Kampvuur

()

Het was al bijna middernacht toen Raymond zijn gitaar nam en zachtjes begon te spelen. Iedereen staarde moe en gelukkig naar het kampvuur en om de paar minuten gingen er enkele mensen weg. We wisten, zonder iets te zeggen, dat we alleen wilden zijn. Alleen met elkaar en alleen met onze gevoelens. Er was ook een jongen met een baseballpet die eerder die avond had geprobeerd me te kussen. Hij was erg brutaal, en dacht dat hij dat zomaar even kon doen. Uiteindelijk heb ik hem heel duidelijk afgewezen en nu droop hij stilletjes af. Hij zei iets tegen Raymond en die knikte ernstig, terwijl hij van akkoord wisselde op de gitaar. Na het voorval met de jongen met de baseballpet was ik min of meer in Raymond z’n armen gevlucht en nu lag ik met mijn hoofd op zijn schouder te kijken naar zijn spelende vingers. We voelden beslist wat voor elkaar, ook al hadden we dat nog niet tegen elkaar gezegd.

Het was een enorm drukke dag geweest. Het had tot laat in de namiddag geduurd voor we alle tenten hadden opgesteld. Daarna moesten we nog naar de winkel, moesten we koken en ook nog hout sprokkelen voor het vuur. Iedereen was uitgeteld en van het immense kampvuur dat we gepland hadden, was niet veel in huis gekomen. Het was een bescheiden vuurtje geworden voor de allerdappersten. Ik vroeg me af of Raymond het jammer zou vinden als ik hier nu gewoon in slaap viel, met mijn hoofd op zijn schouder. Zou hij het jammer vinden als er helemaal niets gebeurde vannacht?

Ik merkte dat we nog steeds niet alleen waren aan het kampvuur, Raymond en ik. Drie meisjes zaten giechelend met elkaar te praten. Ze keken nauwelijks onze richting uit, ook al speelde Raymond nog zo mooi. Ik vond het best. Ik vroeg me af of zelfs maar wat van zouden merken mocht ik Raymond nu kussen, of mocht hij nu zijn hand laten afdwalen naar mij. Oh nee, dat kon natuurlijk niet, dat zouden ze meteen werken: Je hebt twee handen nodig om gitaar te spelen, hoe goed je ook bent.

Ik stond loom op en zei in het algemeen dat ik even wat te drinken ging halen. Eén van de meisjes vroeg of ik een fles wijn kon meebrengen uit de voorraad. Raymond moest niets hebben, maar hij keek wel een beetje sip toen ik aanstalten maakte om weg te gaan. In de schaduw van het vuur kuste ik hem heel snel. Niet eens op zijn mond, mijn lippen raakten zijn wang nauwelijks aan, maar het was genoeg om hem te zeggen: “wacht nog heel even, ik kom terug”.

Het was stikdonker en ik struikelde bijna over de scheerlijn van een grote tent. Toen ik bij de voorraadkasten aankwam en het licht aandeed, stond er opeens een grote schaduw voor me. Het duurde een paar tellen voordat ik in de gaten had dat het de jongen met de baseballpet was, diezelfde die me eerder had proberen te zoenen. Zijn ogen waren wild en het was duidelijk dat hij teveel gedronken had. Met al zijn kracht duwde hij me tegen de voorraadkast aan. Ik kon geen kant meer op. Heel onhandig maakte hij zijn broek los, terwijl hij naar mijn korte jurkje keek. In het schijnsel van de lamp zag ik zijn stijve penis. Het was duidelijk wat zijn plannen waren. Ik begon om me heen te slaan met al mijn kracht, en probeerde te gillen, maar opeens greep iemand de jongen bij zijn middel en smeet hem tegen de grond. Raymond had me gehoord en was op hem afgesneld vanaf het kampvuur. Hij hield de spartelende jongen nu met zijn voet tegen de grond gedrukt. Hij keek naar me en vroeg heel snel of hij me had aangeraakt.

‘Nog niet,’ zei ik. En plotseling begon ik te beseffen wat er allemaal gebeurd was, of eigenlijk: Waar Raymond me van gered had. Ik was zo dankbaar dat ik begon te trillen en te huilen. Raymond kwam naar me toe, en nam me troostend in zijn armen.

Die rest van de nacht bracht ik door met Raymond in de tent. We hebben beiden nagenoeg niet geslapen, maar genietend in elkaars armen gelegen. Seks hebben we niet gehad die nacht, wel heerlijke en veilige knuffels en hartstochtelijk gezoend. Vanaf dat moment besefte ik hoe belangrijk het is om iemand te hebben die in staat is om je te beschermen, om van je te houden en om voor je te zorgen. Het is nu 3 jaar later, maar dit voorval heeft heel veel met me gedaan, ondanks het feit dat er uiteindelijk niks gebeurd is. En Raymond? Die ligt nu boven te slapen in ons eigen bed. Ik ga meteen lekker tegen hem aankruipen, lekker warm, zoals die eerste nacht in de tent.

Esmeralda

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *