Kutjes en kalfjes 2.2

()

“Vooruit zei ik, naar de kamer jullie twee, dit heeft lang genoeg geduurd. Ik zeg wat er moet gebeuren, en niet andersom. Op bed, naast elkaar, op jullie rug en beentjes wijd.” Terwijl ik me afdroogde, keek ik hoe graag ze deden wat ik hun opdroeg. Ze zagen mijn voldane blik en begonnen allebei geil over hun kutjes te wrijven. “Lucia op je buik en op je knieën, ik wil dat je je kontje hoog in de lucht steekt” zei ik. Ik gaf Maria de pot Niveacrème en gebood haar een dikke klodder op Lucia haar poepgaatje te smeren. Zelf vond ik het geil om te zien hoe Maria een beetje ruw de crème er volledig inwreef. “Vooruit, ook in haar gaatje Maria” en ik gaf haar nog eens de pot aan. Aangemoedigd door Lucia ging Maria met een vinger vol crème in het gaatje van haar vriendin. “Nog Maria, toe, nog, steek me vol” smachtte Lucia. Waarop Maria niet ophield maar nog meer en nog meer crème in haar darmpjes Propte. Wow! Ons Lucia was supergeil geworden. Ze voelde zich de goorste kontslet van het land. “Jij bent een gore vul-slet weet je dat” zei Maria “jij wilt niets anders dan je darmpjes vol gepropt krijgen, is het niet?” Lucia knikte, haar mondje hing open, ze kon niet meteen een woord uitbrengen. “Mm… ja!” Stamelde ze. “Niet stoppen, steek al je vingers in mijn gat, prop me vol” en zo ging het. Maria stak uiteindelijk vier vingers naar binnen in een gaatje waar je op het eerste gezicht nog geen potlood zou door krijgen.

Mijn eerste pot crème was erdoor. Lucia stak echt vol met een kwart kilo Nivea. Maria’s vingers sopten lekker en ik maakte nog vlug van de gelegenheid gebruik om aan de spenen op Lucia haar melktietjes te trekken, nu ze zo geil op handen knieën zat. Ik neep er stevig in en deed alsof ik ze molk. “Geile koe” zei ik “ je staat op springen, je uiers moeten geleegd worden” is het niet? Alweer knikte ze zonder een woord te kunnen zeggen. Het werd haar teveel. Met die twee opgezwollen spenen die gemolken werden en Maria die haar kontgaatje nog steeds in en uit ging terwijl ze de goorste dingen tegen haar zei (kontslet, je laat je opvullen als een ordinaire slet, crème ballon, je hebt een neuklijf en dat moet je toegeven, je bent alleen maar goed om met je gaten open te liggen en jezelf te laten dik maken, lekkere taart, ik rek je helemaal open dat wil je hé dat wil je laten zien aan Hagar hé dat je het aankan dat je hem in je lijf wil laten roeren met zijn stamper, enz. ) kon ze zich niet langer beheersen en zagen we Lucia zo voor onze ogen haar toppunt bereiken. Eerst stil grommend dan luidkeels roepend kwam ze eindelijk klaar. Ze viel op haar buikje, wist niet meer waar ze het had en sidderde over haar ganse lijfje. “Ik ben er ik ben er ho! Ho, ja! Ik kom nog. Ja, ik kom, ik ben een slet ik wil het nu ja! Nog, nog, au ho!” Zo ging het er even aan toe terwijl Maria en ik toekeken. Het was heerlijk om dit live mee te maken. Zo’n jong dierlijk geil hoertje, mijn tienerteefje, vlak voor mijn neus zien toegeven aan haar diepste geile drang zich helemaal te geven, te komen en te blijven komen.

Mijn pik stond als een stormram naar voor gepriemd. Maria was ook behoorlijk opgewonden van dit schouwspel en boog zich zonder waarschuwing naar voren en hapte mijn pik zomaar in haar mondje. Onmiddellijk zoog ze mijn pik diep naar binnen en begon ze hevig op en neer te gaan met haar hoofdje. Ze murmelde van alles waar ik niets van begreep, het trillen van haar stembanden maakten het alleen maar aangenamer voor. ‘Waar heb jij zo leren pijpen?” Was het eerste wat ik eruit kreeg. “Thuis, bij haar broer” viel Lucia ineens in “haar broer pijpt ze al een hele tijd, elke dag, voor hij gaat slapen. De rotzak komt iedere keer lekker in haar keeltje klaar. Nog nooit heeft ze een druppel van zijn sperma gezien. Alles naar binnen, zo zegt hij iedere keer.” Ik moest het wel geloven want de manier waarop Maria pijpte was geweldig. Ze had de techniek helemaal onder de knie. Maar toch liet ik haar stoppen, ik had nog geen zin om klaar te komen. De kwijl liep van haar kin. Ik dankte de broer in stilte… “Maria, jij op je rug, Lucia jij erboven op. Ik wil dat jullie elkaars kutje lekker natlikken”. “Wanneer krijgen we jouw pik Hagar?” Vroeg Lucia. “Ik wil neuken, neuken, neuken, please Hagar, pak me …” “Hoe beter je nu likt, hoe vlugger je kan neuken sletje” zei ik. “Haast je nu maar op bed, Maria ligt al klaar.”

Maria, liggend op haar rug, met haar neukpootjes wijd open, lag heftig met haar vingertjes in haar potje te roeren, die wou zo vlug mogelijk gelikt worden, zoveel was wel duidelijk. Lucia ging schrijlings over haar heen zitten en bood haar eigen roompotje aan bij Maria. Ik kreeg het nog veel warmer toen ik goed zag hoe hun tongetjes tussen die rubberen lipjes probeerde te wringen om zo diep als het kon te likken en de ander over de streep te krijgen. Die kutlipjes, mm… krullend rond die tong, spannend, niet meteen bereid om open te gaan, mm… ik wilde er zelf zo graag in bijten… het werd me stilaan te veel. Lucia slurpte echt, toen ze het klitje van Maria had gevonden. Ze probeerde met haar eigen lippen het knopje te omvatten maar slaagde daar niet in. Daarvoor stond dit neukdoosje nog veel te gespannen. Ik zag ook dat Maria ondertussen twee vingers in Lucia haar kontje had gestopt en weer in die crème zat te karnen. Lucia vond het allemaal meer dan oké, haar kontje had ze immers al lang ervoor prijs gegeven en die crème maakte haar alleen nog maar geiler dan ze al was. “Oké, geile donders” zei ik, “genoeg gespeeld zeker? Wordt het niet eens tijd om hier van te genieten?” Ik stak mijn fiere pik naar voor en meteen kreeg ik alle aandacht. Lucia sprong gelijk van het bed en zeeg als een slavinnetje op haar knieën voor me neer. Ze maakte aanstalten om mijn pik in haar mondje te stoppen maar dat ging een beetje te vlug. “Afblijven! Jij slet” droeg ik haar op “sta maar weer op en Maria, kom hier jij, laat je seks-doos met rust, het is nu mijn beurt!”

Ik zette me neer in de zetel met mijn knieën ver genoeg naar voren en met mijn handen erop met de binnenkant naar boven. Daarop gebood ik hen om elk op één van mijn handen te gaan zitten en met hun kutjes heen en weer te schuiven. Tussen hen in stond mijn fiere pik, Lucia wou er aan trekken maar alweer hield ik haar tegen. “Trek jullie lipjes met beide handen open. Ik wil dat je met de binnenkant van jullie lustspleetjes over mijn handen gaat. Je mag pas stoppen als mijn handen vol geil zitten en jullie doosjes helemaal rood gewreven zijn, vooruit!“. Gewillig gingen hun vingertjes naar die rubberen lipjes om zoveel mogelijk van de binnenkant tegen mijn handen te drukken, wat niet helemaal lukte, gewoon omdat ze nog te strak waren. Ze duwden heel hard tegen mijn handen aan en wiegden met hun heupjes van voor naar achter terwijl ze probeerden om elke keer hun klitjes over mijn handen te schuiven. “Toe nou Hagar, steek je vingers in mijn holletje,” smeekte Lucia opnieuw. “Ik houd het niet meer, het is niet meer prettig! Ik wil jouw pik in mijn lijf voelen! Nu!” Schreeuwde ze het uit en perste daarbij een hele kwak geil op mijn hand, recht uit haar kut. Deze teef moest gedekt worden dat was duidelijk. Zo niet ging ze door het lint en dan hadden we er ook niets meer aan. Ze was bijna aan haar orgasme toe, stond gloeiend heet, wou de hele wereld in haar kut en daar moest ik iets aan gaan doen. Dit alles flitste in een milliseconde door mijn hoofd en zonder aarzelen duwde ik hen beiden weg en draaide Lucia met haar rug naar me toe, duwde haar bovenlijf ruw naar beneden en zonder ook maar de minste waarschuwing stampte ik mijn pik in haar veel te kleine maar botergeile sneetje naar binnen! Bam!

Daar kreeg ze hem. Helemaal en wel meteen. Ze gilde niet, ze brulde, het was een demonisch gebrul, akelig diep voor een meid van die leeftijd, luid en onverstaanbaar. Ik ramde door en trok haar bij iedere stoot, aan haar schouders, nog harder en dieper tegen me aan. Na een paar stoten zat ik helemaal tot aan haar baarmoedermond in haar. Toen pas begon ik ook te voelen wat ik aan het doen was. Dit was een geen gewoon neukspelletje. Ik neukte een levend rubberen, elastieken meidenkutje! Het schuiven met mijn staalharde pik gaf me de meest gore sensaties. Ik voelde niet alleen haar kut ik voelde haar helemaal gewoonweg. Gans haar lijfje voelde ik rond mijn stam spannen. En zij, zij bleef brullen. “Stampen Hagar! Stampen Hagar… je stampt tegen mijn buik mijn baarmoeder nog verder niet stoppen ouwe geile bok ja… nog, ja, ja, ja ik wil volgespoten worden nu, ja nu!” Ik voelde me naar een hoger niveau stijgen, dit had ik nooit eerder gevoeld, het was alsof mijn pik groter dan mezelf geworden was, ik wilde alleen nog rammen, stoten en gehijg en gekrijs horen. “Wow… ho ja! Wow… Plots flitste het door mijn hoofd “spenen, spenen” ik wilde aan haar spenen trekken! Ik dook met mijn handen onder haar door en trok aan haar zuigtuiten mm… die waren groter dan ooit tevoren, ik trok er beenhard aan, haar melkbollen kwamen mee naar beneden en Lucia krijste weer harder. Ik kon ze nu helemaal in mijn vuisten nemen en neep ze plat, precies zoals je een citroen uitperst, ik wilde haar melk eruit, uit alle twee tegelijk. Ik neep en trok ze zo naar beneden door mijn vuisten heen. Echt melken dus. Ik weet niet hoe het komt maar dat melken maakt me altijd zo heet, ik vind het zo goor.

Omdat ik me concentreerde op die tieten en ik dus niet meer aan haar schouders trok, begon Lucia zelf hevig achteruit te stampen. “Niet stoppen! Niet stoppen, dieper bok dieper met die pik” en met haar volle gewicht (amper 40 kg!) dreef ze iedere keer haar kont tegen me aan om mijn staaf zo diep mogelijk in haar buikje te krijgen. Ik bleef gewoon stilstaan om te genieten van dit hete teefje … Ze ging volledig uit de bol en schoof als het ware steeds een meter heen en weer over mijn stam!

Maria, die ik tijdens het neuken volledig uit het oog was verloren kwam achter me staan. Ze pakte mijn zak in één hand en verbazend rustig bracht ze haar mondje naar mijn rechteroor en fluisterde: “Hagar, je ballen barsten van het zaad, ze wegen als lood, als je die slet nu niet gaat vol spuiten gaan je ballen kapot.” Dat immense contrast tussen die hevige woeste teef voor mij en die rustige woorden naast mij … schizofreen … ballen barsten … slet vol spuiten … het trok me over de streep! Maria neep in mijn gezwollen ballen en niet zonder resultaat! Ik jankte ik jodelde ik keelde het uit. “Lucia gore slet ik spuit je vol ik vul je op, zet je buik open en je kont tegen mij, ik kom ik kom ja…” en hevig uit alle macht trok ik aan haar heupen haar kontje tegen me aan terwijl ik haar binnenste helemaal opvul met hete kindjes-pap … WOW eerst hoorde ik niets maar nu komt het gekerm van Lucia me ook ter ore “Hagar jij geile rammende neuk-bok, spuit dan toch! Spuit je ballen leeg in mijn kut vul mij op. Spuit… spuit… ja… nog… niet stoppen, ik wil alles! Je zak moet leeg au… wow … au… ja…” en zo ging het nog even door. Ik begon weer te rammen en perste het laatste wat ik kon uit mijn zak bij haar naar binnen. Elke klodder zaad had ik voelen passeren in mijn lans, ik had controle gevoeld bij elk schot … zo was ik nog nooit klaargekomen …

Lucia zat als een speenvarken op mijn staaf gespietst en voor een allerlaatste keer wou ik haar compleet doorboren, wou ik haar hete sappige lijfje over mijn stamper laten schuiven. Ik trok me helemaal terug en dan, uit volle kracht, met mijn beide handen aan haar kontje trekkend, stootte ik naar voren en schoof haar naar mij toe, net als een slager die een stuk vlees op zijn spies rijgt voor de grill! De hitte die ik toen rond mijn eikel voelde was fenomenaal, ik moet in haar baar moedertje zelf zijn geschoven want binnenin voelde ik nog eens alsof ik door twee lipjes verder gezogen werd. Hier wilde ik nooit weer uit weg. Hemels! Lucia brulde opnieuw zoals bij het begin maar viel toen als een natte dweil tegen de vloer waardoor ook ik mijn evenwicht verloor en redelijk onzacht tegen het tapijt kwakte.

“Wat doe je nou toch” riep ik eerst kwaad en gefrustreerd omdat ik uit mijn hemelse roes was gerukt. “Ik had mijn nek wel kunnen breken”! Maar Lucia antwoordde niet. Ze verroerde geen vin. “Dood” dat was wat door mijn hoofd flitste. “Nee! Niet doen Lucia!” riep ik. Maria huilde hysterisch en sloeg meteen met haar vlakke hand tegen de bleke kaken van Lucia. “Lucia godverdomme wakker worden! Lucia toe nee doe me dit niet aan Lucia!” In een flits haalde ik uit de badkamer een glas koud water om in haar gezicht te plenzen. Ik dacht er niet bij na, maar uit alle macht sloeg ik tegelijk op haar kontje in de hoop haar weer bij bewustzijn te krijgen. En het lukte! Gorgelend en grommend kwam ze weer bij ons! Haar oogjes gingen open en een zelfvoldane glimlach verscheen op haar lipjes. Maria en ik zakten in elkaar en lieten onze emoties de vrije loop. Lachen en wenen tegelijk. We wisten niet meer waar we het hadden. En Lucia, Lucia die fluisterde “Hagar, dacht je nou echt dat je zomaar kon stoppen met neuken?” “Wat?” riep ik “Jij gore geile donder dat je daar ligt, je bezorgde me net de akeligste minuten van mijn leven en jij kunt alleen maar aan neuken denken! Dit tienerteefje was écht niet te doen! “Zo zijn er toch geen twee” dacht ik bij mezelf. Maria liet zich op haar rug op het bed vallen, met haar benen en armen wijd gespreid, een diepe zucht slakend. Op haar leeftijd had ze toch ook al het één en het ander moeten doormaken!

Ik zette me met mijn rug tegen de muur en nam Lucia haar hoofdje in mijn schoot. Net als een baby die zonder aanwijzingen de tepel van zijn zogende moeder vindt, zo vond Lucia direct mijn slappe pik en begon ze er zachtjes aan te sabbelen alsof het een grote fopspeen was. Ik was te uitgeput om nog iets te doen en liet haar gewoon haar gang gaan. Het was een prachtig zicht die kleine die zo aan mijn pik sopte. Mijn gelukzalig gevoel van tevoren kwam beetje bij beetje terug. Oef! En na al de doorstane emoties kon ik mezelf niet meer wakker houden. Ik dommelde in met mijn nog even slappe pik in Lucia haar mond… Ik genoot van een diepe “siësta” waarin ik droomde van “kutjes en kalfjes”.

Ongeveer een half uurtje later werd ik gewekt door een zoetzure geur die mijn neus binnendrong. Ik scheurde mijn ogen open en keek recht tegen het neukdoosje van Maria aan. De ondeugende snotter stond wellustig met haar kutje voor mijn gezicht te wiegen en toen ze zag dat ik mijn ogen opentrok schoot ze in een lach. Ze was zich blijkbaar al eventjes op die manier aan het amuseren! Lucia was aan de andere kant van de kamer gaan zitten en had de helft van de minibar geplunderd! Zij was duidelijk aan het herstellen en kon het grappige van de situatie ook wel best smaken. Nog voor ik het doorhad drukte Maria mijn gezicht tegen haar lipjes en smeekte ze om haar te likken. “Toe Hagar, nu is het mijn beurt, neem me, lik me, pak me, om het even, ik wil je nu! Please …” Ik pakte haar beet, hees mezelf op mijn benen en zei haar even te wachten. Uit mijn kast pakte ik een verse boxershort en uit de minibar een zakje met ijs. Maria begon van nee te schudden met haar hoofd en smeekte me direct. “ Toe Hagar, geen spelletjes meer, please, neuk me gewoon zoals je daarnet met Lucia deed, please waarom niet nu neuken, toe…” Maar daar gaf ik geen gehoor aan. “Maria, luister, jij geile slet, ik ga je voorbereiden op de rit van je leven, geloof me, dit is de moeite waard, na vandaag ga je nooit meer zo lekker geneukt worden, stap in deze boxershort, vooruit” en gelukkig voor mij was ze nog steeds bereid om mijn bevelen op te volgen, grotendeels omwille van haar nieuwsgierigheid naar wat er nog te gebeuren stond. Terwijl ze de short aandeed schoof ik het zakje met ijs er aan de voorkant in. “Auw, godver… Hagar da’s koud joh, stop, doe dat eruit” maar alweer zette ik door. “Nee Maria, ga liggen, dit ijszakje moet je kut volledig afkoelen, ik wil dat je lipjes nog harder worden dan ze al zijn, je bloed moet stollen in je kutje, ik wil straks de hardste, nauwste, meest spannende kut rond mijn pik voelen die er bestaat!” Ze gromde en ging uit zichzelf op bed zitten, haar rug tegen de muur met tussen haar beentjes een hele zak ijs. Ik gaf haar een handdoek om onder haar kontje te schuiven en hielp haar de eerste minuten om het ijs tegen haar lipjes aan te drukken en suste haar door aan haar speentjes te zuigen die door de ijsbehandeling ook beenhard stonden. “Mm… Maria lekkere spenen heb je, hier, nijp er ook maar eens in, ja, nijp in je bollen, voel je de melk al stuwen? Straks ga ik je melken als een drachtige koe, weet je dat? Ik ga aan je uiers sleuren tot ik melk zie spuiten. Niet eerder stop ik”. Maria knikte alleen maar, met haar mondje open. Ze werd weer lekker heet. “Lucia zet de tv aan, op kanaal 20” beval ik, ik werd een beetje zenuwachtig, mijn voorbereiding moest goed verlopen, wilde ik dit laten slagen. Al vlug zagen we beelden van een blonde slet (pornokanaal) die zich liet dekken door drie forse negers. Mijn twee hoertjes waren meteen gefocust en bleven aandachtig kijken.

“Tijd voor de laatste voorbereiding” dacht ik bij mezelf. Ik liet Maria even liggen en pakte uit de minibar een kleine verrassing, een ijsdildo! Een dildo, opgevuld met een speciale vloeistof, bedoeld om in te vriezen … Maria had het meteen door en keek me vragend aan, lichtjes van nee schuddend. Ik trok de short van haar kontje en nam het ijszakje weg … O! Ik was zo nieuwsgierig om te weten te komen hoe haar kutje zou aanvoelen… Hard, o dat kutje was hard, je zag nog nauwelijks haar sneetje, zo dicht zaten die lipjes tegen elkaar aan gevroren, jammie, net zoals ik had gedroomd! Maria voelde zelf meteen “ik voel niets, het is gevoelloos geworden, Hagar, komt dit nog goed?”

“Natuurlijk meid, natuurlijk, straks moet het ijs er nog een keertje op maar eerst moet die er in” ik toonde haar de dildo terwijl ik er een beetje olie op liet lopen. “Kom, zak een beetje onderuit en doe je beentjes zo wijd open als je kunt sletje, ik ga deze ijslolly er voorzichtig in schuiven: …” Het was voor mij onbeschrijfelijk geil om te zien hoe die bevroren lipjes eerst weigerden om open te gaan … ze spanden samen om hun doosje vergrendeld te houden, maar dat was buiten mijn lolly gerekend! Vastberaden duwde ik het slotje open en schoof de lolly millimeter voor millimeter in het roze neukdoosje naar binnen …. “Au! Hagar stop, au te koud. Oe pijn, joh stop daar toch mee. Au mijn buik doet pijn ik krijg kramp Hager godver… au!” Maria kermde van het ongemak maar al gauw stak de lolly, die heel klein was in vergelijking met een doorsnee dildo, er helemaal in alleen maar het veiligheidskoordje hing tussen haar lipjes naar buiten. De short ging terug aan en het ijszakje dat nog helemaal niet gesmolten was ging terug tegen haar kutje. “Ik hoop dat het straks de moeite waard blijkt” siste Maria me toe, waarbij ze geil vuur uit haar ogen spoot. “Ja, meid wees gerust, je zult me dankbaar zijn” en even zoog ik hard op haar melkspenen om haar aandacht een beetje te verdelen. “Kijk nog even naar die hoer hier, die laat zich tenminste nemen zonder tegen te spartelen”, zei ik naar de tv wijzend. We zagen diezelfde blonde del nog steeds met drie pikken in haar lijf op en neer schudden, mm… lekkere tieten had ze wel. Lucia zat vanaf de vloer te kijken als een echt kind dat een nieuwe wereld ontdekt, gefocust, met haar mondje een beetje open.

Ik ging recht tegenover de tv in mijn zetel zitten en speelde rustig met mijn pik die ondertussen zijn sterkte had teruggevonden. “Mm, het kon slechter”, dacht ik bij mezelf, een klein teefje voor me op de vloer, mijn heet speenvarkentje, in kleermakerszit met haar sneetje bloot voor het grijpen, gefascineerd door wat ze op tv zag, drie zwarte pikken die hun zak leeg spoten over een wijd open gesperde blonde slet met dikke tieten en naast mij, op bed, een kwaad tienertje, zo heet als de bliksem, al veel te lang wachtend op haar beurt, zuchtend en kermend, bijna aan het eind van haar Latijn met een lijfje, zo hemels uitnodigend goor. Nog een keer pinde ik mijn ogen vast op haar spenen, man, die konden zo een granaat afvuren, zo sterk geladen en gespannen stonden die! “Maria godver wat zit je daar nog te doen, je moest al lang hier zijn” snauwde ik haar toe, die short vloog uit, het ijszakje belandde ik weet niet waar en in een flits stond Maria voor mij “wat zal het zijn geile stier? Ga je me dan toch nog pakken?” Vroeg ze duidelijk gefrustreerd. Ik deed mijn benen samen waardoor mijn pik fier omhoog kwam te staan. “Ga over mijn benen staan en pers eerst die lolly er maar uit, vooruit.” Maria ging schrijlings over mijn benen heen staan en al gauw zag ik haar tienerkutje, voor mij bevallen van een lolly. De lolly flopte eruit maar onmiddellijk daarna sloot alles zich weer hermetisch. Geen doorgang voor onbevoegden. “Oké Maria, zak met je sneetje tot boven mijn pik, ja zo, zakken, stop, net ertegen, niet verder. Ik zeg wanneer je zakt oké, goed begrepen?” Opnieuw dat knikje, zonder woorden, Maria was al een niveau hoger dan ik dat zag ik. Mijn pik stond beenhard, een telefoonpaal. Er zou meer nodig zijn dan een tropische storm om die omver te krijgen. En dat was ook nodig voor wat zou volgen. Ik hoopte dat het zou lukken voor Maria. “Luister Maria, je maakt je klaar om in één keer over mijn pik te zakken, te vallen eigenlijk, ik tel straks van 3 naar 1 en op ‘ja’ laat je jezelf vallen, heb je dat begrepen?” knikje “ik wil je niet zien twijfelen, in één keer, hoor je dat, in één keer hé?” weer een knikje, niets meer. “Lucia, kom hier achter Maria staan en plaats je handen op haar schouders, ook jij telt mee en op ‘ja’ druk je Maria fors naar beneden, oké?” geen probleem, Lucia zou haar best doen.

Ik pakte Maria bij haar spenen dat waren mijn hendels om haar straks mee naar beneden te trekken. Maar ik mocht geen tijd verliezen of de temperatuur binnen in haar zaadgleufje zou weer gaan oplopen. Dus, daar gingen we …

“Maria je bent een geile hoer, zoals je hier nu staat, bekijk jezelf, een bevroren kut, hoe durf je, ik ga die moeten openbreken, en ik heb geen zin meer om te wachten, “drie, twee, een… ja” Ik trok, Maria viel en Lucia duwde nog eens extra hard bij Ha! Gotverse Hagar wat doe je me aan! Au wauw! Toe laat me los! Maria veerde terug recht maar liet haar evengoed meteen weer vallen op mijn paal die beenhard bleef rechtstaan Dit was opnieuw een première voor mij, het gevoel van een bevroren buikje, mm… en wow… en jammie! Heerlijk! Maria veerde telkens opnieuw op en liet haar elke keer wilder en wilder vallen naarmate haar kutje meewerkte, dit was echt fantastisch, vacuüm gezogen in een diepvries- baar moedertje, klaar om mijn zaad in te vriezen en voor altijd te bewaren. Ik bleef gewoon zitten en nam opnieuw haar spenen vast om het tempo te regelen waarmee deze teef mijn pik op en neer piston eerde. Het effect van het ijs was dus perfect! Mijn sletje voelde aan als levend rubber, fris, echt wel fris, alles spande en bleef maar vast omsluiten wat er te omsluiten viel! En voor Maria was het de uiteindelijke ontlading, de verlossing, de break-open van haar leven, zij zat in tranche te wippen wilde steeds meer. Ze liet zich alsmaar woester vallen, zij wilde dat koude gevoel uit haar buik en genoot dus onmenselijk hard van die hete stamper, die gloeiende staaf waarmee ze alles weer tot leven neukte. Met haar teentjes duwde ze zich zo hoog mogelijk van de vloer de lucht in om dan zonder te steunen op haar voeten, met haar volle gewicht op mijn benen te laten vallen en daarmee mijn ram zo hoog mogelijk in haar buikje te krijgen. Op en neer, en op en neer. Ze gromde van dierlijk genot “Hagar jij geile klootzak, durf nooit meer zo lang te wachten, je maakt van mij de geilste hoer van Holland, ik ga je neuken. Ik ga je verrot stampen, nog dieper en nog dieper in mijn zaadbakje kom op je hebt het beloofd, vol, ik wil zwanger staan van jouw pap geef het me geef het me.” En iedere keer als ze zoiets luid riep, liet ze haar kont op mijn benen vallen. Ik wist niet meer waar ik het had maar voelde dat mijn ballen bijna op het punt stonden om deze teef de keel te snoeren.

Ik hield het niet meer, Maria woest op mijn pik aan het rijden, Lucia die stond te vingeren met die ijslolly voor de helft in haar kut en een nieuwe slet op tv die haar baas onder zijn bureau aan het afzuigen was. “Maria blijft zitten, blijf zitten hier komt mijn spuit hier komt het… “Ja! Ha! Ja!” Ik trok haar naar beneden en schot na schot schoot ik mijn zaad recht naar omhoog, recht haar buikje in. Het was een overweldigend gevoel dat maar bleef en bleef duren. Het was alsof ik een derde en een vierde bal zaad had gevonden. Maria voelde het duidelijk ook en slaakte eindelijk een hele diepe zucht van verlichting. Haar lang verwachte zaad was er eindelijk geraakt. Ze reageerde door haar klitje te vingeren en zichzelf in een razend snel tempo klaar te maken. “Ja! Ja… Hagar, ik ben er ik ben er, ik ben je slet.” Ze viel voorover en legde haar hoofdje op mijn schouders, snikkend van geluk en ontlading. Dit maakte bij mij ook veel los en al vlug rolden de tranen ook over mijn gezicht, wat ik voelde kan ik niet precies beschrijven maar het was alleszins diep gelukzalig genieten… Lucia, die ondertussen de ijslolly had ontdekt en zichzelf stond klaar te vingeren kwam achter ons met een schreeuw klaar. Ze had blijkbaar van de spanning de ganse tijd haar adem ingehouden en liet nu alles los, nu ze in alle hevigheid klaarkwam.

Daar zaten we, alle drie uitgeput en blij, tot het uiterste van ons kunnen gegaan, verre streken ontdekt, door nieuwe sensaties overspoeld, gelukkig, voldaan, diep beroerd. Geen mens kon ons dat ooit nog ontnemen. Een uurtje of zo lagen we samen op bed, beetje slapen, beetje knuffelen, fluisteren, kussen, gewoon nagenieten.

Hagar DeLieverd

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *