Mijn volledige overgave

()

Langzaam schuifelend wordt ze een ruimte binnengeleid. Ze voelt zich naakt, met alleen de zwarte blinddoek om haar hoofd. Ze wordt rondgedraaid en begrijpt dat ze door haar knieën moet om te gaan zitten. Ze wordt ondersteund en begeleid tot ze op haar rug ligd. De geluiden klinken hol, ze hoort een open haard knisperen, en mensen fluisteren, hees. De geur van kaarsen en een soort wierook, gecombineerd met de zoete geur van wiet. De joint begint bij haar ook behoorlijk aan te slaan. Zachte, warme handen pakken haar benen en leggen deze goedaardig maar dwingend uit elkaar. Ze voelt zachte leren banden om haar enkels, en merkt dat ze haar benen niet meer bij elkaar kan doen.

Handen. Zacht over haar buik, de onderkant van haar borsten. Ze voelt haar tepels hard worden en ineenkrimpen. Door de zachte, zijden blinddoek ziet ze alleen nuances van donkerte. Ze voelt des te meer. Harde, grote handen, zachte kleine handen, ze weet niet hoeveel. Zeker één hand is gehandschoend, rubber achtig, maar toch zacht. Deze hand streelt haar dijen, vanuit haar knieholten omhoog naar de plek waar haar bovenbenen overgaan in haar billen. Een soort lotion maakt dat dit raar glijdend aanvoelt, en ze voelt zichzelf vochtig worden. Doordat ze ondertussen behoorlijk high is, voelt ze alles nog intenser.

Terwijl haar hele bovenlichaam gestreeld wordt door ontelbare handen, voelt ze de glijdende, gehandschoende hand langs haar lippen gaan, en haar kutje strelen. Ze streelt eroverheen, zachtjes. Ze probeert haar benen nog verder uit elkaar te doen, maar ze zitten te stevig vastgebonden, en zijn al maximaal uit elkaar. Haar lippen worden door een ander paar handen uit elkaar getrokken, en zonder waarschuwing glijdt de handschoen in haar. Ze voelt hoe ze opgerekt wordt. Iets speelt op de plek waar haar schaamlippen samenkomen, de duim van de handschoen? Nu voelt ze het hoofd op de onderkant van haar buik en beseft dat ze gelikt wordt. Tergend langzaam raakt de tong haar plekje aan, terwijl de vingers in haar rustig, langzaam bewegen.

Als op een commando, pakken alle handen haar tegelijkertijd vast en draaien haar om, op haar buik. De stang aan haar voeten zorgt ervoor dat haar benen uit elkaar blijven. Plat op haar buik beginnen de strelingen weer, en haar billen worden uit elkaar getrokken door minstens vier handen. Even schiet er een gedachte door haar heen, en ziet ze zichzelf liggen, alsof ze bovenin de kamer zweeft. Ze ligt daar, opengesperd, en de lichamen om haar heen kronkelend, zonder gezichten, in ieder geval niet herkenbaar door de maskers. Zowel vrouwen als mannen, allen even mooi.

Haar blik wordt getrokken door een enorme lul, fier overeind, terwijl deze in een mond verdwijnt. De vrouw van deze mond slaat haar ogen op en kijkt haar geil aan, de lul langzaam uit haar mond glijdend, haar tong spelend rond de eikel. Door het gevoel van een koele, stroperige vloeistof tussen haar opengesperde billen wordt ze terug gesmeten tot de werkelijkheid, en ligt ze weer op het bed. Ze voelt de handschoen weer, nu aan de binnenkant van haar billen, langs haar gaatje. Tergend langzaam de vloeistof uitsmerend over haar gaatje. Als ze de rubber vinger tegen haar gaatje voelt, perst ze als in een impuls, om toegang te verlenen. Ze is volledig willoos, wil alles laten gebeuren zoals het gebeurt, en wil niet tegenwerken. De vinger glijdt zonder pijn een klein stukje in haar. Terwijl al deze mensen naar haar kijken, ligt zij daar opengesperd, met iemand die een gehandschoende vinger in haar heilige kontgaatje heeft.

De vinger gaat langzaam omhoog, zodat ze wel moet volgen, en de handen helpen haar op haar knieën, hoofd omlaag. Ze voelt de vinger nu dieper gaan, terwijl haar onderarmen vastgebonden worden aan het bed. Ze ligt helemaal vast en stelt zich voor hoe de anderen haar zien. Ze heeft zich nog nooit zo naakt gevoeld. Warme adem in haar hals, lippen op haar wang, naar haar mond. Een mond op de hare, lippen langzaam, onderzoekend, voor het eerst is haar tong in contact met een vrouwentong. Geilheid stroomt door haar heen, en ze is blij dat ze vingers voelt, daar waar ze zo heet is.

Genietend van de tong in haar mond, de handen langs haar flanken, haar opengesperde billen, de vinger in haar kontgaatje, voelt ze iets warms en hards tegen haar vlinder aandrukken. Alles is nat, en ze voelt haar lippen uiteen gaan. Ze weet niet wie of wat daar binnendringt, en het geeft ook niet. Ze wil alleen nog maar voelen, opgevuld worden. Het tempo wordt opgevoerd en ze beseft nu wel degelijk dat ze geneukt wordt, terwijl de vrouw steeds wilder met haar tong speelt.

Iets trillend, maar zonder enig geluid wordt tegen haar klitje gehouden. De vinger in haar kontgaatje wordt vervangen door iets harders, kaarsrecht en precies dik genoeg. Als ze het in zich voelt glijden, hoort ze pas het kreunen van ze weet niet hoeveel mensen. Alles lijkt sneller te gaan, het trillen wordt intenser, haar hele onderlichaam is strak aangespannen. Ze wordt hard geneukt nu, alles is glad, steeds beter voelt ze de handen over heel haar lichaam, de ballen tegen haar lippen, het opgevulde gevoel. Als een explosie in haar hoofd komt ze klaar, en klaar, en klaar, het lijkt een eeuwigheid, terwijl de pik haar blijft doorboren.

Dan voelt ze hoe de lul in haar klaarkomt, en later voelt ze ook het zaad stromen. Alles is warm en handen strelen haar, maken haar los. Ze wordt overal gekust en losgemaakt, schoongemaakt. Pas als ze in een rustig hoekje op een bed gelegd is, bedekt met zachte dekens, wordt haar de blinddoek afgedaan en genietend van het schouwspel wat ze nu ziet, doezelt ze weg in een heerlijke roes…

Duifje

Graag uw hartjeswaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *