In de caravan

()

Ahoy, ik ben Petra van Corné, mijn man heeft een verhaal geschreven en geplaatst. Dit heeft mij doen besluiten om ook een verhaal te schrijven en in te sturen. Mijn verhaal gaat over ons campertje, tenminste, wat we daarmee beleefd hebben en dat zijn eigenlijk wel geile dingen. Om te beginnen waren we op vakantie in Spanje en op zoek naar een camping in de buurt van Valencia. Bij de camping aangekomen, bleek het een hele kleine camping te zijn waar niets te beleven viel. We besloten dan ook nog maar even naar het strand te gaan. Bij aankomst op het strand lagen daar maar vijf mensen en allemaal waren ze naakt. Na enige aarzeling of wij dat ook zouden doen besloten wij om toch ook maar onze zwemkleding uit te doen en lekker in ons blootje te gaan zonnen.

Toch nog wel een beetje onwennig gingen wij in het zand liggen, het was tenslotte voor het eerst dat wij dit deden. Het bleek toch wel erg snel te wennen en de zon en vooral de wind je lijf te voelen strelen, het was toch wel een heerlijk gevoel. Ik werd er dan ook wel behoorlijk geil van, en begon met mijn kutje in het warme zand te draaien wat een behoorlijk effect had. Ik werd drijfnat in mijn kut en mijn schaamlipjes openden zich behoorlijk zodat mijn klitje ook vrij spel had met het zand. Er liep een stel van middelbare leeftijd over het strand te wandelen langs de kustlijn. Ze liepen achter ons langs en hadden dus inkijk in mijn geopende drijfnatte kutje. Alleen al deze wetenschap wond mij nog meer op en ik kreeg dan ook bijna een orgasme.

Mijn Corné die in de gaten kreeg wat er allemaal met mij aan het gebeuren was, en daardoor ook wel erg geil geworden was, besloot maar naar de camping terug te gaan. He, wat jammer, dacht ik nog, ik lig hier zo lekker te geilen, maar het idee dat er op de camping ook nog wel wat zou gaan gebeuren met Corné beviel mij toch ook wel. Ik trok dan ook weer mijn strandjurkje aan, een die lekker strak om mijn lijf zit, en zonder mijn bikini, zodat alles zichtbaar was. Heerlijk hoor, zo in je blote tieten en mijn tepels priemden bijna door het jurkje heen. Heel zichtbaar voor hen die het maar wilden zien. Ook dat idee maakte mij steeds geiler en opgewonden. Ik kon bijna niet wachten om lekker gepakt te worden en op dat moment maakte het mij niet uit door wie, maar eigenlijk het liefst wel natuurlijk door mijn eigen lieve Corné. Aangekomen op de camping werd het luifeltje opengedraaid en de tafel en stoelen buitengezet. Het allerliefst wilde ik het bed induiken om daar een heerlijke en stevige neukbeurt te krijgen. Maar wat een teleurstelling, Corné zei, “zo, het is etenstijd en ik ga eten koken.” Ik dacht man, hoe kun je nou aan eten denken. Natuurlijk rammelde ik van de honger maar dan wel naar seks.

Oh, wat verlangde ik naar zijn pik in mijn heerlijke natte en soppende kut. Of die heerlijke grote handen op mijn borsten en dan heerlijk met mijn tepels spelen, of zijn vingers in en rond mijn kut te voelen. Maar goed, Corné zei, “na het eten ga ik met jou spelen, heb nog even geduld.” Ik dacht, wacht jij maar mannetje en ging in een stoel zitten met mijn jurkje iets omhoog zodat hij recht tegen mijn natte en glimmende kut aan zou kijken als hij zich even omdraaide. Ik begon lekker met mijn tepels te spelen die nog steeds hard stonden van opwinding. Ik liet mijn vingers er overheen glijden en maakte cirkels om mijn tepels. Wat een zalig gevoel zo door de stof van mijn jurkje heen. Nou, het duurde niet al te lang of mijn handen gleden langzaam naar beneden over mijn buik naar mijn kut. Ik liet mijn vingers heerlijk over mijn schaamlippen glijden, oh, wat een lekker gevoel. Ik kon het dan ook niet nalaten een vinger in mijn kut te laten glijden die heerlijk nat was en een soppend geluid was hoorbaar, waardoor Corné zich omdraaide en zei, “ik kan nu even naar buiten komen,” want het eten staat op het vuur. Hij kwam achter mij staan en streek zachtjes over mijn beide borsten. Er ging een heerlijk kriebelig gevoel van mijn borsten naar mijn buik en naar mijn kut, zelfs tot in mijn tenen. Zo heerlijk dat had ik van mijn leven nog nooit meegemaakt. O, hoe groot was mijn verlangen, ik greep dan ook met mijn handen omhoog zijn hoofd en trok hem naar mij toe. Zoende hem, oh wat smaakt hij heerlijk, op dat moment wilde ik hem wel opvreten.

Mijn heerlijke man, mijn Corné maakte zich van mij los en ging op zijn knieën voor mij zitten. Begon met zijn vingers langs mijn dijen omhoog de weg naar mijn kut te volgen. Dit in een veel te laag tempo zodat ik zijn beide handen vast pakte en heel snel naar mijn kut bracht. Net toen zijn warme en grote liefhebbende handen op mijn kut lagen hoorden wij dat er iemand aan kwam lopen. Corné trok snel zijn handen terug, jéé, ik kon die persoon wel schieten. Hoe haalt zo iemand het in zijn hoofd om juist nu naar ons toe te komen. Het was de eigenaar van de camping die vroeg of wij het wel naar onze zin hadden. “Nou hartstikke,” was het enige wat ik uit kon brengen.

Corné ging de camper weer in en ging verder met het bereiden van de warme maaltijd. Door het onverwachte bezoek van de campingeigenaar was mijn geilheid wat afgenomen. Ik begon daarom de tafel vast klaar te maken (ja, dekken bedoel ik) wat ga je rare dingen denken als je geil bent, ik bedoel gewoon borden en bestek. Nadat wij hadden gegeten, het was verrukkelijk, Corné kan lekker koken, en de liefde van een vrouw gaat ook door de maag hè, en de afwas gedaan te hebben zijn we binnen in de camper gaan zitten. De gordijnen lekker dicht en de stoelen omgedraaid, gingen we lekkere geile verhalen lezen waardoor we beiden weer behoorlijk in de stemming kwamen.

Corné begon heel langzaam mijn jurkje iets omhoog te schuiven, ik was nog steeds helemaal naakt onder het jurkje. Het kostte hem dus geen moeite mijn kut te vinden waar hij dan ook verrukkelijk mee begon te spelen. Heerlijk met zijn vingers over mijn kutlipjes en zachtjes over mijn klitje. Oh, wat kan hij dat lekker, die lieverd, bedacht ik mij en ging er even goed onderuit voor zitten met mijn benen zo wijd mogelijk. Met twee vingers spreidde hij mijn lipjes en zei, “wat heb jij een mooi vlindertje.” Dat vind ik zo lief klinken en alleen al daardoor zou ik bijna een orgasme kunnen bereiken. Maar ik bedacht wat anders en ging op mijn knieën voor zijn stoel zitten. Ik stroopte zijn zwembroek van zijn heerlijke kontje en begon met zijn zak en lul te spelen, kneedde zijn ballen met een hand en met de andere hand stroopte ik de voorhuid van zijn lul naar beneden. Ik begon hem liefdevol te zuigen en te zoenen.

“Ik wil hem in mijn kut voelen,” zei ik tegen hem. “Ik wil dat je mij neukt, ik ben zo verschrikkelijk geil van alles, ik heb nu veel te lang moeten wachten, ik barst van geiligheid nog uit elkaar.”

“Oké,” zei Corné, “ik heb een idee.” Hij deed de rugleuning van de stoel wat meer achterover, strekte zijn benen en zei, “ga er maar op zitten.” Nou dat wilde ik natuurlijk wel en ik ging met mijn rug naar hem toe op zijn stijve lul zitten. Ik liet hem langzaam naar binnen glijden in mijn toch wel weer flink natte kut en begon hem te berijden. Oh, wat voelde dat lekker, hij ging er zo diep in en mijn lipjes spanden zich ook zo heerlijk om zijn lul zodat ik hem ook heerlijk voelde in en uit gaan. Ik hield het niet meer en heb mijzelf en Corné naar een heerlijk orgasme geneukt. Vooral Corné blijkbaar want die gilde het uit van genot. Ik heb hem toen tot stilte moeten vermannen, de hele camping zou het kunnen horen en denken dat ik hem vermoord.

Zo, nu vind ik dat ik jullie al genoeg verteld heb, maar wij hebben natuurlijk nog veel meer beleefd. Misschien vertel ik dat wel een volgende keer.

Sophie1973

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “In de caravan”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *