Knappe moeder met…

()

Een knappe moeder met mooie borsten heeft net een nogal langdurige scheiding achter de rug. Alle rookwolken zijn een beetje opgetrokken, dus besluit ze om zichzelf eens goed te gaan verwennen. Ze neemt een hotelkamer in een grote stad, een uurtje rijden van haar woonplaats vandaan en is van plan om eens flink te gaan shoppen. De mooie moeder heeft meer dan genoeg geld overgehouden aan de scheiding, dus ze hoeft niet op de centen te letten.

Ze heeft er helemaal zin in en op zaterdagochtend, nadat ze zich in haar hotelkamer had geïnstalleerd, ging ze eropuit met haar nieuwe credit card in haar portemonnee. Na een paar uur kledingwinkel in en uit, heeft ze bijna haar hele garderobe vernieuwd en hoeft ze alleen nog maar de schoenenwinkels af. Ze luncht in het hotel en met een tevreden blik op haar gezicht, begint ze aan de tweede ronde. Twee paar mooie hoge hakken en drie paar laarzen verder, besluit ze dat het mooi is geweest.

Het is prachtig weer, het zonnetje schijnt, dus vindt ze het de hoogste tijd worden om een terrasje te pakken. Ze heeft eerst nog snel de tassen met schoenen naar het hotel gebracht en tien minuten later zit ze in het centrum op het terras achter een groot glas witte wijn. Ze vindt het heerlijk om naar mensen te kijken. Na drie kwartier is ze een paar glazen wijn verder en ziet ze dat er een niet onaardig uitziende man, die een paar tafeltjes verder op het terras zit, stiekem naar haar kijken. Ze krijgt het er spontaan warm van, want ze heeft al een hele tijd geen seks gehad. Ondanks dat het niet haar streven was om een man te verleiden tijdens haar weekendje weg, besloot ze ter plekke dat ze het niet erg zou vinden als ze weer eens geile seks zou gaan hebben.

Mede door de wijn was ze een beetje dapperder geworden en wenkte ze de man en wees naar de terrasstoel tegenover haar. De man aarzelde even, maar stond toen op en liep naar haar terrastafeltje toe en stelde zich keurig voor. “Ik weet dat het misschien wat vrijpostig is”, is zei Lucia, de mooie moeder, “maar we zitten allebei alleen op een terras, dus misschien is het gezelliger om met z’n twee te zitten om gezellig wat te kletsen.” Erik had daar geen enkel probleem mee en al snel waren ze in een goed gesprek verwikkeld en bestelde hij nog een paar drankjes. Lucia voelde het een beetje naar haar hoofd stijgen en als ze nog seks wilde gaan hebben, dan moest ze haar intentie nu echt duidelijk gaan maken tegenover Erik. Anders zou ze haar vaste tekst erbij pakken, die ze gebruikte als ze niet gediend was van de avances van een man: “probeer ook eens een sekspop“, gevolgd door: “die zeggen tenminste altijd ja.”

“Is het heel raar als ik vraag of je met me mee wil naar mijn hotelkamer, dan kunnen we daar nog een drankje doen. Als ik hier veel langer blijf zitten, dan moet ik naar huis gedragen worden”, zei ze met een verleidelijke glimlach op haar gezicht. Erik begreep de niet al te subtiele hint en knikte alleen maar. Hij wenkte de ober en nadat hij allebei hun rekeningen had betaald gingen ze druk pratend op weg naar de hotelkamer van Lucia. Hij wist dat ze net gescheiden was en zij wist van hem dat hij al wat langer vrijgezel was en op dat moment in zijn leven niet op een relatie zat te wachten. “Dat is mooi”, had ze bij zichzelf gedacht, “dan komt hij naderhand niet zeuren dat hij een stapje verder wil gaan. Dan is het gewoon seks.”

Ze merkte dat ze volledig in haar verleidingsfase zat, want ze lachte om zijn grapjes en had tijdens het lopen haar hand op zijn arm gelegd. Na een kwartier zaten ze in haar hotelkamer op bed en hadden ze al flink getongzoend. Lucia was zo geil als een pak boter en ze was dolblij dat ze die ochtend besloten had om sexy lingerie aan te trekken. Ze besloot om er een voorspel tegenaan te gooien in de vorm van een striptease. De knappe geile moeder was van plan geweest om langzaamaan te doen, maar haar tintelende kutje had daar andere ideeën over. De hele striptease duurde een paar minuten en ze voelde zich mooi toen Erik zei dat ze een prachtige vrouw was.

“Met complimenten kom je heel ver”, dacht ze bij zichzelf toen ze zich voorover boog en zijn grote pik begon te pijpen. Haar grote borsten waren topless en haar onderbroekje had ze ook uitgedaan. Het enige dat ze nog aanhad waren haar zwarte panty’s en haar lingerie minijurkje. Ze besefte pas hoeveel ze de seks had gemist, toen ze zijn dikke pik in haar mond had zitten. De geur en de smaak waren heerlijk en ze deed haar uiterste best om het hem naar zijn zin te maken. Gezien het gekreun, wist ze dat ze goed bezig was en ze stopte pas met hem af te zuigen, toen haar kutje liet weten dat ze nodig gevuld moest worden. De genotstintelingen schoten door haar lijf heen en ze was heel erg hard aan een orgasme toe.

De knappe mama liet zich over de grote paal van Erik zakken en begon hem erotisch te berijden. Erik begon haar eerst hard te neuken, maar dat was niet wat ze op dat moment wilde. Ze vond het heerlijk om de controle te houden en Erik had dat snel door. Ze wisselden het harde neuken en het erotisch berijden af en Lucia kwam steeds dichter in de buurt van haar eerste orgasme in lange tijden. Nadat ze zich had omgedraaid en zich weer over zijn pik had laten zakken, zodat hij naar haar lekkere kontje kon kijken, was ze er bijna. De lekkere moeder vond het heerlijk dat Erik, net als zijzelf, van verschillende seksstandjes houdt. Ze kwam eindelijk hard klaar toen hij op de rand van het bed was gaan zitten en zij zich weer over zijn pik had laten zakken. De lust en passie namen haar lichaam over en ze wist nu al dat dit niet haar laatste orgasme zou zijn.

Normaal als ze zo hard was klaargekomen zou het te gevoelig zijn, maar daar had ze nu absoluut geen last van. Het leek wel of haar kutje en lijf meer wilden dan één orgasme en ze werden op hun wenken bediend. Erik had het raam opengeschoven en gezegd dat ze op het hek moest leunen dat voor het raam zat. Een uitermate geil standje, want ondanks dat haar hotelkamer op een hoge verdieping zat en je eigenlijk niet zoveel kon zien vanaf de straat, was er altijd een kans dat ze bekeken konden worden. Dit was de eerste keer voor Lucia om voor haar doen heel openbaar seks te hebben en ze vond het heerlijk. Erik stootte zijn keiharde pik diep in haar kutje en begon haar hard te neuken. Hij voelde precies aan waar deze mooie vrouw behoefte aan had en dat vond Lucia heerlijk. Haar ex-man neukte haar en dacht vervolgens alleen aan zijn eigen orgasme. Dan moest ze na het neuken met haar vibrator aan de gang om in ieder geval klaar te komen. Dat werd wel een beetje bemoeilijkt door het gesnurk van hem naast haar, dat niet echt lustopwekkend was.

Haar standje-van-één-dag was een lot uit de seksloterij. Haar orgasme, dat een beetje minder was geworden, kwam door het harde neuken weer keihard terug. De hele neukpartij werd een multipel orgasme voor haar en ze raakte op een gegeven moment uitgeput van het genot. Erik had dit al snel door en besloot dat het de hoogste tijd werd dat hij ook ging klaarkomen. Hij haalde zijn pik uit haar kutje, gaf er een paar rukken aan en spoot zijn hete zaad op haar rug. Dat was ook nieuw voor haar en ze besloot ter plekke dat hij, als hij voor de tweede keer ging klaarkomen, hij op haar gezicht en mooie borsten mocht spuiten. Iets dat ze bij haar ex-man nooit had toegelaten.

“Wat denk je ervan als we nu het drankje nemen dat ik je beloofd had en even uitrusten”, zei ze met een verleidelijke stem, “dan kunnen we daarna aan de tweede ronde beginnen. Tenminste, als je zin hebt.”

Zakky

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Knappe moeder met…”

  1. Als je echt een ernstige relatie wil opstarten is een booster aan intimiteit zeker niet slecht voor de vere verloop van de relatie. Vrouwen (koppeld) die dat uitstellen missen een flitsende start in hun relatie waarbij de en de maan voorbijraasd naar Venus en Mars en terwijl de aarzelende koppels verwachtingen wekken die ze dikwijls niet kunnen inlossen, waar een en zelf niet viet grondig “van grond” raken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *