Schoonvader gaat los 1.2

()

Ik ben Freek en bijna zes jaar getrouwd met Lucia, ik kom graag bij mijn schoonouders. Mijn schoonmoeder is een vlotte vrouw van in de vijftig en ziet er altijd erg goed uit, maatje 40 ongeveer 1m75 lang, ik denk dat ze rond de 60 kilo weegt. Meestal draagt zij een rok of een jurk en die is meestal niet echt lang, ik heb al, zeker in de zomer, een paar keer heel ver tussen haar benen kunnen kijken. Mijn schoonvader is ook een heel vlotte man, hij is ook in de vijftig en ziet er voor zijn leeftijd nog heel goed uit. Hij is net zo lang als ik 1m80 en heeft geen buik, een paar mooie benen en armen, licht behaard met wat grijzend haar, zijn ogen stralen bijna altijd. Ik heb mij wel eens afgevraagd of hij wel echt hetero is want als er een knappe man op tv is dan zie je hem even over zijn kruis wrijven, dat maakt mij ook altijd best geil. Ik moet dan even de andere kant op kijken anders staat er een paal in mijn broek.

Vroeger heb ik wel eens met jongens gerommeld, ze gepijpt en ook laten klaarkomen. Ooit heb ik een jongen zo ver gepijpt dat hij mijn hoofd beet pakte en in mijn keel klaarkwam, zonder dat ik hem kon loslaten spoot hij mijn keel en mond helemaal vol. Ik kon alleen maar slikken en vond het toen ook helemaal niet erg, het smaakte best goed. Na die ene keer is er nooit meer iets gebeurd met een man. Ik ben mij meer met vrouwen gaan bezig houden. Dat bevalt mij erg goed. Nu haar vader zulke dingen doet voel ik toch weer dat verlangen bij mij terug komen. Zeker in de zomer als wij schaars gekleed, in korte broek of zwembroek, lekker buiten zitten kan ik mijn ogen niet van zijn kruis afhouden. Dan fantaseer ik over allerlei geile dingen. In zijn zwembroek is altijd een flinke bobbel te zien. Ik weet dat hij niet klein is geschapen, dat maakt mijn interesse alleen maar groter.

Op een gegeven moment toen we bij hen aan het eten waren stelde Lucia ’s moeder voor om samen het volgende weekend naar een beurs te gaan. Lucia keek mij aan. “Ik heb wel zin ma, Freek vindt dat niet erg want die vindt aan beurzen toch niets aan”. “Van mij mag je hoor, ik houd je niet tegen dat weet je, ga samen gezellig een weekendje weg.”

“Oké, dat is afgesproken, jij gaat met je moeder naar de beurs dan blijf jij er ook maar slapen, als jullie s ’avonds nog terug moeten komen heb ik geen rust. Maak er een leuk weekend van. Dan komt Freek mij helpen, ik wil de schuur wat verbouwen en heb dan wel behoefte aan een sterke arm en niet aan gezeur van vrouwen aan mijn hoofd.”

“Oké, de dames gaan plezier maken en wij gaan ons in het zweet werken.” Ik keek lachend naar mijn schoonvader die moest om deze opmerking ook lachen. De rest van de week was ik best onrustig, zou mijn schoonvader weten van mijn gegluur naar zijn kruis? Lucia liep al de hele week vrolijk door het huis. Ons seksleven was toch al niet saai maar deze week was echt een hele uitzondering, wij hadden het bijna iedere avond gedaan en dan een paar uur dus heel lekker en uitgebreid

Op de zaterdagmorgen heel vroeg kwamen we bij mijn schoonouders aan, we dronken eerst een kopje koffie daarna gingen de dames met mijn auto naar de beurs. Dat is ruim twee uur rijden. “Kom jongen wij gaan aan het werk, ik wil vanavond een heel stuk op weg zijn.” Wij lopen naar de schuur die achter op het land staat en waar je geen last hebt van buren. Nou ja, daar hebben zij toch geen last van. Zij wonen buiten het dorp, de huizen staan daar allemaal een meter of vijftig uit elkaar. Wij lopen door de tuin, pa opent de deur en stapt naar binnen, ik ben nog nooit in de schuur geweest, ik kijk even in de rondte en zie verschillende platen hangen van blote dames en heren. Mannen en vrouwen die het samen doen en ook met elkaar doen. Ik kijk mijn ogen uit.

“Kom, ben je hier om te kijken of om te werken?” hoor ik pa lachend zeggen. “Om te werken en te kijken” antwoord ik lachend, en kijk hem aan. “Begin dan maar met de platen van de muur te halen, voorzichtig ik wil ze weer terug hangen. Een beetje rustig aan en ze niet bevlekken.” Ik haal de platen van de muren, bekijk sommige iets langer en leg ze dan in een kistje, met een bepaalde foto bovenop. Het is er een foto waarop een man staat, een andere man zit op zijn knieën voor hem en zijn mond zit om zijn paal terwijl een vrouw de staande man staat te vingeren in zijn kontje. De foto heeft mij een bepaald gevoel gegeven.

Na verloop van tijd heb ik redelijk wat kleding uitgedaan, het is niet koud in de schuur. Mijn schoonvader heeft zijn shirt uitgedaan, voor de rest heeft hij net als ik alleen een klein sportbroekje aan. Er zit een flinke bult in, Ik heb het idee dat de bult groter is dan wat ik tot nu toe heb gezien. Ik let er verder niet al te veel op anders komt er van werken niet veel terecht. Op een gegeven moment zegt pa: “ik loop even naar het huis, ik heb zin in koffie. Ik haal even een thermoskan zodat wij even een kopje koffie kunnen doen.” Hij loopt naar het huis, heel even kijk ik hem na dan pak ik de foto’s uit het kistje. Mijn paal begint te groeien bij het zien van die ene foto, zachtjes wrijf ik over mijn kruis. Mijn paal begint zich met rukjes op te heffen. Ik word er erg geil van, de vreemde omgeving en de mooie foto’s zorgen voor een aparte sfeer. Ik leg de foto’s weer weg en ga verder met het werk, ik merk niet dat pa weer binnen is gekomen. Ik voel een tik op mijn kont. “Hè Freek, even pauze de koffie is er!”

Ik stop met werken en draai mij om. Ik zie dat pa zich heeft verkleed, hij draagt nu geen shirt en een andere korte broek waarin je iets minder zijn zaakje ziet. Wij gaan zitten, pa schenkt de koffie in, wij praten een beetje over de voortgang van het werk. Wij zijn het beiden eens dat we al aardig zijn opgeschoten. Ik draai mij naar hem toe, de korte broek is rond zijn been redelijk ruim, ik krijg een heel aardig zicht tegen zijn net zichtbare lul. Ik denk dat ik kop van zijn lul kan zien, ik schrik een beetje van de groote die ik zie. Ik ben zelf ook niet klein bedeeld, maar die van hem is een stukje groter dan die van mij. Ik word er aardig opgewonden van, ik merk dat er iets in mijn broek begint te bewegen. “Wil je nog een kopje koffie?”

“Ja, graag hij smaakt goed, laten wij er nog maar een nemen.” Hij staat op en pakte de thermoskan schenkt nog een kopje koffie in. Hij gaat weer zitten maar staat gelijk weer op en stopt zijn hand in zijn broek. “Deze broek zit wat ruimer maar mijn zaakje zit er niet zo lekker in,” zegt hij lachend. “Dan doe je hem toch uit en laat je alles lekker vrij hangen. Zit hij ook niet te strak ingepakt, kun je hem ook laten aanraken door iedereen die dat wil zonder dat er wat in de weg zit.” Ik schrik van mijn uitlating maar kijk hem recht in de ogen. Hij kijkt mij aan en zegt: “dat zou kunnen, maar als ik hem dan raak met iets dat dan wel zeer doet en er is niemand die er dan een kusje op geeft om de pijn te verzachten.” Hij kijkt mij strak aan en in zijn ogen een bepaalde opwinding te zien. “Hoezo niemand? Ik ben er toch.” fluister ik dan. “Ja, jij bent er, maar ik weet niet of jij dat zou doen.”

“Dat zou je dat moeten uitproberen, kom je er vanzelf achter.” Wij staan op, ik ga weer aan het werk, ik heb niet gemerkt dat hij zijn broek heeft uitgetrokken. Ineens staat hij achter mij: “wil jij de pijn wat verlichten?”

Ik draai mij om en zie dat hij een harde paal heeft, die is echt groot. Wat een boomstam, echt fantastisch. In mijn broek vliegt iets omhoog, ik buk mij en geef er een kusje op. Ik voel gelijk dat hij zijn lul iets tegen mijn lippen aandrukt. Ik laat mijn lippen iets van elkaar gaan, gelijk voel ik hem verder tussen mijn lippen schuiven. Ik geef mij gewonnen. Deze paal wil ik pijpen. Ik open mijn mond helemaal en neem hem zover als ik kan in mijn mond. Ik hoor hem kreunen boven mij. “Als je niet heel snel stop dan ga ik je neuken in je mond net zo lang tot dat ik je hele mond heb volgespoten Freekje.” kreunt hij boven mij. Ik lik langs zijn paal en trek het vel wat terug, lik over de kop. “ik zou deze gigantische paal wel eens willen voelen spuiten.”

Gelijk laat ik hem weer in mijn mond verdwijnen. Hij gromt en pakt mijn haren beet. “Oké, jongen dan krijg je mijn zaad in je mond en ik wil dat je het allemaal slikt”. Met beide handen pakt hij mijn hoofd beet, met ferme stoten neukt hij mij in mond. Ik lik langs zijn lul van boven naar onder met mijn tong, zijn ballen bewerk ik met mijn handen. Hij begint te kreunen langzaam drukt hij zijn paal verder in mijn mond. Hij neukt mij hard tussen mijn lippen door, ik moet hem iets afremmen want hij drukt zijn lul steeds verder in mijn keel. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk binnen te krijgen, ineens roept hij. “O! Ja… ja… Freek slikken, ik spuit je hele mond vol. Hier komt het… ja!” Hij begint hevig te schokken, ik pak hem bij zijn billen, en stop een vinger in zijn gaatje. Hij gromt hard en spuit een heel grote lading zaad in mijn mond. Even heb ik het idee dat er geen einde aan komt. Het kost mij de grootste moeite om alles in te slikken, het smaakte heerlijk. Anders dan mijn eigen zaad wat ik ook al vaak uit het poesje van Lucia had gelikt.

Ik lik mijn lippen af en kijk naar boven. Ik zie dat hij heel erg heeft genoten, zijn ogen zijn gesloten. Langzaam gaan die open, zijn paal glijdt uit mijn mond maar verslapt niet echt. Ik lik hem schoon. Hij pakt mij beet en zegt. “Normaal gesproken doe ik na een pijpbeurt gelijk even een neukbeurt, dus ik denk dat jij na het ontvangen van mijn zaad in je mond nu ook even voorover moet bukken zodat ik jou kan neuken. Iemand die zo heerlijk kan pijpen kan ook zeker mijn paal ontvangen in zijn kontje.” Hij trekt mij omhoog en geeft mij een tongzoen, mij strak aankijkend met zijn glimmende ogen er straalt alleen maar genot en opwinding uit. “Ik ben nog nooit geneukt, maar wil graag door u genomen worden.” Hij kijkt mij aan laat zijn vingers langs mijn lichaam strelen en opent zijn mond. “Als ik er in zit, al is het maar een heel klein stukje dan stop ik niet meer en zal ik hem er helemaal in laten glijden of je het dan wel of niet wilt. Nu kan jij nog zeggen wat je wilt, ik neuk je of je laat mij nog een keer komen in je mond.”

Hij kijkt mij aan, ik moet even nadenken, ik wil zo graag eens worden geneukt. Ik neem de beslissing en fluister. “Neuk mij pa met die heerlijke grote paal van je, ik wil hem in mij voelen, doe het alsjeblieft wel een beetje rustig aan”. Hij geeft mij een zoen en draait mij om, trekt mijn broek van mijn lijf en gooit mij bijna over de tafel heen. Hij komt voor mij staan en stopt zijn harde paal in mijn mond. “Pijp hem zo nat mogelijk dan glijdt hij zo bij je naar binnen.” kreunt hij zachtjes. Hij bukt zich voorover en zijn harde vlees schuift gelijk mijn mond in, ik voel dat hij mijn kontgaatje nat maakt met zijn speeksel. Hij trekt zijn lul uit mijn mond, loop om de tafel heen en gaat achter mij staan, ik voel zijn tong door mijn bilnaad glijden met veel speeksel en zijn vingers maakt hij mijn gaatje soepel en een beetje ruimer. Ik heb al eens met een vibrator van Lucia zitten spelen, helemaal maagd ben ik niet meer. Ik voel dat hij er twee vingers in schuift, langzaam neukt hij mij met zijn vingers. Ik ontspan mij zoveel mogelijk waardoor de pijn niet zo erg is. Hij trekt zijn vingers terug, ik voel dat hij zijn lul tegen mijn gaatje aanzet, langzaam drukt hij zijn eikel naar binnen. Ik knijp mijn billen dicht.

“Ontspan je Freek, naar binnen gaat hij nu echt, ik ga je nu neuken, je kon daarnet nog weg nu niet meer hij zal er helemaal in gaan lieve jongen.” Terwijl hij dit zegt voel ik zijn boomstam langzaam naar binnen schuiven. Ik ontspan mij zo goed mogelijk, het doet erg veel pijn. Ik laat hem gaan, gelukkig doet hij het rustig aan. Ik ontspan mij nog meer, ineens drukt hij zijn paal helemaal in mijn kontje, dat doet heel erg pijn de tranen schieten in mijn ogen, ik laat het niet merken.

Heel even laat hij hem stil in mij zitten de pijn trekt een beetje weg. Dan begint hij te neuken, Langzaam trekt hij hem helemaal terug, als hij er bijna uit is drukt hij hem in een keer weer naar binnen. Met langzame halen en rustige stoten begint hij mij te neuken. De pijn wordt steeds minder en langzaam begin ik er ook van te genieten. Zacht kreun ik en draai met mijn kontje, dat is voor hem het teken om het tempo te verhogen, hij begint mij met lange halen te neuken. Hij trekt zijn paal er bijna helemaal uit en ramt hem dan weer met veel kracht terug, met zijn hand pakt hij mijn harde lul beet en trekt mij krachtig af. Ik heb het gevoel dat ik gelijk klaarkom, ik knijp mijn billen strak tegen elkaar net als hij er helemaal in zit, dat geeft hem een zeer aangenaam gevoel.

Ik merk dat het niet lang meer zal duren voor hij klaar gaat komen. Hij trekt mij met snelle halen af. “Kom Freek laat je gaan spuit je zaad over de grond, O! Ja, ja ja! O, laat merken dat je het lekker vindt om die heerlijke grote lul van mij in je zaadkont te voelen schuiven.” Hij neukt mij met harde stoten ik voel dat hij gaat klaarkomen. “O! Ja, ja! O, ja! Pa trek door, ik ga spuiten, ja ik kom! O! Wat is dit lekker. Mmm spuit mijn kontje vol ik wil jou voelen klaarkomen in mijn kontje. Ja! Ja! O, kom maar.” Ik knijp mijn billen samen en kom op een gigantische manier klaar het zaad vlieg met dikke stralen uit mijn lul. Ik voel de paal van pa nog dikker worden, gelijk komt hij luid kreunend klaar. “ja! Ik spuit jou kont helemaal vol Ja! Mmm…” Zijn zaad stroomt met kracht mijn kontje in door deze warme vulling spuit ik mijn laatste stralen zaad over de handen van pa.

Hij stopt ze in mijn mond zodat ik mijn eigen zaad van zijn handen kan likken, langzaam komen wij weer wat tot rust. Ik voel zijn lul nu verslappen en langzaam uit mijn kontje glijden, ook dat is weer een aangenaam gevoel. Als hij uit mij is laat hij zichzelf op een stoel vallen, ik zak door mijn benen en kom op mijn knieën op de grond te zitten, mijn kontje staat nog ver open ik voel het zaad er langzaam uit lopen. Ik ga met mijn vingers tussen mijn benen door en streel mijn billen en gaatje wat toch wel een beetje pijn doet. Ik voel zijn zaad in mijn hand, vang het op en haal mijn hand terug. Ik lik zijn zaad langzaam van mijn hand terwijl ik hem geil aankijk. Hij zit onrustig in de stoel. “Als je nog even doorgaat dan bind ik je vast in de schuur en kom ik je neuken en gebruiken wanneer ik maar wil”.

Hij staat op, trekt mij omhoog, ik krijg een lekkere tongzoen. “Kom dan gaan wij ons even een beetje opknappen. We moeten nog een hoop werk verzetten, misschien heb ik straks nog wel een keer zin om dat lekkere kontje van jou te gebruiken.” Wij lopen naar het huis, in de badkamer frissen wij ons op. Even later staan we weer in de schuur beiden met een brede glimlach en ik met en een ervaring rijker, te werken. Ik weet ook dat de dag nog lang niet voorbij is, in de badkamer had ik gezien dat pa nog steeds een vrij harde paal had. Deze dag zal ik nog wel een paar keer kennis maken met die grote boomstam van hem, ik verlang er nu alweer naar.

Ronald.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Schoonvader gaat los 1.2”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *