Gent 1.2

()

Het is allemaal begonnen met ons afspraakje in Gent. We hadden elkaar gevonden via het internet en via gesprekken met vriendinnen. Als meisjes met dezelfde gevoeligheden waren we overeengekomen om op zes december samen te komen in Gent, voor een gezellig samenzijn waar we alles met elkaar gingen doen. Gezien de prachtige locatie en het opgebouwde verlangen wisten we al op vooraf dat deze middag steeds te kort zou zijn.

We hadden een droom van een kamer gevonden. Ingericht met sensuele materialen in sensuele tinten. Velours langs de wanden, donkere marmer, sfeervolle verlichting, houten vloer. Heel ruim, met een gigantisch rond bed in het midden. Met zachte zeteltjes, om in uit te rusten of wat te zitten kijken. Er was een grote discrete spiegel boven het bed, die niet stoorde omdat hij hoog genoeg hing en omzoomd was met stijlvolle draperieën. Er was een groot tv-scherm, met prikkelende kanalen en een dvd-speler. Er was ook een grote moderne jacuzzi in de kamer, waar je zeker met zes in kon en waar je krachtige bubbeltjes in kon maken. Er was zelfs een sauna en een Turks stoombad, elk afsluitbaar met een glazen deur, zodat we ook daar in konden genieten en elkaar verwennen. Kortom, deze beloftevolle omgeving was werkelijk het einde.

We hebben ook een discrete kennis meegenomen, een veelzijdige professionele masseur en ons manusje van alles. Hij mocht praktische dingen regelen en de kamer in orde brengen en opruimen. En ook de gebeurlijke speeltjes op de juiste manier reinigen. En hij kon ons ook masseren als we wat moe waren, of voor onze lust.

We hadden afgesproken om lief en zacht te zijn met elkaar. Intimiteit en sensualiteit zouden voorop staan, maar er hoefde voor een keer ook eens geen grens te staan op zuivere lichamelijkheid, op doorgedreven verwenning en pure seks. Onze onbevangenheid en beslistheid zouden onze lichamen doen trillen van erotisch verlangen. Het zou zuivere lust worden, experimentele liefde en erotische extase! Dit betekent bv. dat we ons benen durven te spreiden, in elkaar durven dringen, elkaar durven vingeren, likken, beminnen zonder enige schroom of terughoudendheid. Maar tegelijk ook zonder opdringerigheid en met aandacht voor hygiëne.
Door sommigen gezien als verboden liefde en zeer ondeugend, was ons plannetje in werkelijkheid uiterst beminnelijk en bevrijdend. Vrijheid, respect voor elkaar, geen taboes, oprechtheid en wellust waren de sleutelbegrippen. Tolerantie, verdraagzaamheid, zachtaardigheid en beminnelijkheid was ons motto, samen met een zuiver tantra gevoel.

We spraken af dat we enkel zouden doen wat leuk en aangenaam is en waar iedereen zich goed in voelt, zonder enige druk. Samen baden, elkaar masseren met fijne olie, elkaar intens beminnen, enz… Zoals in een geile droom… Een eens in je leven ervaring!
We waren bovendien ruimdenkend en wilden dit niet enkel voor onszelf houden. Daarom stelden we de uitnodiging open voor nog een vrouw die zin mocht hebben in ons gratis feestje, we deelden graag en er was nog plaats genoeg in die grote ruimte. We waren ook altijd blij als we onze kring konden uitbreiden, nu we een manier gevonden hadden om ons ontspannen en ongeremd onder elkaar te amuseren.

Het is een heel bijzondere ervaring geworden, die zesde december, en zeker voor herhaling vatbaar. Niet dat het een gewoonte moet worden, want dat zou toch wel een aparte levensstijl zijn. Ik ben niet voor een experimentje verlegen, maar alles is toch redelijk onder controle. Een snelle herhaling is vooral gewenst omdat niet iedereen op die dag kon komen. Ingrid is maandag ongelukkig gevallen en heeft daarbij de gewrichtsbanden van haar knie beschadigd. Ze zit nu voor een maand in het gips. En Ilse zag het ook niet zitten want haar maandstonden kwamen door en ze was te ongesteld. Daardoor waren we met vier i.p.v. met zes. We hebben dan maar direct besloten om eind januari opnieuw samen te komen.

Met de kamer hadden we ook wat tegenslag. Je kunt de kamers in dat hotel niet op voorhand reserveren (achteraf hebben we gehoord dat dit toch wel zou kunnen). Het was nu toch wel pech dat op hetzelfde moment anderen blijkbaar vergelijkbare bedoelingen hadden als wij, en ze waren ons net voor. Uiteindelijk viel het toch nog mee, want we kregen een kamer die bijna net zo goed was. Ze was iets kleiner en er stond een (groot) hemelbed in plaats van een rond bed. In de plaats van een Turks bad was er alleen een sauna en dat is even plezant gebleken. Naast de spiegel aan het plafond was hier ook een spiegel aan de wand, zodat het leek alsof we met meer waren. De avond van zes december, na onze ontmoeting, had ik een grijns over mij die er met geen stokken af te krijgen was… Omdat ik erg moe en loom was ben ik wel vroeg gaan slapen.

De ochtend van negen december kon ik moeilijk uit mijn bed, ik kon bijna niet gaan en waggelde als een eend. Ik begreep er niets van, zo wild hadden we nu ook weer niet gedaan voor zover ik me voorstelde. We hebben het er achteraf nog met elkaar over gehad en een (redelijk hilarische) verklaring bedacht. Nu we een paar dagen verder zijn is mijn lichaam weer in de plooi gevallen en merkt niemand nog iets van de uitspattingen van vorige woensdag.

De passionele erotische carrousel die we opgezet hadden was op zes december in Gent op volle toeren gekomen en heeft tot een intense beleving van passie, vriendschap en bevrijdende erotiek geleid. In de afkoelingsperiode die volgde was het goed om de dingen op een rijtje te zetten en te overdenken om goed te beseffen wat er allemaal gebeurd was en om de warmte langer vast te kunnen houden.
Het is een hele fijne ontmoeting geworden, waarbij we alles van elkaar konden hebben. We hebben gebabbeld, we zijn heel lief en zacht met elkaar bezig geweest en we hebben tof met elkaar gevrijd. Op een enkele uitschieter na zijn we rustiger met elkaar bezig geweest dan je dat gewoonlijk met een man doet. Als ik de ervaringen die me die dag het meest getroffen hebben hier neerschrijf gaat dit helpen om alles beter te plaatsen en langer te koesteren.

Nooit gedacht dat je in de sauna seks kon hebben. Tot nu toe had ik de sauna enkel ervaren als een plaats om flink uit te zweten, je gedachten op rust te zetten en je te ontspannen. Vanaf nu heb ik een ander beeld van de sauna. Toen Kristel me voorstelde om met z’n tweetjes samen in de sauna te gaan zitten vond ik dat spannend want ze is mooi en ondeugend, maar ik had gedacht dat we daarbinnen elkaar enkel met ons zweet zouden besprenkelen.
Dat we elkaar zouden strelen, kussen en knuffelen was wel voorspelbaar, want het was de voortzetting van wat we daarbuiten al hadden gedaan. Gelukkig was het een infrarood sauna en hoefden we niet op te letten om met onze handen of voeten in het verwarmingselement terecht te komen. We probeerden te gaan liggen, maar de bank was te smal om naast elkaar te liggen. Op elkaar gaan liggen ging ook al niet goed want stilaan begonnen we flink te zweten en dat gaf het onaangename gevoel van steeds van elkaar af te glijden en van ons vocht niet kwijt te kunnen.

De drang om aan elkaar te zitten was zo sterk dat de warmte ons niet meer kon tegenhouden. Kristel is sterker dan ik, en daarom liet ik haar maar het initiatief nemen. Ik zou wel zien waar we uitkwamen. Het was bovendien een lekker gevoel toen ik haar vingers in mijn poesje voelde glijden en daar gaf ik me graag aan over. Ze maakte opdringerige bewegingen binnenin me en als ze me niet bij mijn middel had vastgenomen was ik direct door de knieën gegaan.
Rechtstaan in de sauna is echt geen goed idee. Je voeten hebben het koel en het is net alsof je hoofd in een bakoven steekt. Daarom duwde ik haar vingers uit mijn vagina, en ik draaide me met mijn rug naar haar. Door mij ver voorover te buigen kreeg mijn hoofd het ineens veel koeler. Kristel had ook door dat rechtstaan niet vol te houden was en ging op haar knieën achter mij zitten. Zo heeft ze mij opnieuw genomen door een arm rond mijn bovenbeen te leggen en haar vingers langs achter opnieuw in mijn vagina te stoppen. Zo heeft ze me lekker gevingerd en me daarbij gesteund zodat ik niet omviel. Niet dat daar veel kans toe was, want het was een kleine sauna en ik steunde zelf met mijn handen op de onderste bank. Ik moet toegeven dat ik dit alles toch wel heel erg lekker vond. De warmte was geen hinder meer, maar een bijdrage tot ontspanning.

De anderen waren al door het glazen deurtje komen kijken naar wat we binnen uitspookten en Veerle kwam naar binnen. De plotselinge hitte beving haar echter teveel en toen ze haar handen even over onze kletsnatte lichamen had laten gaan ging ze snel weer naar buiten. Ze stond naar binnen te kijken en te giechelen. Toen ik opzij keek zag ik ze maar met moeite staan want het zweet liep over mijn gezicht en viel in druppels voor mij op de bodem en ik zag van pure geilheid wazig uit mijn ogen. Deze toestand was uitermate prikkelend. Totale lichamelijke ontspanning in de sauna, vastgehouden en stevig gevingerd door Kristel, onze actie bewonderd door de anderen… Nog twee minuten heb ik het kunnen houden en dan ben ik jammerend klaargekomen en heeft Kristel me op de grond laten zakken om bij te komen.

Kristel was door dit alles bijzonder opgewonden geraakt en ze had duidelijk graag gehad dat ik haar nu ging likken, maar dat zag ik echt niet zitten. Ze probeerde zich boven op mij te manoeuvreren, haar benen gespreid en haar poesje even vochtig als de rest van haar lichaam, maar het zweet liep zodanig van haar lichaam dat het over mijn gezicht en in mijn neus liep. Druppels vielen van haar borsten recht in mijn ogen. Bovendien hadden we al te lang in de sauna gezeten en had ik het gevoel dat mijn lichaamstemperatuur onaangenaam begon op te lopen. Daarom duwde ik de deur open en Kristel naar buiten, in de richting van de jacuzzi om daar samen wat te gaan afkoelen. Zodat we ons gezellig samenzijn daar konden verder zetten.

Die jacuzzi hadden we al een tijdje geleden laten vollopen, toen we nog niet lang binnen waren. Het was een erg grote kuip zodat het een hele tijd duurde voordat hij vol genoeg was. Door de waterhoeveelheid bleef hij ook lang op een goede temperatuur, we konden er dus op elk moment in om ons te verfrissen of voor de lol.
Na de sauna deed het echt deugd om me te laten omspoelen door het water. Door de pomp aan te zetten werd het schuimende water melkwit en kregen we krachtige masserende bubbeltjes die ons lichaam stevig masseerden. Het water kwam door spuitopeningen in de bodem en in de zitrand recht naar boven, wat me verraste omdat ik er net recht bovenop was gaan zitten waardoor ik de waterstraal recht in mijn vagina voelde spuiten wat me snel opzij deed duiken.

Kristel was mee in het bad gekomen en schoof tegen mij aan. Ze had nog steeds heel veel zin in me en legde haar armen zacht rond mij. Ze streelde mijn borsten en stuurde de waterstalen plagerig rondom mij en tegen mijn lichaam. Langzaam begon ze me meer te omsluiten en schoof ze me van de zitrand naar de bodem van het bad waar ik op mijn knieën ging zitten om niet kopje onder te gaan. Om overeind te blijven in het woelige water draaide ik me om en hield me vast aan de rand van het bad. Kristel kwam op haar knieën achter mij zitten en legde haar armen rond mij. Ik voelde haar rechterhand omlaag glijden over mijn lichaam en mij tussen de benen vastnemen, mijn benen wat openwerkend. Zo begon ze me langzaam te vingeren. Haar lekkere lieve vingers zaten overal. Ze streelde zacht mijn clitje, draaiden er rondjes over. Ze nam mijn lipjes die ze tussen haar vingers wreef en liet wegglijden.
Ik voelde haar in me dringen en gulzig naar mijn g-plekje zoeken waar ze krachtig haar vingers op drukte en wat me deed duizelen. Ik gaf er me helemaal aan over.
De anderen hielden elkaar vast en keken naar ons. Door het ondoorzichtige water zagen ze niet wat we deden maar ze konden het wel raden. Ik zat daar onbeweeglijk met mijn handen op de rand en Kristel hield mij vast om niet weg te glijden. Ze zagen haar rechterarm die recht naar beneden ging en aan de spierbewegingen van haar schouder en haar bovenarm konden ze heel goed raden wat ze precies aan het doen was. Zeker omdat het overeenkwam met de lichte schokjes die soms door mijn lichaam gingen en mijn blik die door mijn halfgesloten ogen op oneindig stond.

Ik weet niet hoelang we daar zo gezeten hebben, het moet lang geweest zijn want op de duur had ik geen vocht meer in mijn vagina omdat het steeds door het bruisende water weggespoeld werd. Zij voelde ook dat ik droog geworden was dat het water alleen niet voldoende was om haar bewegingen te smeren. Daarom hield ze op met me te vingeren en greep ze mijn poesje met volle hand vast en kneep ze zo hard als ze kon. Het was een gebaar van voldoening, bezitterig, en tegelijk van frustratie dat ze niet verder kon vingeren zonder me pijn te doen. De bedwelmende pijn van die krachtige greep sloeg door heel mijn lichaam en deed me mijn benen verder spreiden en me volledig aan haar overgeven. Toen mijn lichaam begon te trillen en de pijn overging in verdoving liet ze haar greep los trok me tegen haar aan. We zijn toen met z’n vieren dicht tegen elkaar aangekropen en zo nog een hele tijd blijven zitten met ons hoofd op elkaars schouder.

In de loop van de middag bekende Veerle ons dat ze nog nooit klaar was gekomen bij iemand anders, zelfs niet met haar partner. Altijd had ze zichzelf moeten behelpen en ze was dan ook een kampioen geworden in het masturberen. Ze had in haar slaapkamer een heel assortiment speeltjes in een schuif van haar nachtkastje. Als ze in de stemming was zonderde ze zich af en kon ze ruim een uur bezig zijn met zichzelf. Op die manier kwam ze wel degelijk lekker klaar, maar ze bleef het een gemis vinden dat ze dat niet met iemand anders kon bereiken. In het begin masturbeerde ze in de aanwezigheid van haar man. Op de duur vond die dat te lang duren en was het boeiende er voor hem af en deed ze het alleen.
We stelden haar voor om het nu samen te gaan proberen, zonder speeltjes. Wij zouden wel eens zien of ze klaar kon komen met en door ons. En als iemand van ons haar kon laten klaarkomen was het zeker sterke Kristel. Als Kristel iemand te pakken kreeg had die geen andere keuze dan klaarkomen, er was geen andere mogelijkheid. Ik had het zelf ondervonden, geen vrouwenpoesje was voor haar veilig bij manier van spreken…

We lieten Veerle comfortabel op haar rug liggen, met haar hoofd op een kussen zodat ze niet alleen kon voelen, maar ook kon zien wat er met haar gebeurde. Kristel ging tussen haar benen liggen en begon haar schaamstreek zachtjes met haar lippen te verkennen. Ze maakte geen haast, kuste de binnenkant van haar dijen en gleed met haar mond over Veerle ‘s poesje. Geleidelijk concentreerde ze zich meer en meer op haar vochtige opening en drukte haar mond er steviger op. Met haar tong verkende ze de schaamlippen langs alle kanten en danste ze over Veerle haar clitje. Met haar armen omklemde ze zacht haar dijen. Niet dat Veerle ook maar enige reflex had om haar benen te willen sluiten, integendeel. Zachtjes aan zagen we Veerle steeds maar meer opgewonden worden, maar er was een zeker punt waar ze niet voorbij kwam. We zagen hoe ze ervan genoot, maar ook dat ze niet meer verder opgewonden geraakte. Kristel besloot dat er sterkere middelen moesten aangewend worden en ze liet twee vingers in Veerle ‘s vagina glijden. Met haar handpalm omhoog begon ze haalbewegingen over Veerle ‘s g-spot te maken terwijl ze haar clitje ritmisch likte.

Deze combinatie bleek voor een doorbraak te zorgen. Veerle ‘s opwinding steeg spectaculair en ze was recht op weg naar een orgasme. Tegelijk werd nu ook ineens het probleem duidelijk waardoor het alweer ging mislukken. Als Veerle dicht tegen een orgasme aanzat begon ze zodanig te schokken en met haar benen te trappen dat het lichamelijk contact verbroken werd en je weer praktisch opnieuw moest beginnen. Zo zouden we er dus niet komen. Daarom besloten we om haar stevig vast te nemen zodat ze niet meer kon bewegen. Ik langs haar ene zijde, David langs haar andere zijde en Kristel tussen haar benen. Na enig zoeken vonden we de meest geschikte manier om haar te immobiliseren zonder haar pijn te doen. Ons innige lichamelijke contact voelde erg goed aan en gaf een extra erotische prikkel. We konden tegelijk ook haar borsten strelen en masseren en haar lieve woordjes toefluisteren.

Waarschijnlijk vond Kristel het een erezaak om te bewijzen dat geen poesje tegen haar tong bestand was en ze wendde al haar vaardigheden aan. Deze keer had Veerle geen keuze. Toen ze weer begon te schokken hadden we haar zo goed in bedwang dat het contact met Kristel haar mond niet verbroken werd. We zagen tot onze vreugde hoe ze over de top ging en niet meer terug kon. Toen ze klaarkwam trilde haar lichaam als een verslaafde en ze slaakte een luide en bevrijdende paringskreet. Gelukkig had David de reflex om zijn hand over haar mond te houden want men had in het gebouw anders wel kunnen denken dat we iemand aan het molesteren waren.

Het duurde een hele tijd voordat ze stopte met trillen en weer bij ons was. Haar ogen stonden wat verwilderd en moe tegelijk, en ze schoot in een verlegen lach… Daarna liet ze zich op haar zij zakken en ze begon zachtjes te wenen. We hebben haar toen lang tegen ons aangehouden en haar tranen weggekust en zo is ze weer helemaal tot rust gekomen.

Morgen vervolg
Doerien Vercammen

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *