Haar woorden

()

Er zijn van die momenten in het leven waarop je iets extra speciaals voor je geliefde moet doen. Daarmee bedoel ik niet dat je bloemen of dure sieraden voor haar moet kopen, hoewel die dingen wel gewaardeerd worden. Ik heb het over dat je diep in je seksuele verbeelding moet duiken om erachter te komen wat je geliefde echt wil beleven, en deze fantasie werkelijkheid laten worden. Ongeacht het soort fantasie. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze uitkomt. Zo kun je laten zien dat je echt om haar geeft.

Niet al te lang geleden had ik zo’n moment met mijn vrouw. Voordat ik verder ga moet ik je over ons vertellen. We werden op de middelbare school verliefd en zijn nu al bijna tien jaar getrouwd. We zijn altijd al een romantisch stel geweest, en we vinden het heerlijk om samen een weekeinde weg te gaan of wanneer we daar ook maar de kans voor krijgen. We hebben geen geheimen, want we weten vrijwel alles van elkaar. Maar er miste iets in de slaapkamer, en gedurende een lange tijd kon ik er niet achter komen wat dat nu precies was.

Op een dag vroeg ik mijn vrouw of er iets was, wat dan ook dat ze graag in bed zou willen proberen. Eerst moest ze lachen. Ze kuste mijn voorhoofd en vertelde me dat ik de enige fantasie was die ze nodig had. Ik bleef aandringen dat ze me vertelde waarover ze fantaseerde en uiteindelijk gaf ze toe. Blijkbaar was er een periode tijdens haar studie waarin zij en haar kamergenote bijna iets met elkaar hadden gedaan. Sindsdien had ze altijd gefantaseerd over een seksuele ontmoeting met een andere vrouw, om te zien hoe dat zou zijn. Ze wilde het me nooit vertellen, omdat ze bang was dat ik haar verachtelijk zou vinden (haar woorden!) en dat ik bij haar weg zou gaan. Ik lachte en vertelde haar dat er geen man op aarde is die niet zou willen zien hoe zijn vrouw seks heeft met een andere vrouw. Het zit in ons DNA om zoiets te willen aanschouwen, en om haar te overtuigen zei ik dat ze het aan elke willekeurige man kon vragen. Ze zouden allemaal hetzelfde antwoord geven.

Ik vertelde haar dat we moesten doen wat we konden om iemand voor haar te vinden waar ze wat lol mee kon beleven. Ze voelde zich extreem ongemakkelijk toen ik enkele namen van vrouwen die we allebei kende, begon op te noemen. Het bleek dat ze het simpelweg niet kon als ze al vrienden waren. Het beste was om een vreemde te vinden waarmee ze naar bed kon gaan, en de beste plek om die te vinden was in een nachtclub.

Gelukkig wonen we in een vrij grote stad waar flink wat nachtclubs te vinden zijn. We gingen achter de computer zitten om te zien wat er allemaal was, hopend dat we een nachtclub konden vinden waar vooral vrouwen komen. We vonden maar liefst vier gay clubs op rijafstand van ons huis en maakten een afspraak voor het weekeinde. We zouden gaan kijken of er vrouwen geïnteresseerd zouden zijn om de fantasie van mijn vrouw uit te laten komen. Ik dacht dat de meesten van hen mij niet in de buurt zou willen, tenslotte was het een gay kroeg. Maar mijn vrouw stond erop dat ik mee zou gaan.

Het weekeinde brak aan en we gingen naar onze eerste club voor die nacht. We hadden besloten om in elke club een paar uur door te brengen tot ze iemand had gevonden waar ze zich comfortabel bij voelde, en die ze vervolgens zou vertellen over onze plannen. De vrouwen in de eerste nachtclub wisten donders goed waarom we daar waren. Er waren drie of vier vrouwen die ons zaten te bekijken, en een stel kwam met ons praten. Blijkbaar waren we niet de enigen met dit idee. Het stel was erg meegaand en behulpzaam met betrekking tot de vragen die we hadden.

Na ongeveer drie uur in die eerste club te hebben doorgebracht, nam mijn vrouw me apart en wees naar een roodharige vrouw waar we mee hadden staan praten. Ze vertelde me dat zij haar herinnerde aan haar vroegere kamergenote. Ik moet toegeven, als mijn vrouw die nacht iemand zou uitkiezen, had ik gehoopt dat zij het zou zijn. Ze was heel sexy en zag er behoorlijk erotisch uit in haar zwarte leren rokje en het korset dat ze aan had. Ik zei tegen mijn vrouw dat ze naar haar toe moest gaan en haar moest vragen of ze met ons mee naar huis wilde gaan.

Na een half uurtje met de roodharige gepraat te hebben, kwam mijn vrouw terug met een grote grijns op haar gezicht. Ze ging met ons mee. Ze was zo opgewonden dat ik haar bijna nat zag worden door haar strakke jeans heen, en ik zag haar harde tepels door haar blouse heen prikken. Dat wond me erg op en het was een hele uitdaging om de club uit te lopen met de erectie die ik begon te krijgen.

De hele rit terug naar huis was geweldig. Mijn vrouw en de roodharige zaten naast me de hele tijd met elkaar te zoenen. De linkerhand van mijn vrouw wreef tegen mijn penis, terwijl ze haar rechterhand onder het rokje van het roodharige meisje liet glijden. Ik kwam bijna klaar. Ik deed mijn best om één oog op de weg te houden en de andere op hen, zodat ik niets zou missen van de actie. Toen draaide de roodharige zich naar me om, ritste mijn broek open, haalde mijn harde lul eruit en begon deze rustig te strelen, terwijl mijn vrouw haar vinger in haar kutje liet glijden.

We parkeerden op de oprit van ons huis en haastten ons naar binnen. Terwijl we lachten en elkaar steeds aanraakten, gingen we naar boven, de slaapkamer in. De slaapkamerdeur vloog open en de roodharige duwde mijn vrouw op het bed. Ze pakte mijn hand, leidde me naar mijn vrouw toe, ritste mijn broek open en liet deze op de grond vallen. Zachtjes duwde ze mijn penis naar de mond van mijn vrouw en ik kon haar tong ertegen aan voelen. Ik keek toe hoe de roodharige, de broek van mijn vrouw uit deed en voorzichtig haar benen spreidde, terwijl ze haar tong over de binnenkant van haar dijen liet glijden.

Ik moet toegeven dat ik niet zeker wist of ik het de hele nacht zou kunnen volhouden, maar dankzij mijn vrouw lukte het. Ze herinnert me constant aan die nacht, grotendeels omdat ze hetzelfde rokje en korset heeft aangeschaft als dat de roodharige die nacht had gedragen. Het herleven van die hele gebeurtenis is erg opwindend. We zijn gelukkiger dan ooit en dat komt allemaal doordat ik naar mijn geliefde luisterde en haar gaf wat ze zo graag wilde. Misschien moet je zelf ook eens zoiets proberen.

Zacky

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Haar woorden”

  1. Jammer dat je het mooiste gedeelte van het verhaal zo oppervlakkig behandeld hebt. Je moet niet alleen aan het vrouwtje denken maar ook aan de lezers.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *