WatsApp

()

*Vanavond 20:15u Vesteplein 5 X BE”*, staat er “s morgens in mijn WhatsApp, ontvangen van een nummer dat ik niet ken. Ik bekijk de profielfoto, maar zie alleen een schilderij van Basquiat.

Oké, denk ik, wat moet ik hiermee? Geheel naïef ben ik niet, dus uiteraard Google ik het adres: Pathé Delft. Ik twijfel, want wie stuurt mij dit? En waarom? De hele dag heb ik moeite me te concentreren op mijn werk. Ik word heen en weer geslingerd tussen voorzichtigheid en nieuwsgierigheid. Duizenden vragen schieten door mijn hoofd. Aan het einde van de alledaagse werkdag en rit naar huis overwint mijn zucht naar nieuwe prikkels het van mijn verstand: ik stap onder de douche en bedenk wat ik aan ga doen. Wat draagt men bij zo’n gelegenheid als dit? Ik besluit voor casual te gaan: een nauw sluitende jeans, nauwsluitende top en een paar lichtgrijze sneakers die stiekem wel een wasbeurt zouden kunnen gebruiken, maar zo lekker zitten. Overigens steken die sneakers wel af bij het mooie, roodkanten lingeriesetje dat ik onder mijn kleding aan heb.

Om 20.00 u stap ik het station van Delft uit en ik wandel naar de bioscoop. Een paar minuten te vroeg loop ik ogenschijnlijk meer zeker dan ik me voel richting de ingang, als ik een piepje op mijn telefoon, hoor. Ik ontgrendel mijn scherm en open Whatsapp. Een nieuw berichtje van hetzelfde nummer als vanmorgen. Het is een foto van een QR-code. “Zaal 3”, staat eronder. Oké, op naar zaal 3 dan maar. Ik maak eerst een korte sanitaire stop – mijn blaas is al niet al te groot en de zenuwen spelen me nu toch ook wel parten. Dan door naar boven. De jongen bij de ingang scant de code en geeft aan welk rijnummer en welke stoel ik heb. Aangekomen bij de goede stoel zie ik dat het een loveseat achter in de zaal is. Behalve een handjevol mensen verspreid over de bioscoopstoelen is de zaal leeg. Ik ga zitten en voel me wat ongemakkelijk. Reclames komen in beeld en na verloop van tijd gaan deze over in trailers van nieuwe films. Ik kan me er niet echt voor interesseren en schuifel wat onzeker heen en weer op de stoel. Naast onzekerheid begin ik me ook een beetje belachelijk te voelen, want wat doe ik hier? Waar ben ik aan begonnen? En wie zit er achter dit hele verhaal? De lichten dimmen, het wordt compleet donker in de zaal en de film begint. Ik zie geen hand voor ogen, maar voel plots dat er iemand naast me op de loveseat schuift.

“Sorry, lekker ding, ik was een beetje te laat”, fluistert een stem in mijn oor. Die stem ken ik en hij bezorgt me meteen kriebels in mijn buik. “Hoe… Waarom..?” stamel ik.

“Ik heb een nieuw nummer sinds vandaag en vond het wel leuk je een beetje te verrassen”, antwoord je. Ik glimlach, hoewel je dat nauwelijks kunt zien. Uit de boxen knalt ondertussen harde filmmuziek en ik voel je vingers die mijn been strelen, van mijn knie langzaam steeds hoger op mijn dijbeen. Zoals altijd is de spanning tussen ons om te snijden en ik draai mijn gezicht naar je toe. Vrijwel direct begin je me te zoenen. Ik voel je zachte lippen en je heerlijke tong terwijl je een hand in mijn hals legt. Mijn hand verdwijnt onder je shirt, je huid voelt warm, bijna heet. Onze tongen blijven elkaar uitdagen en ik voel fijne tintelingen in mijn onderbuik. God, wat zoen je toch lekker. Je duwt me achterover tegen de zijleuning van de grote stoel en pakt mijn borst vast door mijn topje heen. Ik heb één been opgetrokken, zodat je mannelijkheid zich tegen mijn kruis duwt en ik grijp je bij je billen. Dan stop je met zoenen en kijkt me aan. Ik zie het bioscoopscherm weerspiegeld in je blauwe ogen.

Blue Eyes… zoals altijd verdrink ik erin. De hand die net nog zo lekker mijn borst masseerde laat je nu naar beneden glijden. Ik voel de spanning en mijn borstkas gaat harder op en neer door mijn versnelde ademhaling. Brutaal kijk je me aan en laat je vingers over de stof van mijn shirt naar beneden glijden, langs mijn ribben en buik, dan over mijn jeans naar mijn liezen, waarna je je hand door mijn broek tegen mijn schaamlippen aan duwt. Ik reageer door mijn bekken omhoog te duwen, want ik wil niets liever dan jouw hand daar, maar dan ín mijn broek.

“Als jij mag voelen, mag ik ook voelen”, fluister ik hees en plaats mijn hand op die ferme bobbel in je broek. Wow, ik voel hoe hard je paal is en hoeveel zin jij ook in mij hebt. Ik zoen je, want ik kan geen genoeg krijgen van je geile tong en begin de knopen van je broek open te maken. Maar je duwt mijn handen weg en draait de rollen om: de sluiting van mijn spijkerbroek biedt – net als ik – weinig weerstand en je trekt de stof over mijn billen heen naar beneden. Ik duw mijn benen zo ver als mogelijk uit elkaar, wat wordt bemoeilijkt door de broek die nog om mijn enkels zit. Gelukkig is dit voor jou geen probleem, je gaat op je knieën voor de stoel zitten en geeft een stevige lik over mijn string, waar het vocht al doorheen druipt. Een zachte kreun ontglipt mijn keel.

Dan strelen je magische vingers langs het randje van mijn string, waarbij ze mijn vochtige lipjes beroeren. Om vervolgens met beide handen het kleine stukje stof over mijn dijen naar beneden te escorteren. Je ziet dat mijn kutje zeiknat is en duwt je tong erin. Ik grijp de stoel vast om mijn gekreun binnen te houden. Je laat je tong zacht langs mijn schaamlippen op en neer glijden. Die tong, oh, ik wil die tong op mijn klit, maar je geeft me niet wat ik wil. Ik pak je bij je haar. Alsof je je daardoor laat intimideren. Je trekt je eigen plan en dat vind ik ongelooflijk geil. Je laat een vinger in mijn poes verdwijnen, langzaam gaat hij heen en weer, steeds iets dieper. Dan nog een vinger erbij, je maakt me helemaal gek. Je tong, geeft korte likjes over mijn schaamlippen en ik houd het niet meer. Dan besluit je dat het genoeg is en beft mijn klitje. Je tong likt afwisselend hard en zacht over mijn genotsknopje en je zuigt eraan. Mijn gekreun wordt overstemd door het harde bioscoopgeluid. Dit is het lekkerste, het meest ultieme wat je me kunt geven. Op één ding na. Een hard en groot ding. En dat harde, grote ding zit nog steeds opgesloten achter de knopen van je broek. Het kost me moeite om afscheid te nemen van je heerlijke, zachte tong, maar toch trek ik je omhoog. Je zoent me en ik proef mijn geil.

“Trek je broek aan”, zeg je. Wat??? Wat is dit nou voor anticlimax, denk ik. Maar ik zie een stoute glinstering in je ogen. Ik hijs mijn broek omhoog en loop ietwat slap op mijn benen achter je aan, door het licht van de projector, naar de uitgang van de zaal. In de verlaten, half verlichte gang duw je een deur open en trekt me mee naar binnen. De deur valt achter ons dicht. Eenmaal binnen druk je me tegen de muur en zoent me heftig. Je trekt meteen mijn shirt uit en ik doe hetzelfde bij jou. Ook mijn bh maak je snel los en die gooi je over je schouder om je mond vervolgens om mijn tepel te sluiten. Haastig knoop ik je broek los. Je trekt hem uit, waarna mijn broek en string volgen. Ik hurk voor je om eindelijk die stijve paal helemaal te bevrijden. Je lul blijft even hangen achter de rand van je boxer, maar veert dan omhoog tegen je buik aan. Mijn God, wat ben je hard. Ik lik aan je eikel en sluit mijn lippen eromheen. Ik pak tegelijkertijd je ballen stevig beet en laat je pik helemaal in mijn mond verdwijnen.

Ik hoor je kreunen en besluit dat hij nog wel wat dieper kan. Tot achter in mijn keel schuif ik die heerlijke paal van je, steeds opnieuw. Ik lik en zuig en trek je af. Ondertussen parelt het vocht uit mijn kutje. Je trekt me omhoog en zoenend lopen we naar de divan die in de hoek van de kamer staat. Ik ga wijdbeens op het uiteinde van de lange bank zitten en kijk naar je lekkere lijf. Meer opgewonden kan ik niet worden en zo te zien jij ook niet. Ik laat mezelf achterover zakken en verwelkom jouw lichaam op dat van mij door mijn handen op je billen te leggen. Je pik duwt tegen mijn grotje en ik zet mijn nagels in je billen om je hardheid eindelijk in me te voelen. Je duwt door en ik voel hoe jouw beenharde lul mijn kletsnatte kut vult. “Ik voel je zo goed!” zeg ik hard. Je neukt me ontzettend diep en geil terwijl je me aankijkt. In je ogen een donkere en opgewonden blik. Wow, wat stoot je lekker: in en uit, in en uit. De spanning van deze afspraak, je tong en vingers van zojuist in de zaal, alle opwinding komt er nu uit. Ik kreun hard, schreeuw bijna, want wat je doet, is simpelweg te lekker. Je sluit je ogen en ik hoor dat je bijna zover bent.

“Nog even, schatje”, zeg ik, “ga door, ga door, ik ga komen”. Je stoot en stoot en met een kreet bereik je een snoeihard orgasme wat bijna naadloos overgaat in mijn eigen allesoverheersende hoogtepunt. Hijgend laat je je op me vallen. Ik geniet van jouw gewicht op mijn lijf en onze ademhalingen wisselen elkaar af. “Vind je het een leuke film?” vraag je. Ik lach: “Oscar-waardig”

Als we uit gehijgd zijn, pluk ik mijn bh van de projector en kleden we ons weer aan. We zijn net op tijd voor de laatste scène van de film.

Bietje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *