Dameswedstrijd

()

Vanuit Gare du Nord lopen we Parijs in, wat een waanzinnige stad is het toch. We hebben besloten eerst op een terrasje wat te gaan drinken voordat we met de Metro naar ons hotel gaan aan de Rue de Liège. Het is een heerlijke nazomerdag in september en we genieten samen van het zonnetje. De serveerster in haar bijna traditionele Franse pakje lijkt bij jou net iets verder naar voren te bukken bij het aangeven van je welverdiende kopje koffie. Ik zie dat je het ziet en geniet van jouw uitzicht. Na een half uurtje vertrekken we en gaan het metronetwerk in. Omdat dit niet onze eerste keer in Parijs is, verloopt de reis soepel, zijn we in geen tijd bij ons hotel en laten we ons neervallen op het bed.

De reden dat we hier dit keer zijn is dat er morgen een hardloopevenement is waar ik aan meedoe en jij komt mij aanmoedigen. Ik vind het doodeng omdat het een ladiesrun is en jij niet met mij mee kan lopen. Om te ontspannen laat je voor mij het bad vollopen zodat we ons kunnen opfrissen voor we gaan eten bij Carlier. Nadat ik me heerlijk in het schuim heb laten zakken zie ik dat jij ook je kleding uit doet en op de rand van het bad bent komen zitten. Je masseert mijn voeten en kijkt mij veelbelovend aan. Je stapt over de badrand heen, gaat achter mij zitten en legt jouw handen op mijn borsten. Ik kan zo erg genieten van jouw aanrakingen dat het niet lang duurt voordat ik als was in jouw handen ben. Jouw tong glijdt langs mijn oor richting mijn hals. Ik voel mijn lichaam reageren. Je pakt mijn spons en wast onder water mijn lichaam, je gaat langs mijn schouders, mijn rug richting mijn billen, ik houd het nu al bijna niet meer, je weet hoe lekker ik dit vind en vraagt aan mij wat mijn wensen verder zijn. Zonder wat te zeggen stap ik uit bad, pak een heerlijk grote handdoek en sla die om me heen. Ik pak jouw handdoek en je stapt ook uit bad. Jouw lichaam verraadt dat we dezelfde plannen hebben voor deze middag. Ik pak jouw hand en begeleid je naar het bed. Voorlopig komen we de hotelkamer nog niet uit.

De volgende dag is de hardloopwedstrijd. ‘s Morgens eten we een heerlijk Frans ontbijt en vertrekken we richting de Eiffeltoren naar de start. Je kust me succes en geeft aan waar je mij ongeveer zal aanmoedigen. Het thema van dit jaar is New York dus voor de gelegenheid heb ik een Mini Marilyn Monroe jurk aan waar ondanks de niet Sexy Sport bh toch goed te zien is dat ik behoorlijke borsten heb. Ik vind het spannend, wat een massa vrouwen en ik ken niemand. Ik heb een aantal Franse woordjes geleerd om kort contact te hebben dus dat scheelt. Het duurt nog zeker een half uur voordat de start wordt gegeven en ineens zie ik haar. De serveerster van gisteren op het terras. Niet te missen, die geile ogen, die sexy boblijn en blijkbaar was ik ook niet een van de velen want ze komt naar mij toe. Ze heeft als outfit een Charleston Jurkje aan waardoor ze er nog mooier uitziet dan gister. Het valt me op hoe sexy ze is, met haar zwarte haar in een perfecte boblijn en haar grote bruine ogen met de perfect aangebrachte eyeliner en mascara. Ik voel een warm gevoel door mijn aderen gaan.

Ze stelt zich voor als Monique, vertelt mij dat ze ook niet super ervaren is en vraagt of we samen kunnen lopen. Zij praat redelijk Engels dus we kunnen samen kletsen. Ze vraagt nog naar jou en ik geef aan dat je straks langs de kant staat. Na ongeveer drie en een halve kilometer zien we je. Ik loop naar je toe en geef je een zoen. Na vijf kilometer sta je er weer en als we eindelijk over de finish zijn, bij zeven kilometer, sta je aan het eind van het uitloopgebied.

Net over de finish vallen Monique en ik elkaar blij in de armen en ineens geeft ze mij een intense zoen. Ondanks dat ik eerst schrik voel ik ook kriebels in mijn buik. Dit is mijn eerste zoen van een vrouw en mijn lichaam staat in brand. Na de finish hebben we jou snel gevonden en we kletsen samen wat na. Ik wil graag douchen dus wil graag naar het hotel. Ik vraag aan Monique waar zij heen moet en ze blijkt net buiten de stad te wonen. We bieden haar aan bij ons te douchen en om te kleden zodat ze niet bezweet zolang in de trein hoeft te zitten. Van binnen hoop ik dat ze langer bij ons blijft.

Op de hotelkamer stap ik als eerste in de douche en was het zweet van mij af. Jij bent nog even naar de supermarkt om een wijntje en wat lekkers te halen. Dan hoor ik de deur van de badkamer opengaan en roep jouw naam. Monique antwoordt dat zij het is. Ik kijk om de deur van de douche heen en zie haar staan, naakt. Voorzichtig stapt ze bij mij onder de douche. Ze pakt mijn spons uit mijn hand en sopt mijn borsten in. Ik voel dat mijn lichaam reageert op haar aanrakingen. Ondertussen gaat er ook door mijn hoofd wat nou als jij terugkomt en je vindt ons hier. Wat zou je hier van vinden, maar daar hoef ik niet lang over na te denken want jij stapt de badkamer in. Na eerst verbaasd te hebben toegekeken lach je naar me. Je vraagt of we al schoon zijn en geeft ons een handdoek aan. Ondertussen doe je jouw kleding uit en neemt ons mee naar de slaapkamer.

Monique zoent mij en daarna jou. Ik zie je groeien. Jij streelt onze lichamen en ik word zo nat als ik nog nooit ben geweest. Ik houd het niet meer. Ik kijk haar aan en ze begrijpt mij meteen. Ik ga op je zitten en laat me over je harde lul heen zakken. Heel voorzichtig beweeg ik op en neer. Zij zoent jou, en draait zich om met haar gezicht richting mij. Onze lippen raken elkaar en jouw tong gaat door haar heerlijke lipjes heen. Wat een geil gevoel is dit. Ik weet dat je het heerlijk vind om geneukt te worden terwijl ik aan jouw ballen zit, dus ik vraag haar of ze je ballen wil likken. Je kijkt mij met grote ogen aan.

Op haar knieën gaat ze achter mij zitten en voorzichtig likt ze, zuigt ze, maakt ze jou helemaal gek. Soms raakt haar tong mijn lipjes terwijl jouw lul diep in mij zit. Volgens mij ben ik nog nooit zo opgewonden en geil geweest. Jouw lul voel ik pulseren in mijn lichaam. Dit ga je niet lang volhouden. Ik laat me van je afvallen en zeg tegen haar dat ze moet stoppen. Ik vraag of je aan de rand van het bed wilt gaan staan en ga naast haar op de rand zitten. Om de beurt nemen we jouw bokkenstaart in onze mond en samen masseren we jouw heerlijke ballen. Het duurt niet lang voor je klaarkomt. Heerlijke golven van jouw vocht spuiten over onze gezichten. Je duwt ons terug op bed en je vraagt aan mij of ik haar wil likken terwijl jij mij likt. Ik geniet, ik kom overweldigend klaar. Het bed is nat van ons vocht en we trillen samen na.

Nadat we zijn bijgekomen trek jij een fles wijn open. Wat een heerlijke dag in Parijs was dit en morgen gaan we samen de toerist uithangen, Monique weet de leukste plekjes. Parijs is al mijn favoriet maar nu gaan we zeker weer terug.

L & D

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *