedaan, ik houd de deur voor haar open en stap achter haar aan de kamer weer in. De glazen worden op de tafel gezet waarna Lucia zich laat vallen op de bank, ik neem naast haar plaats en kijk haar heel even aan: “was een heerlijke dag Lucia, bedankt”, zeg ik en neem een slok uit mijn glas. “Het was zeker een lekkere dag Ron, en daar hoef je mij niet voor te bedanken hebben we samen gedaan. Wat wil je eten? Ik heb niets in huis het kan niet veel zijn”, vult zij lachend aan. “Ik ben niet veeleisend met eten dus wat jij neemt doe ik ook”.

“Zullen we uit eten gaan?”, Vraagt Lucia dan. “Dat zou een goed idee zijn maar ik heb niets anders bij mij dan deze leren motorbroek”, antwoord ik. “Ik maak wel iets en misschien help jij daar wel mee”, komt er over je lippen.

Na het drankje sta je op en loopt langs mij heen naar de keuken, heel even voel ik je been langs mijn been strelen en krijg een zachte rilling. Ik sta ook op en loop achter je aan de keuken in, je bent daar bezig met wat pannen en een paar andere dingen: “Wat kan ik doen Lucia?”.

“Als jij de tafel even dekt dan kunnen we straks eten”. Met de spullen die Lucia mij aangeeft zorg ik dat de tafel gedekt wordt. Als wij een poosje later klaar zijn met eten en de spullen hebben opgeruimd kijk Lucia mij aan en vraagt dan: “heb je zin om nog een klein rondje te rijden?”. In haar ogen is te zien dat ze dat heel graag wil. “Lijkt me lekker”, antwoord ik. We pakken onze spullen en lopen het huis weer uit. Even later rijden we de weg weer op, na een half uurtje draait Lucia een smal weggetje in dat uitkomt bij een klein meertje. Er staan allerlei bomen en struiken om heen, het is er erg stil en doet ook zeer gezellig aan. We parkeren de motor en doen de helmen af als ik naar Lucia kijk zie ik een bepaalde glans in haar ogen, in mijn gedachte spelen allerlei zaken heen en weer. Langzaam doe ik een stap in haar richting, met een heel mooie en tintelende uitdrukking kijkt ze mij aan: “wat zou je nu willen doen?”, is haar zachte vraag.

Ik aarzel even en laat dan mijn lippen op die van haar komen, mijn zoen wordt beantwoord met een paar armen die mij tegen haar aantrekken. De lippen laten haar tong ertussen door waarna onze tongen elkaar op een heerlijke manier strelen. Ik voel haar handen over mijn rug gaan, er trekt een stille rilling door mij heen. Zoals altijd voel ik mijn opwinding heel snel op komen. Haar handen maken mijn motorjack los en dan kijkt ze mij aan: “is dit wat je wilt?”. Ik kan van de emoties geen antwoord geven en knik alleen maar van ja. Met haar handen maakt ze net zo snel mijn broek ook open, ik streel haar haren en laat langzaam een hand naar de sluiting van haar jas gaan. Al snel heb ik die ook open en met mijn vingers streel ik zachtjes over de harde knoppen die in het shirtje zitten. Lucia draagt liever geen bh en hierdoor komen haar harde tepels mooi door de stof van haar shirt naar buiten. Met mijn duim streel ik over een van de knopjes, heel even hoor ik een zachte kreun. Dan laat zij zich tegen haar motor aan zakken en trekt mij met zich mee. Haar hand verdwijnt in mijn broek en gaat op zoek naar mijn billen, de andere is al snel bezig om mijn gespannen lul uit mijn broek te halen.

“Je hebt wel erg veel zin, of voel ik dat verkeerd Ron?”, vraagt ze dan. Met een lichte knik bevestig ik dat. Haar vingers sluiten zich rond mijn harde pik, met rustige strelingen begint zij mij af te trekken. “Als deze eerste druk weg is kunnen we de rest van de avond lekker lang genieten”, hoor fluisterend in mijn oor. Het duurt niet zo heel voor ik mijn zaad een weg naar buiten voel zoeken: O! Ho Lucia ik ga komen”, kreun ik even zachtjes. “Kom maar, laat je maar gaan geniet ervan dan kunnen we straks nog veel meer genieten”, antwoord je zachtjes. Met een redelijke kracht spuit mijn zaad tussen je vingers door en valt naast je in het gras. Even later laat je mij los en kijkt me heel teder aan: “dat was wel heel erg nodig, was het een beetje lekker?”

“Het was zalig Lucia, het is lang geleden dat ik zo heb genoten”, antwoord ik. “En dit is nog maar het begin van onze avond”, geef je als antwoord. Je pakt uit je zak een papieren zakdoekje en wrijft je hand schoon, ik krijg er ook een van en maak mezelf een beetje schoon en doe dan mijn kleren weer dicht. “Kom we gaan naar huis”, hoor ik je zeggen terwijl je de helm opzet.

Even later rijden we met een rustig gangetje terug naar jouw huis. De motoren plaatsen we achter het huis en doe ze op slot. In huis is het nog lekker warm, er branden een paar lampjes waardoor het anders overkomt dan een poosje terug. “Kom Ron we gaan eerst even een douche nemen”, roep je mij lachend toe. Ik loop achter je aan de trap op, in jou slaapkamer trek je de kleren vrij snel uit. Ik sta je even te bewonderen als je naakt bent: “wat is er? Ben ik niet helemaal naar je zin?” vraag je als je mij ziet kijken. “Ik zou eerder zeggen dat je helemaal mijn idee van een vrouw bent, je ziet er fantastisch uit. Een vrouw waar menig man verliefd op kan worden”, antwoord ik. “Trek die kleren uit en ga mee”, geef je lachend als antwoord. Je loopt de slaapkamer uit, ik doe mijn kleren ook uit en ga achter je aan, in de badkamer hoor ik het water op de tegel vallen. Ik stap de badkamer in en gelijk zie ik jou staan met een mooie straal water langs je lichaam, hierdoor krijgt je mooie lichaam een nog mooiere glans. Ik blijf weer staan te kijken: “kijk al het moois er niet af?”, lach je. Ik moet om deze opmerking even lachen en stap dan bij je onder het vallende water. Als ik tegen je aan sta voel ik je borsten tegen mij aan prikken. Mijn lippen laat ik zachtjes op die van jou komen. Je beantwoord mijn zoen met een heerlijk passie, mijn vingers laat ik langs je rug en billen strelen. Al snel voel ik je tepels harder worden, je laat me los en stapt onder het water uit. Ik was mezelf even en stap dan ook onder het water vandaan. Je gooit me een handdoek toe waar ik me lekker mee afdroog. Ik heb een zalig gevoel in mijn lichaam, het is lang geleden dat ik me zo gevoeld heb.

In de slaapkamer pak ik een slip die ik aan doe en dan gooi jij mij een ochtendjas toe: “doe die maar aan, want om nu weer je motorbroek aan te doen lijkt me niet een heel goed idee”, zeg je lachend. Ik trek de jas aan en samen lopen we naar beneden, als we een glaasje drinken hebben val je naast mij op de bank, je kijkt mij aan met heel mooie opgewonden ogen. Je vingers strelen over mijn been, je trekt de jas een stukje open zodat mijn been verder vrij komt. Ik draai mij een stukje richting jou en laat mijn vingers door je haren strelen, je legt je hoofd een stukje opzij en klemt zo mijn hand vast en laat je hoofd erop liggen. Met mijn andere hand streel ik zachtjes langs de randen van jouw ochtendjas en trek langzaam de zijkanten verder open. Al snel is je been tot aan je slipje zichtbaar. Heel even laat ik mij voorover zakken en druk een zachte kus op je bovenbeen. Je streelt door mijn haar en laat je hand via mijn nek over mijn rug dwalen, ik voel dat je jezelf helemaal ontspant. Met mijn vingers streel ik je benen, langzaam maak ik je jas los. Onder de jas vandaan komen een paar mooie stevige borsten met een harde tepel erop. Mijn lippen sluiten zich rond deze lekkernij en zachtjes laat ik mijn tong erover heen gaan. Met mijn tanden bijt ik heel zachtjes er even in en laat dan je borst los en ga op zoek naar de andere. Ik volg met mijn tong de vorm van je borsten en raak zachtjes de andere tepel aan, heel zachtjes hoor ik je kreunen en je drukt je borst strakker tegen mijn mond. Mijn vingers zijn op zoek gegaan naar meer stukjes huid wat vrij is gekomen, ik voel je handen mij iets omhoog trekken. Je lippen druk je zachtjes op die van mij en onze tongen vinden elkaar voor een lang erotisch spel.

“Kom we gaan naar boven”, fluister je zacht. Ik sta op en loop achter je aan de trap op. In de slaapkamer ontdoen we ons van de ochtendjassen, ik neem je even in mijn armen en voel je armen rond mijn lichaam gaan. Al snel is mijn slip uit, ik voel dat mijn lul ook weer zin heeft. Het is lang geleden dat hij voor de tweede maal omhoog wilde.

Je drukt mij achterover op het bed en komt naast mij liggen, met je vingers streel je mijn lichaam. Ik heb het idee dat je er van geniet, mijn vingers laat ik ook zoveel mogelijk langs je mooie vrouwelijke lijnen gaan. Je kijkt me aan en glimlacht heel even, dan ga je met je lippen over mijn borst naar mijn buik en druk een zacht kusje op mijn lul. Het lijkt wel of er een elektrische schok door mijn lichaam gaat, ik kan me net inhouden om niet met een ruk omhoog te gaan. Mijn lul verdwijnt heel even tussen jou lippen, ik laat mijn handen via je rug naar je benen gaan en trek je zachtjes naar me toe. Je blijft op je zij liggen waardoor ik wat moeilijker bij je kan komen met mijn mond. Dan til jij je been een stukje op, en dan kan ik met mijn lippen jouw buik bewerken. Heel zacht laat ik mijn lippen over je buik richting je poesje strelen. Als ik mijn tong tussen je lippen laat gaan en je harde knopje lik neem je mijn lul strakker in je mond. Dan laat je mijn lul los en je draait je om.

Je komt voor mij liggen en trekt je benen een stukje op en duwt je billen naar achteren, met hulp van je hand vind ik de opening van je grotje. Langzaam druk jij je billen verder naar achteren, mijn lul verdwijnt steeds verder in je lichaam. Dit is voor het eerst dat ik zover in een vrouwenlichaam zit, het voelt zalig. Als we helemaal tegen elkaar aan liggen blijf je stil liggen en draait je hoofd iets naar achter. Ik kijk in een paar heerlijk ontspannen en geil stralende ogen: “heel langzaam Ron dan houden we het lang vol”, zeg je zachtjes. Met heel kleine bewegingen begin jij mij te neuken, ik beantwoord je stoten maar doe het wel zo rustig mogelijk. Dit is een gevoel wat ik nooit meer kwijt wil, voor het eerst in mijn leven heb ik een fantastisch fijn gevoel van mijn tenen tot aan mijn kruin. Je begint na een poosje iets sneller te bewegen en ook je poesje begint strakker in mijn lul te knijpen, ik hoor je ademhaling wat zwaarder gaan en merk dat je ligt te genieten.

Je draait je hoofd weer naar mij toe en drukt je lippen op die van mij, je tong gaat ruw langs die van mij. Mijn handen strelen je borsten, de tepels staan hard naar voren. Als ik er een tussen mijn duim en vinger pak krimp je even in elkaar maar laat ook een diepe zucht horen. Ik streel je borsten en je buik en laat mijn hand en vingers ook over je natte klitje gaan: “ga door Ron”, fluister je in mijn oor. Ik voel mijn ultieme genot ook steeds dichter bij komen, met alles wat ik heb probeer ik het uit te stellen. Dan pak je mijn hoofd beet met je hand en zucht zachtjes: “ik kom! Mm… dit is lekker Ron”. Ik voel je poesje rond mijn lul vast knijpen en dat is voor mij ook teveel, met een harde stoot spuit ik mijn zaad in je hunkerende grotje. Jou orgasme wordt door mijn zaadlozing nog even een beetje versterkt en met schokken laat je het over je heen komen.

Ik houd je vast en langzaam komen wij beiden tot een beetje rust. Onze lichaam zijn warm en nat van het zweet, ik voel mijn lul verslappen en langzaam uit je grotje glijden. Na een poosje draai jij je om en gaat op je rug liggen, je kijkt mij aan met ogen die tevreden kijken. “Zullen we maar een douche gaan nemen?” vraag je glimlachend aan mij. Ik knik even en sta dan samen met je van het bed af, in mijn benen is het genot nog te voelen. Na een warme en lekkere douche zitten we even later beneden op de bank met een glaasje fris: “gaan we morgen nog een eindje rijden? Of wil je nu zo snel mogelijk naar huis Ron?” Ik kijk je aan en antwoord: “morgen gaan we eerst weer een leuk stukje rijden en daarna zie ik wel hoe het gaat lopen”.

Ik krijg een lange zoen van je.

Ronald.

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *