Intervieuw

()

Hij wilde nog een sigaret nemen, maar ontdekte al snel dat het pakje leeg was en gooide het een beetje geïrriteerd opzij. Het interview was langzaamaan veranderd in een meer persoonlijk gesprek, omdat hij het “een beetje zat” was om te praten over de roem en het succes van de band gedurende al die jaren. Lucia wist niet zeker waarom hij had besloten zich nu en voor haar open te stellen, en ze had gevraagd of hij off the record wilde gaan, wat vanuit professioneel oogpunt dom was, want dat zou waarschijnlijk betekenen dat ze niet in staat zou zijn om het interview af te leveren. “Ja, dat lijkt me een goed idee,” had hij gezegd, en onmiddellijk viel zijn gezicht in een staat van ontspanning en maakte hij oogcontact. Om haar te bedanken.

Op dat moment waren ze gewoon een man en een vrouw, alleen in een kamer. Aanvankelijk werd Lucia afgeschrikt door zijn eigenwijs gedrag, maar langzaamaan begon hij de gekwetste en onzekere man achter het masker te onthullen. Het masker dat hij jarenlang opzette. Het masker dat Lucia als meisje zo graag had. Het lijkt erop dat verliefdheid op beroemdheden een onvermijdelijk onderdeel is van de adolescentie, althans voor Lucia was dat het geval. Vele avonden had ze gefantaseerd over de zangeres van haar favoriete rockband en hoe hun leven er samen uit zou zien. Terwijl hij de wereld rondreisde, zou hij zoete liefde met haar bedrijven en haar alle verboden geneugten van deze wereld laten zien. Dit was echter jaren geleden en Lucia was nu een volwassen vrouw, met echte zorgen en problemen die niet dagelijks zouden worden opgelost met whisky, sigaretten…

Maar toen het tijdschrift waarvoor ze werkte haar had gevraagd om de leadzanger van een van de grootste rockband ’s te interviewen, hoefde ze niet lang na te denken. Er ging een jeugdige en vertrouwde opwinding door haar heen die haar bijna deed blozen. Ze dacht dat ze de onvolwassen verliefdheid volledig had losgelaten. Nu ervoer ze hem niet alleen in het echte leven, maar hij stelde zich ook emotioneel open. Zelden had ze een man gezien die zo kwetsbaar was. En de verliefdheid van de tiener op beroemdheden in het niets was uitgestort. Hij was niet de mannelijke en al te zelfverzekerde man die ze geloofde dat hij was. Hij was iets beters, iets zuiverder. Een moment later waren hun lippen wild op elkaar en Lucia voelde meteen de nattigheid tussen haar benen vormen. De kleedkamer waarin ze zaten leek de enige ruimte in hun bewustzijn. De kolossale arena eromheen en de herinnering aan de duizenden fans die eerder hadden gejuicht verdwenen naar de achtergrond van hun bewustzijn. Hij ging naar de rand van de bank en verkleinde de afstand tussen zijn lichaam en het hare. De glazen tafel ertussen fungeerde als een barrière.

“Het was moeilijk om echte liefde te vinden in dit vak. Mensen zijn bij je voor de roem of voor het geld. Of allebei,” legde hij geëmotioneerd uit. Lucia ‘s hand reikte naar de tafel om de zijne aan te raken, en beiden voelden een elektrische schok. Erg duidelijk. Maar geen van beiden zei iets, ze bloosden alleen maar. Langzaam was de balans van het gesprek verschoven en stelde hij nu vooral alle vragen. Lucia was er niet zeker van of ze vragen had beantwoord, omdat haar geest in een toestand van blanco ongeloof verkeerde. Hij lachte als antwoord, dus ze moet geantwoord hebben. Na een tijdje leek het alsof ook zij haar levensverhaal had verteld. “Liefde is moeilijk voor iedereen. Het is moeilijk om die vonk te vinden”, legde ze uit en herinnerde zich meteen de schok tussen hen. Zijn glimlach gaf aan dat hij aan hetzelfde dacht. Na een korte stilte gebaarde hij haar om bij hem op de bank te komen zitten, en met haar hart bonzend in haar borstkas ging ze naast hem zitten. Het feit dat zij degene was voor wie hij zich had opengesteld, gaf haar een speciaal gevoel.

“Je bent een mooie vrouw, Lucia,” zei hij en streelde haar zachte wang met de rug van zijn hand. Een moment later waren hun lippen wild op elkaar en Lucia voelde meteen de nattigheid tussen haar benen vormen. Lucia voelde zich schandalig, een woord dat ze nooit gebruikte om zichzelf te beschrijven, omdat ze een strikte regel had om voor de vijfde date met niemand naar bed te gaan. Het was haar strategie geweest om de mannen eruit te filteren die haar lichaam en liefde niet verdienden. Het had niet gewerkt. En technisch gezien was dit geen date. Kussen was niet meer voldoende om de geilheid uit te drukken die zich in hun lichaam en geest ontvouwde, en ze ging op hem af. Het resultaat was dat ze de bult door de dikke en stijve stof van zijn grijze spijkerbroek heen kon voelen. Er was een zekere magie in het veranderen van haar kinderfantasie in een nog betere realiteit. Ze scheurde zijn witte overhemd open.

Niet zeker of er gewoon de gebruikelijke slijtage van de tijd was of met opzet uit mode overwegingen. Zijn borst bleek minder spectaculair dan in haar fantasieën, maar de lichaamsbouw is waarschijnlijk onbereikbaar voor een man. Het was echter een herinnering voor haar dat dit niet meer haar fantasie was. Dit was de realiteit, en hij was een mens. Als een langverwacht cadeau bleef ze hem efficiënt en snel uitkleden. “Ik wil dat je me met passie neukt,” eiste Lucia terwijl ze duidelijk voelde dat ze klaar was voor het grote spel. Uren bij hem in de buurt zijn was meer dan genoeg voorspel geweest. Zodra zijn hersenen haar woorden hadden verwerkt, kleedde hij haar even snel uit als zij hem had uitgekleed. De kleding leek de laatste beschermende laag te zijn geweest, en nu onthulde de overvloed aan huid, hun fysieke kwetsbaarheid. Hij stond op en zonder iets te zeggen pakte hij een condoom en deed het snel om zijn harde pik. Hij greep haar en leidde haar lichaam voor het zijn en duwde haar zachtjes terug in een meer horizontale positie.

Hij trok de bovenkant van zijn harde lul van voren naar achteren, kort maar krachtig stimuleerde hij haar klit in het proces, voordat hij de grot vond waar hij in wilde afdalen. Lucia sloot haar ogen en probeerde het huidige moment in zich op te nemen met al haar zintuigen, vooral aanraking. Niet in staat om te stoppen met elkaar aan te raken en te plezieren, bleven ze elkaar kussen op elk lichaamsdeel dat in de buurt van hun lippen kwam. Toen de bovenkant van zijn lul in haar was gedokt, greep hij haar heupen en trok heel langzaam haar lichaam rond zijn meest gevoelige gebied. Zijn gekreun was aanvankelijk luider dan het hare, maar ze waren in lijn met de emotionele sfeer van de hele avond. Lucia had nog nooit een man zijn passie zo luid en oprecht horen uiten en het maakte haar opgewonden op een manier die ze niet eerder had kunnen verwachten. Ook al wist ze niet of hij zijn plezier altijd in deze mate uitte tijdens seks, het voelde uitzonderlijk voor haar om deze intieme geluiden te horen. Ze hadden beslist geen deel uitgemaakt van haar tiener fantasieën. Zijn stoten namen geleidelijk toe in passie, opwinding en kracht. Ze leken helemaal door haar lichaam en uit haar mond te rimpelen in de vorm van luid geschreeuw.

Even was Lucia bang dat ze zouden worden gehoord en gepakt, maar ze realiseerde zich meteen dat niemand de moed zou hebben gehad om hen te storen. Deze arena was een kasteel, en hij was hier de koning. Lucia voelde dat hij helemaal opging in de ervaring en het einde naderde, maar ze wilde dit moment verlengen, ervan genieten. Ze duwde haar lichaam naar achteren en gaf non-verbaal aan dat ze van houding wilde veranderen. Hij stopte op een moment, ademde diep in en hij probeerde zijn lichaam te kalmeren met zuurstof. Niet in staat om te stoppen met elkaar aan te raken en te plezieren, bleven ze elkaar kussen op elk lichaamsdeel dat in de buurt van hun lippen kwam. Eindelijk hadden hun lichamen de bank gevonden en gingen ze zitten. Hij op de bank en zij bovenop hem. Nu had ze de controle en hij bewoog zijn lul herhaaldelijk in haar meest gevoelige plek. Ze legde zijn vinger op haar klit en hoopte er het beste van. Met hoge concentratie stimuleerde hij haar klit, ook hopend op het beste. Hij zou komen. Lucia concentreerde zich en ze hoorde de geluiden van zijn gekreun langzaam in stilte neerdalen, het was haar beurt. Met de laatste hardheid van zijn opwinding bereikte ze het orgasme waar ze al jaren van droomde. Het was beter dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *