Schoonvader gaat los 2.2

()

Gisteren heb ik een stukje geschreven over hoe ik met mijn schoonvader de schuur bij hem aan het verbouwen was. Ik ben Freek en ben getrouwd met Petra, die is dit weekend met haar moeder naar een beurs en zou het hele weekend wegblijven. Ik zou mijn schoonvader helpen met de schuur. Ik denk dat jullie wel weer weten wat er was gebeurd s’ morgens. Dit is wat er in de middag gebeurde.

We hadden nadat we weer een beetje waren bijgekomen van die neukbeurt de spullen weer opgepakt en zijn weer aan het werk gegaan. Ik had mijn korte broek niet meer aan gedaan en mijn schoonvader ook niet. Ik had mijn hoofd er niet echt bij, toch vlotte het werk redelijk goed. Op een gegeven moment zei mijn schoonvader terwijl hij zijn broek aantrok: “ik ga even wat te eten halen, of zullen we in huis eten?” Ik keek hem aan en zei: “ik vind alles goed dus zeg u het maar, het maakt mij niets uit.”

“Oké, dan haal ik wel wat brood en beleg en dan eten we gewoon op het werk.” Hij liep weg. Ik ging nog even verder met het werk en stopte op een gegeven moment omdat ik heel erg nodig moest plassen. Ik legde mijn spullen neer en liep naar buiten waar het heel erg lekker weer was.

Ik ging naast de schuur staan en pakte mijn lul beet en richtte op een blaadje en begon te plassen. Het was een hele straal en toen ik klaar was liet ik even een zucht van verlichting. En dacht nog even terug aan de ochtend. Ik voelde de kriebels weer in mijn kontje komen die niet meer zeer deed, ik dacht zo van: als hij zou zeggen kom eens even op mijn paal zitten dat ik het ook gelijk zou doen. Het was toch wel heel lekker om geneukt te worden en dan zeker door een gigantische paal, mm… lekker was het. Ik liep in gedachte terug en dacht: ik moet Petra ook zo gek krijgen dat ze een voorbind penis koopt en mij zo nu en dan eens lekker uitgebreid neukt, lijkt mij zalig om door een vrouw geneukt te worden.

Ik stapte de schuur weer in en zette de stoelen neer en maakte de tafel even een beetje schoon. Toen kwam pa ook weer binnen en zette de spullen op de tafel: “zo jongen even de inwendige mens versterken. Dan kan je hem weer hebben,” hij moest even een beetje lachen. Ik keek hem lachend aan en pakte een boterham en deed er wat boter op en wat beleg en begon te eten. Pakte een beker melk en dronk deze in een keer leeg en nam nog een boterham en deed er weer wat beleg op en keek toen even naar mijn schoonvader die rustig zat te eten en een beetje in gedachte was. Ik keek weer wat rond in de schuur en staarde even naar buiten. Ik hoorde mijn schoonvader ineens zeggen: “Freek wil jij deze boterham er zit een stukje worst op.” Ik keek naar hem en zag dat hij zijn ondertussen weer redelijk gegroeide paal tussen twee sneetjes had gestopt. Het kopje kwam er net iets uit en die streelde hij met zijn vinger. Ik zei: “ja, dat lijkt me wel wat ik zou er alleen wel wat saus bij willen hebben, kan dat?”

“Ja, dat zou kunnen maar dan moet je zelf even voor zorgen als jij je tong gebruikt dan denk ik dat jij er zo de saus bij hebt.” Hij keek mij aan, ik liep naar hem toe en ging op mijn knieën voor hem zitten. Pakte de boterhammen van hem over en beet zachtjes in zijn lul en stak mijn tong in zijn pisgaatje. Hij gromd : “als je er nog een keer in bijt dan zal ik je echt vastbinden hier in de schuur dan gebruik ik je heel de middag als mijn slaaf, dan zal je alles moeten slikken van me.” Ik likte zachtjes over zijn paal die in vol ornaat weer rechtop stond ik nam hem in mijn mond en zoog er stevig op.

Een hand liet ik onder hem zakken en speelde een beetje met zijn kont en schoof een vinger in zijn anus. Hij wipte iets op zodat ik er beter bij kon en liet er gelijk nog een vinger bij in glijden. Ik bleef hard aan zijn paal zuigen, ineens begon hij te steunen en te kreunen en zei: “Ja… Freek dat is lekker. Neuk mijn hol en zuig aan die paal ik ga je mijn zaad geven zodat je er een sausje bij hebt. O! Ja, jongen ik ga nu klaarkomen.” En gelijk begon hij te spuiten. Ik haalde zijn paal uit mijn mond en liet het zaad op de boterhammen lopen. Toen hij uit geschokt was deed ik ze dubbel, deelde ze in tweeën en gaf hem ook de helft en zei: “Eerlijk zullen we alles delen” en stopte de boterham in mijn mond. Dat deed hij ook en toen die op was zei hij: “dat was een boterham met een uitermate lekker stukje beleg zo zou ik er nog wel een paar lusten,” hij stond op en schonk een beker melk in en stopte zijn lul in de beker en lachte naar me en zei: “Zo even schoon maken.” Ik pakte de beker van hem over en maakte zijn lul schoon in de melk en likte daarna de paal schoon en dronk toen de melk op en die smaakte overheerlijk. Hij pakte toen we klaar waren met eten de spullen bij elkaar en liep naar het huis.

Ik ging weer aan het werk een beetje fluitend stond ik op een bankje de zolder een beetje te bewerken. Ik voelde ineens een hand die mijn redelijk opgerichte paal beet pakte en gelijk een vinger in mijn anus stopte. Ik kreunde luid want ik schrok er van maar vond het ook weer fantastisch lekker wat er gebeurde. Ik liet hem begaan toen voelde ik dat hij zijn tong op mijn kont zette en die langzaam begon te likken en er best veel speeksel in liet lopen dat was een zalig gevoel. Mijn lul stond weer hard tegen mijn buik aan en ik zakte wat door mijn benen heen zodoende kwam mijn hol nog verder open te staan. Ik hoorde hem zeggen: “jongen ik word zo vreselijk geil van je, ik wil je nog een keer neuken want mijn paal staat weer helemaal overeind en die wil iets dus ik wil dat je even op je rug gaat liggen. Je benen omhoog zodat ik je lekker kan neuken en je gelijk kan tongen.”

Ik ging op mijn rug liggen en hij kwam boven mij staan. Pakte zijn paal beet en trok er even aan. Dat was echt een machtig gezicht, sjonge wat heeft die man een kanon mm… Die zou ik zo weer krijgen van hem, en dan zijn potentie, ik snapte niet waar hij die vandaan haalde ik kan ook wel een paar keer maar deze man begon al aan de vierde keer dat zou ik denk ik niet kunnen.

Hij ging op zijn knieën achter me zitten en leidde zijn paal naar mijn opening ik moest mijn benen op zijn schouders leggen en hij drukte zonder mededogen zijn harde grote paal in een keer naar binnen en dat deed toch weer even knap zeer en dat zag hij en hij zei: “ik had je gewaarschuwd als je mij je laat neuken dan zal ik je neuken zoals ik dat wil dus gewoon zonder meelij en dat zal je voelen. Knijp maar lekker met je kontje want ik heb al heel lang niet meer z’n lekker strak maagdelijk kontje gehad.” Hij kwam met zijn hoofd naar mijn hoofd en drukte zijn lippen op die van mij en ik liet zijn tong lekker naar binnen glijden. We hadden een lekker gevecht met onze tongen. Hij neukte mij ook op een zalige manier.

Ik was er ondertussen weer aan gewend en begon weer te kreunen. Hij keek mij aan en verhoogde het tempo. Een beetje onverwacht stopte hij, trok zijn paal uit mij, pakte mij op en droeg mij naar een werkbank en gooide mij er op. Ik lag net met mijn kont er over en hij kwam achter mij staan en gelijk ramde hij zijn paal weer naar binnen deze werkbank was voor hem gemaakt want hij kon zo gewoon met gestrekte benen blijven staan. Hij neukte mij hard en ik vond het steeds lekkerder worden. Hij stopte weer en trok mij van de bank af en legde mij er voorover op. Ramde gelijk zijn paal weer in mijn hol ik hield mij vast aan de werkbank en hoorde hem gejaagd ademen. Hij gromde: O! Ja, Freek je hebt een vreselijk lekker kontje ik moet me echt inhouden anders spuit ik je darmen weer vol maar ik wil nog even niet. Ik wil tussen je sexy lippen… O! Jongen wat is dit zalig, bijna net zo lekker als dat ik je schoonmoeder neuk, die is ook zo lekker om te neuken in al haar gaatjes.”

Hij bleef mij neuken. Hij trok zich weer terug, pakte mij beet, zette mij op de grond en pakte mijn hoofd. Hij stopte zijn paal in mijn mond en begon gelijk te spuiten. Weer was het niet mis wat hij in mijn mond liet lopen. Hij siste: “drinken jongen… O! Ja, ja! Laat niets verloren gaan want dat is zonde mm… Ik slikte alles in en likte zijn paal schoon onder luid gekreun haalde hij hem uit mijn mond, zakte even op zijn knieën en pakte mijn hoofd beet en drukte zijn mond op die van mij en gaf me een heel stevige tongzoen.

Hij stond op en liep even naar buiten ik liep achter hem aan en vroeg: “hoe doet u dat toch om zo vaak te kunnen? Ik kan een keer of twee en dan houdt het echt wel op.”

“Ja jongen dat heb ik altijd al gehad ik kan op een dag wel een keer of zes a zeven klaarkomen en als het echt heel fantastisch is wel meer. Vroeger kon ik wel vier keer achter elkaar komen dat lukt nu niet meer maar nog wel redelijk vlot achter elkaar en met jou heb ik het gevoel dat ik nu nog wel een keer kan kijk maar.” Hij wees op zijn paal die nog steeds niet slap was maar nog steeds op halve sterkte was ik liet mijn hand er langs gaan en hij keek me aan en zei: “als je doorgaat dan wil ik dat je mij nog een keer laat komen en ik wil dan over je heen spuiten jongen.

Ik pakte zijn paal beet en sloot mijn hand er om en begon er zacht aan te trekken en gelijk kwam hij met schokjes weer omhoog, hij pakte mij beet en drukte zijn lippen op de mijne en liet mij hem gewoon rustig aftrekken hij duwde mij ineens omlaag en stopte zijn paal in mijn mond. Ik likte er langzaam langs en nam ineens zijn lul zo ver mogelijk in mijn mond liet hem er dan weer uitglijden en likte langs de zijkant naar zijn ballen en nam die een voor een in mijn mond en zoog er op. Ik speelde met mijn handen met zijn kont en ik trok zijn gaatje open. Hij zette zijn benen uit elkaar en zakte er iets doorheen zodat zijn gat lekker open kwam te staan. Ik duwde er gelijk drie vingers in en zijn ogen draaide weg en hij begon te zuchten: “Ja neuk me met je vingers. “O! ja! Dit is lekker jongen. Mmm… zalig.” Ik bleef zijn paal likken en in mijn mond nemen en duwde mijn tong in het gaatje op de kop en ineens duwde hij mij terug en gooide mij op de grond en zakte door zijn benen en stond iets doorgezakt boven mij.

Ik duwde een vinger in zijn kont en keek naar boven en zag die prachtige heel grote paal in zijn hand heen en weer schuiven. Ineens riep hij: “ja… ik ga weer spuiten Freek. O! Hier is het…” En gelijk kwam hij in grote klodders klaar. Een zestal stevige stralen kwamen er uit en het was ook nu weer een hele hoop zaad en het kletste op mijn buik en borst en er viel ook wat op mijn gezicht. Hij zakte door zijn benen en gaf mij een zoen en zei: “ik wil dat je de rest van de dag zo blijft lopen met het zaad op je mooie lichaam, wat is dat een geil gezicht jongen.” Hij stond op en liep naar het huis mij met een stevige erectie achterlatend. Ik lag te denken of ik mijzelf zou aftrekken. Bedacht mij en ging even in een stoel zitten. Daarna ben ik weer aan het werk gegaan. Pa kwam even later fluitend terug en voor de rest is er die middag niets meer gebeurt. Wel in de avond en dat was voor mij een hele openbaring maar wel heel erg lekker, maar daarover de volgende keer.

Ronald.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *