Knusse zetel

()

Zoals gewoonlijk heb ik de hele dag gewerkt en toen de klus erop zat, die eigenlijk sneller klaar was dan ik zelf had gedacht, ben ik maar vroeger naar huis gereden. Thuis aangekomen zag ik een vreemde wagen bij mij op de oprit staan, die ik niet kon plaatsen. Ik dacht ja, ze heeft bezoek van één van haar vriendinnen of zo… Ik ben dus via de achterdeur naar binnen gelopen, maar zag niemand in de keuken of in de huiskamer. Merkwaardig? Ik heb mijn gereedschapszak op de keukenstoel gezet en m’n werkschoenen uitgedaan. Vervolgens ging ik de gang in om naar de wc te gaan; toen ik plotseling van boven stemmen en gestommel hoorde. Ik ging snel naar de wc want ik moest zo nodig. Tijdens het plassen ging er van alles door m’n hoofd. Met wie zou ze boven zijn en wat was daar gaande? Ik deed de wc deur iets open en bleef luisteren en probeerde wat op te vangen van hun gesprek.

Tot mijn verbazing hoorde ik mijn eigen vrouw kreunen en ze zei zoiets van, “ja, lekker, ik word er helemaal nat van…” Ik wist niet wat ik hoorde en ik kreeg het er opeens warm van. Ik kreeg zelfs krampen in mijn buik en werd op een gegeven moment opgewonden door wat ik hoorde. Wow! Wat gebeurt daarboven. Ik ging onder aan de trap staan om meer van het gebeuren op te vangen. Ik hoorde onze houten bed kraken alsof ze aan het neuken waren. Ik sloop heel stilletjes naar boven en ik zag door de opening van de deur die voor driekwart gesloten was mijn vrouw en een onbekende in volle ‘strijd’. Ze lagen net in een 69 houding waarbij hij onder lag en zij boven op hem lag. Mijn vrouw was aan zijn gigantische lul aan het trekken en pijpen. Ik zag haar tong likkende bewegingen maakt op zijn dikke eikel. Wow! Dat was me toch een apparaat wat ze in haar hand had. Ze lag ondertussen te kreunen, kennelijk doordat ze door die man werd gelikt.

Ze was heel erg geil en kronkelde als een geile hond boven op hem. Het bed kraakte gewoon door. Ik moest even slikken van wat ik zag. Mijn lul was ondertussen beenhard geworden en begon flink te kloppen. Ik wist niet meer hoe ik het had. Een onbekend gevoel nam bezit van mij dat ik niet thuis kon brengen. Maar ik werd er zowaar geil van. Ik hoorde hem zeggen dat zij even moest stoppen, anders kwam hij al klaar. M’n vrouwtje gaf daar geen gehoor aan en ging vervolgens nog harder pijpen en trekken. Ik zag door de beweging van die man dat hij op het punt stond om klaar te komen. Ik zag zijn lul gewoon opzwellen tussen haar lippen door. Toen riep de man “ik kom zo!” En een paar tellen later spoot hij zijn lading in de mond van m’n vrouwtje die het geheel doorslikte. Ze bleef hem gewoon pijpen totdat de laatste druppel weg was. Uitgeput lag hij daar en ze vroeg aan hem of hij het lekker had gevonden. “Nou en of” zei hij “je hebt me echt lekker gepijpt, zo lekker heeft mijn vrouw dat nog nooit gedaan.”

Ze bleef met zijn lolly spelen, hij hervatte ook zijn taak weer en begon haar uitbundig te beffen. “Kom jij maar lekker klaar hoor en laat je gaan.” Na een tijdje kwam bij haar ook de verlossende kreun naar buiten, ze kwam schokkend klaar en rilde gewoon van genot. “Nou dat was ook lekker zeg, je hebt me ook lekkere klaargemaakt.” Ik had de hele tijd niet kunnen zien wie hij was, omdat hij tussen haar benen lag. “En nou wil ik dat je me een heerlijk neukbeurt geeft,” zei m’n vrouwtje tegen hem. Pas toen ze van positie veranderden zag ik zijn gezicht en dacht hé, die ken ik toch ergens van. Dat was toch die vent van de parenclub waar we een paar keer zijn geweest, dacht ik bij mezelf. Ja dat is hem.

M’n vrouw lag nu op haar rug terwijl hij tussen haar benen had plaats genomen. Hij likte even aan haar kut en bracht zijn grote gevaarte in stelling, ze zei nog, “doe het wel even rustig hé, want hij is nogal groot vergeleken met die van mijn man. Die is eens zo klein.”

“Ja, natuurlijk doe ik het rustig aan.” Hij duwde eerst zijn eikel tussen haar lippen en maakte deze natter door het op en neer te halen langs haar schaamlippen. En daarna duwde hij langzaam zijn dikke grote lul naar binnen. “Oh! Ik voel hem helemaal oh… wat is die groot zeg. Je vult mij er helemaal mee en ik voel hem gewoon schuiven in m’n kut. Wat is dat een zalig gevoel oh… ik kom zo klaar op jouw dikke lul ho… ja wat is dat geil zeg!” Hij ging het tempo opvoeren en ze kronkelde onder hem. Hij ging steeds sneller neuken. “Ja, ha… ga zo door” riep m’n vrouw “neuk me flink, want ik ga zo komen oh… ja!”

Even later hoorde ik haar schreeuwen van genot toen ze heftig klaar kwam. Hij bleef neuken totdat haar tweede orgasme kwam aanzetten en net zoals de eerste knalde deze gewoon uit haar lichaam. Hij werd geil van haar gekreun en kwam niet lang daarna spoot hij haar kut helemaal vol met zijn goedje.

Ik maakte me uit de voeten en ging stilletjes weer naar beneden. Ik heb m’n werkschoenen en tas gepakt. Zo ben ik naar buiten gelopen. Buiten deed ik de schoenen weer aan en ben toen weer weggereden. Niet veel verder zat er een lekker brunette achter het raam, met flinke tieten en lekkere kont die ik vet betaald heb om mij eens goed te laten gaan. Ik ben na twee uurtjes weer naar huis gekomen zoals anders. Toen ik thuis kwam was vrouwtje bezig met de tafel dekken en ik gaf haar een volle kus op haar lippen als begroeting. “Wow waar heb ik dit aan te danken?” zei m’n vrouwtje.

“Och, nee zomaar” zei ik, “ik houd zo van je schat.” Ze deed net alsof er niets aan de hand was en werkte verder aan het eten. Ik heb m’n werkschoenen weer uitgedaan en ben toen naar boven gegaan om te douchen. “Maak het niet lang anders is het eten koud schat.”

“Ok” riep ik terug.

Ik ben gaan douchen, daarna onze slaapkamer opgelopen en zag dat alles netjes was achtergelaten Je kon niet zien dat ze twee uur geleden hadden geneukt. Beneden aangekomen schoof ik aan tafel en we hebben samen gegeten. Ik keek aldoor naar m’n vrouwtje om iets van haar geheimpje op te vangen, maar ze gaf geen krimp. Dus ik vroeg haar, hoe haar dag was geweest? “Ohw… wel lekker ja ik heb heel veel gedaan en ik heb vanmiddag nog bezoek gehad van een kennis.”

“Oh ja, wie dan?”

“Gewoon een kennis van me. Hij was maar een paar uur hier op bezoek.”

“Ok” zei ik. “En is er wat nieuws dan?”

“Nee niet echt.”

Toen we s ’avonds in bed lagen kreeg ik het ineens heel erg warm, ik was gewoon geil geworden van de situatie van vanmiddag. Ik zag het beeld nog van hun twee in bed. Ik begon haar te strelen en gaf haar kusjes in haar hals. “En schat, ben je me op aan ’t geilen?”

“Ja schat, ik ben zo geil als wat en ik heb zin in je gekregen.”

“Nou vertel me maar eens wat je met me wilt gaan doen schat.”

“Oh dat merk je wel zodra ik met je bezig ben.” Ik stelde voor om het standje 69 te doen. Ik heb haar geile kut geheel afgelikt en ze heeft me compleet klaar gezogen met haar mond. “Nou dat was echt lekker schat” zei ik even later. Ik heb me toen omgedraaid en terwijl zij op haar rug lag heb ik mijn lul weer hard gemaakt, nam tussen haar benen plaats en duwde m’n lul er in één keer in.

“Oh, wat doe je nou schat, ga je me lekker neuken?”

“Ja, schat ik ben zo geil van je geworden.”

“Maar schatje toch, hoe komt dat dan?” Nou zei ik, “ik heb vanmiddag wat meegemaakt en daar ben ik helemaal geil van geworden.”

“Oh ja… en wat heb je dan meegemaakt? Je bent toch niet al eerder thuis geweest vanmiddag hé?”

“Ja, schat ik ben inderdaad al vroeg thuis geweest en ik trof je hier in bed met een zeker Theo. Je weet wel van de parenclub waar we een paar keer zijn geweest.”

“Zeg schat heb je me zitten begluren, terwijl ik met hem bezig was?”

“Ja” zei ik “en ik ben er zo geil van geworden.”

“Ok, en vond je het spannend, heb je ook gezien hoe hij me heeft geneukt?” zei ze lachend. “Maar ik zal je wat vertellen schat, ik had je al gezien toen je achter de deur stond af te luisteren en te begluren. Maar ik deed net alsof ik dat niet in de gaten had, geile beertje van me… heb je wel genoten van me en heb je gezien hoe jouw geile vrouwtje door een ander werd geneukt?”

“Maar hoe wist je dat dan?”

“Nou” zei ze, “ik hoorde je onder de hal de deur open maken en naar de wc gaan en ik hoorde twee krakende traptreden, je weet wel in bocht van de trap.”

“Ok, en toen?”

“Ja, en ik dacht dat je het wel spannend zou vinden als je mij zo zag met een vreemde man. Dus heb ik me ook helemaal laten gaan en we zijn nog een uurtje verder gegaan toen ik je weer de trap af hoorde lopen. Je had moeten zien wat hij met me gedaan heeft, want dat heb je wel gemist. Ik was botergeil en hij bleef me maar in diverse standen neuken. Ik weet niet meer hoe vaak ik ben klaar gekomen. En heb je zijn lul gezien? Die was echt groot en dik. Ik heb echt genoten van zijn dikke lul. Ik weet nu hoe het aanvoelt en hoe geil dat het is om door zo’n lul geneukt te worden. Dus, ik heb volgende week weer met hem afgesproken voor een grote beurt. En nou ga je mij maar eens lekker neuken met die kleine lul van je, ha, ha…

Ik was zo geil van haar geworden dat ik me helemaal liet gaan en ik heb geneukt zoals ik haar nog nooit had geneukt, want ze vertelde me in welk standje ze geneukt hadden met alle details. Ze maakte me gewoon geil onder het neuken. Ze bleef maar vertellen hoe hij haar had genomen en hoe zij hem klaar gepijpt heeft. Ik kwam als een explosie in haar klaar. Het kwam vanuit m’n tenen, zo lekker was het.

We hebben de hele avond elkaar zitten opgeilen met onze belevenissen van die middag en elkaar beurs geneukt. Ik heb daarna nog verschillende keren mogen meemaken hoe ze door hem werd geneukt en hoe zij hem en anderen klaar maakte.

Naderhand heb ik enkele rode lampjes aan het raam gehangen samen met een knusse tweedehandszetel op een klein verhoog. Nu kan mijn lief vrouwtje haar appetijt aan iedere lul te gelde maken. En met die verdienste ging ik dan weer lekker van de bil achter de hoek.

Ons seksleven heeft weer een opbloei daardoor gekregen.

George

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *