Zomerbui

()

Ik kijk naar buiten, zie de regendruppels langs het raam glijden. Hoor het gerommel van een onweersbui in de verte, mijn blik dwaalt af. Het is een zomerse bui, zo één die na een aantal te warme dagen komt. De regendruppels vormen grote plassen in de tuin, ik zie hoe de druppels dansen op de tuintafel. In gedachten zie ik mezelf thuiskomen, op de fiets, in een regenbui…

Jij staat in de deuropening naar de regen te kijken, je ziet me aankomen, kijkt kalm hoe ik mijn fiets in de schuur zet en haastig jouw kant oploop om de natte kleren die aan mijn lichaam zijn vastgeplakt uit te kunnen trekken. Als ik voor je sta, glimlach je. Je gaat zo breed staan dat ik niet langs je heen naar binnen kan, verwonderd kijk ik je aan.

“Waarom trek je ze niet hier buiten uit, anders is alles binnen nat”, zeg je, ondertussen is die glimlach niet van je gezicht verdwenen. Ik weet dat dat niet de reden is dat je graag wilt dat ik hier mijn kleren uittrek.

Nog steeds sta ik in de regen. Voel de druppels in mijn nek, ze glijden naar beneden, langs mijn borsten. De jurk voelt strak aan tegen mijn huid. Zonder iets te zeggen rits ik het jurkje aan de achterkant open, daar het aan alle kanten aan mijn lichaam vastgeplakt zit kost het enige moeite om hem uit te krijgen. Je kijkt even verwonderd als je merkt dat ik onder het jurkje verder niets aan heb.

Naakt sta ik voor je in de regen.

Ik voel de koele druppels op mijn huid, mijn tepels reageren op de koele temperatuur van het water en staan fier vooruit. Als ik zo voor je sta vraag ik je of ik nu wel naar binnen kan. Je schudt je hoofd, kijkt naar de tuintafel en vraagt je hardop af of we alle tafels in en om huis al wel eens uitgeprobeerd hebben. Ik kijk van jou naar de tafel en weer terug, een beginnende warmte wordt voelbaar in mijn lichaam en ik steek mijn hand naar je uit. “Je hebt gelijk, deze hebben we nog niet uitgeprobeerd” zeg ik.

Je houdt mijn hand vast maar blijft in de deuropening staan. “Weet je wat me een mooi gezicht lijkt” mompel je, ik kijk je vragend aan en wacht tot je je zin afmaakt… “Jij…naakt, liggend op die tafel. De regendruppels die hun spel spelen, die op je lichaam neerkomen, langs je lichaam wegglijden. Kun je je voorstellen hoe dat voelt?” Ik voel hoe jouw gedachten de mijne binnendringen, ik word door mijn gedachten geleid, alsof ik geen eigen wil meer heb.

Mijn voeten brengen me naar de tafel. Mijn billen raken het koele natte tafelblad, ik huiver even. Heel langzaam ga ik achterover liggen, ondertussen blijf ik je aankijken.

Het is zoals je zei, ik voel de regendruppels, op mijn gezicht, mijn borsten, mijn buik en tussen mijn benen. Ik ga met mijn handen over mijn lichaam, veeg de regendruppels weg, voel mijn warme huid onder het koele water. Mijn vingers glijden over mijn buik, jagen kleine golfjes water voort. Vinden een weg over dit natte landschap, ik voel hoe mijn tepels onder mijn aanrakingen nog harder worden, ik speel met mijn borsten. Voel de hitte tussen mijn benen, mijn blik zoekt de jouwe voor ik me helemaal overgeef aan mijn eigen lichaam, mijn handen, mijn gedachten. Ik sluit mijn ogen, voel alleen nog maar de druppels op mijn lichaam, het warme gevoel vanbinnen dat overgaat in een intensere hitte.

Mijn handen strelen mijn lichaam, eerst langzaam, dan sneller. Als vanzelf open ik mijn benen, mijn handen glijden over mijn dijbeen, naar de binnenkant van mijn benen. Ik voel de regendruppeltjes in het kleine beetje haar dat er nog staat, laat mijn vingers erdoorheen woelen en ril even als er kleine druppeltjes verder omlaag glijden. Mijn vinger heeft het vertrouwde plekje gevonden, ik speel ermee, hef mijn gezicht naar de lucht. Voel de druppels in mijn gezicht voelen, en ik lijk een te worden met alles om me heen. Dan! Ineens voel ik jouw warme handen op mijn huid. Ik open mijn ogen en zie je gezicht vlakbij het mijne. Je kust me, onze tongen vinden elkaar. Ik proef het verlangen in je kus, langzaam kom ik overeind, en kom voor je staan. Je kleren zijn snel uit, ik laat mijn handen over je zongebruinde huid gaan. Weer kussen we, onze kussen verraden de passie die van binnen brandt. Beiden spelen we met elkaars gevoelens, dagen we de ander uit. Plagen we, tot er niets meer over is dan een brandend, intens verlangen naar de ander. Je legt me voorover op de tafel, mijn borsten worden platgedrukt tegen het natte oppervlak, ik zet mijn benen iets uit elkaar en voel hoe je bij me binnendringt.

Het is een heel apart gevoel, zo te vrijen, de regendruppels die op onze lichamen neerkomen. De warmte van jouw lichaam tegen het mijne, de koele druppels die zich tussen onze lichamen hechten. Je trekt me iets omhoog en ik voel jouw handen op mijn borsten, je natte gezicht in mijn nek. Je kust een klein druppeltje achter mijn oor weg, je hete adem strijkt langs mijn oor. Steeds dieper voel ik je in me. Ik druk mijn lichaam naar achteren, tegen het jouwe aan. Mijn handen zoeken steun op de tafel maar glijden door het te vele water telkens weer weg.

Jij sluit je handen om mijn polsen en houdt ons zo in evenwicht. Dan ineens voel ik hoe je je uit mijn warme plekje terugtrekt. In één beweging heb je me opnieuw op de natte, koele tafel neergelegd. Ik kijk je aan, trek je hoofd naar me toe en voel hoe je opnieuw bij me binnendringt. Vol passie kus ik je, een lange warme kus, vermengd met het regenwater dat nog steeds op ons neerkomt. Je beweegt je tergend langzaam in me, drijft me telkens richting een punt waarop de wereld om me heen vervaagt om me dan weer langzaam terug te halen. Dit herhaal je een aantal keren tot ik je vasthoud, je smeek om me niet te plagen. Om harder, dieper en sneller in me te stoten.

Ik voel dat je weerstand minder wordt, merk hoe je het tempo verhoogd. Mijn benen sla ik om je rug heen, zodat ik je nog dieper in me kan voelen. De vibraties in mijn lichaam nemen me mee, steeds verder weg voel ik me drijven. Je fluistert zachtjes mijn naam terwijl je schokkend in me klaarkomt…

Het was me niet eens opgevallen dat het ondertussen opgehouden was met regenen, ik kijk naar buiten. De zonnestralen laten het regenwater verdampen, en ik betrap me erop dat er zich alweer een andere fantasie mijn gedachten binnensluipt…

Dorien Vercammen

Graag uw harten waardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *