Drukkend warm

()

We hebben de kinderen uit logeren gestuurd, en hebben dus weer voor het eerst sinds jaren een vakantie met elkaar. We hebben de vouwwagen genomen en staan op een camping in Compiègne.

Na een paar dagen wandelen we door de uitgestrekte bossen rond de camping. Het is warm en een beetje benauwd. Ik draag een kort rokje en een ruim vallend hemd en daaronder alleen een slip. Robin, mijn man, draagt een korte broek en een T-shirt. Nadat we uren gewandeld hebben lopen we een eind van het pad af en komen bij een klein grasveldje dat wordt omzoomd door struiken en bomen, goed aan het zicht onttrokken. We rusten hier uit en doezelen wat weg. Na een tijdje val ik in slaap. Ik heb een warrige droom. In mijn droom schudt de wereld heen en weer.

Als ik langzaam wakker word, houdt de beweging niet op. Ik realiseer me dat ik op mijn buik lig en dat Robin over me heen zit, op mijn bovenbenen. Hij heeft mijn slip uitgetrokken en mijn rok omhoog geschoven en ook mijn hemd is naar boven geschoven. Hij masseert met een stevige, ritmische beweging mijn kont, waarbij hij steeds mijn billen helemaal uit elkaar trekt en weer samen duwt. Zijn harde pik heeft hij tussen mijn billen gelegd. Aan zijn bewegingen voel ik dat hij ondertussen niet meer bezig is mij lekker te masseren, maar dat hij mijn kont gebruikt om zijn pik te masseren. Hij trekt zich af met mijn billen! Het voelt niet onaangenaam dus ik blijf ontspannen liggen. Mijn lichaam beweegt van voor naar achter. Het warme gras, takjes en blaadjes prikken in de huid van mijn buik en mijn borsten. Robin wil altijd meer met seks dan ik en daar voel ik me wel schuldig over, dus als hij op deze manier plezier aan mijn lijf kan beleven, dan gun ik hem dat graag. Ik vertrouw hem volledig en ik weet dat hij niets zal doen dat ik niet wil, dus ik maak me daar geen zorgen over. Ik voel hoe langzaam maar zeker mijn bilspleet natter wordt van zijn voorvocht en dan realiseer ik me dat hij zo nu en dan ook zijn speeksel tussen mijn billen laat druppelen om me glad te maken. Tot mijn eigen verbazing merk ik dat ik zelf ook nat begin te worden. Intussen lopen de zweetdruppels over mijn gezicht, vliegjes kruipen door het gras vlak voor mijn gezicht en het is warm en drukkend stil.

Na een tijdje stopt Robin en ik voel hem van me af gaan. Dan trekt hij mijn billen zo ver van elkaar dat het vervelend aanvoelt. Net als ik wil laten merken dat ik wakker ben, om hem te vertellen dat hij moet ophouden voelt het alsof er een stroomstoot door mijn onderlijf gaat. Zijn tong op mijn anus. Dit heeft hij nog nooit gedaan en ik zou het ook nooit willen. Maar nu het zo ineens gebeurt, weet ik niet wat ik er mee moet. De gedachte dat hij mijn poepgaatje likt, maakt dat ik me vreselijk schaam maar tegelijk tintelt het gevoel door mijn hele onderlijf, waardoor mijn lichaam wel van rubber lijkt. Ik geloof dat ik niet eens zou kunnen bewegen als ik het zou willen. En net als ik begin te wennen aan het gevoel en aan de schaamte, maakt hij het nog erger. Ik voel zijn tong langzaam maar onmiskenbaar naar binnen geduwd worden. Zijn tong zit in mijn gat. Ik kan een kreun niet onderdrukken.

Robin heeft het niet gehoord of hij denkt dat ik in mijn slaap kreun. Misschien maakt het hem niet uit. Nog nooit eerder heeft hij dit gedaan maar ook nog nooit eerder deed hij zo met me wat hij wilde, zonder iets te zeggen of te vragen. Het mengsel van schaamte dat ik voel, de vreemde tintelingen in mijn kont en mijn hele onderlijf en het gevoel dat hij met me doet wat hij wil is nieuw voor me en tot mijn eigen verrassing geniet ik er van. Hij heeft duidelijk geen enkele haast, hij likt mijn anus, mijn bilspleet en dan gaat zijn tong weer mijn anus in. Zijn grote handen hebben mijn billen stevig vast. Hij trekt ze nog steeds zo ver uit elkaar dat het eigenlijk te ver is, maar het onaangename gevoel verdwijnt. Ik ben volledig ontspannen. Door de kracht waarmee hij mijn billen van elkaar trekt en doordat ik langzaamaan steeds natter word, opent ook mijn kut zich. Maar Robin raakt mijn kut niet aan. Het gevoel dat hij me bezorgd is heerlijk, het is geil, maar het is heel anders dan anders. Ik voel hoe mijn kut openstaat, klaar om zijn harde lul te ontvangen, maar de drang om geneukt te worden die ik zou verwachten ontbreekt. Het genieten is veel lomer, passiever ook.

Dan komt Robin opnieuw overeind. Hij zet zijn knieën tussen mijn dijen, duwt mijn benen van elkaar en legt zijn voeten over mijn benen, zodat mijn benen volledig klem zitten onder zijn gewicht. Zachtjes pakt hij mijn polsen beet en legt mijn armen boven mijn hoofd, terwijl hij zijn gewicht nu zo verdeelt dat hij ook mijn polsen klem legt onder zijn rechterhand. Met zijn andere hand pakt hij zo te merken zijn pik vast, want die voel ik weer tussen mijn billen schuiven. Maar dit keer legt hij zijn pik niet tegen mijn bilspleet; hij stuurt hem rechtstreeks naar mijn aars. Het gaat nu zo snel dat ik nauwelijks de tijd heb me te realiseren wat er gebeurt voor ik zijn eikel al tegen mijn kringspier voel duwen. Hij bouwt snel de druk op en ik krijg een gevoel alsof ik enorm moet poepen. Die aandrang gaat bijna meteen over in een vlammende pijn in mijn achterste als zijn eikel naar binnen schiet. Meteen pakt hij met zijn linkerhand weer mijn arm vast. Met zijn volle gewicht drijft hij zijn lul nu mijn kont in. Ik hap naar adem en schreeuw het dan uit. De pijn is ondraaglijk, het voelt alsof er een gloeiend hete pook in mijn kont geramd wordt. Maar zo hevig als de pijn is, zo plotseling is deze ook weer voorbij als hij er helemaal in zit.

Hij gaat nu helemaal op me liggen, en fluistert in mijn oor: “zo meiske, heb ik je wakker gemaakt?” Ik moet er om lachen, maar ergens ben ik ook boos op hem. “Je hebt me echt vreselijk pijn gedaan klootzak”, zeg ik, half boos. “Dan moet je je toch maar ontspannen”, zegt hij “want nu ga ik je neuken en dat kan nog veel meer pijn doen als je je niet ontspant.” Dan schuift hij zijn handen onder me, pakt in iedere hand een borst en knijpt hard in mijn tepels. Dan begint hij me inderdaad te neuken. Ik heb nog nooit zelfs maar een vinger in mijn kont gehad en nu schuift die dikke lul van hem in en uit mijn gat. Bij ieder stoot kreun ik hard. De schaamte dat ik zo geneukt word, is weer terug, de pijn, maar ook een nieuw genot dat ik nog nooit eerder gevoeld heb. Lichamelijk is het niet echt fijn, hoewel het snel beter te verdragen is, maar het gevoel zo hard door hem genomen te worden, gebruikt, geeft een heel eigen genot.

Door alle aandacht voor mijn lijf en mijn gevoel ben ik de omgeving helemaal vergeten, maar de omgeving heeft ons wel opgemerkt. Een wandelaar heeft blijkbaar mijn gekreun gehoord en is naar ons toegelopen. Ineens zie ik dan ook een onbekende man tussen de struiken door komen. Ik weet niet wie harder schrikt. De man, Robin of ik. Maar de beide mannen herstellen zich wel het snelst. Nadat Robin even gestopt is, gaat hij door me in mijn kont te neuken, terwijl hij me nog wat steviger bij mijn borsten vastgrijpt. De man grijnst eens breed en laat meteen zijn broek op zijn knieën zakken. Hij pakt zijn pik beet die meteen stijf is en begint te rukken. En ik lig in totale verbijstering. Ik word voor het eerst van mijn leven in mijn kont geneukt, zonder dat Robin me zelfs maar gevraagd heeft of ik dat wel wilde. Daar heb ik nu ook nog eens publiek bij gekregen en Robin neukt gewoon door. Ik schaam me nu echt kapot. Ik probeer me los te worstelen, maar Robin heeft me veel te stevig vast. “Geniet er maar gewoon van meiske”, zegt hij “want je blijft hier toch liggen tot ik klaar ben.” Mijn verbijstering is compleet.

Ik realiseer me dat ik inderdaad geen enkele keuze heb, dus ik probeer me te ontspannen. Maar dat lukt slecht. Vlak bij mijn gezicht zie ik de harde lul van een man die ik niet ken, maar die zich aftrekt terwijl hij toekijkt hoe ik in mijn kont geneukt word. Mijn man ligt op me en beukt harder en harder. “Vinger je, hoer”, hoor ik de onbekende man zeggen. En Robin duwt mijn handen tussen mijn benen. Wat is dit? Een soort pornografisch geheim mannenverbond? Waar haalt die vent de gore lef vandaan om zo tegen me te praten en waarom werkt Robin er nog meteen aan mee ook? Ik voel me intussen een seksobject overgeleverd aan de lusten van deze twee mannen. En toch wrijf ik over mijn klitje. Het is alsof ik een schakelaar indruk. Mijn lijf reageert onmiddellijk. Alle seksuele spanning die ik heb opgebouwd door het lange likken van Robin, de pijn, de schaamte, de boosheid, de geilheid, het komt bijna meteen tot uitbarsting in een scherp orgasme dat door mijn hele lijf trekt.

Terwijl ik mijn ogen dichtknijp, kreun ik van de pijn en lust, terwijl de hete golven nog door mijn lijf razen, komt de man voor me ook klaar. Hij ziet zijn kans schoon en richt op mijn nog openstaande mond. Twee, drie stralen van zijn warme sperma spuit hij in mijn mond en mijn gezicht. Ook iets wat Robin altijd wil, maar niet van me mag. Het smaakt en voelt smerig, maar het draagt nu alleen maar bij aan de woeste geilheid die door mijn lichaam raast. Ik blijf vingeren en voel hoe een tweede orgasme zich opbouwt in mijn kut en dan tot uitbarsting komt. En op dat moment komt Robin ook klaar. Ik voel hoe zijn lul nog dikker wordt en met een laatste, extra harde stoot, boort hij zijn pik diep mijn kont in en spuit zijn sperma in mijn aars.

Hij laat zich op me zakken en zegt of doet niets meer, het lijkt wel alsof hij in slaap valt op mijn rug. De andere man trekt zijn broek aan, werpt me een kushand toe en met een enorme grijns vertrekt hij weer. Langzaam voel ik de pik van Robin zachter worden. Dan schiet hij uit mijn aars. Meteen voel ik hoe een klein golfje sperma uit mijn gat loopt en tussen mijn billen druipt.

Het is nog steeds drukkend warm.

Sophie 1973

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *