Gebruiksaanwijzingen

()

Ik lig te staren naar het plafond, ook al zie ik dat niet. Het is donker in de slaapkamer. Ron en ik, we hebben zojuist gevreeën. Beter gezegd: gesekst. Het was wild en onstuimig. Tjonge, hij heeft me toch een orgasme van jewelste gehad. Trots heeft hij op het moment suprême zijn jongeheer uit mijn vagina gehaald, het condoom verwijderd en zijn mannelijkheid aan mij getoond. Grote parels sperma zijn op mijn buik beland, in mijn navel en door de haartjes op mijn venusheuvel. Zijn hele lichaam schokt als hij nog eenmaal zijn pik door zijn vuist schuift, om de laatste druppel zaad naar buiten te dwingen. Heerlijk heeft hij het, als hij diep zuchtend zijn climax beëindigt. Hij stapt uit bed om zich daarna te douchen. Een beetje opgefrist, doet hij zijn kleren weer aan en vertrekt. Mij achterlatend met mijn indrukken, mijn gedachten en mijn onbevredigde gevoel. Dat was weer eens een onenightstand. Waarom gaat het toch steeds zo? Waar is mijn orgasme, het hoogtepunt van de avond, gebleven?

Een paar dagen later vraag ik aan mijn vriendin Lucia: “Heb jij dat nou ook? Dat je zin hebt om iemand mee naar huis te nemen, het er dan van komt en je achteraf gezien er niet veel aan vindt?” Ze knikt en zegt: “Ja, dan tref je de verkeerde jongens, of je laat niet genoeg weten wat je werkelijk wilt. Zeg gewoon heel direct wat je verwacht. Je praat bijna in geheimtaal. Nu ook! Je zegt dat je iemand mee naar huis wilt nemen, maar je bedoelt dat je zin in neuken hebt. Je vindt er niet veel aan, maar wat je werkelijk denkt, is dat die jongen er niets van bakt en voor zijn eigen plezier gaat. Je kunt toch ook gewoon zeggen wat je bedoelt? Dat je gebeft wil worden dat hij je tepels moet likken dat hij zachtjes beginnen moet als hij neukt!” Verrast door zoveel details kijk ik mijn vriendin aan. “Is dat niet een beetje te direct?” Vraag ik. “Welnee joh”, is haar antwoord; “dan weten ze meteen wat je verwacht en meestal zijn ze daar wel blij mee hoor”.

“Maar ik durf dat niet allemaal maar zo te zeggen”, verweer ik me nog. Lucia laat een diepe zucht van onbegrip horen; “oké, dan moeten we het anders aanpakken, wacht ik heb een ideetje. Geef je me even die dikke stift die daar ligt?”

Lucia heeft de kunstacademie gedaan. Tekenen en schilderen vormen haar grote passie. Ze pakt een stapeltje papier weg bij de printer. “Nou, vertel, wat moet een man bij jou doen, om jou het gevoel te geven waar je zo naar verlangt?” vraagt ze. Ik moet eerst lachen om die vraag, maar ze kijkt me streng aan. Het is haar menens, zoveel is duidelijk. En dan begin ik te vertellen wat me zo fijn lijkt, van masseren tot aan de uiteindelijke daad. Terwijl ik vertel, zie ik Lucia in hoog tempo de stift bewegen over de blaadjes. “Hier”, zegt ze; “prik die aan de muur. Komt er nu weer iemand bij je overnachten, dan is het handleiding volgen, of anders wegwezen!” Ik kijk naar de boze ogen van mijn vriendin. Meent ze dat nu werkelijk? Dan kijk ik naar de vier vellen papier. Er staan geen woorden op alleen maar schetsen. Een soort pictogrammen eigenlijk. Ik heb, bedekte termen gebruikt, maar deze plaatjes laten niets aan duidelijkheid over. “Nou vooruit, ik doe het”, zucht ik. “En je komt me vertellen of het geholpen heeft, afgesproken?’, gebiedt Lucia mij, “het is my way or the highway, denk eraan!”

Het is zaterdagavond. In de club heb ik heerlijk gedanst en gesjanst. Ron is er ook weer. Het is gewoon een heel lieve jongen. Jammer dat het laatst zo waardeloos was in bed. Maar waarom zou ik hem geen tweede kans gunnen? Die wil ik hem wel geven, maar dan moet ik aan Lucia denken. Ik moet meer voor mezelf opkomen en zeggen wat ik wil. Laat dat nu net zijn wat ik nog leren moet. Eigenlijk voor de grap heb ik het viertal tekeningen van Lucia, keurig op volgorde, boven mijn bed opgehangen. Avond aan avond heb ik ze bekeken. Zou ik een jongen durven zeggen dat hij die handleiding moet volgen? Dat hij naar huis kan, als hij dat niet wil? Als ik even apart met Ron sta, begin ik voorzichtig te vertellen over mijn artistieke vriendin. Dat ze zo mooi tekenen kan. En dat ze voor mij een hele serie afbeeldingen heeft gemaakt. “Oh ja?”, vraagt Ron: “wat staat erop dan?” Daarmee geeft hij mij de gelegenheid de kans waar te nemen. Plotseling zeg ik: “er staat precies op wat jij in bed moet doen, als je straks met mij mee naar huis gaat!”

Later die avond staan Ron en ik in mijn slaapkamer. Ron bekijkt de tekeningen aan de muur. “Schitterend”, proest hij het uit van het lachen, “wel, dat is een heel repertoire, zo te zien”. Hij kijkt of ik ook lach, maar dat is niet het geval. “Dus je wilt dat ik dat allemaal doe? Oké dan.”

In mijn kleine badkamertje staan Ron en ik onder de douche. Ik voel me ontspannen omdat hij zo vrolijk op de tekeningen heeft gereageerd. Misschien is het voor hem eigenlijk wel zo gemakkelijk dat hij nu niet hoeft uit te vinden wat ik wil. Hij heeft een mooi lijf, dat glimt door de stromende waterstralen. Niet een opgeblazen sportschooltype, maar toch. Zijn kontje is lekker strak, net als zijn buik. Een klein beetje borsthaar dat zijn mannelijkheid accentueert. Zijn grote handen lijken gemaakt om mij mee in te zepen. En last but not least een mooie piemel (niet mega groot, maar wel mooi recht en met een duidelijke eikel) en met een kaal geschoren zak eronder, waarin de vorm van zijn ballen mooi uitkomt. Daar kan ik echt niet afblijven. Ik grijp naar het tweetal en weeg ze. Ze zijn lekker zwaar. Heerlijk om even voorzichtig in te knijpen. Dat mist zijn uitwerking niet. Mijn “two-night-stand” gromt en zijn mannelijkheid lijkt zelfs nog iets te groeien. Als ik met mijn hand die ballen heen en weer laat gaan in zijn zak, vult de badkamer zich met nog meer gekreun; “voorzichtig liefje, ze zijn erg gevoelig”. Ik stop met plagen en leg mijn vingers om zijn pik. Traag trek ik er een beetje aan. Omlaag kijkend zie ik de voorhuid over de eikel glijden. Het douchewater landt zo op die kop en spoelt die lekker schoon. Ik trek het huidje nog iets verder terug, zodat het water ook achter de randen van de eikel alles lekker fris maakt.

Nu dat het geval is zak ik door mijn knieën en sluit mijn lippen om de van opwinding kloppende piemel. Ron kan geen woord meer uitbrengen nu ik zijn geslacht geheel in mijn mond heb genomen. Mijn tong krul ik om de randen van de eikel. Ik zoek met de punt van mijn tong het toompje en kietel die zo gevoelig, dat het geluid van de douche door zuchten wordt overstemd. Ik flits mijn tong over de kop en druk die plagerig op het plasgaatje. “Oh Karin, wat doe je nou”, laat Ron weten, “als je zo doorgaat…” Maar dan is het al te laat. Ik voel hoe zijn warme zaad uit zijn pik schiet, golf na golf, midden op mijn tong. Niet dat het lekker smaakt, ik slik het in één teug door, maar dat los ik op door meteen mijn mond vol te laten stromen met het water van de douche. Ik kom omhoog en trek Ron naar mij toe. Ik kus hem stevig op zijn mond en ik dwing hem ook zijn lippen te openen. Ik sta versteld van mezelf. Zoveel durf, zoveel initiatief. Wat had Lucia gelijk toen ze me voorhield de touwtjes in handen te nemen. En dit is nog maar de eerste tekening! “Maar nu ben ik al klaargekomen, dat ging veel te snel”, verontschuldigd Ron zich. “Mooi zo”, reageer ik, “dan ben ik nu aan de beurt!”

Ik moet eerlijk toegeven, ik heb niet verwacht dat Ron zo welwillend op mijn commando-gedrag reageert. Wat was ik teleurgesteld toen hij mij de eerste keer niet heeft gegeven waar ik zo naar verlangde. Eerlijk gezegd heb ik gedacht dat hij een type is die, alleen maar aan zijn eigen genot denkt. Hij is toen klaargekomen, maar heeft toen niet aan mij gedacht. Maar nu blijkt hij iemand te zijn die heel volgzaam is, als hem maar verteld wordt wat hij doen moet. Nu lig ik volkomen ontspannen op mijn buik op het bed. Ron is in de holte van mijn rug gaan zitten, terwijl hij met geoliede handen mijn nek en schouders masseert. Hij laat zijn duimen langs de randen van mijn schouderbladen glijden. Het maakt me zo rustig, die serene stilte en het gevoel van aandachtig wrijvende handen. Dat hij op mijn rug is gaan zitten met zijn ballen, zijn zak en zijn piemel, wat een opwindende gedachte. Maar dan draait hij zich om. Hij zit nog steeds in de holte van mijn rug, maar nu met zijn gezicht naar mijn voeten, naar mijn billen. Met gespreide vingers glibbert hij over beide heen, knijpt erin en voelt hoe vol die zijn. “Mm… lekker”, hoor ik hem zeggen. Af en toe trekt hij mijn billen iets uiteen, waardoor hij mijn sterretje zien kan. Dan laat hij een straal vocht uit het flesje massageolie precies op mijn kleine gaatje landen. Met zijn vingers smeert hij de olie uit over de kringspier. Voorzichtig drukt hij erop met een duim. Die duim veert weer terug als ik mijn sterretje samen trek. Maar hij laat zich niet kennen, cirkelt nog eens met zijn duim over dat strakke plekje en duwt nog eens. Als hij dat nog eens herhaalt kan ik niet anders dan me laten gaan. Ik probeer me zoveel mogelijk te ontspannen en meteen ervaar ik hoe zijn duim mijn kontje binnen gaat. En oh, wat geil voelt dat.

Eigenlijk heb ik helemaal geen pijn, iets waar ik in het verleden best bang voor was. Met zijn duim word ik nu door Ron in mijn anus geneukt. In en uit gaat het. Het glijdt gewoon hartstikke fijn. En dan de gedachte, dat Ron mij op die manier verwent. Ik kan het zo niet bekijken, maar in gedachten zie ik hoe zijn hele duim in mijn anus verdwijnt en vervolgens weer tevoorschijn komt. Zo in mijn kontje geneukt worden met een duim, ik wist niet dat ik dat daar zo van zou kunnen genieten.

“Hee lieverd, ga maar op je rug liggen”, stelt Ron mij voor. Schaterlachend wijst hij naar de derde tekening op de muur, “we zijn nu daar!” Het is nu mijn beurt om te gehoorzamen. Als ik dat gedaan heb, houdt hij mijn heupen vast en sleept mij naar de rand van het bed. Op zijn knieën zit hij daar nu voor. “Doe je benen maar zo ver je kunt uit elkaar en houd ze maar vast”, instrueert hij. Ik leg een kussen onder mijn hoofd, zodat ik kan zien wat hij doet. Het is zo mooi te zien dat het zo anders gaat dan de eerste keer dat we vreeën. Ik zie zijn krullenbol in de richting van mijn vulva bewegen. Dan steekt hij zijn tong uit en merk tot mijn verrukking hoe hij rondjes over mijn buitenste schaamlippen likt. Hij beweegt ondertussen zijn handen langs mijn lichaam en laat ze op mijn borsten landen. Hij likt mijn kutje en masseert mijn borsten. Ik ril als hij in mijn tepels knijpt. Lang houdt hij het echter niet vol om twee dingen tegelijk te doen. Zeker niet nu hij mijn binnenste schaamlippen zijn mond in zuigt en ze weer loslaat. Ik zie hem vertederd glimlachen. Ja, ik weet wel hoe mijn schaamlippen na-trillen als je ze weer loslaat, dat doe ik zelf ook wel eens als ik masturbeer. Weer zuigt hij aan mijn lippen en laat weer los. Tot hij zijn aandacht verlegt naar het kapje boven mijn clitoris.

Hij opent zijn mond en laat een flinke hoeveelheid speeksel op de roze huid landen. Dan blijkt dat hij precies weet wat hij doen moet. Hij ontspant zijn tong die nu slap uit zijn mond hangt. Die voelt nu net als een fluweelzacht kussentje. Hij glijdt ermee omhoog over het buitenste randjes van mijn schaamlippen in de richting van mijn klit. En daarna omgekeerd, beginnend bij mijn schaamheuvel, over het kapje en dan heel voorzichtig langs mijn aller gevoeligste plekje. Ik kan mijn ogen niet meer openhouden bij een zo alles overheersend gevoel. De opwinding doet mijn geilheid door de ruimte kreunen. Alsof het nog niet genoeg is steekt Ron nu twee vingers in mijn vagina. Hij kromt zijn vingers, wat me zegt dat hij op zoek is naar mijn G-spot. Of die gevonden wordt, ik weet het niet, maar lekker voelt het wel. Het is zo overweldigend dat ik mijn onderlijf in het gezicht van Ron duw. “Wouw”, grom ik, wat kun jij dat!” Wat word ik fantastisch gebeft en gevingerd. En dan… oh… mijn kontje! Daar gaat die duim van Ron weer. Mijn ster was nog helemaal nat en nu word ik daar weer in geneukt. “Ik kan niet meer, ik kom, ik kom!” schreeuw ik het uit. Mijn hele onderlichaam verkrampt. Mijn kringspier omkneld Rons duim, mijn vagina trekt samen, mijn klit wordt overvallen door een gevoel van totale overgave en genot. Wat een climax, wat een ongelofelijke ervaring.

“Poeh, dat was fijn”, zucht ik. Ron komt omhoog uit zijn kniezit en tot mijn verbazing zie ik hoe zijn penis mij stijf aanwijst. “Wil je nog even?” vraag ik hem. “Alleen als jij dat ook wil”, is het antwoord dat ik het liefst hoor. Hij loopt even naar de douche, wast zijn handen en komt terug met een condoom. Hij zet die op zijn dikke eikel en stroopt die af tot aan zijn bosje schaamhaar. Aangezien ik nog steeds in een comfortabele manier op de rand van het bed lig, spreid ik mijn benen zo ver mogelijk voor hem. Hij houdt ze beide in zijn handen en richt zijn pik op mijn schaamlippen. Met zijn onderlijf laat hij zijn lekkere lul gladjes naar binnen glibberen. Ik kijk naar de opgewonden blik in zijn ogen, zijn strakke borst en buik, naar dat toefje haar boven zijn piemel dat steeds naar mij toekomt en weer terugtrekt. Het in- en uit glijden verandert in harde stoten. Mijn lichaam en borsten schokken ervan. Maar oh, wat is dit lekker. Na zo’n uitgebreid voorspel en climax mag hij me neuken, zo onstuimig als hij maar wil. Er parelen zweetdruppels van zijn hoofd, zijn wangen kleuren. Het zal niet lang meer duren voordat hij komt. En ik wil ook nog een keer. Daarom breng ik een hand omlaag en vinger mezelf terwijl ik word geneukt. Gaan we het samen tegelijk halen? En dan… wat ik nog nooit heb meegemaakt. Voor de tweede keer word ik overvallen door een knetterend orgasme en dan ook nog begeleid door de grommende stem van Ron. Hij spuit het condoom vol met een nieuwe lading warm zaad, op hetzelfde moment dat de rillingen door mijn lichaam suizen. Hij hijgen, kreunen en steunen. Mijn tenen krullen van totale overgave.

Een poosje later liggen we nog nahijgend, naast elkaar op het bed. We kunnen niet anders dan elkaar vragen: “was het voor jou net zo fijn als voor mij?” Ron kijkt naar de vier tekeningen op de muur en beaamt: “ik wist niet dat dit geweldig kon zijn, dat moet ik eerlijk toegeven. Het spijt me, dat ik de eerste keer alleen maar voor mijzelf ging.” Ik vind dat wel heel erg lief en vraag hem: “wil jij dan mijn vaste vrij-vriendje worden?” Ineens heeft hij ogen als schoteltjes, zo blij en gelukkig als hij mij aankijkt. Zijn antwoord laat zich raden.

“En, hoe was het?”, vraagt Lucia, als ik de volgende dag bij mijn vriendin koffie kom drinken. “Het was fantastisch”, antwoord ik, “hij vond het helemaal niet erg dat ik die tekeningen had opgehangen. Sterker nog, hij vond het wel handig, leuk zelfs!” Ze reageert lachend: “Leer mij mannen kennen. Zie je nou wel? Even assertief zijn helpt!”. We proesten het samen uit van plezier.

Veronique

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Gebruiksaanwijzingen”

  1. Ik heb hier boek “Universiteit voor zelfstudie” waar alle (realistisch) mogelijke standje en hun gevolgen beschreven staan. Voor iedereen hier nuttige lectuur. Er staat zeker iets gelijkaardigs online. Aanbevolen aan de meeste auteurs hier.
    Mia

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *