Het begin

()

Het is weer bijna einde jaar, als we in deze tijd aankomen, moet ik altijd denken aan wat er jaren geleden gebeurde. Ik was toen 24 jaar, in de bloei van mijn leven, zag er goed uit, ik had een goed getraind lichaam, ging vijf keer per week naar de sportschool, ook een keer of vier per week hardlopen, voor de conditie. Mijn haar was vrij lang, tot op mijn schouders, blauwe ogen, zoals de meeste vrouwen en meisjes altijd zeiden “je ziet er goed uit.”

Op een dag was ik weer lekker aan het lopen toen ik werd aangehouden door een man, het was koud, ik liep in mijn trainingspak, een muts op, handschoenen aan. Deze man liep weggedoken in de kraag van zijn jas, droeg ook een muts en dikke schoenen, hij zag er goed uit, ik schatte hem op een jaar of 45. Hij hield mij aan en vroeg of ik even wilde helpen. Zijn auto deed het niet meer. Meestal help ik iedereen in nood, ik liep met hem mee en bekeek het probleem. “Stapt u maar in, ik zal even proberen of ik hem krijg aangeduwd.”

Hij stapte in, ik begon te duwen, wat ook een lekkere training was. Na even geprobeerd te hebben sloeg de motor aan. Hij stopte, stapte uit en bedankte mij, daarna reed hij weg, ik ging verder met mijn ronde. Het voorval was al lang uit mijn gedachten tot ik twee weken later weer werd aangehouden, door dezelfde man, ondertussen waren en nog twee weken tot de kerst, het sneeuwde en vroor aardig. Er werd al fanatiek geschaatst, hij vroeg of ik wilde helpen met zijn auto. Dat wilde ik graag doen voor hem, bij de auto zag ik dat er een vrouw in zat. Dichter bij de auto komend wierp ik een blik in de auto. Tot mijn verbazing zag ik dat de vrouw een blouse aan had, die stond open tot haar navel toe, de rok lag op de achterbank, een mooi klein geel slipje was het enige wat haar schaamlipjes bedekte. Langzaam kreeg ik een harde pik in mijn broek, ik wist niet waar ik moest kijken.

Net als de vorige keer duwde ik de auto aan, ook nu stapte de man uit om mij te bedanken. “U hebt iets heel moois naast u zitten dat zou ik ook wel willen.” De man keek mij aan, zijn ogen dwaalden over mij heen, van boven naar onder, bij mijn ogen stopte hij. “Wat zou je wel willen? Zo naast mij zitten? Of haar zo naast jou?” Even wist ik niet wat ik moest zeggen: “Haar zo naast mij willen hebben dat lijkt me wel wat. Ik zo naast u dat is iets anders, ik lijk niet op de vrouw.”

“Dus jij zou haar wel zo naast je willen hebben? Vertel eens wat zou je dan doen?”

“Niet zo heel lang rijden, de auto ergens neerzetten, haar heerlijk verwennen, ze ziet er heerlijk uit.”

“Stap maar in, de dame is mijn slavin, en ieder die haar wil gebruiken mag het.”

Dit had ik niet verwacht, even wist ik niet wat ik moest doen. De man stapt de auto in, doet de stoel van de vrouw naar beneden. Zij ligt nu gestrekt op de stoel, het slipje spant strak rond haar billen en kutje. De lipjes zijn duidelijk zichtbaar, mijn trainingspak trek ik uit, stap in de auto. Er is tussen haar benen en het dashboard veel ruimte, even bekijk ik de vrouw, mijn handen strelen haar benen. Ik ga met mijn tong langs het slipje, al snel merk ik dat zij erg nat wordt. De man is achterin gaan zitten, hij kijkt wat ik doe.

Langzaam lik ik over het slipje, ze begint heftig te bewegen, zonder dat ik het merk komt ze luid schokkend klaar. Het slipje wordt erg nat van haar vocht, ik lik het vocht, wat langs haar benen loopt, met mijn tong ervan af. Mijn stijve lul doet zeer in mijn slip, even kijk ik de man aan terwijl ik mijn harde pik streel. Hij knikt naar mij, ik richt mij iets op, trek het slipje iets opzij. Mijn harde pik glijdt zonder moeite haar warme natte grotje in, tot aan mijn ballen druk ik hem langzaam naar binnen. Om de spanning even weg te laten gaan, doe ik even niets meer. “Ram die harde pik in haar kut, laat die slavin voelen hoe een man haar neukt.”

Ik kijk de man aan, het kutje van de vrouw begint mijn pik te melken, de spanning begint heel snel naar een hoogtepunt te kruipen. Met snelle halen begin ik haar te neuken, mijn gedachten probeer ik even opzij te zetten zodat ik lang van deze zalige vrouw kan genieten. Door mijn snelle stoten kan zij haar kutje niet meer ritmisch in mijn paal laten knijpen. Ik kan het nu langer volhouden, de ogen van de vrouw draaien weg, aan haar gezicht is te zien dat zij ervan geniet. Door de vreemde situatie en omgeving voel ik dat mijn zaad een weg naar buiten gaat zoeken. De vrouw draait haar hoofd snel heen en weer, haar lichaam begint strakker te staan. Ineens hoor ik haar blazen en diep kreunen, ik voel haar sappen langs mijn ballen stromen. Dit is teveel voor mij, ik spuit mijn zaad schokkend in haar natte grotje.

Mijn lul trek ik uit haar kutje, mijn laatste straal belandt op haar buik en op het slipje. De vrouw doet haar slipje op zijn plaats, ik zie een natte plek in het slipje komen. Even later sta ik weer aangekleed buiten, de auto rijdt weg, mij vertwijfeld achterlatend. Als de auto de bocht omrijd zet ik mijn lopen weer voort, bij het begin rust ik even uit en laat het afgelopen uur nog even aan mij voorbij trekken, glimlachend en lekker ontspannen hoop ik dit nog eens mee te kunnen maken. Normaal ben ik geen man die een vrouw als slaaf gebruikt, deze ervaring is toch heel erg prettig geweest, zomaar je kunnen uitleven op een mooie vrouw, die vrouw die dan ook nog heerlijk geniet.

Een paar dagen later als ik thuis kom van het werk, neem ik de post door. Er zit een brief bij met een handschrift wat mij niet bekend voorkomt. Op de enveloppe staat: “onbekend hardloper”. Dat trekt mijn aandacht, meestal gooi ik brieven, kaarten die mij niets zeggen weg, deze heeft iets waardoor ik hem open.

“Hallo, mooie hardloper, je hebt mij al twee keer geholpen met mijn auto, de tweede keer heb ik je een beloning voor je hulp gegeven. Mijn slavin en ik willen je vragen of je zin hebt om dit nog een keer te doen? Alleen dan bij ons thuis, hier hebben wij meer ruimte. Kunnen wij er alle drie meer en langer van genieten. Jij moet je zelf ook schikken in de rol van slaaf, ik ben jullie meester, mijn vrouw en jij zullen mijn slaaf en slavin zijn. Jullie zullen moeten gehoorzamen en doen wat ik jullie opdraag. Als jij dat kan, en jij hebt zin om onderdanig aan een man te zijn, dan ben je welkom aanstaande zaterdag, precies om twee uur.”

Het adres staat aan het einde van de brief, ik ben gaan zitten, mijn gedachten dwalen terug naar die middag in de auto. Nog nooit heb ik een spel gespeeld van meester en slaaf, en zeker nooit de onderdanige rol. Mijn hersens werken vrij snel, ik kan niet bedenken wat een slaaf moet doen voor zijn meester. Ik ben wel erg nieuwsgierig naar deze rol, en eigenlijk ben ik altijd wel geïnteresseerd in de wat extremere seks. Mijn besluit staat vast, aanstaande zaterdag ga ik proberen om onderdanig te zijn.

Op zaterdagmiddag om precies twee uur bel ik aan op het opgegeven adres. De afgelopen week was er nog een brief gekomen, daar stond in wat ik aan moest hebben als ik binnen kwam. Ik moest me gedragen als slaaf van hem, als ik iets niet wilde en wilde stoppen kon ik dat aangeven door “stop a.u.b.”. Wij zouden dan stoppen, zonder ooit nog een contact te hebben zouden onze wegen dan uit elkaar gaan. In mijn kledingkast was ik op zoek gegaan een open shirtje, een strakke spijkerbroek, onder de spijkerbroek mocht ik geen slip dragen de rest van de week. Zodra ik binnen ben mag ik de meester niet meer aan kijken, hem aanspreken met “meester.”

De deur van het huis gaat open, in de hal is niemand te zien, snel doe ik mijn kleren uit. In mijn blootje moet ik wachten tot ik word gehaald. Er gaat een deur open, de vrouw, waar ik in de auto kennis mee heb gemaakt, staat in de opening. Mijn ogen laat ik even langs haar heen glijden, zij draagt een strak leren korset, ter hoogte van haar borsten zitten gaten waardoor de borsten naar buiten steken. Mooie zwarte zelf ophoudende kousen, schoenen met een zeer hoge scherpe hak. Haar billen zitten in een strakke leren slip, haar schaamlippen zijn erin goed te zien. Ze ziet er lekker geil uit, het genot schiet door mijn hele lichaam heen, mijn lul staat hard tegen mijn buik aan.

Door mijn onderwerping als slaaf moet ik mij rustig houden, ik sla mijn ogen neer, loop achter haar aan de kamer in, de meester zit op de bank en kijkt mij aan. “Draai je langzaam om slaaf, ik wil je bekijken, langzaam anders heb je de eerste straf al te pakken.” Langzaam draai ik mij om, ik hoor hem zachtjes goedkeurend brommen. Met zijn hand geeft hij mij een harde tik op mijn billen, dan staat hij op, van de vrouw krijg ik een riempje. “Doe deze riem om je nek, slaaf.”

De woorden van de meester zijn hard, snel pak ik het riempje van de slavin aan, doe het rond mijn nek. Zodra het vast zit knipt de meester er een riem aan vast, het andere einde van de riem maakt hij vast aan de band die rond de hals van de slavin zit. In mijn buik krijg ik een prettig gevoel, allerlei nieuwe gevoelens maken zich van mij meester. Met een ruk worden de riemen aangetrokken, met een snelle pas lopen wij achter de meester aan. We komen in een ruime kelder, verschillende apparaten staan er opgesteld, tegen de muur een soort kruis waar allerlei touwen aan zitten. Boeien en kettingen hangen van het plafond tot de grond, een vreemd toestel met riemen getooid staat in het midden van de ruimte, een stoel, zoals je ziet in het ziekenhuis bij een gynaecoloog, staat tegen de andere muur. Aan de muren hangen allerlei zweepjes, touwen, handboeien en kettingen. Ik krijg er koude rillingen van, heel even schieten er allerlei gedachten door mijn hoofd, zou ik nu al “stop a.u.b.” zeggen?

Snel besluit ik om door te gaan, er is een vreemd, aangenaam gevoel in mijn buik dat alles wil meemaken wat er gaat gebeuren. Mijn blik dwaalt verder door de kamer, ik let niet op de meester en de slavin, mijn ogen zijn gewend aan het wat schaarse licht in de grote ruimte.

“Heb ik je toestemming gegeven om de ruimte te bekijken slaaf?” Snel sla ik mijn blik naar de grond, “Nee meester.”

“Waarom doe je het dan?”

“Door mijn nieuwsgierigheid en de spanning meester.”

“Dadelijk zal je de spanning voelen slaaf, als je nog een keer ongehoorzaam bent komt de straf des te harder aan.”

“Ja, meester.”

“Ga gebogen over die stoel staan slaaf, je kont in de lucht, je meester wil die blanke kont van je zien. Zodat ik kan bedenken welke straf je gaat krijgen.” Snel ga ik over de aangewezen stoel staan zoals de meester mij heeft gezegd, ik voel een harde tik op mijn billen, het zijn verschillende aanrakingen van een zweepje, ze komen venijnig aan. Ondanks de lichte pijn laat ik niets merken en onderga de straf.

De slagen stoppen, ik krijg te horen dat ik zo moet blijven liggen. De meester pakt de slavin, trek haar naar de muur, de meester bindt haar aan het kruis tegen de muur. Met de zweep streelt hij haar lichaam, zonder waarschuwing komt de zweep hard op haar uitstekende borsten terecht. De slavin krimpt ineen, ik zie vanuit mijn voorover gebogen positie dat ze er van geniet. Als hij even met de slavin bezig is geweest komt hij weer naar mij toe, hij loopt achter mij langs. Een harde klap met blote hand komt op mijn billen, het doet pijn waardoor mijn kont omhoog schiet. Mijn lul komt ook helemaal omhoog en tikt tegen mijn buik aan.

Verbaasd over het genot wat deze klappen in mijn lichaam brengen, sta ik even te dromen, er volgt nog een harde klap. De meester loopt weg, even later komt hij weer terug, pakt mij beet, zijn vingers pakken mij hard en redelijk gemeen vast.

“Slaaf, ga op je handen en knieën zitten.“ Zodra ik op de grond zit wordt aan de halsband getrokken, ik moet hem volgen. We lopen naar de slavin toe, daar moet ik blijven zitten. De meester neemt plaats op mijn rug, een harde tik met de zweep beland op mijn kont, de verschillende draden van de zweep raken mijn lul en ballen, het vreemde gevoel bezorgt mij een rilling, ik voel het voorvocht uit mijn pik lopen.

De zweep komt met een gemene tik op de slavin neer, zij kan een kreet net onder drukken, de zweep gaat langzaam over de blote delen van de slavin heen. Met zijn vrije hand geeft hij mij een harde klap op mijn billen, gelijk krijgt de slavin een harde tik met de zweep. Dan staat hij op, maakt de slavin los, doet aan de halsband een andere riem, dan trekt hij haar achter hem aan. Hij bindt haar aan een soort kruk, de vorm doet me denken aan het paard in de gymzaal van school. Gebonden over het paard heen, met aan iedere kant een arm en een been, haar billen naar achteren. Een harde klap komt op haar leren slip neer, ik schrik van het geluid, aan de zijkant van de slip pakt hij een koord beet, met een snelle ruk trekt hij haar slip uit.

Vanuit mijn positie kijk ik recht tegen een mooie gladde kont aan, tussen haar benen zie ik geen enkel haartje zitten. Met zijn vinger streelt hij langs haar schaamlipjes, die staan ver open, ik zie het vocht uit haar spleetje druipen. De meester likt het vocht van zijn vingers, zijn hand gaat terug naar haar kutje, één vinger duwt hij helemaal in haar kutje, trekt hem weer met dezelfde snelheid uit haar. De meester draait zich om en komt naar mij toe, de vinger stopt hij in mijn mond, ik lik hem schoon. Mijn riem neemt hij en trekt mij naar de slavin toe.

“Lik die slavinnen kut schoon, laat haar niet klaarkomen slaaf, alleen schoon likken.” Mijn mond laat ik zachtjes tegen haar kutje aan glijden, ik lik langs haar poesje heel zachtjes en zo voorzichtig mogelijk. Ik merk dat zij niet ver van een orgasme af zit, als ik mijn tong tegen haar klitje aan druk voel ik haar lichaam aanspannen. Mijn tong glijdt iets terug, als ik de natte opening voel laat ik mijn tong erin glijden, haar kutspieren spannen aan. Met een diepe zucht komt zij ineens klaar, ik krijg een heel hoop vocht te verwerken, ik lik alles op. Met een heel harde klap op mijn kont wordt er aan mijn riem getrokken, de meester gooit mij op de grond. Zijn ogen staan heel erg gemeen, ik schrik hier wel van. “Wat had ik gezegd slaaf? Haar niet laten klaarkomen.”

“Ja meester.”

Hij trekt mij naar het apparaat in het midden van de ruimte, het is een soort plank, waar de armen op bewegende delen liggen, de benen liggen op soortgelijke bewegende delen. Ik word er op mijn buik opgelegd, ik merk dat mijn tepels en mijn lul vrij door de plank heen steken. Op mijn rug en achterkant van mijn armen en benen krijg ik dezelfde soort planken, deze worden aan elkaar gezet. Mijn billen zijn ook vrij zo ook mijn hals en hoofd. De hele constructie wordt door de meester een stukje omhoog getrokken, als hij vrij van de grond is merk ik dat het geheel kan draaien zodat ik met mijn billen omhoog lig maar ook met mijn lul naar boven kan liggen.

Op iets meer dan een meter hang ik boven de grond, als ik mijn hoofd iets laat zakken kan ik onder mij door kijken, mijn lul staat hard onder mij. De meester komt achter mij staan, ineens voel ik een harde tik met de zweep op mijn billen, door deze houding is het nog gevoeliger. “Ik had je gezegd dat de slavin niet mocht klaarkomen, jij hebt haar laten klaarkomen dat verdient straf. Die straf ga je nu krijgen slaaf.” Zijn hand komt krachtig op mijn billen, deze klap laat mij bijna klaarkomen, de spanning is erg hoog, ik kan mij net inhouden. De meester loopt even weg, als ik zijn voeten zie heeft hij de slavin bij zich, aan haar voeten kan ik zien dat hij haar meetrekt aan de riem.

“Lik de billen slavin, maak hem klaar voor mij, jij bent gewaarschuwd, laat hem niet klaarkomen.” Haar tong streelt mijn billen, het speeksel loopt tussen mijn bilnaad, via mijn ballen naar de grond. Het is een vreemd gevoel, ik moet mij concentreren op andere dingen om niet klaar te komen, ze streelt met haar hand langs mijn lul. Dan houdt ze op, ik sluit mijn ogen om het genot weg te laten zakken. De meester ben ik helemaal vergeten, ineens voel ik iets op mijn harde tepels. Er worden klemmetjes op gezet, het doet pijn, door deze pijn trek het genot zich sneller uit mijn lichaam. Ik open mijn ogen, de klemmetjes hebben een kettinkje waar een klein gewicht aan hangt. De meester laat het gewichtje los wat een heel raar gevoel in mijn tepels veroorzaakt.

De meester heeft zijn broek niet meer aan zijn blote benen, als de pijn van de klemmetjes iets is weg getrokken en plaats maakt voor een heel aangenaam gevoel, sluit ik mijn ogen om van alles te genieten. Als ik mijn ogen open zie ik dat de slavin achter mij op haar knieën zit, aan de bewegingen van haar vermoed ik dat zij de meester aan het pijpen is. Op haar schoenen draait zij weer om, de zalige tong streelt weer door mijn bilnaad, bij mijn gaatje maakt zij neukbewegingen met haar tong, de tong van haar schuift steeds iets verder in mijn gaatje, het genot komt weer terug in mijn lichaam. Door haar tong en vingers ontspan ik mij helemaal.

De tong van de slavin verdwijnt, ik open mijn ogen en zie dat de meester nu tussen mijn benen in staat. Er gebeurt even helemaal niets, de spanning neemt weer af, ik voel de paal van de meester tegen mijn billen aan komen. Een gedachte schiet door mij heen, ik ga geneukt worden door mijn meester, wil ik dit? Mijn billen heb ik strak tegen elkaar geknepen, dan doet hij een stapje dichterbij, de ballen tikken nu tegen mijn kontje. De woorden “stop a.u.b.” schieten door mijn hoofd, dan ontspan ik langzaam mijn billen, ik wil die lul in mij, al doet het pijn, een wens gaat zo in vervulling van mij. De constructie waar ik in lig wordt aan de achterkant iets opgelicht, aan de voorkant gaat hij een stukje naar beneden, mijn gezicht is een stuk dichter bij de grond. Zoals ik nu lig kan ik de stijve lul van de meester bekijken. Het is een mooie, grote, dikke lul, er staat een glimmende eikel op. Mijn lichaam ontspant zich nog verder, de meester doet een stapje terug, de hand van de slavin pak zijn lul vast.

Zonder lang te wachten komt hij naar voren, ik voel de eikel tegen mijn gaatje aan komen, hij wacht even tot ik mezelf weer ontspan, met een harde duw van zijn onderlichaam, drukt hij zijn harde paal naar binnen, het doet behoorlijk zeer. “Ja, slaaf dat is eens wat anders dan altijd je pik in een vrouw te steken, nu wordt jezelf genomen door een harde blanke staaf, wat je nu ook zeg, ik stop pas als je al mijn zaad in je kontje hebt.”

Met een snelle beweging drukt hij zijn lul helemaal in mij, het voelt niet echt heel lekker, ik probeer me nog verder te ontspannen. De meester heeft mij laten wennen aan zijn grote paal, met rustige halen begint hij mij te neuken, iedere stoot vang ik op door stevig met mijn bilspieren in zijn paal te knijpen. De pijn verdwijnt langzaam, het genot begint langzaam terug te komen, mijn pik die zijn hardheid had verloren door deze brute penetratie, begint weer te groeien. “Slavin verwen zijn lul met je mond, maar laat hem niet klaarkomen in die slavinnen mond van je.”

Ze kruipt onder mij, pakt mijn lul in haar hand, voorzichtig likt zij mijn ballen. Ik voel mijn zaad weer beginnen te borrelen in mijn ballen, de grote pik van de meester neukt mij nu hard en snel, het geeft veel genot samen met de lippen, de tong van de slavin. Langzaam verdwijnt mijn lul in haar mond, met haar tong streelt ze elk stukje van mijn gevoelige eikel. Door de harde stoten van de meester verdwijnt mijn lul bij iedere stoot van hem helemaal in haar mond. Ik kan me niet veel langer meer inhouden, aan mijn kreunen en knijpen van mijn billen merkt de meester dat ik zo ga klaarkomen. “Stop met pijpen slavin, hij wil je mond vol spuiten, alleen mag dat nog niet.”

De mond van de slavin verdwijnt gelijk, met haar vingers knijpt ze onder mijn ballen, het genot trekt zich een stuk terug. Langzaam voel ik me weer wat rustiger worden, het genot is weer te houden. De meester blijft mij hard neuken, zijn handen geven mij iedere keer een harde klap op mijn billen, bij iedere klap knijp ik mijn billen stevig rond zijn paal. “O! Slaaf je knijpt lekker met die billen, de meester gaat je billen vol spuiten slaaf.”

Met een wilde beweging voel ik mijn billen vol lopen met zijn zaad, hij blijft mij rustig neuken, zijn grote paal verslapt niet veel. Dan trekt hij zijn paal uit mij, de constructie wordt van positie veranderd, de voorkant gaat omhoog, dan wordt het hele geval gedraaid, ik lig nu op mijn rug, de voorkant gaat weer iets naar beneden waardoor ik mijn hoofd naar achteren laat hangen. Als ik mijn ogen open zie ik voor mijn gezicht zijn grote natte paal, hij is nog steeds erg hard. De meester pakt mijn hoofd beet en drukt zijn harde pik tussen mijn lippen door. Met een rustige beweging verdwijnt hij tot aan zijn ballen in mijn keel. Even laat hij hem zitten, trekt hem terug, duwt hem weer terug in mijn keel. Ik heb het gevoel dat hij tot in mijn buik toe zit. Rustig neukt hij mij op deze manier, aan zijn gekreun merk ik dat hij alweer aardig ver is om klaar te komen. “Neem die slaven-lul in je mond slavin, laat hem klaarkomen in je mond, ik wil zijn zaad op je lippen zien liggen.”

De lippen van de slavin strelen mijn harde lul, ik weet dat ik nu mag klaarkomen, terwijl de meester mij rustig in mijn mond en keel neukt, begint mijn lichaam te schokken. “Ga door slavin, je doet het goed de slaaf gaat klaarkomen mm…, ja… slaaf ik ga je keel vol spuiten met mijn meester zaad, ja hier komt het slaaf, slikken alles.” Met grote kracht spuit de meester zijn tweede lading, door deze vreemde houding en de lippen van de slavin schiet mijn zaad haar mond in. De slavin vangt alles op in haar mond, ik ben nog nooit zo intens klaar gekomen, het lijkt wel of er geen einde aan komt.

De meester haalt zijn lul langzaam uit mijn mond, hij is nu een stuk geslonken, dan loopt hij weg, wij blijven zitten en liggen. Even later komt hij de ruimte weer binnen, de constructie laat hij langzaam zakken, maakt mij samen met de slavin los. In de ruimte is een vrij grote badkamer, met zijn drieën lopen wij daar naar toe, als wij ons hebben opgefrist doet de meester zijn kleding weer aan, mijn kleren liggen boven, de slavin houdt haar strakke leren pak aan.

“Slaaf is het je een beetje bevallen? Ga ik je als mijn slaaf vaker terug zien?”

“Het is mij heel goed bevallen meester, als u tevreden bent over uw slaaf dan wil ik graag vaker komen.” De meester kijkt mij doordringend aan, zijn blik dwaalt over mijn naakte lichaam. “Jij ziet er goed uit slaaf, zorg dat je zo blijft. Je krijgt snel weer een brief van mij waarin staat wat ik van je verlang, dan zie ik wel of je weer komt.”

Na een glas drinken sta ik op, samen met de slavin loop ik naar de hal. De slavin pakt mijn kleren, ze helpt mij met aankleden. “De meester is erg tevreden over jou, ik vond het zalig om met jou bezig te zijn. De volgende keer zal niet ver weg zijn maar wel heel anders dan nu. Ik hoop dat je dan weer komt en de slaaf wilt zijn.” Na een innige zoen loop ik het huis uit, mijn gedachten dwalen terug naar de afgelopen middag, er is een ding wat ik zeker weet, deze ervaring is mij goed bevallen, ik kijk uit naar de volgende.

Ronald.

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *