Handgemeen

()

Het was druk in de kroeg en iedereen stond dicht op elkaar. Op een of andere manier heb ik de bar kunnen bereiken en ik bestel een witte wijn met ijs. Terwijl ik wacht voel ik een hand op mijn schouder en ik draai me om. Een paar mooie ogen kijken mij aan en ik zie een ondeugende lach op je gezicht verschijnen terwijl je mij bekijkt. Je pakt je biertje aan van de barvrouw en voor je weg loopt, voel ik je hand over mijn billen. Een rilling loopt over mijn rug. Mijn wijn staat ondertussen ook klaar, ik loop naar mijn vrienden en begin te dansen op de muziek. Onze blikken kruisen elkaar en ik merk dat je mij van top tot teen bekijkt. Een beetje verlegen maar toch uitdagend beweeg ik mijn heupen. Je lacht en geeft me een knipoog. Mijn favoriete nummer wordt gedraaid en ik ga helemaal op in de muziek, vol overgave beweeg ik mee.

Ineens voel ik 2 handen op mijn heupen en ik kijk achterom, weer die heerlijk intense ogen die mij aan kijken. Je fluistert in mijn oor dat je mij mooi vindt en geeft een kneepje in mijn bil voordat je richting het gangetje naar de toiletten loopt. Halverwege blijf je staan en wenkt me. Ik twijfel, de verlegen kant in mij is aan het winnen. Je blik wordt nog intenser en je kijkt me doordringend aan. Deze blik kan ik echt niet weerstaan en ik loop langzaam naar je toe. Vlak voor je blijf ik staan en die ondeugende lach verschijnt weer op je gezicht. Je gaat dicht tegen me aan staan en pakt mijn hoofd. Diep kijk je me aan en ik heb het gevoel dat ik smelt. Je drukt je lippen op die van mij en zoent me heerlijk. Eerst lief en langzaam, maar het wordt steeds intenser en onze tongen dansen om elkaar heen.

Ik voel me licht in mijn hoofd worden en maak me van je los om op adem te komen. Veel tijd heb ik niet want je pakt me ineens bij mijn haar en zoent mij weer. Je grip wordt steeds fermer en ik merk dat ik dit veel te lekker vind. Je stopt met zoenen en rust jouw voorhoofd op het mijne en kijkt me weer aan terwijl je hand nog steeds stevig mijn haar vasthoudt. Je lacht weer en vraagt of ik dit lekker vind. Met een zucht laat ik een ja ontsnappen en jij antwoord door met je hand in mijn haar mijn hoofd opzij te trekken en kust me in mijn nek. Overal kleine lieve kusjes terwijl je mij in bedwang houdt. Langzaam gaat je mond weer naar de mijne en je zoent me, je bijt zachtjes in mijn lip.

Ineens gaat de deur van de toiletten open en ik ben van schrik weer terug in de realiteit. Je bedenkt je geen moment en trekt mij mee de toiletten in, opent een hokje en duwt mij tegen de zijwand. Onze lippen vinden elkaar weer en zoenen weer heel intens. Je pakt mijn haren weer en trekt mijn hoofd naar achteren. Je kijkt me aan en je andere hand begint mijn nek te strelen voordat je hem strak om mijn keel zet en lichtjes knijpt. Mijn adem wordt mij even letterlijk en figuurlijk ontnomen. Heel even pauzeer je en terwijl je mij aankijkt vraag je of dit ok is. Ik knik en je grip op zowel mijn haar als mijn keel neemt weer toe. Ik kan een kleine kreun niet onderdrukken. Met je voeten spreid je mijn benen en je drukt je stevig tegen mij aan. Ik voel dat jij hier ook opgewonden van raakt. Je zoent me weer intens, bijt op mijn lip en mijn tong, om vervolgens weer verder te gaan. Je laat mijn haar los maar houdt mijn nek nog vast en laat me met kleine tussenpozen naar lucht happen.

Je vrije hand dwaalt af naar mijn borsten en door mijn beha heen weet je mijn tepel te vinden en knijpt er plagerig in. Ik sluit mijn ogen van genot en je lacht gemeen. Je laat me los en neemt een stap terug om me te bekijken. Die intense blik maakt me week. Je stroopt mijn shirt omhoog en bevrijdt mijn borsten uit mijn bh. Je pakt ze stevig beet en kust mijn tepels, zuigt er op en ineens zet je je tanden er in. Ik laat een klein gilletje ontsnappen en je lacht weer. Beide handen kneden mijn borsten en je duimen bewerken mijn tepels. Je mond vindt de mijne weer. Je laat je handen zakken over mijn zij naar mijn heupen. Even pauzeer je alles om vervolgens mijn broek open te maken en naar beneden te trekken. Je kijkt me in mijn ogen en laat een vinger over het kruis van mijn slipje glijden die ondertussen wel nat is. Je slaakt een zucht en schuift mijn slipje opzij. Je vingers glijden tussen mijn lippen door en vinden mijn klitje die je rustig begint te masseren.

Ik gooi mijn hoofd achterover van genot en jij ziet je kans vrij om met je andere hand mijn keel weer beet te pakken. Je vingers bewerken mijn klit steeds harder en ineens voel ik ze in me glijden. Je laat ze daar even rusten om me te laten wennen en knijpt mijn keel wat verder dicht. Ik word gek van verlangen en kreun zacht. Je vingers bewegen langzaam in en uit en ik word steeds natter. Je laat me weer even vrij ademen en trekt mijn slipje ook naar beneden. Je zet mij op de wc neer en laat ook je eigen broek zakken. Mijn blik gaat naar een prachtige stijve pik en voor ik het weet heb je je eikel al tegen mijn lippen gezet. Ik wil je vastpakken met mijn hand maar je fluistert streng dat ik geen handen mag gebruiken en dat ik mijn mond open moet doen. Gewillig gehoorzaam ik en voel je eikel over mijn tong glijden. Je pakt mijn hoofd vast en beweegt mijn mond ritmisch over je pik. Steeds iets dieper en harder. Ik begin te kokhalzen en je trekt met je handen mijn hoofd verder naar achteren zodat je dieper kan. Langzaam beweeg je weer en ik voel je steeds dieper gaan.

Ik voel de tranen over mijn wangen rollen en je laat weer een gemeen lachje horen. Je handen laten mijn hoofd los en houd je pik even stil maar diep in mijn mond. Ik heb moeite om adem te halen maar word er oh zo nat van. Even knijp je mijn neus dicht en mijn keel vernauwd, je gromt en trekt je terug. Je pakt mijn haren stevig vast en hijst me omhoog. Je pakt stevig mijn keel vast en slaat met een vlakke hand in mijn gezicht. Ik kreun en je fluistert in mijn oor dat ik het zo goed doe. Je draait me ineens om en trekt me dicht tegen je aan. Ik voel je pik tussen mijn billen en je handen pakken mijn borsten vast. Je vingers knijpen in mijn tepels en gaan vervolgens omhoog naar mijn nek. Dit keer pak je mijn keel met beide handen vast en knijpt weer. Je mond vindt mijn nek en geeft me lieve kusjes. Deze gevaarlijke combinatie laat me bijna komen en dat heb je in de gaten en pauzeert meteen.

Je duwt me voorover en zet mijn handen tegen de muur. Een klap op mijn bil en een kreun ontsnapt. Nog een klap, en nog een. Steeds harder. Ineens gaat de deur van het toilet open en mensen lopen binnen. Je lacht en pakt mijn haren vast en duwt je pik in één keer helemaal in mijn drijfnatte kutje. Ik probeer me zo stil mogelijk te houden maar een kreun ontsnapt alsnog als je hem er weer helemaal uit haalt en hem weer diep terug stoot. De mensen lachen en verlaten het toilet. Dan begin je me met lange diepe halen te nemen terwijl je mijn hoofd nog meer naar achteren trekt en ik mijn kontje steeds hoger houd. Je laat een hand los en slaat me op mijn billen. Ondertussen glijd je pik in een ritmisch tempo in en uit mijn kutje. Net als ik denk dat ik het niet meer houd, trek je je terug en slaat me op mijn klitje. Je laat je vingers er overheen glijden en laat ze verdwijnen in mijn kutje. Ik voel ze langzaam naar achteren gaan en voel dat je mijn kontje nat maakt.

Mijn benen trillen van het genot voor wat me te wachten staat. Je trekt me even omhoog en geeft een kus in mijn nek en vraagt zachtjes of het nog ok is. Als ik knik pak je mijn keel weer vast en geeft me nog een klap in mijn gezicht. Ik kreun en ondertussen voel ik je pik weer in me glijden. Langzaam beweeg je in en uit en je legt een hand over mijn mond. Je andere hand knijpt langzaam mijn neus dicht tot ik geen adem meer kan halen. Ik duw mezelf tegen je aan omdat ik geen lucht meer krijg en ineens laat je mij weer ademen. Ik hap naar lucht en word high van alle zuurstof die ineens weer binnen komt. Je handen slaan op mijn borsten. Al deze prikkels ineens zijn me bijna teveel. Je legt weer je hand op mijn mond en knijpt mijn neus weer dicht. Dit keer iets langer. Weer duw ik mijzelf weer tegen je aan waardoor je pik dieper in me glijd. Ineens laat je weer los en duwt me voorover om ineens diep en hard te stoten. Ik kreun en heb het gevoel alsof je volledig bezit van me neemt.

Je duwt me verder naar beneden en terwijl je me blijft nemen laat je een vinger in mijn kontje glijden. Voorzichtig steeds verder. Mijn adem stokt. Je houd je pik even stil maar diep in me en neukt alleen mijn kontje met je vinger. Mijn knieën worden slap. Je spuugt op mijn kontje en stopt er een tweede vinger erbij en begint met twee vingers te bewegen. Je fluistert weer dat ik het zo goed doe en ik duw mijn kont naar achteren als antwoord. Terwijl je vingers nog op en neer gaan in mijn kontje neuk je me ook verder met je pik. Je beweegt steeds sneller en harder. Ik kan mezelf niet meer houden en laat mijn eigen vingers naar mijn klitje glijden. Ik voel mijn kutje steeds strakker om je pik en ik voel de tintelingen van het orgasme naderen. Ik kan mezelf niet inhouden, laat een kreun ontsnappen, voel mijn benen slap worden en voel de explosie in mijn lijf terwijl jouw vingers en pik door blijven gaan. Trillend kom ik klaar en dat is voor jou ook de druppel. Je trekt je vingers uit mijn kontje en pakt me stevig bij mijn heupen en spuit grommend mijn kutje vol. Even blijven we zo staan terwijl er weer iemand het toilet binnen komt. Ik voel je pik uit me glijden en ik draai me om. Blozend kijk ik je aan en je geeft me een zoen. Pakt nog even mijn billen vast en geeft me een klap erop.

Ik lach en jij begint ook te lachen. Je vraagt me of ik dit nog eens over wil doen en zonder twijfel antwoord ik ja. Je fatsoeneert jezelf en ik ook. Je geeft me je nummer en nog een lange intense zoen om vervolgens het hokje en het toilet te verlaten. Nog even blijf ik wachten en vraag me af wat dit in godsnaam was. Ik giechel en verlaat ook het toilet. Ik kijk om me heen in de kroeg of ik hem nog kan vinden maar hij is al weg. Gelukkig heb ik zijn nummer nog. Ik voeg mij weer bij mijn vrienden. Wanneer zij vragen waar ik al die tijd was, kan ik alleen maar blozend op mijn lip bijten.

Lola

Graag uw harten waardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *