Vreemd gaan op de tennisbaan.

()

Die ene bewuste avond in de kroeg is nu een half jaar geleden. Een avond die ogenschijnlijk niet zoveel betekende, maar die het begin bleek te zijn van een avontuur dat nu al maanden duurt. Eén simpel berichtje werd er twee, drie en meer. Veel meer. Oppervlakkige appjes werden diepe gesprekken over onszelf en ons leven. Onze beide partners weten van niets en waar we eerst terughoudend waren, verlegden we op papier steeds onze grenzen. Tot ik zwichtte, en met je afsprak.

We zijn netjes gebleven, hebben ons ingehouden. Ondanks de bijna meetbare spanning die tussen ons in hangt. We willen er beiden niet aan, want wat zetten we op het spel? Maar het gevoel is te sterk om te negeren. Meer stiekeme afspraken volgen, tot die ene onvermijdelijke zoen en oh, die smaakte naar meer. In de weken dat we elkaar niet zien blijft dit moment zich in mijn gedachten afspelen. Jouw lippen op de mijne, je tong die met mijn tong speelt. Het maakt mijn verlangen naar jou nog groter.

We worstelen tussen verstand en gevoel, het gevoel wint. We blijven afspreken, maar verder dan zoenen gaan we niet. Dit keer spreken we af in een bos. Ik ben eerder dan jij en leun met mijn billen tegen een hekje terwijl ik op je wacht. In de verte zie ik dat je je auto parkeert en mijn hart maakt een sprongetje. Nadat je uitgestapt bent, loop je mijn kant op. Je glimlacht en geeft me drie zoenen, waarbij je me net iets steviger tegen je aan trekt dan nodig is.

“Sorry, dat ik te laat ben”, zeg je, “Mijn vergadering liep uit”. Ik had je al vergeven op het moment dat ik je zag, maar dat hoef jij niet te weten. “Ik ben benieuwd hoe je het goed gaat maken” antwoord ik plagerig. Je lacht en nodigt me met een handgebaar uit om het bospad in te lopen. We wandelen tussen de bomen door en praten over wat ons de afgelopen tijd heeft bezig gehouden. Feromonen, aantrekkingskracht, geef het een naam, maar ik registreer jouw aanwezigheid in elke vezel van mijn lichaam. Bij iedere aanraking voel ik de kriebels in mijn buik en met elke stap die we zetten neemt de spanning toe. We komen bij een open plek en stuiten op enkele in verval geraakte tennisbanen. Een stukje verderop staat het enigszins overwoekerde bijbehorende clubhuis.

We besluiten een kijkje te nemen. Door de ramen lijkt het gebouw compleet verlaten, je ziet meteen dat het ooit een luxe club geweest moet zijn en het mooi vormgegeven interieur vormt een onverwacht contrast met de armoedige en slecht onderhouden buitenkant. Bij een rondje om het gebouw heen ontdekken we een gebroken raam. Grijnzend kijk je me aan en pakt een tak om de rest van het glas eruit te tikken. Je klimt door het kozijn naar binnen en steekt je hand uit om mij ook het gebouw in te helpen. Even twijfel ik, maar we zijn nu toch al fout bezig, dan maakt een inbraak in een vervallen gebouw ook niet meer uit. Ik pak je hand aan en stap naar binnen.

We bevinden ons in een donkere gang en lopen richting een deur aan de andere kant. Verdorde blaadjes kraken onder onze voeten. We duwen de deur voorzichtig open en stappen een grote ruimte in. Tafels, stoelen en een bar met achterlangs de ruiten uitzicht op de tennisbanen. We hebben blijkbaar de kantine gevonden. Na een rondje langs de tafels, loop ik achter de bar waar ik de geluidinstallatie vind. Ik druk op wat knoppen en tot mijn verbazing en schrik schalt ineens “Dark & Long” van Underworld door de ruimte. Blijkbaar is het gebouw nog altijd aangesloten op het elektriciteitsnet. Tijdens de eerste tonen vinden mijn ogen die van jou aan de andere kant van de ruimte. Je lacht om mijn reactie op dat plotselinge geluid. “Hierachter is nog een deur”, zeg je, met de deurklink in je hand.

De deur opent en een zee van licht stroomt de kantine in. Je houdt de deur voor me open en ik loop een prachtige ruimte in. Mijn pupillen vernauwen zich door de hoeveelheid licht die door de glazen wanden en het glazen dak naar binnen valt. Door het glas heen worden we getrakteerd op alles wat moeder natuur aan moois heeft in deze tijd van het jaar: roze en witte bloesem, bomen struiken vol jonge scheuten. En kwetterende vogeltjes druk met het bouwen van een nest. Ook binnen is het geen straf: loungebanken met zachte kussens en zelfs een zwevend lounge bed, hangend aan stevige touwen. Het is duidelijk dat dit geen tennisclub voor armoedzaaiers was. Ondertussen bereikt de stemmige melodie van “Nothing’s Gonna Hurt You Baby” onze oren. Ik pak je hand en draai je naar me toe, zacht wieg ik mijn heupen heen en weer en we dansen op het bijna fluwelen stemgeluid van Cigarettes After Sex.

Ik kijk je in je mooie blauwe ogen, onze lippen vlakbij elkaar. Ik voel je hand zich verplaatsen van mijn rug naar mijn billen. En dan… jouw lippen op de mijn, ik sluit mijn ogen en open zacht mijn mond. Jouw tong vindt de mijne en waar ze elkaar eerst loom aftasten, wordt de zoen al snel passievoller. Onze tongen draaien rondjes om elkaar heen en je legt je hand in mijn hals. Ik lik en bespeel je lippen en je tong. Dan verplaats je je heerlijke mond naar mijn nek en zoent me daar. Ik voel met iedere aanraking van jouw lippen mijn grenzen verder verdwijnen. Met je hand ga je door mijn haar en zoent me weer met je heerlijke tong. Ik wil niet meer verstandig zijn. Ik wil jou en je lijf. We zijn al zoenend bij het zwevende lounge bed aangekomen. Schaduwen van blaadjes en boomtakken dansen speels op de witte stof van het bed.

Je duwt me achterover, zodat ik op de rand van het bed zit. Het schommelt zacht heen en weer. Traag begin ik de knoopjes van je overhemd open te maken. Eindelijk zie ik je lijf en wat een heerlijk gezicht. Met mijn mond kus ik je buik en trek rondjes met mijn tong om je navel. Mijn handen gaan op ontdekkingstocht en voelen de harde spieren onder je huid. Mijn vingers verdwijnen net achter je broekrand. Ik ga op mijn knieën op de rand van het bed zitten, zodat ik je heerlijke tong weer kan proeven. Zo te voelen heb jij ook al je tegenwerpingen laten varen, want je kust me steeds hartstochtelijker. Je trekt mijn shirt uit en je ogen glijden over mijn in een zwarte bh gehulde borsten. Ik voel hoe je met je ene hand mijn borst grijpt en hoe je me met de andere hand dichter tegen je aan trekt. Wild begin ik de knopen van je broek open te maken, ik duw je broek naar beneden en zie een behoorlijke bobbel in je boxer, mijn God! Wat een geil gezicht. Je helpt jezelf uit je broek en duwt me achterover op het bed waar je ook mijn broek uittrekt. Je gaat op me liggen terwijl je me zoent en eindelijk weet ik hoe het voelt om jouw huid tegen de mijn aan te voelen.

Ik sla mijn benen om je heen en voel je harde mannelijkheid tegen mijn ondertussen zeiknatte string drukken. Oh, wat wil ik je graag, na al die maanden van spanning. Borsten zonder bh en gretig lik je aan mijn tepels. Je laat je hand over mijn buik naar beneden glijden, langs mijn venusheuvel om vervolgens met je vingertoppen over mijn dijen te strelen.

Ik houd het nu al niet meer, raak me aan, raak me aan alsjeblieft! Ik duw mijn kutje richting je hand. Dan richt je jezelf op en trekt met twee handen mijn string uit, langs mijn benen naar beneden en over mijn voeten. Je gaat op je knieën voor het lounge bed zitten, duwt mijn benen uit elkaar en likt mijn gladde en vochtige schaamlippen. Ik slaak een zuchtende kreun. Die tong, die heerlijke zachte tong, eindelijk glijdt die langs mijn kutje. Je likt en zuigt aan mijn clitje en laat soepel twee vingers in mijn zeiknatte grotje verdwijnen. Je beweegt je vingers in en uit, in een ontzettend geil ritme. Ik voel je hand om mijn borst, je vingers om mijn tepel geklemd. Je maakt me zo ongelofelijk nat, ik kan niet wachten om die harde paal van je in me te voelen. Je likt en kust en zuigt mijn clitje en vingert me tot het punt dat ik bijna kom. Ik kronkel onder al je aanrakingen, maar ik wil nog niet komen. Aan mijn onophoudelijke gekreun hoor je dat ik bijna mijn hoogtepunt bereik.

“Ik wil jou ook verwennen”, kreun ik. Ik duw je tussen mijn benen vandaan en ga rechtop zitten, wijdbeens op de rand van het bed. “Ga staan”, beveel ik en zodra je mijn bevel hebt opgevolgd, trek ik je boxer naar beneden. Je beenharde, dikke pik is te geil om niet aan te raken. Ik leg een hand om je staaf en terwijl ik je langzaam begin af te trekken en met mijn nagels over je ballen kriebel, verken ik je eikel met mijn tong. Ik draai cirkeltjes om het topje en neem je eikel langzaam helemaal in mijn mond. Ik heb geen haast, ik wil ieder stukje ontdekken. Ik laat mijn tong over je eikel naar beneden glijden, eerst zacht, daarna met meer druk. Ik kus je ballen en neem dan je harde lid helemaal in mijn mond, dieper en dieper. Met mijn tong druk ik tegen je lul. Jij grijpt terwijl de touwen van het lounge bed. Je duwt je heupen richting mijn zuigende lippen en ik voel je diep in mijn keel. Ik beweeg mijn hoofd steeds sneller op en neer. Je gekreun windt me enorm op, ik voel mijn vochtige kutje over het lounge bed glijden. Mijn handen leg ik op je billen, zo doet mijn mond al het werk en voel ik ondertussen wat al dat sporten met je billen doet.

Dan haal ik je pik uit mijn mond en lik langs je navel en je borst een weg naar boven. We zoenen, waarna ik in je oor fluister: “ik wil je harde pik tussen mijn benen voelen”. Je grijnst, pakt me vast en legt me op het bed, mijn kont net over de rand. Je pakt me bij mijn enkels vast en duwt je grote, harde staaf tegen mijn grotje. Ik voel je kloppende eikel tegen mijn schaamlippen drukken. “Is dit wat je wilde?” Zeg je geil, “of dit…?” Fluister je hees terwijl je je eikel een stukje door mijn natte opening duwt. “Nee, dieper”, kreun ik. Je duwt je eikel helemaal in mijn kut. “Dieper”, zeg ik. “Dieper!” Mijn stem klinkt harder, dwingender. Tergend langzaam schuif je jezelf een stuk verder naar binnen, met je duim masseer je mijn clit. Fuck, wat doe je allemaal met me. “Zo diep?” vraag je, bijna spottend. Ik kijk je aan, pak je billen stevig beet en trek je hard bij me naar binnen. Ons beider gekreun klinkt door de ruimte. “God, ja!”, roep ik.

Je schuift je heerlijke paal in mijn grotje, het lounge bed schommelt heen en weer met iedere stoot. Mijn enkels leg je op je schouders en met je handen om mijn heupen trek je jezelf keer op keer bij me naar binnen. Ik zie hoe je beweegt en dat maakt me nog geiler. Door jou geneukt worden is nog veel beter dan in mijn fantasie. Ik sla mijn benen om je heen en je buigt je over me heen om me te tongen. Mijn nagels glijden over je rug. Met je sterke armen schuif je me verder omhoog op het bed en gaat op het bed op je knieën voor me zitten. Ik duw mijn heupen omhoog en je schuift je pik op weer zo’n heerlijke manier bij me naar binnen. Met je duim verwen je mijn clitje, terwijl je in me stoot. Boven mijn hoofd knijp ik in de rand van het bed, ik moet houvast hebben, want wat je doet, is gewoon te lekker.

Ik kreun hard en voel het orgasme vanuit mijn onderbuik aanzwellen. “Ja, neuk me! Neuk me precies zo!” weet ik uit te brengen. “Fuck, wat ben je lekker”, zeg je hard kreunend. Sneller en sneller duw je je harde staaf in mijn soppende kutje naar binnen. En dan is er bij ons beiden geen rem meer, beenhard spuit je mijn grotje vol en ook ik kom op een zeldzaam heftige manier klaar. Je laat je op me vallen en we hijgen uit op het wiegende lounge bed. Alle in maanden opgebouwde spanning eruit en het was het meer dan waard. “Ik denk dat we maar een abonnement op deze tennisclub moeten nemen”, besluit je.

A&M

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *