Gent 2.2

()

Gent 2.2

Als een krolse kat had ik mij al een tijdje tegen David aangewreven. Met mijn huid tegen hem, over zijn lichaam. Ik rekte mij uit, lette er op dat hij me goed langs alle kanten goed kon zien zonder dat ik me zomaar helemaal voor hem openstelde om hem tegelijk extra gemeen te kunnen prikkelen. Zogezegd toevallig streek ik met mijn borsten over zijn gezicht en drukte mijn onderbuik tegen zijn lichaam, sloeg mijn benen rond hem om mij in evenwicht te houden en liet een vochtige streep op hem achter. Opgewonden was hij genoeg, maar ik wilde hem hebben op een manier die ik al lang in gedachten had.

Toen ik merkte dat hij nog enkel oog voor mij had, ging ik op mijn buik liggen en schoof met gespreide benen langs hem, nam hem in een vork. Ik lichtte mijn kontje een beetje op en keek uitnodigend glimlachend om. Meer was niet nodig. Hij kwam voorzichtig op mijn rug liggen en ik voelde zijn penis naar mijn ingang zoeken en voelde hoe hij die tergend langzaam bij mij naar binnen duwde. Als ik aan dat lekkere gevoel denk krijg ik nog steeds rillingen. Onweerstaanbaar gleed hij steeds dieper in mij. Ik kon een piepgeluid niet onderdrukken. Toen hij niet meer dieper kon, zocht hij een voorzichtige maar besliste houding op mijn rug. Steunend op zijn ellebogen, zijn armen licht tegen me geklemd, zijn lichaam over de hele lengte contact makend met het mijne. Ik kon geen kant meer uit. Toen is hij me beginnen neuken, zonder zich te haasten…, wat heb ik daarvan genoten! Hij bewoog zacht heen en weer in mij. Met lange trage halen, dan weer met krachtige diepe stoten. Snel en krachtig, traag en plagerig. En heel lang… Toen ik het bijna niet meer hield en mijn armen uitstrekte voelde ik hoe zijn hand mij volgde en zijn vingers zich tussen de mijne vlochten in een vriendelijke greep. Ik voelde dat ik ging klaarkomen, maar wou niet dat hij het merkte want ik wilde dit niet laten ophouden. Daarom hield ik me zo onbeweeglijk mogelijk en gaf geen kik. Het was een verblindend orgasme dat lang duurde, net omdat ik het niet wilde geweten hebben. Ik verborg mijn hoofd tussen de lakens zodat hij mijn blozende gezicht, gezwollen lippen en glazige ogen niet zou zien. Toch moet hij het geweten hebben door de toegenomen spanning van mijn spieren, het samentrekken van mijn vagina en door de sopgeluiden in mijn kletsnatte poesje…

Hij begreep mijn bedoeling en ging attent rustig door alsof er niets aan de hand was. Dit was zo ongelooflijk lekker dat ik nog steeds moeite heb om het neer te schrijven. Hij legde heel dominerend zijn hand tussen mijn schouderbladen en drukte me stevig naar beneden. Behandelde mij zoals ik het gehoopt had. Heel traag trok hij zijn penis achteruit, nog net niet naar buiten. Dan liet hij zijn penis die nu heel hard en dik stond, tergend langzaam weer naar binnen glijden. Heel langzaam werd mijn vagina in de lengte weer opengetrokken, zodat elk zenuwuiteinde tot het uiterste geprikkeld werd. Dat ging zo maar door, heel langzaam in en uit… lekker…
Toen hij voelde dat ik weer aan het bekomen was van mijn orgasme verraste hij me door een arm bezitterig rond mijn hals te slaan en me een beetje op te lichten. Ik voelde me zo heerlijk genomen en voelde dat hij ervan genoot om me de illusie te geven dat hij de baas was (voor eventjes toch…). Ik gaf me totaal, liet me gebruiken en genoot van deze sensatie.

Na een tijdje lukte het me om mijn hoofd wat opzij in zijn richting te draaien en kon ik “hondjes” uitbrengen. Onmiddellijk liet hij mij los en verlichtte hij de druk van zijn lichaam. Ik kon wat omhoogkomen en bedacht dat we een put in het bed moesten gevrijd hebben door ons gezamenlijk gewicht. Ik stak mijn kontje omhoog en duwde hem achteruit, steunde op mijn ellebogen en knieën. Ik voelde dat hij rechtop op zijn knieën ging zitten en mijn heupen vastgreep. Met kracht trok hij mij tegen zich aan terwijl hij zijn bekken naar voor duwde. Zijn penis schoot met kracht diep bij mij naar binnen en onze lichamen raakten elkaar met een klap, de trilling schoot door heel mijn lichaam en deed zelfs mijn borsten tintelen. Dit was de start, of beter gezegd de voortzetting, van een bijzonder intense vrijage. Dit standje geeft me steeds een soort primitieve voldoening en ik kan er me helemaal in al mijn geilheid in laten gaan. Tegelijk moet ik wel erkennen dat het niet echt mijn favoriete standje is, omdat het geen hoog niveau van intimiteit haalt. Maar dat was hier nu even niet aan de orde, nu gingen we voor pure lust.

Bij dit stoten en tegen elkaar klappen raakte ik helemaal het besef van tijd kwijt. Soms voelde ik hem een beetje verzwakken en gebruikte ik alles wat ik kon bedenken om hem te doen doorzetten. Als hij minder krachtig bewoog, deed ik mee en stootte ik zelf naar achteren. Als ik zijn handen over mij voelde gaan, strekte ik me uit zodat mijn figuur verleidelijker werd. Ik gooide mijn haar naar achteren zodat hij het kon vastnemen als teugels en me berijden als nam hij mijn manen vast. Ik reikte met een hand naar zijn billen en hielp een handje bij het stoten. Hij kon niet anders dan me verder neuken. Op een bepaald moment had ik het gevoel alsof het begon te regenen, druppels spetterden op mijn rug. Het was het zweet dat van zijn lichaam en zijn gezicht druppelde en op mij viel. Hij was aan het eind van zijn krachten. Daarom liet ik mezelf gaan en dacht enkel nog aan klaarkomen. Na enkele ogenblikken was ik zover en ging ik door de knieën.

Een orgasme is altijd anders. Toen ik kreunend plat op mijn buik ging, voelde ik dat hij me ook dan nog niet losliet, mijn beweging volgde en op mijn rug terecht kwam. Zo zijn we samen nog even blijven liggen tot de vochtigheid tussen ons hinderlijk werd. Daarom rolden we ons naast elkaar en ik heb een plaatsje in zijn armen gezocht om bij te komen. Daarbij merkte ik pas dat de anderen wat ongerust waren geworden over dit losgebroken geweld. Toen ze zagen dat we tot rust gekomen waren kwamen ze tegen ons aangekropen en streelden we elkaar.
In die toestand gaan een mens zijn gedachten alle kanten uit. Ik dacht aan wat we samen allemaal al gedaan hadden vandaag en hoe we erin gelukt waren om het zover te laten komen. En ik bedacht ook dat ik deze bi experimentjes bijzonder fijn vond, maar dat ik uiteindelijk toch wel heel hetero ben…

Nawoord

De langdurige intense vrijpartij verklaarde waarom ik me ’s anderendaags zo gebroken voelde. Eerst begreep ik niet hoe dit kon want ik ben sportief en had me goed voorbereid. De periode die aan onze ontmoeting voorafging was ik extra regelmatig naar de fitness geweest om in topconditie te zijn en had op het moment zelf een power drankje genomen. Ik was ervan overtuigd dat niemand me klein zou krijgen en ik me helemaal zou kunnen uitleven. Hij had zich echter ook goed voorbereid en daarom waren we aan elkaar gewaagd en konden we het samen zolang volhouden. Hij heeft me later op zijn manier uitgelegd waarom ik de dag nadien bijna niet meer kon gaan. Je moet het vergelijken met de power plate van de fitness zei hij. Je hebt het gevoel dat je daar zelf niet veel inspanning op doet en dat die plaat niet zo heel veel beweegt. Als de plaat echter te krachtig staat, of je staat er onvoorbereid te lang op, heb je de volgende dag problemen. Wat ik bij jou gedaan heb was ongeveer hetzelfde. Om mijn stoten op te vangen moesten je spieren zich steeds opnieuw schrap zetten. Klinkt hilarisch maar het kan kloppen.

Achteraf bekeken moet ik vaststellen dat ik na die zware dag helemaal murw was, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik voelde me daar helemaal niet slecht bij, maar het was wel een merkwaardige ervaring om me helemaal te laten gaan en alle initiatief uit handen te geven. Men kon met mij doen wat men maar wilde, ik wilde me enkel nog onderdompelen in een poel van geilheid en totale overgave, zonder verantwoordelijkheden. Men heeft daar geen misbruik van gemaakt. We zijn altijd heel respectvol en liefdevol voor elkaar gebleven. De lange aanloopperiode naar deze dag zal daar wel voor iets tussen zitten, we vertrouwden elkaar volledig.

Ook Veerle en Kristel hebben een bijzonder fijne dag gehad. Ze zijn niet zo wild tekeer gegaan als ik, maar ze hebben grote hoogten van erotisch genieten gekend en grensverleggende dingen gedaan. Vooral Veerle heeft een grote stap vooruit kunnen zetten. Zij zouden vast elk ook hele lappen tekst kunnen schrijven. Als ze dat al zouden willen…

Ondertussen ligt die dag alweer maanden achter de rug. Opschrijven helpt om alles te plaatsen en terug rustiger te worden. En eerlijk gezegd, het doet ook veel deugd om het te herbekijken en zo weer opnieuw te beleven. En dus nog eens opnieuw te genieten. Deze dag wordt nooit vergeten. Ik denk zelfs dat dit nooit meer kan geëvenaard worden. Toch niet op dezelfde manier. Maar nadien is er toch weer een en ander fijns gebeurd en zijn we toch weer met onze meisjesgroep samen gekomen.
En als alles goed zit zal het vast weer opnieuw gebeuren…

Een gelukkige vriendin

Dorien Vercammen

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *